Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ravenův horoskop na březen: Panny budou aktivní v sexu, Kozorohy zavalí práce

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. března 2022 ● 06:00

    I když se zdá, že bude březen velmi turbulentní, naše denní životy se povalí dál svým tempem a práce, láska ani peníze v nich neztratí své místo. Co náš čeká?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Hned na začátku března se u Beranů projeví ovlivnění Měsícem, budou mít lehce zádumčivou náladu a sklony k filozofování. Rázovitá akceschopnost, díky níž většina Beranů řeší většinu životních situací, ustoupí lehce do pozadí. Práce bude fungovat, stejně jako práceschopnost, která se projeví kdykoliv to bude zapotřebí, jak ve dne, tak i v noci nebo během třísměnného provozu. Vztahy s rodinou budou dobré a většina partnerství bude takříkajíc bez výkyvů a bez krizí. V březnu se prostě vyplatí být Beranem.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Stále dokola budou Býci něco řešit a i kdyby k řešení už vůbec nic nebylo, stejně si Býci něco najdou. V první polovině března mohou lehce kolidovat zdraví, práce, komunikace, investice, peníze, druhá polovina března už bude harmonicky vyvážená a klidná. Celkově budou v březnu Býci působit jako starostlivé a empatické bytosti, s nimiž se každý rád pobaví nebo se jim svěří se svými starostmi. Celkově není březen příliš dobrý měsíc pro Býky na řešení partnerských problémů, takže, pokud řešíte svatby, rozchody, popřípadě společné bydlení, tak to raději nechte na pozdější měsíce.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Dlouhodobé působení Černé Luny, na které si většina Blíženců již téměř zvykla, se chýli ke konci, ale ještě bude přes celý březen patrné. Můžete tedy dělat prakticky cokoli, co se vám zamane, ale stále ještě platí zvýšená opatrnost, zvláště při jakékoliv činnosti, při které je logicky zvýšené riziko úrazu, jako je například jízda autem, čištění oken na výškových budovách, sportovní skoky s padákem nebo i bez padáku (hrozí přinejmenším vyvrknutí kotníku) a v partnerství si samozřejmě dávejte pozor na neuvážené svatby, abyste si třeba omylem nevzali někoho jiného.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Po celý březen si budou Raci užívat karmické volnosti a osudové nevázanosti. V podstatě si mohou dělat, co chtějí a co je napadne, pokud to nebude překračovat přírodní zákony. Možná budou mít Raci i pocit odpuštění, pokud v minulých životech zlobili. Právě nyní, v březnu 2022 budou mít dojem, že je vše opuštěno. Příjemné a zajímavé změny mohou nastat hlavně v oblasti partnerské, stejně tak se může zlepšit i situace v rodině nebo mezi sourozenci, zvláště pokud v minulosti došlo k nějaké vztahové krizi nebo konverzačnímu napětí díky odlišným názorům.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Prakticky všichni Lvi budou chtít dořešit nějaký vztahový problém, pokud nikoho nemají, budou se snažit někoho najít, pokud někoho mají už delší dobu, je možné, že se budou rozhlížet po nějakých dalších možnostech, stejně tak všichni, kteří se necítí dobře v manželství, budou jak lvové udatní bít o mříže a snažit se dosáhnout jakékoliv formy drobného sexuálního přilepšení. Malé procento Lvů bude ve vztahu spokojeno, ale budou i tací, ti se zase budou snažit zlepšit něco na svém bydlení, možná se budou snažit i naplánovat si nějakou přestavbu nebo dokonce stěhování.

  • 6.

    Panna

    Panna
    U znamení Panny se bude všechno točit kolem 18. března, kdy nastává poslední zimní úplněk, Slunce je v Rybách a Měsíc v Panně. Pro zajímavost si řekněme, že téměř přesně za měsíc, 17. dubna, vypuknou Velikonoce, bude velikonoční neděle. Většina Panen bude ale příchod jara cítit v kostech už od úplňku 18. března a od prvního jarního dne 20. března. Nezadaní muži si budou horečně hledat ženské protějšky a nezadané paní, ženy a dívky pocítí prudkou touhou rychle se vdát se a založit mnohačlennou rodinu. Dalo by se říct, že díky Pannám tento, ani příští rok rozhodně nevyhyneme.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Je to znamení, kterého si každý váží a nejinak tomu bude i tento březen. Váhy samy si budou nejvíce vážit možnosti pracovat a obstarávat si pravidelný příjem, což se v poslední době ukazuje snad ještě důležitější než zdraví a šťastné partnerství. Podle všech konstelací bude v tomto období práceschopnost Vah téměř příslovečná a všechno ostatní bude v užitečném slova smyslu sloužit svému účelu, takže jinými slovy, Váhy v podstatě nebudou řešit nic jiného, než finance a dostatečnou sytost svých příjmů. A tak to také má být, protože žijeme ve společnosti, kde se nejvyšší dovedností a uměním stává umění uživit se vlastní silou. A v tom nám Váhy půjdou příkladem.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Z astrologického hlediska Štíři přímo zbožňují březen, též by se dalo říct, že březen podporuje ve štíří komunitě chuť na sex a s ním spojené partnerské vztahy. Hodně se budou dávat Štíři dohromady s ostatními použitelnými členy lidské společnosti, aby zakládali partnerské vztahy, manželství a rodiny, mnoho Štírů, mužů i žen využije možnosti seznámit se s někým zajímavým v práci nebo při práci, před čímž my, vztahoví poradci, většinou důrazně varujeme a odmítavě kýveme ztopořenými ukazováky, ale tento březen 2022 se může učinit výjimka, tak si toho užijte. Ale nezapomínejte občas pracovat!

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    V březnu se budou Střelci jevit jako nejzaměstnanější znamení. Budou pracovat v různých firmách a pro různé podniky, současně budou shánět nová či ojetá auta, budou obíhat banky, aby sehnali co nejvýhodnější hypotéku na příštích padesát let dokonce by se dalo říct, že většinu lidí v tramvajích a v autobusech budou v březnu tvořit právě Střelci, kteří pojedou něco zařizovat či vyřizovat a dokonce i fronty na úřadech budou tvořeny ze samých Střelců. Samozřejmě, je to hlavně z pohledu bulvární astrologie, ve skutečnosti to může občas být i trochu jinak.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Práce, rodina a péče o domácnost, to jsou tři hlavní činnosti, které čekají na Kozorohy a které se budou každý den do omrzení opakovat. Většinu Kozorohů to ale bude docela bavit, dokonce by se dalo říct, že se budou ve svých povinnostech radostně utápět. Pokud se ukáže platnost pravidla, že člověk se cítí natolik šťasten, nakolik může být užitečný pro ostatní (už ani nevím, kdo tohle vymyslel, možná jsem to byl já, ale už si to ani nepamatuji) budou Kozorozi tvořit veselou, rozjařenou pracovitou partu, kterou ve slavení svých úspěchů jen tak někdo nebo něco nezastaví.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Nádherné spojení Mars - Venuše a k tomu ještě Saturn, tvoří pevnou základnu pro odvážný růst snad čehokoliv. Během března vyniknou Vodnáři, kteří jsou zaměstnáni ve stavebnictví, v různých bytových družstvech a jako řemeslníci, které lidé většinou hledají při zařizování nebo vybavování bytů a domů po rekonstrukci nebo nových bytů. Pokud znáte jakéhokoliv Vodnáře nebo máte takového Vodnáře třeba doma, v rodině nebo jako partnera či partnerku, počítejte raději s tím, že na vás nebude mít Vodnář v březnu moc času. Spíše budete muset jakékoliv naplánované společné aktivity odložit na neurčito, až se Vodnář vydování.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Slunce, Neptun, Jupiter, Merkur, nejlepší z planet, mají ve svém arzenálu právě Ryby. 2. března začalo všechno, co se týká letošního března parádním Novem, kdy se právě v Rybách setkalo Slunce s Měsícem a k tomu se ještě přidal Jupiter. Pokud chtěl kdokoliv cokoliv spolehlivě vyřídit nebo zprovoznit, měl si k tomu pozvat právě kohokoliv, kdo je zrozený v Rybách. Stejně tak se mohou Ryby projevit jako rození géniové v oblasti partnerství nebo při zakládání budoucích šťastných rodin. Hlavně to chce Rybu, která nemá strach, je aktivní a nebojí se pracovat. Jak na sobě, tak i na druhých. Jako to zrovna teď dělám já.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz