Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ravenův horoskop na duben: Blíženci se zbaví Černé Luny, Beranům se podaří, na co sáhnou

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. dubna 2022 ● 09:31

    Co nás čeká v dubnu? Dalším turbulentní měsícem vás provede mág a astrolog Raven Argoni. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Duben 2022 se "odpíchl" skvělým Novem v Beranu, obohaceným Merkurem, což je vynikající konstelace, která podpoří vše, co se týká práce, zaměstnání, podnikání, financí, bohatých výdělků, ale i hypoték, půjček, úvěrů a dalších finančních služeb prakticky až do poloviny měsíce. Do jednadvacátého dubna můžete s výhodou řešit všechno, co potřebujete vylepšit na partnerských vztazích, pokud zjistíte, že máte po svém boku čarodějnici, můžete se jí celkem snadno zbavit 30. dubna. A bude klid.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Celý duben 2022 se budou Býci jevit jako cílevědomé bytosti, se schopností rychle a logicky uvažovat, což se v první třetině dubna projeví hlavně v oblasti rodinné a partnerské, v druhé třetině dubna Býci zazáří na poli práce, podnikání a ve správě majetku a v poslední třetině dubna sklidí Býci zasloužené ovace jako mistři komunikace, reklamy a propagace. Dá se tedy říct, že na Býky v dubnu čeká nejen oněch, legendárním Andym Warholem přislíbených patnáct minut slávy, ale, že celý tento měsíc bude pro Býky přímo příznačně povznášející.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Všichni Bíženci se budou do poloviny dubna 2022 loučit s Černou Lunou, ale nebude to žádné srdceryvné loučení, lidově nemilosrdná moudrost nekompromisně praví, že ryba a host nás po třech dnech už ničím neoslní, někteří hosté nudí už při příchodu, to samozřejmě v plné míře platí hlavně pro astrologickou Černou Lunu, která v druhé polovině měsíce už bude otravovat u sousedů a Blíženci si budou užívat pocitu svobody a nezávislosti, což jsou dvě věci, za které se těm statečnějším z nás vyplatí neutíkat z bitevního pole a bojovat.

  • 4.

    Rak

    Rak
    U Raků, na dvorku, se v první polovině dubna objeví Měsíc, božská Luna, přízrak inspirace a možná i trochu konspirace a v druhé polovině dubna 2022 se do račího znamení začne hrnout přízrak smůly, depresí a nezaviněných starostí Černá Luna, která se začne v Raku zabydlovat, jako kdyby se chystala změnit letmou návštěvu na trvalý pobyt. Je možné, že se v oblasti méně šťastných náhod, popřípadě i v oblasti příslovečné smůly u Raků objeví zvýšení četnosti, ale na druhou stranu se může zhoršení celkové životní situace vyrovnat zvýšením bdělosti a ostražitosti, týkající se pozorování veškerého cvrkotu, který se kolem Raků bude odehrávat.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Začátek a hlavně první polovina dubna bude většinou Lvů vnímána zcela nenásilně, asi tak, jako kdyby se jich nějaký osud a podobné hlouposti, nemohly vůbec ani dotknout. Kolem 12. a 13. dubna ale na většinu Lvů zaútočí nostalgické vzpomínky, začnou si připomínat neúspěchy, ale i úspěchy, které se už rozplynuly v nekonečném toku času a je dost dobře možné, že nakonec skončí u smutného konstatování, k němuž nedávno došel i slavný filmový hrdina Arnold Schwarzenegger, když si povzdechl, škoda, že se nedá žít v minulosti.

    Ke konci dubna se Lvům vrátí síla a odhodlání plánovat další úspěchy a také za ně bojovat.

  • 6.

    Panna

    Panna
    V polovině dubna pocítí Panny příliv inspirace a nových nápadů, týkajících se práce, podnikání a jakýchkoliv meších či větších životních změn, například rekonstrukce bydlení nebo hledání vedlejší pracovní činnosti. Nemusí se hned stěhovat na druhý konec republiky nebo si hledat nového zaměstnavatele, ale je docela dobře možné, že se odhodlají zúčastnit se nějakého zajímavého kurzu nebo školení, aby si zvýšily kvalifikaci a měli větší šanci dosáhnout na zajímavější měsíční příjem. Celkově se budou Panny chovat aktivně a činorodě, možná se jednou bude říkat, kde velí Panna, není žádná bázeň, naopak tam vládne pořádek a kázeň. Uvidíme.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Většinou budou Váhy řešit po celý měsíc duben 2022 své finanční příjmy a partnerství. zvláště potom Váhy, které ještě partnerství a možná ani práci uspokojivě vyřešené nemají. Až do 16. dubna se bude všechno, co Váhy dělají odvíjet a vyvíjet spíše pomalu (i když s jistotou), ale od úplňku, 16. dubna (Měsíc ve Vahách, Slunce v Beranu) se všechno kolem Vah podstatně zrychlí (možná i světlo poletí v přítomnosti Vah o něco rychleji). Jinak bude všechno v naprostém pořádku, zdraví bude sloužit a jak vždycky říkám, letadlo s vámi nespadne, loď se nepřekotí a náhlá onemocnění se vám vyhnou.

  • 8.

    Štír

    Veselý rej událostí kolem znamení Štíra bude naprosto bezproblémový a duchovně i vizuálně kulantní, pokud se astrologičtí Štíři logicky a racionálně vyhnou jakýmkoliv větším finančním transakcím, týkajícím se půjčování peněz a vytvářením jakýchkoliv úvěrů. Neříkám, že každá půjčka je pro Štíra během dubna 2022 smrtonosná, ale je zde Měsíční sestupný uzel, který většinou varuje, pozor, pozor, půjčíte si peníze od kamaráda, ztratíte peníze i kamaráda, využijete úvěru v bance, přijdete o práci a pravidelný příjem a skončíte o žebrácké holi, je to prostě námět spíše k hlubšímu a delšímu zamyšlení, než doporučení skočit rovnou do neznámé vody, abychom zjistili, jestli ještě umíme plavat. Tak, jako jsme to uměli ještě v minulém životě.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Celkem snadno a jednoduše může Střelec v dubnu 2022 zažít pocit zvládání osudu, co na tom je? Každý jsme osudu svého strůjcem, když si sám na štěstí nešlápnu, tak ho prostě budu mít, kdykoliv se mi to bude hodit, co chcete ještě řešit? Je pravda, že občas jsou v životě chvíle, kdy všechno zvládáte lehce, téměř mistrně, až do okamžiku, kdy se přihlásí platnost přísloví o mistrovi, který se občas utne. Takže, milí Střelci, všechno bude v pohodě, nic vyloženě krkolomného vám nehrozí, kdyby přece jenom, tak se tomu lehce vyhnete. Nebude tomu tak pořád, ale zatím můžete za duben 2022 vyšším silám spíše děkovat.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    V planetárním zmatku dubnového horoskopu 2022 působí Kozoroh rozvážným, až téměř vševědoucím dojmem. Zajímavé budou v dubnu pro všechny Kozorohy příležitosti pracovní a vzdělávací, jinými slovy, budete mít možnost najít si zajímavou práci, pokud už práci máte, tak budete mít možnost udělat něco pro svou pracovní kariéru a pokud jste již spokojení se svou prací i s kariérou, tak se můžete, jak se říká, posunout ke šťastným zítřkům v oblasti rodiny a partnerství. Duben je pro vás obecně měsícem pokroku ve všem, čemu se věnujete a čemu se věnovat budete.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Trochu vás může, milí Vodnáři, během dubna 2022 brzdit v rozletu přítomnosti Saturnu, není to vyloženě špatné znamení, ale v pracovní oblasti se může vyskytnout nějaká ta "brzda", ať už obecně chápaná jako osudová nebo se může též vyskytnou v cestě za pracovními úspěchy nějaký ten psychopat, kterému činí kdykoliv potěšení, když se cokoliv nepovede, na to si prostě musíte dávat pozor, jak se říká, psychopat nikdy nespí a je lépe mít cokoliv v hrsti, než psychopata se sirkama na střeše, ale tak zlé to zase nebude, žádný strach. Ne nadarmo se v astrologii Saturn vždy kreslil jako starý psychopat, který požíral děti, většinou tedy své, ale i tak se vyplatí dávat si na podobné případy pozor.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Bohatá úroda planet (Mars, Venuše, Jupiter, Neptun) se nachází v dubnu 2022 právě v Rybách. K tomu je snad zbytečné cokoliv dodávat, je zde dostatek materiálu k jakémukoliv tvůrčímu duchovnímu i fyzickému růstu, takže můžeme očekávat, že to budou právě Ryby, které se budou věnovat meditacím, cvičení, sepisování moudrostí a samozřejmě i nových a dalších výživných horoskopů, jimiž je potom záhodno se řídit a jež je dobré pravidelně sledovat. Pokud tedy budete mít pocit, že potřebujete poradit nebo se vám nedostává duchovní podpory, běžte nejlépe za jakýmkoliv zrozencem tohoto šťastného znamení a přemýšlejte o každém slově, které vám sdělí. Rozhodně to ani já nebudu nyní, v dubnu 2022 dělat jinak.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz