Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Ravenův horoskop na červen: Beranů se drží štěstí, na Lvy padne únava

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. června 2022 ● 06:00

    Co přinese první letní měsíc? Branům bude přát, Panny a Kozorohy trochu potrápí aa Váhy mohou prováhat důležitý moment. I v červnu vám radí čaroděj a astrolog Raven Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Pro všechny Berany, neboli Skopce budou po celý červen 2022 hlavními pomocníky a rádci Jupiter a Mars. Z hlediska astrologické symboliky jsou to představitelé štěstí a síly, mohlo by to být i štěstí, které se vám do života vnucuje téměř násilím, ale i za takové štěstí by měl být člověk vděčný. Zvítězíte nad případnými zdravotními komplikacemi, budete mít práci nebo alespoň dostačující pravidelný příjem a partnerství bude fungovat v mezích spokojenosti.

  • 2.

    Býk

    ...
    V dimenzích životních úspěchů budou Býky udržovat Merkur, Venuše a Uran. Merkur můžeme chápat jako symbol komunikace a pokud patříme k těm zkušenějším, tak už dávno víme, že komunikace patří k základu všeobecné spokojenosti. Umět se s někým domluvit je lepší, než nad ním zvítězit hrubou silou. Venuše je o dobrých vztazích, rodinných přátelských i partnerských a s Uranem často přicházejí životně důležitá rozhodnutí. Co víc k tomu dodat?

  • 3.

    Blíženci

    ...
    S radostí v srdci se Blíženci rozloučili s Černou Lunou, která obvykle přináší do života spíše smůlu a rozčarování a místo ní vešlo do znamení Blíženců Slunce, za nímž bude v polovině června následovat Merkur. Je to jako, když vám někdo ukradne prázdnou peněženku a při útěku ztratí pár diamantů. Je pravděpodobné, že se dočkáte nějaké zajímavé zprávy z oblasti práce, hmotného zabezpečení, popřípadě i podnikání. Zlepší se zdraví, zvýší se kondice a dokonce se může i zostřit zrak.

  • 4.

    Rak

    ...
    Je možné, že si Raci už pomalu zvykli na astrologickou příšerku, která, ač nezvána, pronikla do jejich znamení, myslím tím Černou Lunu, ale jako štěstí v neštěstí vejde 21. června k Rakům na návštěvu Slunce, které se automaticky stane dominujícím znamením či symbolem, čili můžeme i v normálním životě počítat s tím, že pokud se vám ještě v první polovině června nebude všechno dařit podle vašich představ, tak se v druhé polovině skóre vyrovná a nakonec, jako vždycky, zvítězíte. Rak je nezlomné znamení.

  • 5.

    Lev

    ...
    Pokud bychom měli ke každému znamení hledat nějaké vhodné adjektivum, tak speciálně u Lva podle současných astrologických konstelací, by se nám, zcela přesvědčivě vnucovalo slůvko "líný". Nebo "unavený". Na začátku června prosviští znamením Lva Měsíc, což se v praxi může projevit tím, že potkáte někoho zajímavého, kdo by možná "stál za hřích", ale dál se toho už moc neděje. Počítejte s tím, že vám do plného výkonu bude v červnu chybět správná motivace, což platí hlavně pro ty, kteří mají práci a zajištěný pravidelný dostačující příjem.

  • 6.

    Panna

    ...
    V opozici k Panně, přímo jako Damoklův meč nad hlavou "visí" Neptun (raději se ani neptejme, co by se stalo, kdyby někomu spadl Neptun na hlavu), což je planeta, která přináší stavy hlubšího zamyšlení i ve chvílích, když prakticky není co řešit. Může se stát, že se Panny budou v červnu věnovat víceméně zbytečnostem, možná by se více hodilo, kdyby si konečně odpočinuly, vzaly si dovolenou, vyšláply si do lesa, nic by neřešily a radovaly by se z jakékoliv aktivní zábavy.
  • 7.

    Váhy

    ...
    V současném horoskopu je zcela jasně naznačeno, že Váhy se budou v červnu 2022 dělit na dvě kategorie - na Váhy, které skutečně stále váhají a nejsou odhodlány prakticky k ničemu a na Váhy, které v tom mají jasno, vědí, čeho chtějí dosáhnout nejenom v životě, ale třeba již tento rok nebo příští týden a právě u těchto Vah můžeme očekávat celou řadu menších i větších konstruktivních změn, od "posunů" v partnerství a v pracovní oblasti, až po změny, související s bydlením a stavebními prvky domácnosti, například s rekonstrukcí nevyhovující kuchyně.

  • 8.

    Štír

    ...
    Ve znamení Štíra je Měsíční sestupný uzel, což je téměř vždy varovné znamení ohledně půjček, leasingů, hypoték a jakékoliv manipulace s většími finančními částkami. Štíři budou v červnu kypět zdravím a budou mít i šťastnou ruku ohledně volby životních partnerů a to je bude svádět k tomu, aby buď zakoupili něco, na co nemají, popřípadě, aby si na to lehkomyslně vzali půjčku. Podle všeho by to asi nedopadlo úplně nejlépe, proto by bylo dobré trochu o penězích přemýšlet a když tak si půjčit jen menší částku nebo uzavřít smlouvu pouze v tom případě, že by byla skutečně výhodná.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Jak se říká, že to půjde nahoru a dolů nebo, že se odehraje štěstí v neštěstí, nebudou mít ani Střelci poklidný červen a jako typická osudová klička se projeví náhlý obrat událostí, kdy se nejdříve bude zdát, že je všechno v pohodě a v nejlepším pořádku a není kam spěchat a najednou vám ujede vlak. A když ujede vlak, tak ho budete těžko chytat. Odehrají se ale i věci v opačné posloupnosti, budete mít dojem, že jste se dostali do nějakého průšvihu, spadla klec a je všem dnům konec a pak se dovíte, že se vlastně nic nestalo.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Retrográdní Pluto v Kozorohu může trochu dělat starosti, na tohle téma se hádat nebudeme, spíše ale bude dobré soustředit se na své okolí a na lidi, s nimiž přicházíte do styku. Z hlediska osudu se nad vámi v červnu žádné olověné mraky stahovat nebudou, kdybyste žili sami na opuštěném ostrově, tak prožijete červen 2022 jako každý jiný, celkem průměrný měsíc, ale právě díky tomu, že na opuštěném ostrově nežijete, je pravděpodobné, že se k vám začnou stahovat a budou kolem vás kroužit lidé, kteří mají hromadu starostí a potřebují psychoterapii nebo alespoň nějaké to slovo útěchy. Tak se na to připravte a hlavně si rozmyslete, jestli si chcete hrát na kněze, dávajícího rozhřešení a požehnání nebo vás to bude okrádat o vzácný čas.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Za vydatné pomoci Saturnu budete občas v červnu vystupovat jako jedna z hlavních osob v případech končících partnerských vztahů. Může se poměrně snadno stát, že se bude rozpadat právě váš partnerský vztah, i když jste spolu byli několik let a lásku jste si pravidelně přísahali, ale může se také stát, že se kvůli vám rozpadne partnerský vztah, o kterém jste donedávna neměli ani tušení. Stejně tak se může přihodit i to, že někomu poradíte, aby se rozešel s partnerkou nebo partnerem, že má na lepší a on vám uvěří. Asi by to chtělo trochu přemýšlet, jestli se rozhoduji sám za sebe nebo jestli se bezdůvodně nepříkláním k názoru někoho, s nímž bych jindy ani náhodou nesouhlasil.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Když zvučným hlasem zvoláte, Ryba!, odpoví vám ozvěna, Neptun! Ano, Ryby se k Neptunovi hodí jako k žádné jiné planetě a v současné době se mohou z přítomnosti Neptuna ve svém znamení těšit přímo nevyčerpatelně. V podstatě to znamená, že v životě většiny Ryb se budou plnit jak normální, tak i tajná přání a všechny Ryby, které mají umělecké sklony budou mít příležitost k seberealizaci. Nemusí se hned vrhnout na tesání soch v nadživotní velikosti, je možné, že dnes by i slavný Michelangelo Buonarroti skončil se svými náčrtky mezi turisty na Karlově mostě, ale něco málo ze snů o umělecké kariéře se Rybám určité splní.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz