Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kdo ze zvěrokruhu dokáže číst v lidech jako v knize? Tahle tři znamení vás prokouknou

/
  • (iStock)
    19. srpna 2022 ● 06:00

    Možná to dokážete vy, nebo vaše kamarádka. Objevíte se na večírku a okamžitě poznáte, že vaše přítelkyně lže, když říká, že měla dobrý den. Nebo když vám sestra řekne, že chce jít do restaurace kvůli jejich specialitě, přitom je to kvůli zamilovanosti do barmana. Když dokážete číst v lidech jako v knize, zachytíte i vibrace od lidí, které nemáte rádi.

    Moc dobře víte, že když vám šéf řekne, že odvádíte skvělou práci, nemluví pravdu, protože vás za vašimi zády pomluví. Proč jsou někteří lidé tak skvělí čtenáři lidských vibrací? A jak to, že někteří to neumí ani trochu? Může s tím mít něco společného astrologie. Následující tři znamení zvěrokruhu vás dokážou přečíst jako knihu. Ne, před nimi nic neutajíte.

  • 1.

    Štír

    Štír

    Je pošetilé, snažit se něco skrýt před Štírem. Více než kterékoli jiné znamení dokáže právě Štír vždy poznat, když mu lžete nebo před ním něco důležitého tajíte. Když se Štír zeptá: „Co se stalo?“ nebo „Jak se máš?“, vždy se tím snaží odhalit vaši duši. Nikdy nejde o konverzaci na povrchové úrovni. Štíři dokážou slyšet i to, co druzí neslyší. Je to i díky tomu, že jim vládne akční planeta Mars, díky které sondují a pronikají do hloubky. Jsou také skvělí v odposlouchávání, takže buďte opatrní, co říkáte, i když jsou ve vedlejší místnosti!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Vodnář

    Vodnář

    Jako vzdušné znamení je cílem Vodnáře v životě zpochybnit a udržet společenský status quo, a aby to dokázali, musí znát lidi! Vodnáři jsou často nazýváni „moudrou starou babičkou zvěrokruhu“, která vždy sleduje život z postranní čáry, ale o všem si dělá podrobné poznámky. Vodnáři nepromluví, pokud se přímo neptáte na jejich názor, ale když to uděláte, uvědomíte si, že znají celý váš životní příběh. A to pravděpodobně lépe, než ho znáte vy sami. Vodnáři, kterým vládne Saturn – planeta dlouhověkosti – jsou vynikající archiváři, kteří si tyto vzpomínky vždy uchovávají. Vědí přesně, co se s vámi děje, protože vědí, co se s vámi dělo vždy - a mají účtenky, které to dokazují.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Překvapuje vás, že sem patří i Blíženci? Vždyť je to znamení, které se nechá snadno rozptýlit, ale nepleťte se. Blíženci jsou chytří a vždy přesně vědí, co se děje. Blíženci, jimž vládne komunikační planeta Merkur, jsou přirození novináři a vyšetřovatelé, kteří jsou vždy ochotni následovat svoji intuici a získat nápovědu. Na rozdíl od Štíra a Vodnáře však Blíženci nebudou pozorovat ani čekat na vhodnou chvíli, aby vám zavolali a probrali to s vámi. Proměnlivé vzdušné znamení se problému okamžitě postaví a vyhodí vše do povětří, když se vy zoufale snažíte hrát pohodáře. Pozor na ně, mají v sobě radar, který vás odhalí dřív, než si myslíte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz