Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Antisociálové zvěrokruhu. Těchto šest se vyhýbá společnosti jako čert kříži

/
  • (istockphoto.com)
    28. září 2022 ● 06:00

    Raději zůstávají doma s knížkou nebo sjíždějí Netflix, než aby vyrazili na party s přáteli. Introverti preferují samotu, ale neznamená to, že občas netouží po lidské interakci. Někteří lidé jdou ale ještě dál a v podstatě na každé pozvání odpovídají „ne“, v kanceláři se vyhýbají povídání u kávovaru o proběhlém víkendu, a dokonce raději přejdou na druhý chodník, jen aby se s vámi nemuseli potkat.

    Antisociální lidé prostě nechtějí být mezi jinými lidmi, pokud to není nezbytně nutné. Nepotřebují nad sebou „dozor“ a je jim dobře i bez toho, aniž by museli s někým mluvit. Za něco v jejich povaze můžou samozřejmě geny, ale taky astrologie a znamení, v němž se narodili. Objevte nejvíc antisociálních znamení, od tichých introvertů až po misantropické samotáře. Nepatříte k nim také?

     

  • 1.

    Býk

    ...

    Astroložka Leah Goldberg říká, že Býk má tendenci dospívat v raném věku, a proto je „nejvíce soběstačným znamením“. Zřídka vás Býci požádají o pomoc, a je to částečně proto, že jiní lidé je ve skutečnosti hodně dráždí. I když se jim daří být nezávislí, Býci si užívají život raději ve své malé a uzavřené bublině.

     

    Astroložka Ansley Echols říká, že toto znamení může působit antisociálně, protože miluje pohodlí a drží se toho, co zná. Najdete je tedy i na nějakém tom večírku, ale budou se držet blízko kamarádů, se kterými přišli.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 2.

    Ryby

    ...

    Citlivé Ryby mají tendenci chovat se jako houby a nasávat energii jiných lidí. Astroložka Leah Goldberg poznamenává, že je to pro ně vyčerpávající a vede je to k tomu, aby vyhledávaly čas o samotě, kde by se mohly dobít.

     

    Tento vyčerpávající pocit v Rybách zanechává také trochu sociální úzkosti a přehnaného strachu z lidí, kteří by je mohli soudit. Podle astroložky Goldbergové to z nich dělá vybíravé osoby, pokud jde o to, s kým se stýkají. Pro Ryby může být povídání s lidmi mučením; mnohem raději by vedly smysluplný rozhovor s někým, s kým jsou si blízké.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 3.

    Panna

    ...

    Perfekcionistky zvěrokruhu, Panny, nejsou velkými fanoušky jiných lidí, protože věří, že jsou lepší než oni. „Lidé dělají chyby, přenášejí bacily a dělají nepořádek, což jsou všechno věci, které musí Panny kritizovat a opravovat,“ vysvětluje astroložka Leah Goldberg.

     

    Jejich podstatou je touha po kontrole. Panny mají často zavedený svůj režim, který zahrnuje chození do práce, návrat domů a relaxaci. Socializace není často na pořadu dne, protože to jsou situace, ve kterých Panny nemohou zajistit, že vše půjde podle jejich plánu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

  • 4.

    Rak

    ...

    Raci jsou známí bačkorové, kteří rádi tráví čas v útulném prostoru, který si sami vytvořili. „Pokud si Rak musí vybrat mezi povalováním se s přáteli nebo ‚zimním spánkem‘ doma, vždy si vybere to druhé,“ říká astroložka Lorena Thomas.

     

    Toto plaché znamení může mít problémy s otevřením se cizím lidem, takže se cítí nejpohodlněji, když jsou jeho zrozenci obklopeni pevně propleteným vnitřním kruhem, kterému důvěřují. Pokud jste v této skupině, očekávejte samozřejmě pozvání k nim domů, kde se projeví naplno jejich starostlivá stránka. „Pro Raka je také velmi nebezpečné být v blízkosti toxických lidí, protože absorbují tuto negativní energii a může je to ovlivnit na řadu dní,“ varuje Leah Goldberg. Udělají proto maximum, aby nenarazili na někoho, koho nemají rádi.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    ASTRO ZPRAVY 26.9.2022 • Videohub

  • 5.

    Štír

    ...

     

    Štír je považován za nejtajemnější a nejuzavřenější znamení zvěrokruhu. Na druhé straně velmi silně pochybují o jiných lidem. Cítí hluboce a potřebují se chránit před těmi, kteří by mohli zranit jejich citlivé srdce. Protože je pro ně těžké důvěřovat ostatním, nejsou Štíři moc „přátelské“ znamení zvěrokruhu.

     

    Astroložka Goldberg také varuje, že mají pověst těch, kteří rádi využívají ostatní. „Lidi považují za zdroj peněz, informací či nápadů.“ I proto mohou být silně a hluboce zakořeněni v různých spiknutích a vidět zradu za každým rohem, což je povede k asociálním vztahům. Jejich okolí se raději bude vyhýbat jejich intenzivnímu a negativnímu pohledu.

     

  • 6.

    Kozoroh

    ...

    Kozoroh, který je znamení zaměřené především na úspěch, by byl raději vůdcem, než aby se dokázal spojit s ostatními. „Líbí se jim, že mají jednoho nebo dva blízké přátele a přítelkyni nebo přítele, ale jinak se příliš s ostatními lidmi nestýkají, pokud to ovšem není spojení s lidmi, kteří jim pomohou posunout se v kariéře,“ poznamenává Leah Goldberg.

     

    Ale to, co je ve skutečnosti dělá asociálními, je to, že se často dívají svrchu na ostatní, zvláště na ty, kteří nemají ve svém životě žádnou disciplínu a řád. Kozorohové jsou největší „asociálové“ zvěrokruhu a jasně dávají všem najevo, že ne každý si zaslouží jejich energii a pozornost. Proto rádi cestují sólo, rádi obědvají sami, sami podnikají a sami dokončí pracovní projekt. Nezávislost je skutečnou vlastností Kozoroha a jsou na to hrdí.

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz