Online chat
Dobrý den, dočkám se povýšení? Díky(Veronika)
Foto
Ano. Tak, to byla dnes nejkratší odpověď a i když se, bohužel na většinu dotazů nedostalo, tak to zkusíme opět příště.
Dobry den,pane carodeji. Chci se zeptat,zda mi podlahari,co u nas delali podlahu,ukradli penize z kabelky,kterou jsem bohuzel nechala na oar minut bez dozoru.Dekuji(Pavli)
Foto
Nikoliv, to nevzali oni.
dobry den,mám zenateho milence?budou dál mechtle nebo se to někam vyvine?dekuju za odpověď (Kateřina )
Foto
Spíše to vypadá, že se ženatý milenec bude snažit udržet si svou ženatost a vás jako milenku.
Diky ze tu jste , rada Vas ctu a pozoruji , Mám pro Vase karty otazku.Potkam lasku? (Jasmina)
Foto
Na jednoduchou otázku snad ani nemůže být složitá odpověď - na dvě sejmutí se objevuje Dvojka Pohárů - karta Láska (ta se nám, myslím objevila dnes už minimálně dvakrát, ale ptáme se na vztahy a na lásku, tak je zcela namístě, že se objeví a potom je zde karta Princ Pohárů, což je opět dobrá karta partnerská, zvláště pokud hledáte heterosexuální vztah. Je to sestava karet, s níž můžete zajímavého partnera najít už dnes odpoledne, ale samozřejmě platí několik měsíců.
Dobrý den, pane Čarodeji, objeví se konečně chlap, ze kterého se mi podlomí (nejen) kolena :-)(Katka)
Foto
Jak to tak vypadá, tak se už mohl objevit asi dvakrát, leč k podlomení nedošlo. Ale nevadí, v kartách se vám tento přízrak objevuje ještě několikrát, budete mít možnost jej "zachytit" ke konci května a v průběhu června. Speciálně červen vypadá mimořádně dobře.
Dobrý den,půjcila jsem kamarádovi větší obnos peněz.Vrátí mi je?Já Mirka 5.10.1972,on Roman 24.2.1975.Děkuji za odpověď (Vochomůrka)
Foto
S velkou pravděpodobností to půjde pomalu a s obtížemi.
Dobrý den Ravene, delší dobu přemýšlím o jednom kurzu, který mě láká, v polovině měsíce bych ho měla absolvovat. Co říkají karty, měla bych se tomu věnovat a budu v tom dobrá, nebo zkusit něco jiného? ANDREA 11.4.1969(Andrea)
Foto
Inu, proč ne, pokud vás lákalo nebo láká naučit se něco nového, čemu by se dalo věnovat i profesně, tak to vyjde.
Dobrý den Ravene, podívejte se, prosím, jestli se moje finanční situace bude zlepšovat, pač řeším velké výdaje a ušetřit z platu je příliš zdlouhavé, potřebovala bych k tomu ještě jeden život, dekuji za odpověď (Broňa)
Foto
Ano, je to složité, ale spíše to vypadá, že budete muset slevit ze svých požadavků. výhra v loterii se též na obzoru neobjevuje.
Jsme s partnerem už skoro 11 let, tedy až na 1,5 roční pauzu, kdy odešel k jiné...když se vracel, sliboval s čím mi doma pomůže...a nedávno jsem si uvědomila, že vlastně to byly jen sliby...tak mě napadá, neudělal to proto, aby měl kde bydlet ...a nehledá jinde ? Já Býk, on Lev...Přeji hezký den(Eva)
Foto
Bingo, vy ani žádného věštce s kartami nepotřebujete.
Dobrý den,ráda bych udělala rekonstrukci kuchyně a koupelny,podaří se mi to děkuji 19.5.1951(babča)
Foto
Začněte v říjnu a mělo by se to podařit.
Hezký den přeji, dlouhodobě chci provést změnu ve stravování, nedaří se mi, máte nějakou radu, povede se mi to? Saša dat. narození 6.4.72 (Sasa)
Foto
Změna ve stravování nemusí být ani nijak drastická nebo velká. Pokud chcete něco změnit na vašem těle, váhu, vlasy, kondici, musíte na to jít vždy pomocí pohybových meditací a pohybovým meditacím přizpůsobit stravu. Pokud se vám podaří naladit kalorický nebo prostě energetický deficit, budete hubnout, pokud se vám podaří nasadit správné cvičení na určitý orgán, bude se zvětšovat nebo zmenšovat podle toho, jak budete chtít.
Dobrý den čaroději, neustále se pohybuji mezi několika muži.Je mezi nimy někdo na vztah nebo to jsou muži na jednu noc. Seznámím se letos nebo už znám muže na trvalý vztah. Proč to mám s muži tak komplikované? Blíženec 24.05.1983 (Veru 24.05.1983 )
Foto
Jak to tak vypadá, krouží kolem vás houf mužů na jednu noc, ale pokud vám to nebude vyhovovat, může se vše změnit během jednoho měsíce a to během července. Zatím onoho muže na trvalý vztah ještě neznáte.
Dobrý den, jak budou vypadat následující měsíce v mém zaměstnání? Děkuji za odpověď(Andrea)
Foto
Květen a červen - v práci se jeví stagnace, červenec začnou se uplatňovat nařízení, podle nichž by se měla zvednout produktivita práce, dojde k výměně dvou nebo tří zaměstnanců. Další měsíce až do konce roku jsou charakterizovány jako "stabilita".
Dobrý den, v dubnu jsme s mužem prodělali covid...já hůř, on o trošku lépe....bohužel od té doby jsme oba unavení, nic se nám nechce...Dostaneme se z toho ? Na konci května jedeme na prodloužený víkend na Šumavu a máme v plánu výletovat... Děkuji(Hanka)
Foto
Ta únava, o které píšete ještě nějakou dobu potrvá a může být i dost otravná, může vás to pronásledovat klidně do září 2022.
Dobrý den, mohu poprosit o nahlédnutí do karet. Bude vlastní potomek? Datum 30.8.1976, v Praze, 16:30. Děkuji moc a moc.(Verča)
Foto
Ano, bude. Dobré karty vycházejí jak na otázku, potomek, normální postup, tak na otázku, potomek - asistovaná reprodukce. Pro co se rozhodnete, to vyjde.
Krásný den,chtěla bych vědět zda mě do konce roku potká láska.Miroslava 5.10.1972 a zda se konečně dočkám vnoučátka id dcery Barbora 25.11.1997.Míč děkuji za odpověď a krásný zbytek dne.(Mirka)
Foto
Ano, na všechno máte dobré karty, takže se to do konce roku splní.
Dobré dopoledne. Ano, máte pravdu, že je Máj, ale mě to tak nepřijde, jelikož lásku mám, ale nemám ji komu dát. Tak se ptám co já a nějaký fajn muž, případně někdo pro rodinu s kým by se dalo zplodit potomky ? Děkuji moc. (CamiCami)
Foto
Všechno se vám podle karet splní, pokud ale budete chtít klasickou cestu - hledání partnera, svatba, děti, budete s tím mít práci možná do konce tohoto roku. Ale vyjde to všechno.
Dobrý den pane Argoni,co já a zdraví, mám si dát na něco pozor? Děkuji(Andy)
Foto
Zdraví je v pohodě, karty jsou ohledně zdraví OK.
Krásný den milý čaroději, co vidíte v kartách, zlepší se současný stav s přítelem, nebo se objeví někdo nový? Děkuji za věštbu a přeji mnoho zdraví (Blíženec )
Foto
Jak už to u Blíženců v této části roku chodí - pokud jsou v partnerství nespokojení, bude z toho téměř s určitostí rozchod a přijde někdo nový.
Dobrý den, co mě prosím čeká v blízké době v pracovní oblasti ? Nějaký nástřel.(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Jedna karta je hned na začátku zajímavá, protože znamená - přijde něco nového, druhá karta je Věž, která nepatří k nejlepším, znamená, něco může spadnout a bude se to opravovat v pracovní rovině obvykle tato kombinace znamená, že pokud nad pracovními záležitostmi drží ochrannou ruku nějaký pan majitel nebo více majitelů, že bude v jejich složení změna, čili se může ve vedení firmy objevit i nová tvář nebo nové tváře a s tím se mohou spojit ještě další změny, například pár spolupracovníků odejde, pár se jich zase objeví, ale to bude asi tak všechno. Neobjevuje se nic katastrofálního.
Zdravím vás v naší neklidné době...ten neklid se ale projevoval už dřív určitě. Důkazem toho je infarkt, který jsem si pořídila v listopadu 2021. A tím se ze mně bohužel stal prvotřídní hypochondr, což mě štve. Takže moc prosím o váš názor - stabilizuje se mi v letošním roce zdravotní stav? Děkuji moc s přáním dobrých dnů.(Kaaj)
Foto
Všechno se stabilizuje, navíc listopad 2021 byl mimořádně negativní měsíc, zvláště pro slabší povahy nebo nemocné jedince. Ale to všechno se stabilizuje, žádný strach.
Dobrý den. Co prosím čeká mou osobu v této neklidné době. Jednoduše na práci a lásku. Děkuji pěkně.(Kajinka)
Foto
Nic špatného nebo negativního vás nečeká, dokonce se můžete i v neklidné době vyhnout změnám, pokud je nechcete přijmout, na druhou stranu, když čekáte cokoli, co vás takříkajíc popostrčí dopředu, tak se dočkáte. Spíše to chce v klidu si poskládat plány na to, co všechno by se mělo v životě uskutečnit.
Dobrý den, v máji asi nestihnu najít toho pravého :)..... Tak kdy se ukazuje, že se to povede? 13.6.1974 Děkuji a přeji hezké letní dny. Zdenka(Zdenka)
Foto
V červnu. A nic si z toho nedělejte, že to nestihnete v máji, v lidových pranostikách a prognostikách vystupuje máj jako měsíc aktivity, ale i zmatků - v máji nemá pastevci oschnout hůl, ale na druhou stranu sňatek v máji není vnímán jako jednoznačně obveselující záležitost, často stačí, když bude ve stodole ráj z hlediska úrody a nasyslených potravin.
Dobrý den, vážený pane Ravene, chci se prosím zeptat na bydlení. Nějaké stěhování blíže Praze? Dojíždím do práce ráno přes hodinu, to samé večer, do toho je třeba sem tam pomoci příbuzenstvu, zlepší se to? Děkuji Vám.(Veronika H.)
Foto
Teď to bude složité, protože sehnat byt, třeba i k pronájmu bude vyžadovat daleko víc energie, než tomu bylo dosud. V zásadě ale, když se objeví karty Eso Disků a karta Světa, XXI. Velké Arkány, tak se dílo podaří.
Dobrý den, ozve se prosím bývalý přítel ? Děkuji (Susa)
Foto
Jak to tak vypadá, tak jemu se nebude chtít ozývat se v nejbližší době. Právě se pokouší o nějaké další sbližování, ale mohl by se ozvat během konce července a v průběhu srpna.
Dobrý den. Čeká mne letos prosím dovolená u moře nebo ještě ne. Teď jsem asi tak tři léta vůbec nikde nebyla ... děkuji a přeji pěkný den(Blíženka)
Foto
Pokud se spokojíte s Chorvatskem, tak to by mělo být celkem bez problémů.
Dobrý den, co mě prosím čeká v lásce, seznámím se s někým novým ? Kdy a kde, prosím ?(Rézi)
Foto
Když se na oblast seznamování cílevědomě zaměříte, podaří se vám seznámit se s celou řadou zajímavých lidí. Kdy, jak a kde to bude, to už všechno záleží a bude záležet na vás.
Dobrý den, Rawenku. Prosím Vás, co mě čeká, myslím tím, na co si dát pozor, jestli mi hrozí nějaká nepříjemnost, nebezpečí nebo se mohu směle pustit do řešení životních radostí i starostí. (Tee, červen 1993)
Foto
Ano, ano, to jsou takzvaná možná nebezpečí, na což se vždy díváme ke konci karetního výkladu, tady by se měly objevit všechny překážky dalšího efektivního růstu, od padajících meteoritů a květinových truhlíků ze sedmého patra až po domovnici, kterou nedávno pokousal pes, nakažený vzteklinou - nám se zde ale nic zvláštního neobjevuje, kromě karty Císaře, což je obvykle muž, ovládaný svou psychopatickou ženou a vy se potom divíte, kam na ty názory chodí a Eso Disků - pozor na závist. Vzhledem k tomu, že závidět se dá cokoliv, i nos nezi očima, bude lepší se raději ničím moc nechlubit a ve vší skromnosti cupitat dál svou životní cestou.
Zdravím Vás, v oblasti partnerství a lásky usměje je na mne letos štěstí a najdu lásku. 26.3.1980. Děkuji za odpověď. (Lukáš )
Foto
Usměje - toť základ celkem šťastné odpovědi na vaši otázku. Důležitá věc je, dávat pozor, aby člověk tu šťastnou chvíli nepřehlédl, popřípadě nezaregistroval, též by to byl námět na hodně tlustou a poučnou knihu o dobrých příležitostech, které osudem obdarovaný přehlédl, popřípadě nezaznamenal a později hořce litoval, ale to bylo asi tak všechno, co ještě mohl udělat.
Pěkný den Ravenku, prosím koukněte do karet, jestli v brzké době najdu práci, která mě bude naplňovat, děkuji s pozdravem Veronika 3.6.1988 (Veronika 🍀)
Foto
Najít práci je samozřejmě úkol v dnešní době docela těžký, já sám jsem od roku 1990 žádnou práci dodnes nenašel, i když je pravda, že jsem ji ani nehledal, ale na druhou stranu mi nikdo žádnou práci nenabídl a najít práci, která vás bude naplňovat, zřejmě tedy by to měla být práce, která vás i lehce pobaví či zaujme, to je už úkol přetěžký, možná až krkolomný, ne-li neuskutečnitelný. Nicméně se jako odpověď objevuje karta Kočár a ti, co studovali tarot se hned začnou usmívat jako vševědi, tak to je jasný, do života vkročí šťastná náhoda a zajímavá práce se objeví jak švihnutím čarovného proutku. Jako v Harry Potterovi, ne? Tam našli dobrou práci všichni nebo se mýlím?
Zdravím Ravko. Jako vždy můj obligátní dotaz. Poselství jedné kartičky pro mě prosím ? Děkuji moc. Liliana(Liliana, leden 1990 )
Foto
To je ale štěstí a ještě k tomu je máj, lásky čas a objeví se karta Dvojka Pohárů, karta Láska. Je to současně i karta harmonie, důležité je, že je to karta dobrá a jak se již v názvu skrývá i harmonická. Dobrý. Sám bych za takovou kartu byl osudu vděčný.
Dobrý den, pane Ravene. Maminku čeká takový minizákrok a odebrání vzorku tkáně na rozbor. Dopadne to dobře nebo to bude blbý. Díky a mějte se fajn.(Alinka)
Foto
Nebojte, dopadne to dobře.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na pracovní oblast, do konce roku, podaří se mi nalézt lepší místo, lépe placené a budu spokojena? Ivana Vaňková nar. 16.7.1979 Mockrát děkuji. (Iva)
Foto
Stručná odpověď - ano.
Dobrý den, jak se nakonec vyvinout „vzedmuté rodinné vášně“. Budou mne stále pronásledovat nebo se vše vyřeší, naši rozvedou a já odstěhuji do svého hnízdečka. Děkuji. (Dcera)
Foto
V odpověď se vám staví karty dramatické, symbolizující i nadále vzedmuté rodinné vášně, takže raději počítejte s tím, že řešení nebude jednoduché a že je i možné, že se vás pokusí někdo, kdomu jste dlouho věřila a do koho byste to neřekla, trochu ošulit. Na druhou stranu, o to více si oddechnete, až to budete mít všechno za sebou.
Dobrý den, pane Argoni. Chci se nechat vyřadit z evidence uchazečů u úřadu práce ... je to dobrý nápad nebo tam setrvat ? Děkuji(Gipsy)
Foto
Čistě z hlediska statistiky to moc dobrý nápad není, protože, když jste v evidenci, tak máte nárok na zdravotní pojiště, když nejste evidován nikde, tak musíte pojištění platit dále, ale už vám s tím nikdo nepomůže. Podle věku a podle stavu (práceschopný, invalidní, starobní důchodce, student a podobně) máte nárok na určitou finanční částku, které je osvobozená od placení daně, čili, pokud je tato částka nízká, tak se vyplatí dělat všechno oficiálně a zůstat též v evidenci, mohou samozřejmě nastat i takové situace, že byste musel odmítat nějaké pracovní nabídky, protože by se vám prostě nevešly do životních plánů, ale i tak by bylo dobré mít všechno dobře spočítané a zajištěné a samozřejmě se vyhýbat bruslení po tenkém ledě zisků, které jsou již za hranicí legálního boje o hmotné zajištění rodiny. Asi bych pro nejbližších pár měsíců ještě v evidenci zůstal.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na partnerství. Bude v pořádku? Datum narození 30.8.1976, Praha v 17:30. Děkuji.(Veronika)
Foto
Stručná odpověď zní - ano a karta, která se objevuje je Čtyřka Pohárů, nicméně je zde stále menší upozornění - pracovat na vztahu, pracovat na partnerství, radit se s partnerem, poslouchat, co říká a kdykoliv, když bude potřebovat, tak se za něj postavit. Třeba i proti celé rodině.
Dobrý den, čistě podle karet - podaří se mi prosím najít práce na inzerát nebo co radí karty, kde (jak) hledat ? Beáta(Bea)
Foto
Na inzerát by to kupodivu bylo možné a to asi tak do konce června, jinak by samozřejmě bylo lepší ještě hledání na inzerát doplnit pátráním po jakýchkoliv známostech z minulosti, prostě hledejte kohokoliv, kdo by vám mohl pomoct, třeba osobní intervencí, trochu se přimluvit nebo se někde zmínit, jsou to většinou náhody, ale spíše takové ty náhody, které přepisují dějiny, než náhody, kterých si nikdo nevšimne.
Dobrý den, jak dopadne prosím nakonec moje stěhování, zrealizuji ho ještě do konce první poloviny letošního roku ? Děkuji. (Tesinka)
Foto
Ne, do konce první poloviny tohoto roku možná stihnete polovinu stěhování, ale ještě to nebude onen bod, kdy byste si mohla říct a máme to za sebou. Spíše bych to viděl do konce srpna.
Milý Ravene, prosím o věštbu na lásku, jak to vypadá do budoucna s naším vztahem s Jakubem pannou nar. 18.9.1981 a mnou Veronikou blížencem nar. 3.6.1988, děkuji, opatrujte se (Ver ☀️)
Foto
Vypadá to celkem jednoduše - projdete si různá úskalí a možná i drobné chvilky nepochopení, ale nakonec se takzvaně najdete a budete pokračovat v životní cestě bok po boku, čili by se dalo říct, že všechno bude OK.
Dobrý den, Ravenku. Chci se zeptat, jaké následující období, a to hlavně, co se lásky týká. Jsem dlouho sama a začíná se mi docela stýskat. Bohužel, seznamky pro mě nefungují a nemám moc příležitostí se s někým potkat. Moc děkuji (Kalyptonka)
Foto
Ano, doba je celkem zajímavá, protože, jak to tak pozoruji, tak seznamky přestaly fungovat skoro pro každého, možná je to i tím, že se značně změnily požadavky mužů i žen, potenciálních partnerů a lidí, kteří skutečně a upřímně chtějí založit rodinu a do toho se pletou těžké zástupy těch, co si chtějí pouze trochu užít, jako nic proti tomu, ale potom nastává těžké matení pojmů, je to takový Babylón, kde si lidé přestali navzájemm rozumět, je to, jako kdyby se smíchala banda úchylů s katolickou školou. Když ale budete pokračovat a postupovat opatrně a spíše pomaleji než zbrkle, tak během tří měsíců by se měl vynořit onen bájný (jak jsem ho kdysi nazval), chlap, co po čase tolik nevadí.
Dobrý den, prosím mohl by jste mi říct, jestli dcera udělá maturitu a jestli bude pokračovat ve studiu na VŠ, děkuji. (Andy)
Foto
Maturitu udělá a možnost pokračovat ve studiu na vysoké škole se ukazuje též téměř jako jistota.
Dobrý den, dopadne dobře soudní jednání a budu se moci vrátit na své místo do zaměstnání.Co mohu čekat v oblasti práce. 26.3.1980. Děkuji. (Lukáš )
Foto
Zrovna před chvilkou mi padl do oka článek o soudním jednání nebo spíše o soudní přestřelce mezi Johnny Deppem a Amber Heard, u toho bylo zajímavé a přínosné hlavně to, že se konečně začalo něco řešit, čili i ve vašem případě se konečně něco pohne nebo dá do pohybu a dopadne to pro vás dobře, takže podle karet se vrátíte do zaměstnání a všechno se vyrovná, vysvětlí a urovná.
Dobrý den, Ravene. Ráda bych věděla, kdy najdu práci a odkdy asi tak začnu konečně pracovat nebo co praví karty, jaké možnosti mne čekají. Jsem bez stabilní práce. Děkuji. Tereza, 16/6/1993(Terka)
Foto
Bude to možné, čili práce se najde, spíše to vypadá tak, že současná situace je poněkud zhoršená, to už je jedno díky čemu, ale v průběhu poloviny a druhé poloviny tohoto roku se bude pracovně "vyjasňovat" a potom ještě zasáhne do vašeho života zajímavá náhoda a možná těch náhod bude i více - a zajímavá práce bude na světě. Čili bych řekl, že je možné práci realizovat do konce června.
Dobrý den, vážený Ravene, tradiční dotaz, setkání s panem Radkem? Uskuteční se ještě někdy? Mějte příjemný den a děkuji.(Veronika)
Foto
Je zde pouze jedna oblast předem dané neurčitosti - nedá se přesně říct "kdy", jako například během června nebo během července, ale na základní otázku, zda-li vůbec, jsou karty stále dobré, vlídné a přesvědčivé v tom smyslu, že setkání, možná i trochu nečekané, v průběhu tohoto roku vyjde.
Dobrý den pane Ravene, jak bude dále pokračovat vztah dcery ( 21.11. 02) a jejího přítele (10.3. O3) děkuji (Andrea)
Foto
Dnešní doba je nabita daleko vyšší energií, než tomu bylo v dobách lehce minulých, lze proto očekávat i ve vztazích daleko vyšší stupneň intelektuální hysterie, než na jaký jsme zvyklí. Jinými slovy, je možné, že pokud se vaše dcera a její přítel budou v druhé polovině tohoto roku hádat a těžko budou hledat společnou konverzační notu, že se ještě do konce roku 2022 rozejdou.
Dobrý den, vážený Ravene, nově v zaměstnání mám trochu jinou náplň práce, zatím se příliš nechytám. Zlepší se to? Mám se ozvat? Děkuji. (Veronika)
Foto
Podle velmi dobrých karet, které se zde pro vás ukazují, se nakonec, to je tak do měsíce "chytíte" a budete se statečně držet. I když je docela dobře možné, že se právě tato práce, o které píšete, nikdy nestane na 100% vaším koníčkem nebo "vyšším zájmem", spíše to vypadá na ještě jeden pracovní kvantový skok, který by se uskutečnil ke konci tohoto roku.
Dobrý den pane Ravene, po dvou letech, kdy jsme kvůli Covidu nebyli na dovolené u moře, jsme si konečně objednali dovolenou, chtěla bych vědět, jestli na ní odletíme a užijeme si jí celá rodina nebo se vyskytnout nějaké komplikace kvůli kterým nebudeme moct odletět. Děkuji(Andrea)
Foto
Všechno vypadá dobře a vše se bude řídit pouze podle ekonomických parametrů, takže, pokud si na dovolenou dokážete dát odpovídající finanční sumu stranou, tak se vše povede podle vašich představ. Nemělo by do vaší dovolené zasáhnout další kovidové šílenství nebo jak to nazvat.
Vážený Ravene, mám radost, že je dnes věštírna s Vámi. Zlepší se letos trochu, že budeme mít více času na sebe s manželem? Nebo stále budeme k ruce mému příbuzenstvu? Děkuji Vám. Moje datum narození 30.8.1976 v Praze v 16:30.(Veronika)
Foto
Samozřejmě se to zlepší, ale bude to vyžadovat od vás něco, čemu se říká vzpoura. Pohovoříte s manželem, zvážíte své schopnosti a oznámíte rodině, kde asi tak přibližně končí a za tuto "čáru" už nepůjdete. I kdyby měla vypuknout "válka", je jedno, jak to kdo nazve, ale za svá práva v dnešní době člověk, bohužel musí stále bojovat.
Krásný den,rada bych věděla,jestli já Miroslava 5.10.1972 a František 31.7.1979 budeme spolu děkuji (Miry)
Foto
Řekl bych asi takhle - karty to nevylučují, ale jak vždy říkám, všechno, tedy i v vztah, má svůj úvod, stať a závěr. Tady by se, bohužel mohla délka trvání vztahu omezit na rok nebo na dva, nevypadá to prostě úplně na 100%.