Co znamená, když se vám zdá o:

1. Vypadávání zubů
2. Smrt blízkého člověka
3. Volný pád
4. Máte zpoždění
5. Umíte létat
6. Někdo vás sleduje
7. Nahota na veřejnosti

Sen o vypadnutí zubů

V tomhle snu otevřete ústa, abyste mohli mluvit, ale pak vám vypadnou všechny zuby. Podle odborníků se to děje proto, že máte pocit, že nejste schopni říci svou pravdu nebo alespoň nenacházíte ta správná slova. Má to ve vás vyvolat pocity smutku a studu.

Smrt blízkého člověka

Sny o smrti někoho blízkého jsou tak živé, že lidé často věří v brzkou smrt konkrétního člověka. Nebojte se, většinou to tak opravdu není! Je to spíš o tom, co pro vás osoba, o které se vám zdá, představuje. Řekněme například, že sníte o smrti nejistého přítele. To znamená, že opouštíte tu část sebe, která je nejistá. Je to spíš metaforická smrt, která se musí stát, abyste se mohli dostat do nové fáze svého života a posunout se dál. 

Volný pád

V tomto snu můžete spadnout z čehokoli – z postele, mostu nebo z útesu. Často budete mít pocit, že ztrácíte půdu pod nohama. Po těchto snech se většinou probudíte, protožev tu chvíli produkujete hormon strachu. Pravděpodobně se vám o tom zdá, protože se bojíte věcí, které se kolem vás teď rychle mění. 

Máte zpoždění

Pokud jste perfekcionista, pravděpodobně už tento sen znáte. Představuje totiž stres a úzkost, která nastává ve chvíli, kdy nejde všechno podle vašeho plánu. Nejsou to strašidelné sny, ale sny, které navozují pocity beznaděje. 

Létání ve snu

Pokud jste šťastní a ohromeni tím, co vidíte, mohl by sen o létání naznačovat, že se na svůj život díváte z ptačí perspektivy . Na druhou stranu, pokud vnímat ve snu létání jako nějaký únik, může to symbolizovat, že se konečně dostáváte ze situace, která vás již nenaplňuje.

Někdo vás sleduje

Pokud jste svých snech pronásledováni, ve skutečnosti před něčím nebo někým utíkáte. Může to být cokoli - termín, osoba, setkání. Vždy jde ale o to, že před tím utíkáte, protože nevíte, jak se s tím vypořádat. Nejlepší způsob, jak se vyrovnat s tímto typem snu, je představit si, jaký bude život až se konečně postavíte věci, které se bojíte. 

Nahota na veřejnosti

Máte sny o tom, jak po náměstí plném lidí běháte bez jediného kousku oblečení? Tento sen obvykle znamená, že si myslíte, že lidé začínají poznávat vaše skutečné já, a to vás opravdu děsí. V podstatě to znamená, že se vnitřně cítíte nazí.