Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na leden: Ryby čeká úspěch, Vodnáře vztahové problémy

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    6. ledna 2022 ● 06:00

    Zachmuřeným lednem vás provede astrolog a mág Raven Argoni. Bude v nás ještě doznívat starý rok, ale nový už zase chytá další výzvy.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Začátek nového roku 2022 se bude pro Berany odehrávat téměř ve slavnostním duchu. Mělo by se jim splnit něco, o čem dlouho snili (možná i během bezesných nocí) a navíc se před nimi, asi tak v polovině ledna 2022 objeví zajímavá možnost duchovního i finančního růstu. Pro všechny Berany či Skopce bude leden živým, čilým a příslibným měsícem. Zdraví bude Beranům sloužit, úrazy se jim budou zdaleka a možná i obloukem vyhýbat a energie budou mít na rozdávání. Současně budou překypovat chutí do bytových úprav a s velkou pravděpodobností i do menších, leč konstruktivních partnerských změn. Možná bude právě nyní trochu složité mít za partnera zrovna Berana.

  • 2.

    Býk

    Býk
    I v případě Býků se dá říct, že takových produktivních měsíců jako bude, je a posléze už bohužel jenom byl letošní leden 2022 není nikdy dost. Škoda, že se některé měsíce, když se výjimečně povedou, nedají zopakovat. Býci se pod taktovkou Uranu budou ostatním lidem jevit jako uvážliví, moudří a rozšafní, prostě téměř jako mudrci. Změny ve zdraví budou pouze k lepšímu, pracovních změn moc nebude, tady se bude celkový stav jevit povětšinou jako setrvalý a pokud se něco zajímavého v Býku během ledna semele, tak to bude možné chápat buď jako poučení, varování nebo jako vzor. To už bude záležet na charakteru a zkušenosti interpreta individuálních konstelací konkrétního Býka.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Pestrost výkladu konstelací pro jednotlivé Blížence je zde téměř zaručena stejně jako tomu bylo u znamení Býka. Blíženců se stále ještě týká ono téměř již populární "prokletí" Černou Lunou, ale jak jsme si již řekli, tento rok se s tím už dá žít. Přítomnosti Černé Luny se dá dokonce i využít, protože hned na začátku ledna jsou dobré až vynikající konstelace, týkající se zdraví, v polovině ledna se prudce zvýší možnost polepšit si v oblasti práce, výdělku a hmotného zabezpečení a ke konci ledna budou docela lákavé konstelace ohledně partnerství, ať už by to bylo vzhledem k udržení stávajícího vztahu nebo k možnostem najít si zajímavou novou známost.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rakům už dlouho nic palčivě nechybělo, mohli si tedy zvyknout na téměř bezstarostný způsob života a v lednu 2022 budou řešit jedinou věc - vztahy. Většina Raků ale bude mít i v různých zamýšlených, téměř až svévolných změnách ve svém životě štěstí nebo jak se lidově říká kliku, ať už dle známých úsloví z kterékoliv části těla, takže se mohou občas chovat i trochu zpupně. Nakonec ale, proč ne, každý občas zatoužíme po svých několika minutách slávy. Práce, práceschopnost, peníze a všechno, co se týká zdraví se astrologicky těší dobrým konstelacím, takže statisticky viděno, nebudou se na Raky v lednu 2022 osudově lepit žádné problémy. 18. ledna je v Raku úplněk, tak toho můžete využít při rituálech nebo při čarování.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Začátek roku 2022 bude pro klasického Lva nebo Lvici laděný do lechtivé nostalgie, nejeden Lev bude mít pocit že mu něco uniká a nenávratně mizí v minulosti. Nemusí to být jen obecně život, protékající mezi prsty, jak jsme si často stěžovali v romantických hospůdkách a vinárničkách, dnes, pod jhem vládních opatření, doma v kuchyni, Lvi budou hodně přemýšlet o svých rodinách a také o partnerství, jestli v minulosti volili správně a jestli by přece jenom ohledně současného partnerství neměli něco na svém životě změnit. Nejlepší bude, když se Lev během ledna 2022 vyhne jakýmkoliv větším změnám a počká si třeba na únor.

  • 6.

    Panna

    Panna
    U většiny Panen se bude projevovat optimistické působení Neptunu a Jupiteru v opozici, je tedy možné že se dočkáme třeba i lehce šokujících změn v názorech, i když dalších konkrétních změn se už asi nedočkáme. V oblasti zdraví by se nemělo odehrát nic vážného, což se týká i úrazů nebo nehod (dopravních, pracovních), práce se jeví ve stabilních zářivých barvách, partnerská oblast se u nejedné Panny ještě dá charakterizovat jako spíše neúplná nebo nedotažená či lehce chaotická, ale to všechno se bude spravovat a napravovat již v druhé polovině ledna 2022. Celkově se však dá říct, že kdo Pannou být se honosí, bude v lednu spokojený.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Ve Vahách se budou trochu odrážet problémy Beranů, což speciálně pro leden 2022 znamená celkem jednoduchý a samozřejmý vstup do nového roku, který ale může být spojený trochu s takovými těmi obecnými obavami na téma, "co bude dál?" Zajímavé na tom je, že Vahám přitom vůbec nic nehrozí, spíše by se dalo říct, že jejich pracovní i partnerská sitauce bude o hodně lepší, než tomu bylo třeba před rokem. Stačí trochu zavzpomínat a dáte mi za pravdu. Speciálně rok 2022 bude pro jakoukoliv Váhu rokem zajímavých a šťastných náhod - obzvláště v oblasti, která zajímá prakticky každého, to je - v partnerství. Nechte se překvapit, život bez příjemných překvapení by byl nudný a prázdný.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Bude se dařit celkem dobře, u Štírů na dvorku nejsou žádné negativní konstelace, můžete se pustit do celé řady zajímavých životních projektů, Štíři mohou plánovat práci, podnikání a samozřejmě i jakékoliv změny v těchto oblastech, mohou si brousit zuby i na záviděníhodné partnerky a partnery a nikoho nemusí ani překvapit, pokud se Štír rozhodne právě v lednu zpečetit svůj déletrvající vztah svatbou - pozor, nemusí se všechno konat ještě během ledna, mohou to být plány, které naleznou své uskutečnění třeba v polovině tohoto roku, ale prostě budou.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    V lednu bude ve Střelci panovat (z astrologického hlediska) jediná planeta - Mars. Prudký, výbojný, bojovný Mars, který se ne nadarmo často symbolicky barví do ruda a nyní bude ovlivňovat chování Střelců. Energie a síla a samozřejmě i rychlost jsou vynikající vlastnosti každého bojovníka a k bojovníkům patří i bojovníci za lidská práva, ale jak se říká, nic se nemá přehánět, je celkem chvályhodné, když použijete sílu a výkon při plnění pracovních úkolů a záležitostí, ale při jízdě za současného sněžení a deště za volantem osobního vozu bych to s tím výkonem a soutěživostí raději moc nepřeháněl.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Hned na začátku ledna (2. ledna 2022) je v Kozorohu Nov, to znamená že se v Kozorohu setká Slunce s Měsícem a navíc jsou tam i Venuše a Pluto (pokud tedy jsou ještě mezi námi tací, kteří s Plutem pracují a počítají), což je docela zajímavá konstelace, takže se zrozenci v Kozorohu mohou připravit na to, že se dočkají nějaké zajímavé zprávy ohledně partnerství, která je nemusí ani moc potěšit. Například se udatný mládenec či sličná slečna, narození v Kozorohu seznámí s někým zajímavým, bude to vypadat velmi nadějně a zničehonic se doví, že ten druhý je už zadaný. Takže leden 2022 nebude pro Kozorohy moc šťastný na začátky nových vztahů. Na všechno ostatní ano.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vliv Merkuru a Saturnu bude hodně patrný doma, u Vodnářů. Mohou přijít, objevit se a budou se muset řešit partnerské konflikty a problémy, Pokud už máte tak nějak dořešíno nebo po rozchodu, tak by to nemuselo být až tak prudké, ale něco k řešení v partnerské rovině mezi Vodnáři a zbytkem obyvatelstva bude. Merkur zcela jasně naznačuje, že problémy mohou velmi dobře nastat i obecně v rovině komunikace, čili neshody se pak snadno rozšíří i na pracoviště a pracovní schůzky. Hlavní problém se ale bude nacházet ve spěchu, všechno zvládnete, když budete postupovat systematicky a budete všechno řešit postupně.

  • 12.

    Vodnář

    Ryby
    Možná by se od ledna 2022 mohlo znamení Ryb přejmenovat na znamení šťastných Ryb. Kdyby šlo všechno podle toho, jak se to jeví v astrologických konstelacích, čili by šlo vše podle božího plánu, tak budou Ryby šťastné a úspěšné ve všem, do čeho se pustí a obrazně řečeno, vše, čeho se jen dotknou, se promění ve zlato. Samozřejmě ne, tím tupým způsobem, jako to měl král Midas, kterému se také všechno pod rukama měnilo ve zlato, takže se nemohl ani najíst, protože měl najednou v puse zlatý knedlík a dva vylomené zlaté zuby. Řeknu to asi tak, že Ryby budou šťastné a spokojené se vším a ve všem, do čeho se pustí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz