Online chat
Dobrý den, pane Argoni, v červnu bych ráda obhájila svou diplomovou práci, bude to již druhý pokus, z nějakého důvodu se moje studium přetáhlo ze 2 na 4 roky. Ráda bych ho již ukončila, stojí to "pouze" na obhajobě. Povede se přesvědčit porotu? Děkuji za odpověď. S pozdravem Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Karty praví, že diplomku obhájíte, prostě se na to připravíte jak jen to půjde - a vyjde to. Napovídá tomu i celá řada indicií z hlediska astrologie, takže asi takhle.
Dobrý den Ravenku. Mám ještě jeden dotaz. Po rozchodu s mým bývalým (Byl to moc ošklivý rozchod) se mi neustále nedaří najit toho pravého,,prince na bílém koni'. Prosím o nahlédnutí do Vašich karet,kdy se mi konečně podaří najít toho pravého? Samota už je dlouha. Děkuji moc za odpověď a přeji krásný den. (11.9.1990)(Zuzana)
Foto
Máte všechny předpoklady potkat někoho zajímavého a použitelného během července a srpna tohoto roku 2022. Mělo by to vyjít.
Dobrý den,prosím chtěla bych se zeptat,jestli od července prodloužím pronájem,nebo půjdu bydlet k příteli?Zuzana Rak a Miroslav beran.Dekuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Lepší by bylo prodloužit nájem, Rak by letos až do začátku roku 2023 neměl u nikoho bydlet, mohly by s tím být dost velké problémy.
Dobrý den, Chtěla bych dělat šéfovou a vydělávat dvojnásobek. Co mi stojí v cestě? Děkuji(Nika)
Foto
Řekl bych, že současná šéfová nebo šéf, ale to se může snadno změnit, počkal bych tak do poloviny května, potom už bude trochu jiná situace.
Dobrý den, jak to bude dál s chlapcem, s kterým jsem se párkrát viděla? Bude z toho něco slibného? Díky (Veronika)
Foto
Proč nakonec ne? Karty jsou takové slibné až mnohoslibné, asi to bude chtít nějaký nepatrný podnět, stimul, aktivaci, motivaci, podprahový signál a bude ruka v rukávu.
Dobrý den Ravenku. Jsem ráda,ze Vás tady po dlouhé době zase vidím. Chci se zeptat na můj zdravotní stav? Zlepsi se nebo mě čeká operace? Děkuji.(20.10.1969)(Eva)
Foto
Zde bych asi dal na radu lékaře, v kartách je vidět zlepšení zdravotního stavu, ale je zde vidět i užitečnost operace, která se dá vyjádřit snad jenom výkřikem, "babo raď!" Sám za sebe bych to asi zkusil nejdříve bez operace).
Zdravím Vás milý čaroději, ráda bych se zeptala na věštbu,týkající se mé práce. Rozhoduji se nastoupit do nové práce a chtěla bych poradit pro kterou se rozhodnout. Práce v notářství, nebo ve směnárně? Co prosím říkají karty? Mnohokrát děkuji, hlavně zdraví. (Veronika, blíženec )
Foto
Notářství
Dobrý den Raven, přihlásila jsem se na kurz podnikání. Ale nevím, jestli se mi oplatí zhánět a investovat do toho peníze, není to zrovna lacný. Dlouhou dobu totiž mám pocit, jakoby byla zaseklá na jednom míste i když si práci hledám, tvořím. Chtěla bych být spíše nezávislá, na volný noze, dělat co mňe baví. Mám i vnitřní konflikt, protože ráda bych se věnovala svý tvořivý činnosti, ale nepřináší mi finanční ohodnocení jaké bych ráda. Proto jsem se přihlásila i na kurz, o kterém se zmiňuji výše, když ho dokážu vůbec zafinancovat. Otázka je, jestli mám věnovat energii a peníze tomu kurzu, aneb tá moje tvořivá práce má potenciál, mám ji věnovat energii a čas a dokážu samostatně (obejít to i bez toho kurzu) se postarat o to, aby mi přinesla i finančnou hojnost, prosím? Děkuji moc.Tonka. (Tonka)
Foto
Kurz podnikání má dost hloupé karty. Jsou dva druhy lidí, jedni si sednou na kancelářskou židli, zadívají se do zdi a tráví čas přemýšlením, jak by mohli dělat prd a mít za to ranec, druhý typ lidí něco dělá, protože je to baví (kreslí, malují, píší, fotografují, navrhují, pečou, vaří, prodávají co vytvoří nebo se snaží něco vydávat a když jsou šikovní a funguje známá nerovnost "má dáti - dal", tak najednou zjistí, že podnikají. Jinými slovy nemusím se učit, jak se zadýchat při běhu, ale mohu se učit jak běhat. Nebudu se učit jak prodávat obrazy, když neumím nic namalovat. V dnešní době se mnoho mladých lidí snaží trochu si přivydělat tím, že se prohlásí za youtubery nebo influencery, začnou něco natáčet a když mají hodně sledovačů, mohou někomu nabídnout, že mu udělají reklamu. Zní to jednoduše, ale vnitřní podhoubí takového podnikání je přece jenom složitější, protože když pro někoho děláte reklamu na jiném dvorku, než na svém vlastním, tak to budí spíše zlobu než spokojenost, je to jako kdybych psal do Blesku a vychvaloval Novákovy uzeniny, je celkem jasné, když pan Novák chce mít reklamu v Blesku, tak by si ji měl u Blesku objednat sám za sebe. Když se ale youtuber bude snažit psát a natáčet sám o sobě, většinou najednou zjistí, že nemá o čem psát a nemá co točit. Takže se tím vracím k původnímu tvrzení, že je lepší začít dělat něco, co se dá prodat a v průběhu práce zjistit, že podnikám, začnu psát, vydám knihu a nejednou zjistím, že jsem spisovatel. Když se přihlásím do kurzů "psaní", tak se vlastně vydávám na cestu odnikud nikam, doufám, že je mi rozuměno...
Dobrý den. Zdraví našich seniorů- bude to teď ve stagnaci nebo očekávát zhoršení. Děkuji (Vnučka )
Foto
Neočekávám zhoršení. Hodně lidí se teď bude snažit, dát ze sebe to nejlepší.
Dobrý den, pane Čaroději. co pěkného mi přinese duben - bude chlap za dubem. děkuju. kozorožka(katka)
Foto
Bude za dubem a může i přijít na kafe.
Ahoj Ravene, chceme kupovat dům. Vyjde to prosím letos? Děkuji Andrea(Andy)
Foto
Koupě vyjde, má to dobré karty.
Dobrý den,možná trochu předčasný dotaz, ale šetřim synovi na auto, Bude jezdit když si udělá řidičák?Martin nad. 12.8. 2005(Martin)
Foto
Bude jezdit.
Dobrý den pane Ravene v létě v červenci máme jet na dovolenou jen tady v ČR bude vše v pořádku děkuji (Vodnarka )
Foto
Vše bude v pohodě, klidně jeďte.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na finanční oblast zda se mi zlepší finanční situace (Iva )
Foto
Ano, zlepší se vše, na čem vám záleží.
Podaří se nám rozjet podnikání v dalekém zahraničí, který plánujeme na tento rok? Vyjde to a bude to dobré? Děkuji, V.(Vik)
Foto
Tak nějak tak cítím risk, ale současně i možnosti businessu. Tipoval bych, že ano - když se podaří dávat si pozor na mejetek.
Dobrý den Ravenku, velmi mně trápí co se děje v ČR, myslíte že dojde k sesazení současné vlády. Působí to na mně, že je současná vláda někým řízena ze západu Bude válka ?? Budou demonstrace?? Velmi se bojím o český národ. Děkuji vám za odpověď a přeji vám hezký den. (Pavla Račice)
Foto
Přijde doba, kdy se vám asi už nebude líbit vůbec nic, a to bude od konce dubna a od května 2022, vláda naše současná nepadne, ani se nenechá sesadit, tady je možnost nulová, stejně jako možnost dialogu. Demonstrací moc nebude a i kdyby byly, byly by zbytečné, i z toho důvodu, že demonstrace jsou jako "nátlak" na ty nahoře naprosto neúčinné, jistou účinnost má pouze stávka, ale kdy se zde, v krajích českých stávkovalo naposledy? Ekonomický, napůl privilegovaný otrok nepůjde do stávky, takže ten, kdo rozdává karty si vtipně nechal všechny trumfy a esa, z toho můžete vycházet. Jestli jsou naši představitelé někým řízení? Řekl bych, že vlastní hamižností, ale na tom bych neshledával nic, co by odporovalo přírodním zákonům. Takže, nebude se zde dít nic nadpřirozeného, z téhož důvodu také ani žádná válka nebude. Nevidím v budoucnosti nic, v čem by se nedalo žít, ale současně také nevidím nic, z čeho by se měla většina lidí radovat. Kdybych měl současné vedení nějak charakterizovat, aniž bych někoho urazil, použil bych slovo "necitlivé".
Dobrý den, prosím, kdy se mnou partner začne žít? Bude to ještě letos?(Karmelka)
Foto
Spíše to vypadá, že to nebude, že se zase na něco vymluví.
Budou se naši nakonec rozvádět prosím pěkně...(Dcera Terezka)
Foto
Tady to vypadá pořád na pořádně zpomalený rozvod. Takže ještě to nějakou dobu potrvá.
Dobry den, uzdravi se otec. Bude to pro me klidny rok.dekuji(Iva)
Foto
Zdraví se posune k lepšímu, ale o úplné uzdravení budete muset tento rok ještě bojovat.
Dobrý den, jen jestli do toho jít ? Robert 16.10.1968 a Romana 17.6. 1971. Děkuji (Romana )
Foto
Za určitých, pevně a s rozmyslem stanovených podmínek, ano.
Dobrý den Ravenku, chyběl jste nám... :-) Prosím, jaký pro mě bude tento rok? Předešlé roky pro mě byly hodně obtížné, běh do kopce... Zlomí se to už? Čeká mě průlom v oblasti vztahů, práce...? Moc děkuji Vika(Wiktorie)
Foto
Menší průlom v práci bude během druhé poloviny dubna a v květnu 2022, důležité ale je, že práce bude, vztah bude taky, nic vyloženě negativního vás nečeká, takže budete mít rok, kdy samozřejmě občas poběžíte do kopce, ale hlavně, že to zvládnete. Jak se říká, všechnoj nakonec dobře dopadne.
Dobrý den, vážený pane Ravene, ráda bych se zeptala na mé zdraví (1.5.1954) a vztah s dcerou (24.6.1991).kde vládne její přítel. Děkuji za odpověd(Jana)
Foto
Zdraví vypadá celkem dobře, dáte si tento rok pouzor hlavně na pasivní pohybový apatár, kosti, klouby, šlachy, kyčle. vztah s dcerou se postupem času zlepší, spíše to vypadá tak, že ani dcera, ani její partner proti vám nic mít nebudou, čili bude možnost domluvy.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak to se mnou bude vypadat tento rok nar.23.8.88 děkuji přeji hezký den.(Tery )
Foto
Všechno vypadá dobře, pouze máte trochu horší konstelace ohledně vztahů a rodiny na konci tohoto roku a na začátku roku 2023.
Dobrý den vážený Ravene, chci se zeptat zda najdu vhodného partnera pro život . Pokud ano, kdy? Děkuji. Blanka(Blanka)
Foto
Partnera najdete, těžko se dá říct s určitostí, kdy to bude, ale může to být s výhodou tento rok.
Zdravím Ravene, budu se letos stěhovat nebo budu dál pokračovat ve stávajícím podnájmu. Díky Lenka (Lenka )
Foto
Ještě budete pokračovat v podnájmu, i když stěhování se nakonec nevyhnete.
Dobrý den pane Ravene mohla bych se zeptat zda si mám vyřídit invalidní důchod jelikož jsem dlouhodobě byla na neschopnosti a chystám se od dubna do práce zpět čeká mě ještě vyšetření u závodního lékaře dopadne vše dobré a mohla bych se bez problémů vrátit zpět a pak si vyřídit invalidní důchod a pracovat přitom na půl úvazku vyjde to nebo ne? Děkuji moc (Colita)
Foto
Ano, mohlo by to vyjít tak, jak to máte naplánovaé.
Dobrý den chtěla bych se zeptat, manžel mě má po rozvodu vyplatit sjm. Půjde to bez soudu do konce roku? Díky (Lenka )
Foto
Nebude to jednoduché, spíše bych řekl, že se soudu nevyhnete.
Dobrý den pane Ravene, jsem naroz.18.12.1967 a chtěla jsem se zeptat zda změním zaměstnání děkuji Renča (Renča )
Foto
Teď ještě ne, ale časem se ukáže něco lepšího, ale bude to spíše ke konci roku.
Zdravím Ravene kdy najdu lásku a bude to na cestách nebo doma v místě bydliště? Dekuji(Leňa )
Foto
Spíše na cestách.
Dobrý den,Ravene, budeme s Josefem a dětmi zase rodina? Co ke mně cítí? Děkuji, Šárka (ŠÁRKA )
Foto
Možná cítí trochu odpovědnosti, ale je tam i trocha zamilovanosti, ale na druhou stranu je zde cítit vliv jiné ženy, která na Josefa působí a tím spojení vaší rodiny rozhazuje. Je to konflikt, který se může táhnout ještě půl roku.
Dobrý den. Jsem rozvedená a není teď pro mne snadné se seznámit. Budu mít ještě vztah a poznám někoho? Simona L. 21.111978 děkuji moc za odpoved.. (Simona)
Foto
Máte pravdu, že pokud hledáte vztah, tak to budete mít trochu složitější, než kdybyste hledala jen momentální potěšení, ale vztah ještě mít budete.
Dobry den chtela jsem se zeptat jestli uz konecne nase dcera najde pritele narodila se 2.4.1987a je porad sama(Marie P.)
Foto
Určitě si zajímavého přítele najde a může to být již zítra nebo za měsíc, prostě teď, nyní, v současné době.
Ravenku, je vhodná doba na prodej chalupy? Podařilo by se nám výhodné? Dekuji(Lily)
Foto
Ano, v podstatě je, v tomto směru vám v současnosti žádný "chytrý" neporadí. Prostě chalupu prodáte a vyjde to, plus - mínus nastejno, jako kdybyste s tím čekali až na konec roku.
Dobrý den. Podíváte se prosím, jak to bude dále semnou, jestli mě čeká něco konečně pozitivního a kdy skončí to blbe a stresové období, děkuji mnohokrát. (Terezka M.)
Foto
Změna osudové, týkající se štěstí a neštěstí v životě nastane pro vás v druhé polovině dubna 2022. Pak se vám objeví v životě i pozitivní změny, které jste si neobjednala a na které asi ani nečekáte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě třeba čeká do ctvrtroku obecně a kdy potkám přítele nebo kamaráda? Děkuji. Marie narozena 12.9.1985(Marie)
Foto
Nic zvláštního se vám ve výkladu karet neukazuje, Dvojka Holí znamená stabilitu a nadvládu nad situací, můžete mít dojem, že jste vládcem svého osudu. Přítele můžete potkat již nyní, v dubnu. Na druhou stranu se dá říct, že se vám splní většina věcí, které si naplánujete.
Dobrý den, potkám brzy vysněného prince na bílém koni? Kozorožka 1982(Edita)
Foto
Ano, bude to ještě tento rok, když se pokouším vypáčit z karet, kdy to bude, tak se ukazuje červen jako hodně zajímavý měsíc, ale může to být již konec dobna, květen.
Dobrý den, co mě čeká v následujícich měsicích? Dojde ke zlepšení fin. situace mj? Děkuji pěkně, Jane(Jane)
Foto
Ke zlepšení dojde, ale nebude se jednat o "skokové řešení".
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych si udělala kurz výkladu tarotových karet u Vás. Povede se mi to úspěšně? Moc děkuji, datum narození 30.8.1976 v půl páté Praha.(Veronika)
Foto
Pod mým vedením se naučí vykládat tarotové karty každý. I ten, kdo se zatím dostal s kartami maximálně k Černému Petrovi nebo k Prší. Ani ve svém horoskopu nemáte žádná znamení smůly na současnost nebo na tento rok. Však uvidíte, jak se vám to bude hodit.
Krasny jarni den, mily Ravene :) Mam k Vam prosim dotaz. Splni se mi letos sen ohledne "psani"? Rada bych pomahala lidem skrze svuj blog, ktery mam v planu vytvorit. Bude to mit prosim uspech? Je mozne videt i casovou osu? Dekuji Vam! :) 7.10.1976(Posel světla ;-) )
Foto
Když vytvoříte blog, tak budete muset splnit ještě další předpoklad, což je pravidlné přispívání na blog, potom si to zájemce najde, stane se z vás influencer a prostě by to fungovat mělo. Kdysi dávno, když mi bylo dvacet a už jsem něco málo psal a dopisoval, jsem se setkal s jedním starším Američanem, takovým tím happy týpkem, co asi něco zdědil, tak byl do konce života za vodou - a ten mi tehdá dal blahosklonnou radu, chcete vydělat velké peníze, mladý muži? Pište o zlodějích. Vzal jsem si jeho slova k srdci a od té doby píši o zlodějích a jsem celkem spokojený - a možná i trochu slavný - znáte toho Ravena, co píše o zlodějích?
Ravenku, nemám práci, najdu nějakou co by mě bavila, kdy? Nar.30.7.1976(Redrose)
Foto
Určitě práci najdete, možná budete řešit spíše problém, jestli by nebylo lepší se za prací odstěhovat, kdyby náhodou stěhování mohlo tento problém vyřešit, tak bych volil stěhování.
Dobrý den Ravene. Prosím o odpověď. Podaří se mi zastavit moje nemoc roztroušené sklerózy a nebude se to už dále zhoršovat ?(Michy)
Foto
Dle mého přesvědčení, že některé nemoci mohou mít psychosomatický základ, to zastavit jde, patrně by to šlo přes cvičení a pohyb, spojený s meditacemi, asi by to bylo trochu složitější, rozhodně by to přesahovalo rámec odpovědi na chatu na blesku.
Ravenku, syn (22.7.2007) má problém s docházkou do školy…co s ním?.. jak to celé dopadne, děkuji, máma(Máma)
Foto
Tady je možná jedině pomoc od orgánů k tomu určených, které jsou k dispozici, což začíná obvykle nějakým sociálním odborem a podobně. Dobrá by samozřejmě byla i domluva, popřípadě komunikace se synem, užitečné by bylo vědět, co asi za tím vším stojí, číhá a co se dá odstranit a co ne.
Ravene, udělám v práci všechny potřebné certifikace napoprvé nebo budu "bojovat"? Děkuji, Pet(Račice)
Foto
Budete bojovat. Možná se trochu projeví skutečnost, že do znamení Raka v současné době míří Černá Luna, tak už by to chtělo dávat si pozor na všechno, co by mohlo ohrozit plnění jakéhokoliv račího plánu.
Zdravím Ravene,mohou mi karty ukázat,jakým směrem se v životě dát,co se týká práce? Jsem sice na mateřské, ještě do září 2023,ale pořád o tom přemýšlím,nechce se mi vracet zpět na soud,kde jsem už 20 let..moc děkuji za radu a přeji pěkný den(Leny)
Foto
Určitě máte nějakou ideu, myšlenku, představu, co byste chtěla nebo čemu byste se chtěla v životě věnovat. Já jsem třeba nechtěl dělat nic, ani jsem se nechtěl ničemu věnovat a celkem se mi to nakonec podařilo. Takže s touto ideou či myšlenkou si řeknete, koho byste asi s nejvyšší pravděpodobností mohla potřebovat jako spolupracovníka nebo kdybyste chtěla pracovat v nějaké firmě, tak se můžete obrátit s dotazem, co by oni řekli na nabídnutou spolupráci z vaší strany a můžete se pomalu začít chystat na potřebné změny. Jak jsem si všiml, tak, čím dříve se rozhodnete, co chcete nebo nechcete dělat, tím je to lepší, protože čas nečeká a když děláte něco, co se vám moc nehodí k budování vnitřní spokojenosti, tak z toho potom máte trauma a pronásleduje vás syndrom ztraceného času a to mi věřte, to by potom člověk vraždil. Důležité je též naučit se spoléhat pouze na sebe, jakoukoliv pomoc nemá cenu čekat ani od rodiny, protože většinou se právě v rodině skrývají psychopati, kteří se vám později snaží škodit, píšu o tom ve své knížce Psychopat v rodině, to je kniha, která by měla patřit do školních osnov základních škol. Samozřejmě, kdybych už v patnácti věděl to, co vím dnes, tak by se asi moje okolí nestačilo divit, včetně rodiny a přátel školy.
Co bych měla udělat pro to aby se člověk cítil štastný.děkuji (Jasmina)
Foto
Obvykle jsem každému doporučoval cvičit tantru, tao-jógu nebo praktikovat sexuální magii, ale to jsou věci, které si musí každý rozhodnout sám za sebe, zvláště v dobách, kdy jsme sužováni cenzurou a pedagogickým dohledem. Současně jsem si ve zprávách přečetl, že Světová zdravotnická organizace vydala prohlášení, že člověk může dosáhnout zdraví pouze když dosáhne harmonie sám u sebe v sexuální sféře myšlení a názorů, současně mi přišel mail od youtubka, že mi zcenzurovali videjko, kde poskakuje moje asistentka v plavkách. Z toho také plyne druhá rada - vždy hledejte harmonii a pocit harmonie u sebe, nikdy ve svém okolí, ať už bližším nebo vzdálenějším.
Dobrý den, chci koupit parcelu dají mi hypoteku? Dům postavím? Dekuji kohout(tom)
Foto
Ano, to vše vypadá nadějně a dobře.
Zdravím Vás, chtěla bych změnit práci, jenže mám strach v této době, čeká mě změna a k lepšímu nebo radši zůstat ještě? Zdraví Petra dát. nar. 22.8.1980 Děkuji za váš čas a odpověď. (Petra)
Foto
Máte pravdu, že opatrnosti nikdy nezbývá, zvláště v pohnutých dobách, jako je právě tato, čili v zásadě máte dobrý plán, jediné, co to chce, je nasadit do hry určitou dávku opatrnosti, například je jasné, že špatný postup při výměně práce by byl takový ten, kdy dáte výpověď a potom se začnete rozhlížet po jiné práci. Když si ale něco zajímavého najdete a je o vás zájem, potom se dá sepsat jednoduchá smlouva, že vás berou a dáte výpověď a rovnou se nasměrujete na nové místo.
Ravenku, jak to bude dal s mým partnerem, já 30.7.1976 a on 20.7.1959? Dekuji(Redrose)
Foto
Inu, objevuje se ve vztahu trocha žárlivosti a trochu i touha ovládat jeden druhého, ale není to zase tak "ostré", aby to mohlo vést k rozchodu. Obvykle v takových případech radím komunikaci, snahu nějak se domluvit, protože obvykle se ukáže, že by bylo lepší nadále spolupracovat, nežárlit, neházet si klacky pod nohy a vztah opět funguje.
Dobrý den, příští rok se mám vracet po mateřské? Najdu si lepší práci , nebo se budu muset vrátit a ještě možnost prodloužit o rok?díky beranka(vera)
Foto
Podle všeho se budeme muset nejdříve vrátit tam, odkud jste odešla na mateřskou a potom si najdete jinou, lepší možnost.
Krásný den čaroději, jsem moc ráda že jste po dlouhé době zde a já se zkusím zeptat a moc prosím o odpověd. Rádi bychom s přítelem předělali jeho baráček a nastěhovali se společně i s mojím synem. Chtěla bych vědět, zda se vše podaří, protože jinak vztah nám až na občasné zakolísání funguje výborně. Moc děkuji a krásné jaro. Romi kozoroh, přítel je blíženec(Romi)
Foto
Je pravda, že v Blížencích strašila Černá Luna, ta se během dubna odsune, její negativní účinky se ztratí a jinak všechno vypadá dobře, takže si myslím, že jak si to naplánujete, tak to také bude.
Dnes jen zdraví, i když tyto otázky asi nemate moc rád.Zajima me zdraví moje a me matky. Hrozi neco vážnejsiho?Uraz nemoc , na co si dat pozor. Hezky den(Renata)
Foto
Mně nevadí jakékoliv otázky, ale nemá je ráda cenzura, neboli dohled, proč kdo něco hlídá a kontroluje, na to odpověď neznám, asi jde o nějaký druh psychopatie, to je jako když Šmucler donutil ukrajinské zubaře, aby u nás zavřeli své praxe (tím jsem přišel o výborného zubaře) a odjeli domů - a teď k nám přijede celá Ukrajina, to jsou takové ty naschvály a zbytečnosti, co píše osud pro umíněné a tvrdohlavé, samozřejmě jsou to jenom karty, u vás to vychází tak, že vám nic hrozného nehrozí, jako je například úraz, nehoda, náhlé onemocnění, když pojedete na dovču, tak loď se s vámi nepřekotí, letadlo nespadne, vlak nevykolejí, náhlá onemocnění v soudu též nemáte, takže stačí na sebe dávat trochu pozor a všechnoj bude v pořádku.
Dobrý den Ravene, vidíte u naší rodiny letos nějaké stěhování ? Ať už do bytu nebo do domečku? Děkuji a přeji pěkné dny ..Lenka(Lenka)
Foto
V druhé polovině tohoto roku se jeví jakési stěhování do bytu, jako do pronájmu.
Ravene, mám řízení s berňákem jako firma, jak to dopadne? Dík Joha(Joha)
Foto
Kouká z toho pokuta, ale zase by to nemělo být tak úplně "likvidační".
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to budu mít z práci, v lednu jsem dostala výpověď 24.02 1966 Lenka a co říkají jinak karty pro letošní rok . Taky se chci zeptat na snachou taky je bez práce Eva20.3.1989. Moc děkuji (Lenka)
Foto
V obou případech máte dobré karty, čili pracovní starosti a vše, co se práce týká se během tohoto roku dořeší.
Dobrý den Ravene, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli letos konecne potkám svého životního partnera. A pokud ano, ve kterém měsíci se setkáme? 🙂 Děkuji za odpověď (Petra)
Foto
Setkáte se v srpnu - takhle není to 100% nutnost, ale na srpen vám vycházejí nejlepší karty, když se ptáme na setkání s "chlapem, co později tolik nevadí".
Dobrý den, bude se mi dařit v práci a zdraví? Chci si vzít hypotéku.děkuji tom(tom)
Foto
Hm, celkem dobrý, čili dobré jsou karty i celková astrologická situace.
Dobrý den, pane Ravene, to je dobře, že dnes máte věštírnu. Ráda bych se zeptala na zdraví maminky 25.8.1948. Má být propuštěna z nemocnice, kde je nyní skoro měsíc hospitalizována. Ještě je ve hře následná péče, tak jestli by to nebylo pro ní lepší? Domácí péče o ležícího pacienta je v domácích podmínkách o dost těžší. Sestra ani já nebydlíme zrovna blízko. Děkuji za odpověď.(Veronika)
Foto
Byl bych tady opatrný, je možné, že celkový zdravotní stav maminky se bude optimalizovat až začátkem června, do té doby by bylo dobré, kdyby u ní někdo (obrazně řečeno) nebo u její postele seděl.
Dobrý den. Ozve se Roman nebo Martin ?(Gloria)
Foto
Martin
Zakoukal jsem se do vdane kolegyne z kancelare. Bude z toho neco?(Tonda)
Foto
A jejda, tady se dá odpovědět jedním slovem - průšvih.
Dobrý den, jak vidíte tento rok po zdravotní i finanční stránce? Bude se dařit? Jana 18.6.1976 Děkuji za odpovedi(Jana)
Foto
Bude se dařit, vitím vše optimisticky.
Najdu si přitele nebo zustasnu s tim starym.Letos,(Jasmina)
Foto
Zůstanete se starým, tedy myslím, se starým jako původním přítelem.
Dobrý den. Zlepší se moje finanční situace nebo bude ještě ve stagnaci ? (Karmenka)
Foto
Bude se zlešovat, popřípadě se dá říct, že situace tomu bude nakloněna.
Dobrý den. Jak dopadne nakonec moje stěhování. Zvládnu vše i finančně. Mám obavy, jestli do toho jít nebo to nechat na pozdější dobu. Děkuji(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Nemůžu radit, můžu říct, co bych asi dělal já sám - nechal to na pozdějc. Tím ale nechci říct, že to nezvládnete, já bych ale na to svý nervy neobětoval.
Dobry den prosím čeka letos dceru na podzim operace patere, bude ji absolovovat nebo si to rozmysli a nastoupi do skoly? Dekuji moc za odpoved(R+S)
Foto
Tady je to spíše tipování, ale čistě podle karet to vypadá na tu operaci.
Dobry den,jak to vidite s valkou na Ukrajine,kdy to konecne skonci?(Lenulik)
Foto
Podle všeho to vypadá tak, že se tam budou handrkovat ještě v druhé polovině tohoto roku. Stejně je to ale zajímavé, dříve se ve válkách obvykle bojovalo, husitské ženy uprostřed bitvy i kojily, dnes toho hromada lidí využije ne k tomu, aby bojovali za svůj názor, za svou pravdu a za svou zemi, ale aby zdrhli někam, kde se budou mít podle svého přesvědčení lépe. Nevím, nevím, každý nechť si na to udělá svůj vlastní názor, ale když si představím, že bych se dočetl, že Mr. Jan Hus má jet do Kostnice hájit pravdu a právo přijímat pod obojí a místo toho bych ho potom viděl v Palladiu v Praze, jak si zkouší trička od Hugo Bosse... nenadával bych, to zase ne, každý dělá, co může a umí, ale asi bych trochu více přemýšlel o těch, co mají možnost kroutit kormidlem společenského vývoje.
Dobrý den, podaří se mi najít nová práce čistě na inzerát ? Děkuji(Tee)
Foto
To půjde hodně těžko, spíše kdyby byla možnost se někam ozvat prostřednictvím mailu, ale ona v dnešní době vládne taková, nevím, jak to správně nazvat... komunikační tupost, to asi bude ten správný termín, takže zkusit to můžete, proč ne, ale by dobré si promylset, jak se stát i při jednoduché odpovědi na inzerát trochu zajímavá a nepřehlédnutelná.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se Vás zeptat na lásku, jestli se hnou věci v této sféře kupředu. Jsem dlouho sama, tak mě zajímá, jestli samota bude pokračovat. Kalyptonka(Kalyptonka)
Foto
Nebude pokračovat. Zvláště, pokud nemáte samotu ráda, tak pokračovat nebude.
Prodlouzi mi v praci smlouvu?(Martin)
Foto
Ano, prodlouží.
Dobrý den, ráda bych našla ještě partnera, přítele kterého bych měla po boku, jak to letos vypadá se seznámením u mne? Iveta K..... Nar. 16.5.1977(Iveta K. )
Foto
Maličkost, chce to prostě zkusit několik možností, které se vám během dubna naskytnou, hlavně se nebát a nestydět a splní se všechno. Často osud od ná chce a žádá jenom aby byl člověk tak trochu divadelník - a hned je všechno jinak.
Zdravím Ravko. Zeptám se jako vždy na můj obligátní dotaz  . Poselství jedné kartičky pro mě prosím ?(Liliana, leden 1990 )
Foto
Poustevník - ano, je to velmi zajímavá karta, jednou jsem jedné své vážené klientce dával konzultaci ohledně výuky tarotu a mluvili jsme právě o této kartě a paní měla stejně "krauliovky", čili stejné karty jako já a jak jsme tak diskutovali nad vším, co ona kartá obnáší, co přináší, eventuálně odnáší, tak jsme si nějak nevšimli, že paní moji kartu Hermita (Poustevníka) zamíchala mezi své karty a potom s ní odešla. Mluvili jsme též o tom, že tato karta může znamenat větší změny v životě, jako třeba cestování nebo stěhování a jak jsme si toho nevšimli, tak ten můj Hermit s tou paní jezdil po celém světě, dvakrát objel zeměkouli, dostal se do mnoha zajímavých situací a nakonec zase přijel do Prahy, za mnou, kde jsme měli další konzultaci nad výkladem tarotu, přičemž jsme zjistil, že Hermit byl na cestách, no prostě, zajímavá historka, možná trochu i o tom, jak jsem blbej.
Hezký den. Děkujeme, že jste přišel do Věštírny. Podíváte se prosím na mě, jestli se zlepší můj vztah s mamkou ? Děkuji(KALY)
Foto
Samozřejmě, že se zlepší, všechno se teď, během dubna, bude zlepšovat, chtělo by to prostě, jen tak s mamkou sednou a hodinku, dvě si popovídat, ať už se domluvíte nebo ne, když si sdělíte, co kterou ve vzájemném vztahu trápí, bude hned o něco líp.
Dobrý den Ravene, rozvedu se už konečně? Já 9.10.1980 manžel 19.01.1975, děkuji.(Maya)
Foto
Podle partnerského horoskopu si můžete tento rok dělat se svým vztahem skutečně, co chcete, čili se můžete i rozvést hned po splnění nutných právních podmínek. Samozřejmě by bylo dobré si všechno ještě jednou důkladně rozmyslet, udělat si takovou kalkulaci - má dáti - dá nebo má dáti - ale nedá a potom se rozhodnout. Tím samozřejmě nechci nic doporučovat, rozhodnout se musíte sama, i když já sám jsem rozvedený už třikrát a když tak nad tím přemýšlím, tak kdybych měl říct, které tři dny v mém životě byly "nejšťastnější" nebo na které s láskou v duši nejraději vzpomínám, tak to byly právě ony tři rozvody, o tom by se dala napsat kniha, škoda, že na to nemám mecenáše nebo sponzora...
Dobré poledne Ravene, preji krasny den , ano prosím jak to bude dál .Chtela bych vedet, zda letos budu mit praci ktera me baví, a nebo zda jse mam vratit do stare prace, ktera me nebavi:-) dekuji (renatka)
Foto
Jak se to tak jeví, spíše by bylo lepší se ještě zatím na určitou dobu, cca tak do konce tohoto roku vrátit do práce, která vás nebaví. Ale čekat a číhat.
Dobrý den,pane Ravene. Rad bych se zeptal co říkají hvězdy,"přetaví" se velmi blízký přátelský vztah se ženou jež mam v srdci na partnerství? Tady a teď jsou jisté okolnosti,které jsou bolestné. Moje datum narození je 3.12.75 a ženy mého srdce je 27.2.76 Moc děkuju za věštbu...;-)(Jakub)
Foto
Alo jo, všechno by mělo dobře dopadnout, když se splní dva předpoklady - nebudete na nic spěchat a nebudete ženě svého srdce, čili ženě, již již v srdci máte, vyznávat lásku. Takže, když ona sama bude mít chuť se s vámi vidět, můžete se s ní setkat, měl byste zahrát hodného, dobrého, užitečného kamaráda, ale bez jakéhokoliv vyznání (ani katolík, ani jehovista, ani vyznavač zamilovanosti a lásky) a prostě počkáte, až vám lásku vyzná ona sama. Nejlepší střelci nikdy nestřílejí první. Slunce, Měsíc, Merkur, Neptun, to je konjunkce, kterou jen tak někdo ve svém horoskopu nemá a zrozenec v Novu ani nemusí o nic ve svém osudu bojovat, osud by měl všechno přinášet jakoby sám od sebe.
Dobrý den Ravene. Co mě prosím čeká na poli lásky. Vůbec se mi v této oblasti nedaří. Mám zkusit seznamku k seznámení nebo to "nechat osudu". Děkuji(CamiCami)
Foto
Je to i v kartách, které praví, že s tím budete těžko nějak uspokojivě "hýbat", asi bych na vašem místě zkusil seznamku a ještě bych začal každý pátek chodit do putyky na pivo. Seznamovací čert nikdy nespí. Když to necháte osudu, tak se dlouho nebude dít vůbec nic, možná si toho osud ani nevšimne.
Dobrý den, Ravenku, co já a Jirka? Nebo já a Ivo? S kým budu šťastnější? Děkuji, Petra(Petra)
Foto
Rozhodně lépe to vypadá s Jirkou - z takového tohoh všeobecného hlediska.
Dobry den,chtela bych se zeptat co me ceka v nejblizsi dobe?nejaka zmena?(Lenka)
Foto
Zdraví bude v pohodě, stěhování na vás nečeká, ztráta někoho, komu jste věřila, může to být i dobrá přítelkyně, to může přijít tak na 80% a když se ptáme na pracovní změnu, tak něco tady je, ale spíše to vypadá na nějakou pomalou změnu, která nebude žádným velkým překvapením v období září - říjen.
Dopadne pro me soud dobre?(Trumpeta)
Foto
Na 70% bohužel nikoliv.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na nejbližší vývoj mého života, jestli se „něco“ zlomí a přijde mi už konečně do života nová práce a s ní spojené stěhování do nájmu do jiného města, jak si to moc přeji a dokážu to! Děkuji. Tereza (Tereza, 16/6/1993)
Foto
¨Vaše otázka má šťastné řešení až ke konci tohoto roku, ale uskuteční se všechno, co si plánujete a co jste si naplánovala.
Dobrý den, odkdy prosím budu pracovat, tím myšleno, že budu mít práci na smlouvu, jestli se to vůbec podaří v téhle době zrealizovat … (Alinka)
Foto
Jak se mi to tak v kartách ukazuje, nebude to jednoduché, budete pracovní otázku řešit až do září tohoto roku.
Krásný den pane Raven.Kdy se konečně objeví ten praví?A jak dopadne koupě jiného auta.Dekuji moc (Veronika)
Foto
S koupí nového auta buďte opatrná, nejlepší by bylo, kdybyste měla někoho, kdo tomu rozumí a šel by s vámi, jakmile budete mít dost peněz na uskutečnění koupě, potom by se pořízení nového nebo jiného auta dalo uskutečnit do konce května 2022. Ten pravý by se měl obejvit až jakoby na popud koupě auta nebo jako odpověď na volání prázdné sedačky vedle místa řidiče. Čili bych to viděl tak srpen - září.
Dobrý den, pane Ravene, chtěla bych se Vás zeptat, jestli se ozve bývalý přítel nebo vše minulé je už minulé a přijdou nové záležitosti(Beáta)
Foto
Zde je orákulum celkem nesmlouvavé a tváří se nekompromisně - minulost patří do minulosti a oživit se nedá. Přijdou ale nové možnosti, které budou zajímavější než to, co byste chtěla k sobě přivolat.
Dobrý den, jak to prosím bude dál s otcem a jeho alkoholovým démonem na něm přisátém. Zasáhne osud nebo to bude pořád stejné. Děkuji. (Dcera)
Foto
Zásad osudu nevidím, spíše bych tedy řekl, že boj s alkoholickým démonem bude pokračovat v nastavovaných kolech, dá se tedy čekat, že se váš pan otec z ringu jen tak nevrátí. Řešením by se mohla ukázat nějaká zajímavá změna, která by mohla být příčinou toho, proč hledá odpovědi na základní otázky, týkající se života a smrti právě v alkoholu. Normální to rozhodně není.
Zdravím v březnu, mám dotaz na práci jelikož jsem se zatím nedopracovala k tomu co bych chtěla, kouknul by jste mi, jestli se mi v dubnu poštěstí najít novou a i lépe placenou praci. Jitka 25.6.1969(Jita)
Foto
Obecně z karetního výkladu pro vás vyplývá, že možnost jakéhosi vykrystalizování konstruktivní změny v pracovní oblasti bude nyní v dubnu až nápadně vysoká, či vyšší, než tomou bylo v únoru a v březnu. Díval bych se tedy na vašem místě do budoucnosti pohledem pevným v postoji vzpřímeném.
Dobrý den, vážený Ravene, zkousím tradiční dotaz, setkání s panem Radkem, bude ? Nebo už je to opravdu nereálné. Děkuji. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Verča)
Foto
Nereálné to není, samozřejmě je mi absolutně jasné, že doba ani čas nečekají a stále plynou, ale na druhou stranu právě proto, že se situace kolem nás stále mění a setkání s panem Radkem stále ještě nepatří do kategorie nadpřirozených jevů či věcí, tak bych tuto myšlenku ještě neopouštěl a nezavrhoval.
Dobrý den, vážený Ravene, s manželem došlo k ochlazení v sexuálním životě. Mám se ještě snažit nebo je to pomalá cesta k rozchodu? Děkuji. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30. Manžel 11.4.1974, Dačice.(Děkuji.)
Foto
Z takového toho "osudového" hlediska jste ještě nedošli k bodu, po jehož dosažení už není návratu, jinými slovy by bylo docela záhodno pokusit se ještě o záchranu vztahu. Prvním krokem by samozřejmě měla být oboustranná komunikace, čili domluva, že budete ochotní si bez výčitek sdělit všechno, co byste rádi na vztahu vylepšili. Je ale nutná ta tolerance, která vychází z předpokladu, že nelze muže ani ženy dělit na "dobré" a "špatné" - pouze se dají lidé dělit na muže a ženy.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na práci, máme teď nějaké organizační změny, zvládnu vše hladce? Udržím si práci? Děkuji. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Dotaz)
Foto
Zásadní dotaz zní, jestli si udržíte práci, na to karty odpovídají, že ano. Změny mohou být ohledně pracovního zařazení a výše platu. Proto by bylo dobré sledovat zde nyní vše, co se týká práce a možných změn, protože v takových sitaucích hned začnou ožívat "spící psychopati" a často zanášejí do systému zbytečný zmatek, je už jedno, jestli se jedná o prvního šefíka, který je nad vámi nebo o "nejlepší kamarádku" ze stejného pracoviště.
Dobrý den, vážený Ravene, to je dobře, že dnes věštíte v blesku. Můžu se zeptat na své zdraví? Byla jsem v půlce března hospitalizována kvůli gynekologickému zánětu, v půlce dubna jdu na kontrolu, cítím se docela dobře, vypadá to u mě ale na operaci? Dojde k ní? Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.Děkuji za odpověď.(Veronika)
Foto
Podle karet asi půjde skutečně o zánět, spíše bakterie než viry, asi by měl doktor předepsat antibiotika, ale jasně, jsou to karty, které ukazují spíše pravděpodobnost, než dokazatelnou diagnózu. Co se týká operace, tak to bude dobré konzultovat s doktorem, kdyby to ale z jeho strany vyznívalo tak, že ji doporučuje hlavně kvůli prevenci, bylo by zbytečné na operaci chodit.