Online chat
Dobrý den,prosím chtěla bych se zeptat na práci.Zůstat v původní práci,nebo hledat jinou práci?Zuzana 1.7.1963 7.15.Praha.Dekuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Zatím zůstaňte v původní práci. Jiná práce se objeví jakoby sama od sebe, ani ji nebudete muset hledat.
Dobry den pane Ravene,jsem necekane tehotna,manzel dite nechce,nevim,co delat.Bude dite zdrave?Screening me teprve ceka,ale mam na mysli jine nemoci a vady,na ktere by se prislo az pozdeji.22.3.1981 19:40 Ostrava (Pavl)
Foto
Karty na zdraví dítěte jsou dobré a dobré jsou i karty na budoucnost dítěte, takže je nakonc možné, že budete oba, vy i váš pan manžel nakonec rádi, že se o vás někdo postará, až dosáhnete důchodového věku a důchody už budou všechny rozebrané. Vždy si vzpomeňte, jak často se říká, že děti jsou květy života, jinými slovy zanedlouho uvidíme všichni, že nejlepší investicí do budoucnosti nejsou státní dluhopisy, ale vlastní, dobře vychované děti.
Dobrý den Ravenku, jsem ráda, že jste opět tady. V minulém věštění jste mi vyvěštil novou práci, která se objeví jako mávnutím kouzelného proutku poté co mi padla karta kočáru a opravdu se za nedlouho objevila. Můžete mi prozradit, jak se mi v práci bude dařit do budoucna? Děkuji Veronika 3.6.1988 (Veronika 🍀)
Foto
Bude se dařit, bude, možná vás čeká ještě něco jako škola, školení nebo kurz, ale v rámci pracovních povinností všechno stihnete a budete spokojená.
Dobrý den, Ravene, asi budu mít zvláštní dotaz, ale Vás asi hned tak něco nepřekvapí. Před 13 lety mi zemřel manžel. Myslím si, že je stále kolem mne. Je to tak? 17.8.1968(Ivana)
Foto
Tohle vždy záleží pouze a jedině na citlivost k různým informacím, které vás obklopují. Někteří lidé, kteří nejsou schopni vnímat vnitřní strukturu všech možných informací nic podobného s nejvyšší pravděpodobností cítit nebudou, pokud ale máte možnost vnímat to, co by se dalo označit jako "šachy života" více do hloubky, budete mít pocit, že je váš pan manžel nablízku, zvláště, když budete někde, kde jste spolu pobývali nebo budete v prostředí, na které byl pan manžel zvyklý. Když jsou taková ta zvláštní data, jako jsou úplňky a Novy nebo rovnodennosti a slunovraty, tak můžete na papír napsat otázky, na které byste ráda znala odpověď a chtěla byste se zeptat na názor svého pana manžela, potom papírek spálíte a půjdete spát. Hned po probuzení musíte zavzpomínat, co se vám zdálo, protože nejdůležitější sny zapomínáme několik vteřin po probuzení, pokud se snaha po navázání komunikace setkala s úspěchem, vzpomenete si na sen, v němž jste spolu mluvili. Jen tak pro zajímavost uvádím, že poměrně známou metodu spalování papírku s napsaným přáním jsem do Čech přinesl já, první pokusy jsem s ohňovými rituály dělal už v osmdesátých letech, neříkám, že jsem byl úplně první, kdo něco podobného na svém osobním oltáři provedl, ale rozhodně jsem se nejvíce zasloužil o propagaci tohoto zajímavého magického postupu.
Zdravím Vás chtěla bych se zeptat na vztah s mým ex najdeme k době cestu alespoň jako přátelé nebo něco více. On beran. (Veru 24.05.1983 )
Foto
Možná se vám podaří nějakou cestu najít, ale karty to nevidí jako příliš šťastné řešení, ale můžete to zkusit s tím, že by bylo dobré počítat i s tím, že se to spíše nepovede.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je moznost v nejbližší dobe potkat partnera duše? A zda se budu stěhovat do 2mesicu či změna práce? Děkuji Pavlina(Pavlina)
Foto
Možnost potkat vysvěného partnera tady je docela velká, stěhovat se do 2 měsíců je docela naknap, ale možná by se to stihnout dalo, zatím bych to viděl tak 50 na 50, změna práce bude, to přijde skoro automaticky.
Dobrý den, co se týče mého zaměstnání vrátím se do něj? Co můj partnerský život? Děkuji. (Lukáš )
Foto
Na návrat do zaměstnání jsou dobré karty, takže tu možnost mít budete. V partnerském životě možná budou trochu potíže, protože i když budete mít jinak milou a hodnou partnerku, tak se v něčem bude chtít prosazovat a vám to nebude moc milé. Na druhou stranu se nebudete v životě nudit.
Ahoj Ravene, dostuduje dcera 7.7.2000 školu, kterou studuje? Je ve 3. ročníku. Ivana(Ivana)
Foto
Dostuduje, může to být, jak se říká, s odřenýma zádama, ale dostuduje.
Dobrý den, prosím o odpovědˇ. Co mě čeká a nemine v lásce ? Já 3.12.1970 děkuji...(Iveta)
Foto
Na to se dá odpovědět jednoduše - vztah a láska bude, současně ale bude platit i to, že jak si to zařídíte, tak to budete mít.
Zdravím Ravene najdu tento rok lásku na cestách nebo doma? V Míste bydliště? Díky (Leňa )
Foto
Vypadá to na místo bydliště, ale i tak docela dobrý.
Ravene, zeptám se, začnu po mnoha letech řídit auto? Děkuji, J.(Jana)
Foto
Ano, i kdyby to mělo být za cenu nějakých těch kondičních jízd nebo jak se tomu říká, i kdybyste měla jezdit na Praze 1, tak to zvládnete.
Hezký den přeji, poznám letos nějakého fajn chlapa. Jsem dlouho sama a už to vzdávám. Andrea Bělová 30.5.1980(Andy)
Foto
Půlde to, i když, pravda, pomalu. Takže to zatím ještě nevzdávejte.
Dobry den, pane Ravene, zaujima mne co noveho mohu ocekvat ve svem zivote. Prijdou nejake zasadni zmeny, ktere ovlivni muj osobni zivot? dekuji, 13.08.1982(Annna)
Foto
Velké, zásadní změny ve vašem životě do konce tohoto roku nevidět, drobné změny mohou vstoupit do života v oblasti práce, partnerství a bydlení. Zdraví bude konstantní.
Dobrý den, hlavně zajímá mě jak to budeš moji práci našla jsem si na zkrácený úvazek, ale stále hledám naplný, podaří se mi najít? Jinak co vidí karty do konce roku? Lenka 24.02 1966(Lenka)
Foto
Mělo by se to podařit a karty praví, že to bude do konce tohoto roku. S velkou pravděpodobností vám to vezme veškerý čas, ale to se asi nedá nic jiného dělat.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se mi podaří najít náhradní bydlení na Moravě a tím pádem vysvobození od přítele, děkuji z celého srdce. Nar.2.9.82(Michaela)
Foto
Bude to těžké, ale půjde to.
Zdravím Čaromágu, mám 3 dcery (Rak, Býk a Rak) a jsou rozhádané. Usmíří se? Mám strach, protože sama pocházím z nefunkční rodiny a chtěla bych, aby holky držely při sobě. Mohu nějak v této komplikované situaci pomoct? Najdou k sobě cestu zpátky'? Bude to (pokud ano) dlouho trvat? Děkuji Ivana(Ivana)
Foto
Hm, to se asi nepodaří dosáhnout vzájemného smíru, někdy to tak bývá a nám nezbývá než se tomu přizpůsobit. Chcete-li zůstat spravedlivou, tak jediné, co můžete udělat je zařídit, aby v případě dědictví nebo jakéhokoliv přesunu majetku nebyla žádná dcerka na tom lépe než ostatní dvě.
Dobrý den. Snažím se delší dobu o změnu stravy, co říkají karty, je to pro mne vhodné když se mi nedaří? Hana B. Nar. 23.9.1975 (Hana B. )
Foto
Podle karet by bylo spíše lepší žádné velké změny do stravovacích návyků neprosazovat.
Dobrý den Ravene.Prosim chtěla bych se zeptat,zda budeme mít s manželem vysněné miminko,po té domeček?Zda se nám zkrátka splní to po čem toužíme.Moc děkujeme(Lili)
Foto
Vše se splní, i když je pravda, že to nemusí být všechno hned zítra.
Rave, v práci mě převelili na jiné pracoviště… jak budu spokojen po pracovní, finanční stránce? Dik Olda(Olda)
Foto
Ale jo, to bude dobrý, v kartách je vidět, že si zvyknete a po finanční stránce to bude také dobré.
Dobrý den,milý čaroději,kdy se prosím dockam dítěte? Moc bych si ho ptala. Děkuji.(Sona)
Foto
Září je dobrý měsíc, dalším dobrým měsícem je prosinec, to platí, pokud si o tom chcete rozhodovat sama.
Dobrý den, jsem už dlouho sama. Kdy už potkám toho pravého muže, se kterým budu šťastná?(Eva )
Foto
Lepší období než máte nyní, v současnosti, bude koncem září a v listopadu. Tento měsíc se můžete s někým dát dohromady, to ano, ale nemělo by to dlouhého trvání.
Zdravím Ravene, kouknul by jste se mi na pracovní oblast, chci si najít práci, kdy by bylo nejlepší období, chtěla bych odejít že současné práci do září, povede se mi? Mirka narozena 16.7.1978(Mirka)
Foto
Odejít do září je docela dobrý tip na změnu práce. Prostě to zkuste, mělo by se všechno povést či podařit.
Dobrý den, co mě čeká v blízké budoucnosti?(Joha)
Foto
Vidím změnu v oblasti bydlení a jakési zlepšení v oblasti práce a výdělečné činnosti. Partnerství bude vyhovující.
Ravenku,jak to prosím vypadá s mým zdravím? I do budoucna? Děkuji za odpověď (4.11.1943)(Stanislav)
Foto
Karty jsou dobré, zdraví bude dobré, možná až nezlomné nebo jak to nazvat.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem v kontaktu s mužem.. Jirka...., byl by z toho pohodový vztah? Jana 19.6.75 Děkuji..... (Jana)
Foto
Ale, proč ne? Bylo by ale dobré se dopředu přesně domluvit na pravidlech, která by v budoucím vztahu pohodově platila.
Jak to prosím bude vypadat s mojí financni situaci? Dockam se vyhry ve sportce? Děkuji. (14.2.1948)(Jirina)
Foto
Nesázejte, nevyhrajete. Nebo sázejte, ale někde na zahrádce. Peníze na to budou, zvláště, když nebudete sázet do loterie.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se usmíříme s Lucií. Pohádali jsme se a teď spolu nemluvíme. (Michal V.)
Foto
Podle karet mohla být hádka s Lucií vyprovokovaná. Lucií. Aby mohla s vámi nemluvit a věnovat se něčemu nebo někomu jinému.
Dobrý den Ravenku. Prosím podívejte se mi do Vašich karticek,zda mě v nejbližší době čeká změna práce? V nynejsi práci nejsem vůbec spokojená a nebaví mě. Dále se chci zeptat,mám možnost studovat další vysokou školu,mám se na to dát? Děkuji. (Září 1990)(Kristyna)
Foto
Na tu školu jsou horší karty, možná by bylo lepší nechat to na příští rok. Změna práce proběhne bez problémů.
Ravene,má otázka je jednoduchá. Neustále mě trápí má práce. Změnim ji v tomto roce nebo ne? Děkuji. (7.12.1966)(Pavel)
Foto
Jednoduchá odpověď - ano.
Dobrý den, jaký bude můj letní čas, čeká mě finanční zlepšení a nějaké drobné radosti ? Děkuji (Tamara A.)
Foto
Všechny karty jsou dobré, takže není čeho se obávat, naopak se zde najde plno věcí, na které se můžete těšit.
Náš milý Ravenku, já...býk /2.5.1977/, čeká mě někde blízko láska?(Ivana)
Foto
Samozřejmě, Býci budou na koni (i když je to dost divná představa, ale říká se to tak) zejm=éna v srpnu. Nastane přímo renezance Býků.
Dobrý den Ravenku. Chci se zeptat na svoji dceru. Je po rozchodu a neustále se jí nedaří najit vhodného partnera. Má na ne smůlu,neustále narazí na samé divné typy. Kdy se to už konečně podaří a dockam se vnoučat? Děkuji. Eva (20.10.1969) (Eva)
Foto
Dobré měsíce na seznámení jsou srpen a září, mělo by se podařit potkat toho pravého.
Dobrý den, mohl byste prosím Ravene vy věštit pro mou osobu předpověď, co mě čeká v lásce ? Děkuji(Tereza, 16/6/1993)
Foto
V kartách se objevuje "chlap" nebo by se dokonce dalo říct "ideální partner" čili "chlap, co po čase tolik nevadí", ale jsou zde ještě další možnosti, buď se objeví už "zítra", potom by bylo trochu nebezpečí, že se vztah rozpadne a pak se objeví ještě další vztah do konce roku nebo to bude později a vztah vydrží.
Dobrý den, vážený Ravene, čeká mě ještě nějaký pěkný sexuální zážitek? Děkuji. Datum narození 30.8.1976, v půl páté v Praze 4.(Veronika H.)
Foto
Krásná otázka a uspokojivá odpověď - ano. Dokonce bych řekl, že je možné, že v životě i v umění, ať už v literatuře nebo ve filmovém umění se dočkáme určité renesance skloubení erotiky a vkusu, dnes je to zatím ještě takové, že to všude jen skřípe, ale brzy se vše, co se týká komunikace upraví, no a v politice, tam to pořád visí na vlásku, že s námi pěkně vy... ani nevím, jak se to řekne slušně, že se nebudeme stačit divit. I když k těm hezčím sexuálním zážitkům se to asi řadit nebude. Osobní život si naštěstí kormidlujeme každý zvlášť.
Dobrý den pane čaroději. Můžete se mi prosím podívat na můj zdravotní stav? Měla jsem problémy s kolenem a střevní problémy,bude to už dobre nebo mě čeká operace? Děkuji. Eva (20.10.1969) (Eva)
Foto
Myslím, že operaci se vyhnete, což by znamenalo, že střevní problémy se urovnají, s tím kolenem to bude asi trochu složitější, protože (to znám i podle sebe) koleno může začít zlobit skutečně zničeho nic, nenápadně nebo najednou, zcela nečekaně může být člověk zakleknut vlastním kolenem (což by mohla být zajímavá fotka, ale v realitě je to často průšvih). Na koleno prostě pozor, koleno chce odpočívat, to ostatní by se mělo uklidnit, zvláště když nebudete kombinovat třešně s mlékem a tak... však víte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to dopadne s mojí práci když mi odebrali id a tato práce je pouze pro id odvolala jsem se ale nevím na čem jsem . mnohokrát děkuji za odpověď.(Jana )
Foto
Tady je celkem jedno, jestli se vám stalo nějaké bezpráví, které se během dalších měsíců či let vysvětlí a napraví nebo se k táborovému ohni sesedne na základě vašeho odvolání dvanáct Ombudsmanů, důležité je pouze to, jestli budete mít (což zjistíte během pár minut s kalkulačkou v ruce) na příští měsíc na nájem, elektřinu, vodné a stočné. Pokud skutečně ještě nevíte na čem jste, tak vycházejte z toho, že nemáte práci, čili správná cesta by asi měla být na Úřad práce a další, trochu klikatější cesta je hledání jakékoliv, pro vás užitečné prácovní a výdělečné činnosti. Jinak to nepůjde.
Zdraví našich seniorů prosím Vás. Zhoršení, zlepšení, stagnace-tedy setrvalý stav ... ?(Vnučka)
Foto
Zhoršení. Neřeknu přesně proč, ale všechno je nějak jiné a my, starší lidé, kteří se už nestačíme přizpůsobovat neustále se měnícím podmínkám kolektivního růstu, prostě občas odpadneme. Je to asi nějaký přírodní zákon, občas se přihodí i nějaký ten paradox, jako třeba, když se někdo utopí v živé vodě, ale základ toho, co každý senior považuje za životní zradu je "změna". Popřípadě výjimka ze změn a výjimka z výjimek, zvláště těch, které se týkají změny změn. Též bych mohl vyprávět, ale jednou z těch změn je i to, že na nějaké vyprávění už není nikdo zvědavý.
Dobrý den Ravene. Jak to prosím vypadá s mým zdravím? Mám neustále zdravotní komplikace po očkování. Zlepší se to? Děkuji. (Září 1990)(Irena)
Foto
Vše se zlepší, nevím, jaké jsou poslední zprávy z dezinformačních webů, dlouho jsem žádný nečetl, no, vlastně jsem zatím ještě nikdy žádný nečetl, proč bych to taky dělal, když moudří lidé hledají použitelné informace jedině u mě, čili, abychom nechodili kolem horké kaše, je pravda, že v poslední době se dost lidí necítí zrovna nejlépe, v podstatě patřím mezi ně, ale očkován jsem nebyl, nějak asi zvítězila vrozená nechuť k očkování nebo se zatím nepodařilo nikomu vysvětlit, proč bych měl být odolný proti blátu, když se nechám očkovat vodou z louže, no nic, to by asi bylo na delší diskuzi, ale je pravda, že co se týká skákání přes kaluže, tak nepatřím k lidem, kteří by se na to vyloženě těšili. Zatím sice jsem takříkajíc akceschopný, ale to přisuzuji svým meditacím a cvičení (nikomu nevnucuji, když budete více věřit špinavé vodě z kaluží, je to jen a pouze vaše věc. S tím očkováním to ale může souviset spíše jako náhodná souhra okolností. Nedávno mě sousedka blbě odpověděla na pozdrav a od té doby se mi nic nedařilo. Je možné, že mě uhranula nebo na mě seslala nějaké prokletí? Kdyby to bylo ve středověku, tak ji nechám upálit a bude klid, ale dnes se na všechno pohlíží vědeckou kauzalitou zakaleným okem racionálně uvažujících jedinců, takže nikdo neví, na které straně je objektivní pravda, pokud tam vůbec nějaká je. Když se ale ptáme karet, tak zlepšení přijde již během tohoto měsíce, čili do konce června.
Dobrý den, čeká mě prosím práce, kde budu spokojená s penízkama a i s náplní, prostě budu naplněná ? Bude to ještě letos ? Děkuji. Karol(Kajik)
Foto
Jak říkají Svědci Jehovovi, přinášíme radostnou zprávu, i když jejich radostná zpráva většinou spočívá v ujištění, že bude ještě hůř, tak ve vašem případě to vypadá na splnění všech přání, které kolem sebe v soustředných kruzích, popřípadě paprskovitě šíříte v informačním poli, jež vás obklopuje, takže práce bude a bude i odpovídající odměna.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdraví dcery? Děkuji(Andrea)
Foto
Je to zajímavé, ale hned na první sejmutí se v kartách ukázala nejlepší karta na zdraví, která se v tarotech může objevit. Samozřejmě je možné, že zdraví vaší dcery nevypadá v současnosti zrovna nejlépe, proto se asi také ptáte nebo máte jakési vágní, nejisté obavy z budoucnosti, do níž se všichni nezadržitelně řítíme, ale základ je prostě dobrý a jak jsou dobré základy, dá se na tom odvážně stavět prakticky cokoliv, co nás napadne.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mě letos čeká dovolená u moře. Zatím mám jen hrubý nástřel, ale docela to vázne, energie jsou takové nějaké, tak jestli nakonec odletím. (Peťule, 1985)
Foto
Dle karet to vypadá tak, že máte a budete mít možnost strávit dovolenou nebo část dovolené u moře, to ano, to ale ještě neznamená, že by na vás zmíněná dovolená takříkajíc přímo čekala, zrovna tak si nedovedu představit, že by na mě někde čekalo luxusní lamborghini nebo filmové studio, připravené na první klapku, přestože existuje určitá pravděpodobnost (i když třeba jen směšně malá), že bych se někam do blízkosti zmíněných možností mohl nacpat, ale je pravda, že pravděpodobnost uskutečnění vaší vysněné dovolené je o mnoho vyšší.
Dobrý den Ravenku. To jsem ráda,že jste dnes tady,čekala jsem na Vás. Podíváte se mi prosím do karet,jak to bude vypadat s mým vztahem a praci? Neustále se mi nedaří najit toho pravého,nevím co už dělám špatně. Objeví se někdy? A kdy? Čekáni je prilis dlouhé,kde ho mám najít? A co práce? Vyskytne se mi nějaká nová pracovní nabídka v tomto roce? Moc děkuji za odpověď. (11.9.1990)(Hana)
Foto
Samozřejmě, že pravého najdete a bude to s nejvyšší pravděpodobností letos a může to klidně být již během tohoto měsíce, čili měsíce června. Nedá se říct, že děláte něco špatně, to je jako kdyby někdo řekl, že špatně rybaříte, když budete chytat ryby v rybníku, kde žádné nejsou, ale jako vždy, když se snažíte něco dokázat, je dobré využít skutečně všech možných příležitostí, jak stále říkám, příležitostí je mnoho, my ale většinu z nich nevidíme.
Dobrý den, najdu si prosím sama novou práci nebo mi někdo pomůže ? (Rézi)
Foto
Víceméně si novou práci najdete sama, ale může vám být nápomocná náhodná známost, kterou získáte právě při již zmíněném hledání. Život je někdy složitý.
Dobrý den, dopadne nakonec dobře moje stěhování, čekají mě nějaké překážky, na které si dát pozor ? Moc děkuji za radu a přeji nádherné léto.(CamiCami)
Foto
Stěhování bude v pořádku, když budou v pořádku všechny smlouvy, které by měly být se stěhováním spojené. Jiné překážky, jako třeba, že si jeden z pomocníků při stěhování vyvrtne kotník, v budoucnosti nejsou vidět.
Dobrý den, zlepší se prosím můj vztah s rodiči, zejména s mamkou, ale i taťka mě zajímá. Děkuji moc(Dcera)
Foto
Zlepší, stačí, když budete aktivní a zkusíte zahájit komunikaci. Kdybyste dospěla k poznání, že se s vámi druhá strana nechce bavit, stálo by za zamyšlení, jestli náhodou nemáte nějakého sourozence nebo laskavou tetu či pozorného strýce, původním povoláním rodinného psychopata, který se tak trochu do problému plete. Občas se státá, že se i milovaná maminka časem projeví jako žába na prameni. Většinou se jako docela dobrý klíč k řešení problémů v komunikaci projeví peníze.
Krásný dobrý den, Ravene, prosím Vás, co mě čeká v lásce ? Jsou dlouho sama, kde bych mohla potkat někoho fajn ? Mám málo příležitostí k seznámení.(Kalyptonka)
Foto
Odpovím šalamounsky, pokud se nemůžete s nikým zajímavým novým seznámit díky tomu, že nemáte žádnou pořádnou příležitost, tak by to chtělo trochu se zamyslet, jak by taková příležitost mohla vypadat a druhý krok, jak takovou příležitost vytvořit. Nebo jak se do ní dostat. Někdy se stane, že přehlížíme 999 možností z tisíce.
Prosím o náhled na zdraví dvouleté vnučky, příští týden dostane sondu do žaludku na přijímání jídla. Zmátoří se, ustojí trápení, uzdraví se? Děkuji. Zdenka(zdenka)
Foto
Má celkem dobré karty, i když nejsem moc příznivcem psychosomatiky, řekl bych, že se vnučka bude zlepšovat už jen díky tomu, že se kolem ní bude něco dít ve jménu jejího zdraví. Nejsilnějším lékem pro ni asi bude pozornost ostatních členů rodiny.
Dobrý den, ozve se bývalý přítel ?(Bea)
Foto
Je tady malá pravděpodobnost, že se ozve, pokud se ozve, tak jedině proto, že si zapomněl něco odnést.
Dobrý den, vážený pane Ravene, čeká mě hezké léto? Stihnu i nějaký odpočinek, případně hezký zážitek v lásce? Datum narození 30.8.1976, 16:30, Praha. Moc děkuji.(Veronika)
Foto
Pozor si dávejte na Panny s Ascendentem v Kozorohu, řeknu to asi takhle, budete mít příležitost něco hezkého prožít, zažít, zúčastnit se, je bohužel možné, že si to na poslední chvíli rozmyslíte a potom toho budete dlouho litovat.
Dobrý den Rawko, poselství jedné kartičky pro mě ? Díky (Lily)
Foto
Dvakrát po sobě vyšla karta Dvojka Pohárů, je to harmonie, občas to znamená i Lásku, všeobecná odpověď jedné karty na otázku, co můžeme čekat, zni, všechno bude v pořádku, čili Spokojenost, Řád a Pořádek.
Dobrý den, co prosím čeká mne v pracovní oblasti ? Děkuji(Tereza, 16/6/1993)
Foto
S hodně velkou pravděpodobností budete hledat práci, popřípadě jinou práci, jinými slovy, pracovní nabídku sice budete mít, ale nebudete s ní zcela spokojená. Bude se vám ale zdát, že červen utekl jak voda a na začátku července něco zajímavého najdete.
Dobrý den, Ravene, prosím o odpověď na tradiční otázku. Muž 10.12.1972, v Plzni, daří se mu dobře? Je v pořádku? Setkání se ženou 30.8.1976 v Praze, vyjde? Děkuji.(dotaz)
Foto
I když se to zdá nepravděpodobné nebo nepříliš pravděpodobné, tak setkání bude a vyjde, zatím se dá i těžko odhadnout důvod, proč muž z Plzně přijede do Prahy, asi to bude něco, co se označuje jako "služebně", ale stane se to.
Dobrý den,ráda bych věděla,jestli mi příjde do života někdo nový,nebo se mi vrátí někdo z minulosti,nebo budu sama? Děkuji,mějte se hezky. Nar.5.4.1969(Beranka)
Foto
Znamení Berana má v červnu v oblasti vztahů, jak se říká zelenou, ozve se vám pár lidí z minulosti, ale spíše to bude ze zvědavosti, co je nového a tak podobně, ale potkáte se i s jedním nebo se dvěma muži, kteří budou "noví" a je i možné nebo bude prostě větší pravděpodobnost, že se s jedním z nich dáte dohromady a mohl by z toho být i zajímavý vztah.
Dobrý den, vážený Ravene, jsem ráda, že jste opět v blesku. Ráda bych se zeptala na maminčino zdraví, datum narození 25.8.1948 v Praze. Je ležící, nechodí, zlepší se to? V červenci by měla být propuštěna do domácího prostředí, vyjde pečovatelka? Děkuji,(Veronika)
Foto
V kartách se objevují karty Síly, což je dobré znamení pro zdraví, astrologické konstelace nabádají k opatrnosti, čili se dá říct, že budete muset domluvit pečovatelku, ale všechno vyjde k vaší spokojenosti.