Online chat
Dobrý den Ravene, jsem ráda, že jste opět na chatu. x jsem vás žádala o odpověď a 2x to vyšlo a skutečně vaše odpověď byla naplněna. Dnes se ptám na dceru, nar. ve Střelci, ročník 1977, jestli její současný partner jí bude oporou a budou spolu v lásce žít dlouhá léta. DÍKY ZA ODPOVĚĎ (MÁMA)
Foto
Budou jak dvě hrdličky, mají výborné karty, tedy myslím výklad je dobrý - a tím se s vámi všemi loučím, samozřejmě se opět nedostalo na všechny, ale i když patřím k nejrychleji píšícím lidem na světě, tak to se prostě zvládnout nedá. Raven
Milý Ravenku mám obavy ze třetí dávky injekce, nechci se nechat očkovat potřetí. Nevím jestli zůstane zákon beze změny a bude to nad 60 povinné, pokud dojde česká vakcína Novavax potom třeba tu třetí risknu, ale jinak ne. Mám obavy, že se mi zhorší zdravotní stav, aktuálně klouby. Děkuji vám za radu a náhled. (Pavla Račice)
Foto
Já sám, osobně, když už bych měl nůž na krční tepně, bych se snažil nasměrovat své kroky na Novavax. Jinak obecně podle karet, když se ptám, jestli vám může včelka uškodit, tak vychází Trojka Disků (u každého je to přece jenom trochu jinak), což je karta práceschopnosti. Pokud by to šlo, tak by byla dobrá i krátká konzultace s doktorem. Zatím, co znám lidi, kteří šli na třetí nebo i čtvrté očkování, tak žádné potíže z toho neměli. Ono jde asi spíše o to, že si tělo zvykne na nějakou podporu a imunitní systém trochu zleniví. O svých vlastních potížích s očkováním (taky jsem už proočkovaný jak cedník) jsem mnohokrát psal, nepatřím k všeobecným odpůrcům očkování ale říkám, že očkování je něco jako smlouva nebo by to mělo být jako něco za něco. Někdo mi něco slíbí, jak mi vždy říkali, nech se bodnout proti tbc, proti tetanu, proti obrně, proti všem a já nevím, proti čemu ještě a budeš mít pokoj. Když ten slíbený pokoje nemám, tak tomu se říká nedodržení smlouvy nebo to náš právní řád vidí jinak? Chce to trochu myslet.
Dobrý den, bude se mi dařit v podnikání. Postavím dům, mám 3syny :-).tomas 1981(tom)
Foto
Proč ne, osudové překážky zde vidět žádné nejsou.
Dobrý den, vážený Ravene, setkání s panem Radkem? Dojde k němu, nebo už je to ztracené? Děkuji.(Veronika H.)
Foto
Nic není ztracené, dokud dotyčný stále ještě žije, viděl bych to tak od konce února - to bude čas, kdy může dojít k setkání.
Dobrý den, vážený pane Ravene. Máme parcelu v rezervaci ,jsou tam nějaké komplikace. Podaří se koupit a postavit dům. Trvá to už od roku 2019.Moc dekuji vera(vera)
Foto
Podle karet by se to mělo podařit.
Zdravím pane Raven, je možné navrácení nějaké finanční částky od podvodníka. Celou dobu se posmíval - cca 5 let, ale nyní je obviněn a jde k soudu -pokud ho "dostihnou ". Děkuji a pěkný den Marsel(Marsel)
Foto
Je to možné, asi by to chtělo konzultaci spíše s právníkem.
Dobrý den,má můj syn podat odvolání ?(Nora)
Foto
Ano.
Zdravím Ravenku , proč se někdy karty neplní ? Děkuji Eva (Eva )
Foto
Mně se neplní skoro nikdy. Karty jsou spíše inspirace k lepším a vyšším myšlenkám, je to v podstatě lepší než si jít pokecat s psychiatrem, kterému se také nic neplní, alespoň podle statistik se na psychiatrii nikdy nepodařilo změnit někomu osud k lepšímu. Sám nevěřím na žádnou jasnovidnost, nikdo nemůže vidět do budoucnosti, protože budoucnost neexistuje, stejně jako si nikdo nemůže přečíst knihu, která ještě nebyla napsána. Však o tom také pořád dokola píšu a vysvětluji.
Dobrý den Ravene,čeká mně ještě nějaký pěkný a poklidný vztah? Děkuji.(Pavla)
Foto
Ano, hned se mi objevila v ruce karta Milenci.
Renata 68 let našla jsem si mladého přítele z KOREJE, vydrží nám vztah? (Renata )
Foto
Zajímavé, ale když budete chtít, tak vydrží, jsou na to dobré karty.
Mám takový sen, mít rodinu se svoji láskou. Zatím je to jen o sexu. Chci to posunout dál. Splní se mi to? Rozhodla jsem se správně? Nebo to mám nechat plynout a neřešit? Poraďte prosím Ravene. Děkuji(Helena)
Foto
Nechte plynout a neřešte. Sex je docela fajn, sám jako věštec, neznám nic lepšího, než je sex. Na druhém místě potom stojí snaha umístit se mezi nejbohatšími členy naší společnosti, ale proti sexu už je to, jak se to řekne slušně? "nic"
Zdravím Ravene, tak jak je letošní rok nakloněný změnám všeho druhu (v práci, lásce, financích)? Děkuje Býčice, ročník ‘77. (Ika)
Foto
Je nakloněný poměrně hodně jakýmkoliv konstruktivním změnám.
Dobry den, pane Ravene, vse nej v roce 2022. Prosim Vas jake zmeny mohu ocekavat v pracovnim zivote? co se tyce bydleni, mohu se tesit na pozitivny zmeny? Dekuji nar.13.08.1982(Annna)
Foto
V pracovní oblasti bude spíše klid, ale i to je dobré, když se člověk snaží zachovat si nějaký pravidelný příjem. bydlení se jeví jako stabilní.
Krásný den pane Raven...kdy se na mě konečně usměje štěstí a vstoupí mi do života naky muž s kterým to bude vážnější...?Nebo se mi pokusí vrátit zpátky kamarád s kterým to bylo na volné noze ...Děkuji za odpoved(Veronika)
Foto
Kamarád se ozve, ale i ten muž s vážnějšími úmysly by se měl během dubna, května objevit.
Dobry den,chtela bych se zeptat ohledne zdravi a financi,dekuji moc za odpoved(Lenka)
Foto
Jak to tak vypadá, nic vám nehrozí, nic vás neohrožuje.
Dobrý den. Pomůže mi prosím někdo ze známých s nalezením práce ? Děkuji moc. (Blakulka)
Foto
Ano, rozhodně.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli se nakonec budeme stehovat nebo z toho sejde?dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Bude stěhování, jak jsem říkal, v podstatě celý tento rok je vhodný na změny, stěhování, rekonstrukce i změny práce.
Dobrý den, v současné době jsme s partnerem od sebe. Máme spolu 16 měsíční holčičku. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je zde možnost, že se k sobě opět vrátíme? Děkuji.(Petra)
Foto
Ano, i když to možná zní dost nepravděpodobně, tato možnost zde je.
Dobrý den pane Ravené, prosím zajímalo by mě jestli je vhodný rok ke změně práce a jestli najdu spřízněnou duši.Dekuji ZUZANA 8.1.1970(Zuzana 1970)
Foto
Je vhodný rok na změnu práce, bude se toho měnit letos poměrně dost. Též se budou nalézat spřízněné duše.
Dobrý den, Ravene. Jak vidíte moje zdraví? Hrozí nějaká špatnost? Přilepším si finančně? Děkuji za odpověď a přeji Vám hodně zdraví.(Kozorožka)
Foto
Nic nehrozí a přilepšení bude.
Zdravím Ravene, kdy najdu lásku a bude to na cestách, nebo tam kde bydlím. Díky Leňa (Leňa )
Foto
Na cestách.
Zdravím Ravene, kdy mě vyplatí manžel po rozvodu nebo bude soud? DÍKY Leňa (Leňa )
Foto
Bude soud, jinak to nepůjde.
Dobrý den,zlepší se moje zdraví?Marie 7.8.1969(Marie )
Foto
Zlepší.
Pěkně prosím Ravenku, nastoupim v březnu na me vysněné místo řidičky svozu odběru ? Moc děkuji Eva 43let (Eva )
Foto
Ano, myslím, že jsme to už jednou řešili, ale stále na to jsou dobré karty.
Dobri den chtela bych viedet comne ceka s. Partnerem jasem byk on ryba dekuji moc (Kamila )
Foto
To k sobě docela jde, takže vás může čekat docela šťastná budoucnost.
Dobrý den,vydaří se konečně dceři nar.8.2.1984 vztah s přítelem a podaří se jim založit rodinu a ještě jsem se chtěla zeptat na syna nar.5.7.1989 jestli si najde k sobě nějaký protějšek moc děkuji za odpověď, čekající babička na vnoučátka.(Aninka)
Foto
Vše, ohledně dětí bude v pořádku, nejsou zde žádná varovná znamení.
Milý Ravene, budeme se během roku stěhovat, nebo zůstaneme bydlet na současném místě? Moc děkuji za odpověď.(Jana)
Foto
Přestěhujete se.
Dobrý den ,pane Ravene, mám na vás otázku,a věřím že si najdete čas na odpověď, pojí me hluboké přátelství a jistá spříznenost duší s podle mne mojí osudovou ženou, narozenou 27.2.1976. Vím, že má teď přítele narozeného 27.8.1965. Nynější situaci přijímám, i když je to velmi bolestné. Zajímalo by mne,zda se ještě v budoucnu naše cesty protnou i na partnerské úrovni. Před rokem a půl vaše věštba touto cestou vyšla do písmene. Děkuju za věštbu. Jakub 3.12.1975(Jakub)
Foto
Inu, nevypadá to tak úplně špatně, dal bych tomu šanci, přímo osudovou, takže odpověď zní, ano, když vydržíte a zachováte zenový klid, nastane citelný obrat k lepšímu během června a července tohoto roku. Osudové ženy se někdy chovají lehkomyslně, protože propadnou domněnce, že k tomu, aby byly femme fatale mají vrozené sklony či nadání.
Ravenku, chtěla bych se zeptat zda zůstanu s partnerem? Děkuji(Redrose)
Foto
Zatím ano, později to už bude vypadat spíše na rozchod.
Dobrý den Ravene, nakouknete jak se mi povede v tomto roce? Zdraví, finance, vztahy.... Jana 19.6.75 Děkuji. (Jana)
Foto
Celkově to bude dobré, není tady nic, před čím byste si měla dávat pozor.
Zdravím Vás Ravenku, kdy si najdu práci? Dekuji(Lily)
Foto
Celkově to vypadá na zlepšení koncem května.
Dobrý den, jak vidíte podle karet u mne práci? Poštěstí se mi změnit anebo nadále zůstanu v původní? Bydlím v malém městě a není moc na výběr? Našla bych i mimo město? Jmenuji se Eva Lipská narození 15.7.1970(Lipská E. )
Foto
Práci se poštěstí změnit koncem dubna, začátkem května. Samozřejmě, kdybyste byla ochotná se kvůli práci přestěhovat já sám jsem to tak dělal celý život a stěhoval jsem se asi třicetkrát, tak by to bylo o poznání lepší.
Dobrý den pane Ravene, Robin 11.10.1991, chtěl bych se zeptat prosím vás, jestli jsem na správné cestě duchovního růstu a, jestli se tím budu v budoucnu aji živit, jestli budu dělat a živit se tím co mě baví a naplňuje, mnohokrát Vám děkuji. (Robin )
Foto
Ano, jdete správnou cestou.
Dobrý den, Ravene, mám problém se svým zaměstnavatelem, od kterého plánují odejít. Mám tak učinit? Ptám se ještě za mladší dceru, má přítele, se kterým se střídavě rozcházejí a zase scházejí. Vydrží jim vztah? Děkuji :-)(Marie)
Foto
Jakmile bude něco lepšího jako zaměstnání, tak přejít a práci změnit, jinak vztah dcery s přítelem nevydrží.
Dobrý den pane Ravene,chtěla bych se zeptat na práci.Zůstat v původní práci,nebo bude jiná lepší nabídka.Zuzana 1.7.1963.Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Zatím zůstat, druhé polovině roku měnit.
Krásný den,Ravenku, Ilča - střelec, jak to vypadá se vztahem mezi mnou a synem ? Jirka - blíženec Nekomunikuje se mnou kvůli rozvodu již 11 let. Najde ke mě cestu jako k mámě ? Díky moc ☺(Ilča)
Foto
Tady to vypadá asi tak, že váš syn Blíženec (v Blížencích je právě Černá Luna, znamení smůly) nekomunikuje, protože mu to někdo radí. A jak se říká, když přítel můj s nepřítelem mým se baví vesele, mně není třeba toho přítele. Tedy, pokud to není můj zvěd.
Dobrý den,dne 26.2.2022 vdávám dceru.Bude vše v pohodě nebo se mám něčeho obávat.Děkuji (Jane 1972)
Foto
Zatím to vypadá dobře a v pohodě.
Dobrý den, zajímalo by mě, kdy naše matka prolomí mlčení a ignoraci a začne s rodinou mluvit? Co je vůbec příčina, že se takhle chová? Děkuji.(Lada)
Foto
Zatím to vypadá tak, že s někým přece jenom mluví či komunikuje a ten někdo je zřejmě zdrojem jejího záhadného chování.
Zdravím pane Ravene v novém roce. Je fajn, ze jste opět tady, moc jste chyběl. Čeká me s manželem letos neco příjemného? Treba cestovani? Bude u nás vse v poradku a zdravi? Dekuji Jana(Jana)
Foto
Bude zdraví i cestování, myslím, že pro vás bude celý tento rok lepší a úspěšnější než byl rok 2021.
Dobrý den Rawene,přinese mi nový rok novou lásku do zivota? Děkuji(Andy)
Foto
Ano, z toho můžete klidně vycházet.
Zdravím Vás a přeji hezký nový rok všem, chtěla bych se zeptat. Uvazuju o přestěhování, povede se mi letos nebo příští rok? Byla by to pro mne velká změna a mám z toho obavu. Iva M. Dát. Nar. 22.5.1977(Ivana)
Foto
To se povede ještě letos. A bude to výhodnější, než s tím čekat na příští rok.
Dobrý den,našla jsem si mladšího milence.Jsem vdaná a nespokojená co bude dál?(Ondřejka )
Foto
Budete mít nějakou dobu vedlejší vztah, potom se vrátíte zpátky k rodině a nakonec se rozvedete a budete delší dobu sama, ale spokojená.
Dobrý den, Ravenku, máme kolegu ve firmě, se kterým moc nevycházíme - Blíženec - jak dlouho setrvá ve firmě ? děkujeme.... (Iva a Ila)
Foto
Kdybychom se na to ptali přímo takhle zostra, tak tam bude do konce května.
Dobrý den, ráda bych se zeptala co mi přinese nový rok? Potěšilo by mě povýšení v práci, větší finanční ohodnocení a nějaký bezva chlapík. Mohu se na něco z toho těšit? Děkuji.(Verča)
Foto
Můžete se těšit na všechno.
Milý Ravene. Moc vás prosím o odpověď , jak zo bude mít dcera s láskou . Má rok novou známost . Je to muž, se kterým založí v budoucnu rodinu? Nebo ji čeká jeste někdo jiný. Je narozena 17.11.90 v 3:10 ráno. Dekuji mama(Mama)
Foto
To bude možná všechno ještě složitější, zatím bych asi počítal i s tou možností založení rodiny.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, proč si mě bývalý zablokoval na FB, zmetek jeden :-) Díky(Veselá)
Foto
Možná má po svém boku někoho, kdo se mu rád dívá přes rameno.
Dobrý den,zajímalo by mě ,když ksem se narodila 19.2.1972 v 18.30 hod.jestli jsem ještě vodnář nebo ryba.V každém horoskopu to je jinak.Děkuji (Janetta)
Foto
Přimlouvám se za Ryby. V praxi bych ale počítal s tou hranicí mezi Vodnářem a Rybou.
Dobrý den, mám otázku na partnerství, kdy potkám někoho na dlouhodobý vztah? Potkám ještě někoho? Lena nar. 16.6.1978 děkuji (Lena )
Foto
Celý tento rok je na to jak dělaný, takže to chce jen trochu vlastní aktivity a snahy.
Dobrý den, tak co ten mladý muž, bude z toho něco? Jak to naše potkávání vnímá? Děkuj.(Veronika)
Foto
Je jasné, že se mu to líbilo a líbí, takže něco víc by z toho mohlo být.
Dobrý den pane Ravene,chtěla bych se prosím zeptat na bydlení.Bydlím v podnájmu,který mám do června.Půjdu bydlet k příteli,nebo s přítelem koupíme dům nebo byt?Nebo půjdu bydlet sama?Zuzana 1.7.1963 a Miroslav 16.4.1967?Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Zatím to vychází asi tak, že jedna pravděpodobná možnost je na čas bydlení u přítele, druhá možnost bude opět samostatné bydlení.
Dobrý den,chci se zeptat za měsíc mě čeká oslava mých 50 narozenin.Mám mít nějaké obavy,děkuji(Žaneta)
Foto
Spíše se radujte, obav netřeba.
Krásný den, Ravenku, máme v zaměstnání problémy s kolegou co by bývalým šéfem, neustále dělá rozbroje, je Blíženec 42 let. Odejde nebo se situace vyřeší jinak ? Rozárka -prosinec - střelec Děkuji(Rozárka)
Foto
Blíženci mají ve svém znamení stále ještě Černou Lunu, to je znamení konfliktů, ale od května by se to všechno mohlo urovnat, ale vypadá to spíše na odchod než na jiné řešení. Jiné řešení by podle bývalého šéfa bylo asi pouze to, že by se stal opět šéfem, což asi nepůjde.
Dobrý den, kdy se mi hlavně pracovně začne trochu dařit ? (Susi)
Foto
Od dubna tohoto roku.
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda budu mít letos již nejake vnouče . Jana(Jana)
Foto
Na 70% ano, čili to vypadá nadějně.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak to vše dopadne .Jsem vdana už 30 let náš vztah už hodně ochladl,sex už u nás není 2 roky.Našla jsem si o 7 let mladšího.Já ročník 1972 a on 1979.Máme společnou budoucnost? Děkuji(Jana)
Foto
Nenazval bych to vyloženě společnou budoucností, ale nějakou dobu se můžete pokoutně scházet, proč nakonec ne?
Dobrý den, jak to nakonec dopadne s mou prací beauty konzultantky. Ozvou se mi a vezmou mě ?(Kaly)
Foto
Bohužel na to nejsou moc dobré karty.
Dobry den Rawko. Preji Vam tento rok plny slibnych vykladu a ptam se Vas. Ozve se Martin 1965 ? Děkuji(Apolenks)
Foto
Neozve, no, moc slibně to nevypadá, ale tak to prostě nyní v kartách vychází.
Ravenku, dobrý den, dnes mi má přijít doporučený dopis a nevím, co jsem provedla ? Bude to něco v souvislosti dopravním přesupkem ? Střelkyně Ili(Ili)
Foto
To bude buď z dopravního nebo srdečná pozvánka na kolektivní očkování.
Jak to bude mezi mnou a partnerem do budoucna? (Michaela)
Foto
Docela dobře, protože budete mít dost možností se domluvit.
Dobrý den zajímalo by mě jaká bude situace v práci kde jsem zaměstnaná přijde mi že se tam vše hroutí zlepší se to nebo si mám hledat jinou práci? Děkuji (Coli)
Foto
Při výkladu karet se objevovaly karty změny, což spíše vypadá na hledání nové práce asi tak v polovině roku.
Vyrovná se partner s mým těhotenství nebo budu vychovávat dítě sama? (Míša )
Foto
Podle karet to bude mít dost těžké, ale nakonec se s tím vyrovná.
Dobrý deň. Som momentálne PN podarí sa mi získať potvrdenie o prekonaní kovidu. Ďakujem.🤕😷🤧(Niky)
Foto
Jo, mělo by to vyjít, samozřejmě, pokud máte potvrzení, že to, s čím zápasíte, je skutečně kovid.
dobrý pane Ravene,jaký bude můj čas do dalšího úplňku?potkám uz konečně chlapa,milence 2v1?děkuji a mejte se hezky.(kozorozka 78)
Foto
Nevím, nevím, nejsem si tím tak jistý i když první karta je Dvojka Disků - změna, je tady určitá pravděpodobnost, ale ještě to není jistota, čili to řekněme asi tak, že se na tom dá pracovat.
Dobrý den Ravene, co mě čeká v roce 2022, jak se bude vyvíjet můj partnerský vztah.(Blíženec 6.6.1975)
Foto
Blíženci, jak jsme si již řekli, zaznamenají od konce dubna citelný krok kupředu, zvláště potom v partnerství.
Prosím posune se nás vztah s partnerem letos? Začneme spolu konečně žít? Bude mě nějak ohrožovat jeho bývalá partnerka? Děkuji(Ivana)
Foto
Bývalé partnerky, to je vždycky problém, ale pokud už není mezi vaším partnerem a jeho bývalou partnerkou žádná oficiální vazba, tak se bývalé partnerky zbavíte celkem jednoduše. V případě, že spolu ještě bydlí nebo mají dítě nebo společnou funkcionalistickou vilu a značný majetek, tak se to neposune nikam. Partner se musí osvobodit od jakýchkoliv movitých i nemovitých závislostí.
Dobrý den,Ravene, předem děkuji moc za zodpovězení dotazu. Můžete mi prosím potvrdit, že s Josefem obnovíme náš vztah a budeme zase žít jako rodina? Že ke mně stále chová hluboké city, jak to z jeho gest a energie cítím. Děkuji moc, Šárka (Šárka )
Foto
Ano, je to možné, že se váš vztah obnoví, ale dávejte pozor na motivaci ke vztahu, abyste něco neudělala špatně.
Dobrý den Ravene,cítím jakousi nevraživost ze strany švagrové a švagra,pořád mají potřebu se povyšovat,radit úplně ve všem ..přestala jsem k nim chodit,což najednou strašně řeší. Je v tom něco víc,nebo jen nějaká soutěživost mezi nimi a námi ..já totiž s nikým nesoupeřím..děkuji za váš čas ..(Leny)
Foto
Máte v rodině psychopata a to, co popisujete je jeho dílo. Doporučuji k přečtení svou knihu Psychopat v rodině, občas se hodí mít alespoň základní znalosti o projevech psychopatie.
Hezký den, zeptám se na "kamarádku" 4.5.1979, můžu ji tak skutečně brát nebo spíš naopak? Díky Zvědavá(Zvědavá)
Foto
To není nic proti kamarádce, ale do konce tohoto roku k ní můžete mít vztah podle hesla "důvěřuj, ale prověřuj" a od začátku roku 2023 bude její osud negativně ovlivněn Černou Lunou a to už chce trochu výcvik, aby to člověk zvládl.
Dobrý den pane Ravene, prosím jak se bude tento rok dařit mému byznysu, mám malý obchod. Od začátku roku je to celkem tragédie. Děkuji Vám(Ivu)
Foto
V polovině tohoto roku to může být už velká tragedie, asi bych to na vašem místě prodal nebo se toho prostě zbavil, dokud to ještě jde. Zajímavější by bylo zkusit business přes internet.
Dobrý deň. Čaká ma jedno sonograficke kontrolné vyšetrenie niekedy na jar som z toho už teraz dosť nervózna ako to dopadne? Ďakujem.(Monika)
Foto
Vyšla karta Stabilita, z toho bych usoudil, že bude všechno v pořádku.
dobrý den, pane Čaroději, co pěkného mě čeká v lednu - konečně chlap, ze kterého se mi podlomí kolena? Mějte se hezky Katka 13.1.1978(Katka)
Foto
Podle karet budete mít na chlapy celkem štěstí, ale nemusí tomu tak být i naopak, to znamená, že můžete mít na muže docela vysoké nároky, kterým na delší dobu bude málokdo vyhovovat, ale s několika zajímavými exempláři z druhé strany pohlavní barikády se setkáte ještě teď, do konce května.
Dobrý den , Ravene, šéf mi několik let nezvýšil plat, stane se tak v 2022? Můžu pro to něco udělat? Děkuji, Jana(Jana)
Foto
Nejdříve se ujistěte, že šéf ještě žije, pak se to úplně normálně zeptejte.
Dobrý den pane Ravene měla bych dotaz ohledně mého bratra byla mu přiznána invalidita 3.stupne a teď čeká zda mu vymeri nějaké peníze podstoupil chemoterapie a zazadal si o invalidní důchod který mu přiznali vyjde to a bude dostávat nějaké peníze? Polepší si ohledně financí? Děkuji moc (Ivana)
Foto
Mělo by to vyjít celkem tak, jak to máte naplánované.
Dobrý den, přestěhuje se za mnou/ke mně moje přítelkyně, popř.v jakém časovém horizontu? Díky OZ 1970(Ozzy)
Foto
Do dvou, do třech měsíců.
Dobrý den Ravene,měla bych dotaz,zda se nám podaří sehnat letos nějaký domeček, nejlépe bez realitky,i třeba k dokončení, jestli zkrátka vidíte nějaké stěhování naší rodiny..nebo to přijde az později..jsem na mateřské..Lenka, štír (40)moc děkuji(Lenka)
Foto
Přistupoval bych k řešení této otázky opatrně, protože je možné, že domeček objevíte, ale předražený, stěhování v první polovině roku by se projevilo jako "ukvapené", proto by bylo lepší počkat na druhou polovinu tohoto roku. Snažit se můžete samozřejmě už zítra, jak se říká, náhoda je blbec, ale spíše bych nyní doporučoval opatrnost a meditaci s kalkulačkou v ruce.
Prosim, jak to vypada u me v oblasti laska-sex-partnerstvi? Dekuji(Marketa)
Foto
Vypadá to celkem nadějně, hned první karta byla Milenci.
Ravene, moc Vás zdravím a přeji vše nejlepší v tomto roce. Prosím Vás,jak na tom budu s láskou já, potkám konečně v nejbližší době toho svého prince děkuji Radka ( rak 1970 )(Radka )
Foto
Princ přijede během dubna.
Dobrý den pane Ravene vidíte mezi mnou a přítelem svatbu? Jsme spolu dlouho máme spolu i děti tak se chci zeptat zda je šance děkuji (Vodnarka )
Foto
Podle karet by to pro vás bylo i výhodnější, jinak karta svatby byla hned první, která se objevila.
Drahý čaroději, bude můj vztah s přítelem vzkvétat, zlepší se naše komunikace? váha a býk.Děkuji Jana(Jana)
Foto
Váha a Býk je celkem dobrá kombinace, takže je pravděpodobné, že se komunikace zlepší.
Pěkný den, Ravene, jak to vypadá letos s mojí prací? Budu ji měnit? Případně - zvládnu všechny certifikace? Děkuji, Račice(Račice)
Foto
Rak to má tento rok tak dobré, že až téměř bezstarostné. Jestli budete práci měnit, to se už rozhodnete sama, nikdo vás k tomu nutit nebude, ale pokud se rozhodnete, že ano, tak to dopadne bezbolestně a dobře.
Dobrý den syn jede teď na lyžařský výcvik ze školou bude vše v pořádku zvládne to tam? A ještě se chci zeptat zda syn se dostane na školu má teď vycházet z deváté třídy děkuji (Colita)
Foto
Všechno zvládne, v osudu není žádná "osudová" chyba nebo nehoda.
Ravene, podaří se mi udělat úspěšně všechny zkoušky na VŠ a postoupit do dalšího ročníku? Nebo vlastně, dokončím úspěšně studium? Dík Mára 1998(Mára)
Foto
Pětka holí, praví, pozor, pozor, do systému se může vloudit menší chybička, takže říkám sice "ano", ale bude to s odřenýma zádama a ušima.
Krásný den čaroději, už dlouho jsem se neptala, zkusím své štěstí. Ráda bych věděla zda můj syn leden 2001, dokončí bakalářské studium, je v prvním ročníku a zda mu to nebude dělat velké problémy. Děkuji za vaši odpověď. Mamka(Maminka)
Foto
Karty jsou dobré, čili i odpověď zní, že ano.
Dobrý deň. Rada by som sa spýtala či sa mi konečne začne dariť v láske a nájdem pre seba dobreho partnera. Ďakujem.🍀(Monika)
Foto
Jednoznačně ano.
Ravenku, zvládne letos dcerka přijímačky na gymnázium a přijmou ji? děkuji, Petra(Petra)
Foto
V kartách je, že zvládne, ale už jsem zde několikrát upozorňoval, že se podle karet těžko hledají odpovědi na otázky loterijního typu, to znamená, že když se ptáme, udělá XY zkoušku? tak ji bohužel nemusí udělat, i kdyby sám psal učebnice, podle kterých se bude "zkoušet". Je už dávno dokázané, že když se přijímají lidé na nová pracovní místa, tak většinou lidé kteří by moli být pro firmu skutečným přínosem se nedostanou ani do druhého kola, zatím šmejdi, kteří se budou snažit firmu zničit se hned vyhoupnou přímo do vedení. Podobné je to s otázkou, co si podle karet vezmu zítra na sebe?
Milý Ravene:), prosím vás,zažiji ještě v životě opravdovou lásku,nebo se mám spokojit se stávajícím?? Moc děkuji a přeji jen to dobré.(Hana)
Foto
V současné době by bylo lepší spokojit se s tím, co máte, v druhé polovině tohoto roku potom můžete přemýšlet na téma "co a jak dál?"
Dobrý den, Ravenku, zlepší se moje finanční situace, popř kdy?..mám si vsadit?Děkuji Jane(Jane)
Foto
Nesázet, raději čekat nebo hledat jinou výdělečnou činnost. Od dubna bude líp.
Dobrý den Ravene,Chtěla bych vědět co mě v tomto roce čeká. Jsem narozena ve znamení ryby, děkuji Anna(Anna)
Foto
Ryba je jednoznačně dobré znamení, v Rybách bude panovat Neptun, planeta inspirace a dobrých nápadů. Není důvod, proč se k něčemu špatně rozhodnout.
Mohla bych se zeptat jak to bude pokračovat mezi mnou a mužem z dětství zda bude něco víc nebo ne děkuji (Zvědavá )
Foto
Podle karet jste již dosáhli vrcholu, možná by se to dalo říct také tak, že dál už cesta nevede. Potom se musí buď budovat cesta nová nebo se změní dopravní prostředek. Když se dodrží pravidla, například, že těsně před startem se nemění pilot, ale vrtulník, tak většinou dopadne všechno k všeobecné spokojenosti.
Ravene, co mi přinese rok 2022 za zásadní změny...svatba,stěhování...děkuji, janča váha(Janča)
Foto
Bude to dobrý rok, takže může být jak svatba a spokojenost, tak i stěhování - a spokojenost.
Dobrý den, Ravenku, chtěla bych se zeptat, jak bude letos pokračovat můj vztah s Ivošem? děluji, Petra(Petra)
Foto
Karty praví - Trojka Disků - s tímto vztahem bude ještě hodně práce, ale to si už budete muset rozhodnout sama. Na čem pracovat, jak a hlavně proč.
Dobrý den ,,chtěla bych se optat co mě letos čeká ,,at už se jedná o zdraví či ,partnerství,,zda se vrátit k partnerovi ,který mi moc zklamal ,,nebo hledat lepší cestu.,a zda mě čeká nejaké překvapení od rodiny ,,zda bbude rodina také v pohodě moc děkuji (Annna)
Foto
Podle karet by bylo nejlepší jít cestou samostatnosti, čili nikam se nevracet, žádné "zpátky ke kořenům", prostě by bylo lepší jít si za svým stále kupředu. Jestli kupředu levá nebo pravá, to je už jedno.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na me zdraví jsem delší dobu na neschopnosti a nevím co bude dále a zda jak se vrátím do práce zda to zvládnu děkuji iva(Iva)
Foto
Tady to vypadá spíše na delší dobu, takže i návrat do práce bych zatím viděl tak padesát na padesát, spíše půjde do budoucnosti o to, jakou budete mít motivaci cokoliv pracovního dělat nebo do čeho se pouštět.
Dobrý den, mám kamaráda Petra 7.4.1969, můžu se na něj spolehnout, můžu mu věřit nebo hraje na více stran. Stejná otázka na jeho přítelkyni Mirku? Děkuji Joha 1966(Joha)
Foto
Udržení svých vlastních životních funkcí bych mu rozhodně nesvěřoval. Jinak samozřejmě určitá spolupráce v rámci rozumně domluvy je možná.
Dobry den Ravene, co mne ceka v 2022? Vyresi se moje vztahy s muzi? Vyzna mi lasku ten, koho miluji,no on ma zavazky. Nebo potkam nekoho noveho? ja blizenec, ten, koho miluji o 20 let starsi byk:)(Tamara)
Foto
Blíženci by měli zaznamenat něco jako krok "kupředu" ve svém osudu, protože v dubnu se zbaví závislosti na Černé Luně a to by pak znamenalo nový vztah, což je v podstatě i řešení vašeho problému s muži.
Dobrý den, pane Ravene. Byla mi diagnostikována roztroušená skleróza. Prosím Vás. Bude se to u mně zhoršovat anebo se to zastaví. Zatím neužívám žádné medikamenty, řeším to přírodně, ale někdy se to nedá vydržet, snažím se pozitivně myslet, což taky někdy nejde. Děkuji.(Peťule, 1985)
Foto
Nejsem si, bohužel, jistý, že pomůže pozitivní myšlení, to by nám asi už dávno vládli lidé, trpící euforickou psychopatií, pokud bych se potýkal s podobným problémem, tak by se samozřejmě snažil využít i toho, co "nabízí" psychosomatika, ale spíše v tom smyslu, že bych se snažil přestěhovat na jiné místo, zařídit si všechno pokud možno samostatně a individuálně sám za sebe, našel bych si práci, která se dá vykonávat hodně samostatně a nezávisle, nenechal bych si od nikoho kecat do života, jinými slovy bych vlastně dělal všechno, co je proti RS, která se snaží, aby se postižený odevzdal do péče ostatních. Což je asi to nejhorší, co může inteligentního člověka potkat. V kartách je možnost nemoc pozastavit.
Dobrý den, najdu si práci na inzerát ? (Zita)
Foto
Je to jako hod mincí která má jenom jednu stranu, spíše vám pomůže někdo, kdo je známý, kamarád, kamarádka, bývalá kolegyně, spolužák, někdo, kdo vás může třeba i doporučit nebo za vás ztratit slovo. To je, jako kdybych si dával inzerát "zhotovím horoskopy levně, na míru a včas", tak už nikdy nebudu nikde nic publikovat. Tento svět funguje na bázi známostí a nabídek různých výhod.
Dobrý den, půjde se tatínek léčit nebo zasáhne osud nebo nezasáhne vůbec nic a nikdo. Děkuji a přeji dobrý rok 2022 pro Vás a Vaši paní Monicu.(Klára, 14.8.1990 )
Foto
Zasáhne osud, ale mělo by to přinést spíše zlepšení nebo vítanou změnu, přijde náhoda, protože jste v situaci, kdy se nedá nic řešit domluvou nebo dohodou. Díky za přání do nového roku.
Dobrý den, budou se naši nakonec rozvádět ? Děkuji (Dcera Terezka)
Foto
Tady to vypadá jako bruslení na zamrzlém rybníku, když sama aktivně hledáte místo, kde byste se mohla propadnout. Spíše se rozvádět nebudou, už jenom proto, že by to nebylo výhodné z hlediska hmotného zabezpečení pro oba.
Dobrý den, pane Ravene. Mohu se Vás ještě zeptat na lásku, jestli se seznámím s někým novým nebo ještě budu nějakou dobu sama ? Děkuji. Tereza.(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Novinky budou a přijdou, nový přijde i partner, kamarád, či životní druh. Velké a ještě změny se začnou odehrávat během února.
Dobrý den. Prosím o výklad na zdraví babičky a dědy. Bude se to zhoršovat rychle nebo pomalu ? Děkuji(Vnučka)
Foto
Spíše pomalu. To byla ta dobrá zpráva.
Dobrý den vážený Ravene ráda bych se zeptala co mi nový rok prinese na co se můžu těšit a na co si dát pozor.Dekuji a přeji Vám vše dobré.3.2.1964(Eva)
Foto
Novinky budou hlavně v oblasti kombinace práce/zdraví, současně to znamená, dávat si pozor na všechno, co s prací a zdravím souvisí.
Dobry den Ravenku. Nova nebo stara laska nebo snad obdobi temna pro mne ???(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Teď bude cca do konce února období temna, potom přijde něco nového, ale zajímavého.
Dobrý den, pane Ravene, dočkám se, prosím, vlastního zdravého a spokojeného potomka? Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30. Děkuji.(Veronika)
Foto
Ano, je to možné a spíše to vypadá na to, že bude dobré to prostě urputně zkoušet pořád dokola, než čekat na nějaké speciální datum. Zajímavé vypadá v kartách i snaha o potomka, spojená s cestováním nebo lehkou turistikou.
Zdravím Rave. Poselství jedné kartičky pro mě prosím ?(Liliana, leden 1990 )
Foto
Devítka Holí, karta zdraví a síly, znamená, máte před sebou období, kdy můžete sama aktivně pracovat na své budoucnosti.
Dobrý den ! Ke konci roku seznámila s jedním mužem z okolí. Vše bylo takové váhavé. Byli jsme párkrát spolu venku, ale najednou se odmlčel. Ráda bych věděla, jestli to mezi námi bude pokračovat nebo má jinou ženu a už se neobjeví ?! (Agáta,1993)
Foto
Má jinou ženu a neví, jak by vám to měl sdělit, zřejmě nebude mít schopnosti profesionálního řečníka či moderátora svého osudu.
Dobrý den, už tak dva roky mi Vaše karty slibují novou práci a nového chlapa, ale za ty dva roky se nezměnilo vůbec nic, ač se snažím, seč mi síly stačí. Tak je to prosím tím, že se mi prostě rozhodl osud, zjednodušeně řečeno, naložit, nebo karty jsou cinknuté :D (Tamara A.)
Foto
Občas se stane, že se dostanete do situace - a v kartách se to obyčejně projevuje kartou Osmička Mečů - že máte sice svůj osud a máte své plány a máte i energii na to, abyste pracovala na své budoucnosti, ale současně máte v zádech nějakého psychopata, který vás ovlivňuje a brzdí. Většinou v takových případech pomáhá změna bydliště, odstěhujete se a na novém místě na vás budou čekat nové možnosti.
Dobrý den, vážený Ravene, to je dobře, že máte dnes věštírnu. Ráda bych se zeptala, jestli letošní pracovní změny zvládnu, jestli budu pokračovat v dosavadní práci. Co mi přinese letošní rok? Datum narození 30.8.1976 v Praze v 16:30. Děkuji Vám velmi.(Veronika)
Foto
Práce vychází v pohledu do budoucnosti jako stabilní, čili ji nebudete muset měnit. Přijdou nějaké nové nabídky, ale zatím by bylo dobré spíše vyčkat do druhé poloviny roku 2022. V druhé polovině roku budete mít více času pro sebe a své plány.
Dobrý den, pane Ravene. Jaký bude prosím další vývoj mého otce a jeho alkoholu. Bohužel, změnil se k horšímu jeho vztah ke mně, kašle na všechno a mám obavu, že mu i barák za chvilku spadne na hlavu, protože se o nic nestará a nic ho nezajímá, jen řeší bohužel láhev, se kterou se nejlíp domluví. (Dcera)
Foto
Myslím, že jsme pana otce již jednou nebo dvakrát řešili a že nic moc dobrého se v jeho budoucnosti neukazovalo. Bohužel se dá stále tvrdit, že je "stav setrvalý".
Dobrý den, kdy prosím pro mě skončí období dlouhodobé stagnace a splní se mi to, po čem tak moc toužím. Práce, stěhování a jako bonus fajn chlap ? (Alinka)
Foto
Vše se víceméně nenápadně rozjede do května tohoto roku. Osudové konstelace jsou dobré, bude záležet na vašem osobním nasazení.
Ravene. Dobrý den. Je super, že jste zase s námi tady na chatu a budete nám vykládat. Já se ptám, jestli mě čeká láska. Nová nebo stará. Díky a mějte se pěkně. (Sisulinka)
Foto
Též jsem rád, že opět můžeme prodiskutovat hromadu problémů, pro vás vypadá docela dobře "láska", která by se dala označit jako nová, přijde spíše než "láska stará", i když prý nerezaví. Žádný zastupitel starých vztahů se vám v osudu neobjevuje.
Dobrý den, pane Ravene. Vítejte a přeji vše dobré do nového roku. Prosím, co přinese mě nejbližší období roku 2022 ?Děkuji(Tee)
Foto
Zatím to vypadá, že rok 2022 bude v mnohém lepší než byl 2021 a pro vás by mohly nastat změny, pokud je přijmete, v oblasti práce a bydlení.
Dobrý den, vážený Ravene, chci se zeptat, prosím. Přinese letošní rok nějakou změnu, nebo bude opět ve znamení péče o rodiče a vetchého leč prudivého strýce? Mám pocit, že můj manžel je už celkem dost unavený. Děkuji. (Veronika)
Foto
Změnu lze tušit v polovině května, ale spíše bych řekl, že to bude změna, která bude dobrá pro vás osobně.
Dobrý den. Objeví se v mém životě partner pro vztah nebo věrný kamarád/přítel, co by za něco stál a kdy by to asi prosím mohlo být ? Děkuji. Bea, 18.9.1989 (Beáta)
Foto
Zcela jistě se objeví a dobré konstelace na setkání jsou od poloviny února 2022. Zatím to bylo dost špatné (negativní konstelace).
Dobrý den, pane Ravene, dojde ještě někdy k setkání muže datum narození 10.12.1972 a ženy datum narození 30.8.1976? Děkuji Vám.(dotaz)
Foto
Inu, může k tomu dojít, ale bude to spíše náhoda, v osudu to není.