Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

O kom mají ostatní mylnou představu? Těchto pět znamení lidé často nechápou

/
  • (Shutterstock)
    5. srpna 2022 ● 06:00

    Je naprosto samozřejmé, že když s někým komunikujeme, chceme být pochopeni. Bohužel pro některá znamení zvěrokruhu může být těžké předat svoje „poselství“ srozumitelným způsobem. Zůstávají pak často nepochopení a mohou upadat do smutku nebo naštvanosti. Proč je nikdo nechápe? Proč si ostatní myslí, že jsou hrubí nebo nepříjemní?

    Existuje pět znamení, u nichž hrozí, že i když se snaží, nepodaří se jim vás přesvědčit a pravděpodobně nepochopíte, co vám chtěli sdělit. Možná nevolí pečlivě svá slova, možná nepromýšlí svoje činy, kdo ví. Ale těchto pět znamení zažívá často chvíle, kdy se zdá, že ostatní o nich mají špatnou představu. Lidé si o nich mohou myslet, že jsou arogantní nebo hrubí, protože nepochopí kontext jejich chování. Někdy je dobré pokusit se to vysvětlit, jindy je lepší nechat to plavat.

  • 1.

    Ryby

    ...

    Zdá se, že všichni si myslí, že Ryby jsou tak citlivé, že se každou chvíli zlomí. Pravdou je, že mají velmi silné vnitřní jádro a nebudou dělat nic, co by opravdu nechtěly. Lidé věří, že když jsou Ryby tak soucitné a nesobecké, nechají kohokoli, aby po nich šlapal, ale taková pravda vůbec není. Může se zdát, že se Ryby ztratily ve své představivosti, ale nenechte se zmást. Jsou bystré a přesně vědí, která bije. Ryby si poradí samy a určitě se nezhroutí, když s nimi nebudete souhlasit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 2.

    Štír

    ...

    Lidé mají tendenci věřit, že když jsou Štíři tak intenzivní a vášniví, že jsou taky velmi negativní a pesimističtí. Ale Štíři mají i svou druhou stránku osobnosti, stejně jako všichni ostatní. Mají fantastický smysl pro humor a často jsou velmi optimističtí. Mohou jen cítit věci příliš hluboce a intenzivně, což ale zahrnuje i pocity radosti a štěstí. Štíři mohou skrývat své emoce, ale to neznamená, že je vůbec nemají.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři někdy dokážou lidi naštvat a ti často nemají ponětí, proč. Vodnáři mohou některým lidem připadat chladní, hrubí a rezervovaní, ale pravdou je, že se jen někdy cítí společensky trapně a prostě nevědí, co mají dělat a jak se mají chovat. Lidé mají tendenci si myslet, že Vodnáři jsou ke všemu lhostejní a že je nic nezajímá, ať říkáte cokoli. Ale pravda je jinde, sami jsou zmatení z toho, jak by měli dát najevo to, co skutečně cítí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi jsou workoholici, kteří upřednostňují práci před vztahy. Lidé si o nich tedy myslí, že je vztahy nezajímají, a že je nezajímá ani sex, ale opak je Kozorohové jsou sice dříči, ale jsou taky veselí a zábavní, pokud se ocitnou mezi lidmi se stejnou krevní skupinou. Mohou tvrdě pracovat, ale mohou taky tvrdě hrát. Jsou to báječní baviči, a pokud se koná nějaký večírek, Kozoroh na něm nesmí chybět.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Blíženci

    ...

    Blíženci bývají extrémně nepochopení. Obvyklá mylná představa o nich je, že mají dvě tváře, že jsou lháři a říkají lidem jen to, co si myslí, že chtějí slyšet, aby s nimi mohli manipulovat. Předpokládá se, že Blíženci nosí neustále masku a nikdy nejsou skuteční nebo upřímní. Ve skutečnosti Blíženci lžou jen zřídka, pokud to není „bílá“ lež, a jsou velmi upřímní nejen svými slovy, ale i svými činy. Blíženci jsou zábavní, ale jsou nohama na zemi a vždy tu jsou pro ostatní. Ve skutečnosti jsou mnohem spolehlivější a zodpovědnější, než si lidé myslí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz