Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

3 znamení zvěrokruhu, která chtějí při hádce vždy vyhrát. A taky vyhrávají!

/
  • (iStock)
    27. července 2022 ● 06:00

    Ať už se hádáte s partnerem, nejlepším přítelem nebo dítětem, zdá se, že někteří lidé žádnou hádku nikdy nevyhrají. Je to proto, že někdy lpíme urputně na svém, takže jsme až příliš emotivní a ztrácíme jasnou hlavu a logické uvažování. Ovšem někdy stojíme proti protivníkovi, který je naprosto pokaždé připravený a neustoupí ani o píď, dokud nevyhraje.

    Velkou roli v tom hraje také sluneční znamení, v němž jste se narodili. Některá totiž mají od narození speciální dar, že jim vše projde a vyjde tak, že každou hádku či debatu vyhrají na celé čáře. A to i tehdy, když máte pocit, že jste připravení a nabití argumenty. S kterými třemi se vám nikdy nepodaří zvítězit?

  • 1.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Nikdo během konfliktu nezůstává klidný, chladný a vyrovnaný tak, jako Kozoroh. Jedním z nejlepších způsobů, jak vyhrát hádku, je vstoupit do ní s jasnými a logickými myšlenkami. A to Kozoroh umí naprosto skvěle. Dokonce k tomu nepotřebuje získat doktorát, jednoduše ví, jak na to. Kozoroh se navíc nebojí vstoupit do konfliktu, protože ještě předtím se na něj perfektně připraví. Kozorozi jsou ovládaní planetou Saturn, takže vědí, jak využívat omezení ve svůj prospěch a vždy posouvají hranice, aniž by překračovaly hranice. Pokud se chystáte bojovat s ikonickým učencem Kozorohem, ujistěte se, že přicházíte s dobrými argumenty, jinak nebudete mít šanci. Popravdě? Ani se o to možná nesnažte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Štír

    Štír

    Poznat Štíra znamená získat si jeho náklonnost, ovšem ani tak nemáte jistotu, že vás nebude zastrašovat, jakmile s ním vstoupíte do křížku. Není to jen o jejich záhadné povaze, která umožňuje Štírovi vyhrávat každou hádku, je to také o jejich schopnosti zůstat vždy nad věcí a mít vše pod kontrolou. Klíčem k přesvědčování je nenechat se unést emocemi, když se snaží dokázat svůj názor. I když jsou Štíři vodní znamení a mají tak trochu potíže s emocemi, nejsou ochotni se otevřít jen tak před kýmkoli. Tajnůstkáři Štíři, kterým vládne válečnická planeta Mars, jsou velcí a skvělí stratégové, díky čemuž vždy vyhrají. Někdo by to mohl nazvat manipulací, ale jde jen o to, že moc dobře znají své publikum.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna

    Existuje tenká hranice mezi „vždy vyhrát hádku“ a „prostě vždy mít pravdu“. Panna tuto hranici dost často porušuje. Ale i tak si zaslouží místo na tomto seznamu, a to proto, že si Panny většinou myslí, že mají pravdu, a obvykle ji opravdu mají. Vládne jim Merkur, planeta komunikace, technických dovedností a neustálé flexibility, takže Panny vědí, jak to udělat, aby to fungovalo v každé situaci. Jejich super schopnost spočívá v tom, že se vždy snaží problém vyřešit, takže se nikdy nezačnou hádat jen proto, aby se za každou cenu hádaly (jako třeba Beran). Panny přemýšlejí rychle a vždy pečlivě zvažují všechny detaily, než se pustí do hádky. I když je těžké přiznat porážku (zvláště pro tvrdohlavého Býka), jít cestou Panny nikdy není něco, čeho byste litovali.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz