Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo se nechce vázat a kdo naopak touží hned po vážném vztahu? Jsou to tato znamení!

/
  • (istock.com)
    19. února 2022 ● 06:00

    Někdo miluje dlouhé chození s dostatkem svobody, jiný by nejraději přeskočil všechny počáteční fáze a co nejdříve by začal budovat vztah s budoucností. Někteří milují vzrušení a mrazení po zádech, kdy si domlouvají při poradě večerní rande, jiní chtějí, aby vše bylo veřejné a vážné.

    Podle astrologie existují znamení, která ráda flirtují, randí a co nejdéle si užívají volnosti. Jsou ale znamení, která jdou do vztahu naplno s cílem, že to bude vážné a ideálně navždy. K jakému typu patříte vy, nebo váš partner?

  • 1.

    Střelec

    Střelec

    Střelec je největším odborníkem přes flirtování zvěrokruhu. Vládne mu planeta Jupiter, díky které randí nezapomenutelně, hlasitě a taky draze. Střelci rádi dopřávají svým schůzkám luxusní nádech. Milují rozmanitost v osobním životě, takže jsou vlastně neustále na „cestě“ hledání, dokud nenajdou někoho, kdo jim stojí za to, aby zůstali konečně na jednom místě. Nikdy se moc nestarají o to, aby se usadili, takže pokud randíte se Střelcem, držte svá očekávání raději pod pokličkou a dejte jim volný průchod až v pravý čas.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Stejně jako Střelci i Blíženci se neradi hned vážou. Se svým vrozeným intelektem a charismatem dokážou okouzlit kohokoli a nikdy jim nedojdou informace, názory nebo teorie k jakékoli diskusi. A když začne konverzace na rande váznout, Blíženci převezmou vedení a všichni se budou smát dlouho až do noci.  Blíženci hledají vztahy, které jim pomohou růst a rozšiřovat jejich znalosti. Rádi tráví čas v mnoha světech, dokud nenajdou svého dokonalého partnera pro životní dobrodružství.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Váhy zažívají často situace, kdy mají pocit, že jsou zamilované do každého, i když mají vysokou úroveň vkusu a jsou dost náročné. Každý si o Vahách myslí, že jsou plné harmonie a vyváženosti, ve skutečnosti ale rovnováhu hledají. V reálném životě neustále potřebují a hledají správné spojení. To bohužel ale znamená, že když dojde na randění, Váhy si vyrazí s kýmkoli, jen aby jim někdo zahřál jejich tělo a duši. Stejně jako Blíženci jsou i Váhy neodmyslitelně vtipné a okouzlující. Takže i když se po prvním rande mohou vypařit, zážitky s nimi nebudou nikdy nudné.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Beran

    Beran

    Beran je prvním znamením zvěrokruhu a často vyzařuje velkou energii „Jsem dítě“. Beranova radost ze života jim dává sílu v seznamovací hře, protože více než kterákoli jiná znamení na to mají trpělivost a zvědavost. Beran je hluboce zvídavý. Nestydí se klást otázky a dokážou odzbrojit i toho nejintrovertnějšího člověka natolik, aby pochopil svůj životní příběh. Beranův sedmý dům vztahů jsou však Váhy, což znamená, že nakonec hledají partnera, který vyrovná jejich energii a uklidní je.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Býk

    Býk

    Povrchní randění není pro Býka, protože Býci jsou pravděpodobně nejvíc vztahově zaměřené znamení zvěrokruhu. Tyto tvrdohlavé, loajální bytosti se často velmi rychle zamilují do lidí, kteří si to ani nezaslouží. Tato milá zemská znamení tak moc dychtí po tom, aby se dostali do vážného vztahu, že šťastně kývnou na nabídku vztahu s někým, kdo ještě ani neprokázal svou hodnotu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 6.

    Rak

    Rak

    Citově a rodinně zaměření Raci jsou na seznamu těch, kteří by nejraději přeskočili druhé rande a zamířili k oltáři. Raci si nade vše cení pohodlí, důslednosti a blízkosti. To je důvod, proč mají tendenci zůstat s tím prvním, koho poznají, než aby hledali dál někoho nového (a třeba i lepšího). Raci jsou zaměření především na stabilitu, strukturu a závazek. Jakmile vstoupíte do krunýře raka, je těžké uniknout bez boje.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz