Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejimpulzivnější znamení zvěrokruhu. Přemýšlení není součástí jejich plánu

/
  • (iStock)
    17. září 2022 ● 06:00

    Znáte někoho, kdo neustále říká ano? Kdo se vrhá do věcí, aniž by přemýšlel o možných důsledcích? Tito lidé jdou hlavou napřed, bývají náchylní k malým nehodám a někdy je jejich činy můžou dostat do problémů. Jejich impulzivnost může být instinktivní a velmi často je spojená s astrologií.

    Pro šest znamení zvěrokruhu rozhodně neplatí, dvakrát měř, jednou řež. Tihle řežou hned, aniž by přemýšleli, jestli se náhodou nepořežou. No a co, tak se pořežou, mnohem důležitější pro ně je, nepropásnout příležitost. Někdy jejich impulzivnost ovšem hraničí s lehkomyslností. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Býk

    býk

    Býci milují život v přepychu a oceňují krásu, která přichází spolu s materialistickými věcmi. Vládne jim Venuše a mají silnou potřebu nacházet neustále potěšení a pohodlí, což může často vést k impulzivnímu chování. „Býk může impulzivně nakupovat luxusní předměty nebo utrácet peníze, aby se cítil důležitý,“ vysvětluje astroložka Jill Loftis. Tato zemská znamení se obvykle rozhodují během okamžiku, aby uklidnili svou mysl a tělo, aniž by zvažovali důsledky.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Váhy

    váhy

    Váhy jsou rychle se pohybující společenští motýli. Chtějí mít kontrolu, zvláště pokud jde o jejich skupiny přátel a vztahy, a často jednají impulzivně, aby zůstali ve vedení. Proto jednají občas impulzivně, ale podle astrologa Ryana Marquardt je to obvykle nepřivádí do velkých problémů. „I když jednají z popudu a napíšou třeba svému ex, pozvou přítele na večeři nebo udělají spontánní změnu ve svém vztahu, obvykle to dělají s lehkostí, aby příliš nenarušili klid a harmonii ve svém životě.“

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    Blížencům vládne Merkur, planeta nejblíže Slunci s nejrychlejší oběžnou dráhou, a je to na nich vidět, protože se neustále pohybují v prostoru. Tohle vzdušné znamení jde kamkoli je vítr zavane, což ztěžuje sledování, odkud přicházejí nebo co budou dělat dál. „Cítí se odtržení od závazků a odpovědnosti, takže jsou schopni z náhlého popudu vstát a jít, což může být pro ostatní nepříjemné," říká Marquardt. Tohle znamení má svobodného ducha, díky čemuž mění názory i rozhodnutí neustále. Často pak jednají impulzivně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Lev

    lev

    Lvi mají obzvláště jasný pohled na život, protože jejich vládnoucí planetou není nikdo jiný než Slunce. Třetí ohnivé znamení mívá silné instinkty. „Lvi jsou ochotni riskovat, když se rozhodnou jít vpřed za svými cíli a ambicemi, než aby se poflakovali a zvažovali šance na úspěch,“ astroložka Jill Loftis. Rádi se opírají o svou kreativní a uměleckou stránku a povzbuzují ostatní, aby se bavili. Určitě budou častěji jednat impulzivně, ale mají i svou „rozumnou“ stránku. Nebojte, Lev vás do velkých problémů nedostane.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou opravdoví optimisté a obvykle mají štěstěnu na své straně. Jejich ochota riskovat je větší než u jiných znamení. Milují dobrodružství a neustále hledají vzrušující zážitky. Je pravděpodobné, že budou jednat podle svých tužeb, aniž by se zabývali tím, jak nebo proč to všechno mají dělat.  „Toto znamení ovládané Jupiterem má tendenci nejprve jednat nebo mluvit a až pak přemýšlet,“ říká Jill Loftis. Jiní bohužel nemusí chápat jejich snahu poznávat a učit se nové věci a budou některá jejich rozhodnutí považovat za náhlá nebo impulzivní. Ale tento vyvážený chaos a styl života dává Střelcům dokonalý smysl. „Jít do všeho po hlavě je jejich cílem,“ říká astroložka Jill Loftis.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 6.

    Beran

    beran

    Jako první znamení zvěrokruhu není překvapením, že je Beran je nejimpulzivnější ze všech. Častou jsou jeho touhy tak silné, že ovlivňuje ostatní, aby jednali stejným způsobem. „Impulzivita je pro Berana spíše ochranný mechanismus, protože to cítí jako prvotní nutkání, za ktarým musí jít, ať už je to pro něj nejlepší krok, nebo ne,“ říká astrolog Ryan Marquardt. Ti, kdo se narodili v tomto ohnivém znamení, kterému vládne Mars, mají velké sebevědomí, která je může přimět, aby nejprve udělali to, co považují za nutné, a teprve později se nad tím zamysleli. Neradi se zasekávají na detailech a mnohem raději vás požádají o odpuštění než o svolení.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz