Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Největší romantici zvěrokruhu. Kdo vás bude zahrnovat dárky, polibky a milujícími gesty?

/
  • (iStock)
    1. června 2022 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy, co říká zvěrokruh o vaší povaze, pokud jde o projevy lásky? Kdo patří do skupiny těch, kteří si potrpí na květiny, dárečky, svíčky, polibky pod rozkvetlou třešní? A kdo je naopak skeptik, který se na svět dívá naprosto neromanticky?

    Většina žen touží po romantice, aspoň někdy. Například když mají narozeniny, nebo slaví se svým partnerem výročí seznámení. Bohužel muži dost často nechápou, proč to po nich ženy chtějí, a jen těžko je k romantickým gestům přinutíte. Ovšem existují výjimky, a některá znamení jsou skutečně neuvěřitelní romantici.

  • 1.

    Vodní znamení (Ryby, Rak, Štír)

    Voda

    Ryby: 100% romantické. Pokud si vzpomenete na všechny kýčovité, romantické komedie nebo milostné písně, s největší pravděpodobností se s tím vším spojují Ryby. Tyto bytosti ovládané Neptunem milují vše, co souvisí s romantikou, říší snů a fantazií. Hledáte-li romantika nebo romantičku, hledejte mezi Rybami.

     

    Rak: 100% romantický. Tato „měsíční“ miminka (ovládá je planeta Měsíc), podobná Rybám, se vždy postarají o to, aby o vás bylo dobře postaráno. Budete jimi doslova opečováváni, a to nejen materiálními věcmi, ale především emocemi. Očekávejte dárečky, dobré jídlo, které pro vás Rak velmi rád uvaří, dovolené snů.

     

    Štír: 80% romantik. Štír je typ partnera, který si bude pamatovat každý detail, i ten nejmenší, který jste s ním kdy sdíleli. Když budete mít narozeniny, použije Štír tyto informace k tomu, aby vám vymyslel nejdokonalejší dárek, který bude určitě romantický.

     

  • 2.

    Vzdušná znamení (Váhy, Vodnář, Blíženci)

    Vzduch

    Váhy: 110% romantik. Tyto duše ovládané Venuší touží po opravdové romantice a náklonnosti. Ovšem i ony samy dokážou romantiku rozdávat plnými hrstmi. Váhy vám klidně koupí celou kolekci parfémů jen proto, že jste se jim jednou krátce zmínili, že se vám jejich vůně líbí. Nebo vás překvapí obrovskou kyticí růží, kterou vám nechá poslat v úterý odpoledne do kanceláře.

     

    Blíženci: 45 % romantik. Blíženci se více starají o individualitu, nemají rádi kýče a nesnášejí prvoplánová gesta. Pokud toužíte dostávat pravidelně Valentýnky, od nich to nečekejte. Sice jim romantika není úplně cizí, ale není ústředním bodem vztahu.

     

    Vodnář: 60 % romantik – ale pouze, pokud jste pro ně skutečně ten, na kom mu záleží. Stejně jako Blíženci moc romantiku nevyhledávají, ale také ji nezatracují. Jsou ale velmi svérázní romantici. Neřídí se tím, co radí lifestylové časopisy, ale vše dělají jen tehdy, když opravdu chtějí.

  • 3.

    Zemská znamení (Býk, Kozoroh, Panna)

    Země

    Býk: 98 % romantický. Jsou stejně milující a přítulní jako Váhy a velmi rádi rozmazlují své partnery drahými dárky, úžasným jídlem a krásnými parfémy. Toto znamení miluje všechno, co je smyslné a romantické. Býci jsou požitkáři a užívají si života všemi smysly. Mají rádi dvoření a doteky a projevy lásky potřebují.

     

    Kozoroh: 70% romantika. Toto znamení ukazuje svou romantickou stránku tím, že se o vás finančně i sexuálně postará. Moc se nenechává pohltit emocemi, ale když vás miluje, poznáte to, protože se bude Kozoroh velmi snažit, aby vám pomohl dosáhnout vašich vlastních cílů. To je pro ně vrchol romantiky, ležení v trávě a pozorování hvězd od nich nečekejte.

     

    Panna: 70% romantik. Oddaný a pečující jsou dvě slova, která dokonale popisují styl lásky Panny. A díky tomu mohou být v srdci skutečně romantické. Moc to sice neumí se slovy, ale buďte si jistí, že vás dokážou překvapit. Třeba vám napíšou básničku nebo to projeví činy.

     

  • 4.

    Ohnivá znamení (Lev, Beran, Střelec)

    Oheň

    Lev: 100% romantik. Extravagantní dárky, květiny každý den a jiná překvapení, jsou dokonalým způsobem, jak popsat romantický styl tohoto znamení. Lvi rádi dělají všechno ve velkém, rádi se předvádějí a dbají na to, aby na sebe upoutali pozornost. Nechávají se rádi okouzlovat a hýčkat, a stejně velkorysí jsou i ke svým partnerům.

     

    Beran: 90 % romantik. Bývají přehnaně dramatičtí téměř ve všem, co dělají – včetně lásky a romantiky. Beran se vždycky rád postará o to, aby každý věděl, jak moc svou polovičku miluje. Do všeho se hrne jako velká voda a romantika je pro ně spíše soutěž. Pokud chtějí, aby ostatní viděli, že svého partnera milují, pak ze sebe dokážou vykouzlit toho největšího romantika.

     

    Střelec: 90% romantik. S romantikou to má Střelec podobně jako Lev a Beran. Pokud jsou do vás opravdu zamilovaní, bude vás rozmazlovat množstvím darů a náklonnosti. Ovšem nejsou příznivci sladkých romantických gest, mají raději opravdovost. Lakování narůžovo od nich nečekejte, ale pokud bude třeba, postaví se za vás a pomůžou vám.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz