Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Věční nespokojenci: Neukojí je žádný úspěch

/
  • Úspěšní a stejně otrávení....
    Úspěšní a stejně otrávení.... (iStock)
    9. srpna 2022 ● 06:00

    Spousta z nás neustále usiluje o úspěch v kariéře, osobním životě a dalších aspektech, přičemž se nikdy necítíme zcela spokojeni, dokud svých cílů nedosáhneme. Přesto existují některá hvězdná znamení, která nejsou spokojená ani tehdy, když konečně dosáhnou svých životních cílů.

  • 1.

    Lev

    ...
    Některá ohnivá znamení zvěrokruhu, jako například Lev, doufají, že zvládnou všechny aspekty života, počínaje prosperujícím společenským životem přes úspěch v kariéře až po příjemný osobní život. Je však nemožné, aby jeden jedinec zažíval úspěch a všechny prvky svého života neustále. Proto Lev zůstává zklamaný, když něco nejde podle plánu. Jejich frustrace způsobuje, že obviňují  své blízké a způsobují jim další problémy.

  • 2.

    Býk

    ...
    Toto zemské znamení zvěrokruhu má tendenci mít chápavého partnera a rodinu; sami však na sebe kladou velmi vysoké nároky. A proto mají tendenci se zatěžovat zbytečnou odpovědností. Bez ohledu na to, jak úspěšní jsou ve zvoleném oboru, vždy doufají, že profesně dokážou víc, a nikdy nejsou zcela spokojeni. Občas pociťují zklamání z budoucnosti jednoho odvětví a mají tendenci měnit práci v polovině a vzdát se veškeré dosavadní tvrdé práce.

  • 3.

    Střelec

    ...
    Střelci trpí problémem závisti, protože mají tendenci srovnávat svůj vlastní úspěch s úspěchem svých profesních kolegů nebo životních protějšků. Mají pak pocit, že jim něco chybí, což je činí nevrlými a frustrovanými. Střelci mají sklon k zášti vůči blízkým, což vede k tomu, že obviňují svou ženu nebo členy rodiny z toho, že je v kariéře srazili na kolena.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz