Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na květen: Na Berany čeká měsíc rozkoší, Blíženci si pomohou finančně

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. května 2022 ● 06:00

    Astrolog a mág Raven Argoni vás provede květnem. Myslíte, že vás čekají jen problémy? Omyl, mnohá znamení si měsíc lásky opravdu užijí.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Chcete štěstí v lásce a zároveň i ve hře? Lidová moudrost praví, že obé mít nemůžete, buď se spokojíte s jedním nebo s druhým. Nicméně astrologický výhled na květen 2022 jasně říká, že pokud chcete mít štěstí v lásce a zároveň i ve hře, staňte se Beranem! To je asi nesmysl, protože tak velkým pánem svého osudu přece jenom nikdo není, ale pokud jste už měli to štěstí a narodili se pod astrologickou vlajkou Beranů, tak si prakticky celý květen můžete užívat bezuzdných milostných rozkoší a v druhé polovině května se k tomu jako třešníčka na dortu připojí i štěstí ve hře. Ale pozor, tím nemyslím hazard, to je ta nejposlednější věc, kterou bych nedoporučil ani svému nejhoršímu nepříteli (zdravím svého divokého strejdu), ale mám na mysli hledání nových pracovních příležitostí a možností a hlavně potom rozhodování, jakou hypotéku zvolit při koupi nového bytu.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Celý květen 2022 se pro Býky jeví jako skvělé období pro velká životní rozhodnutí, hlavně ta, která se týkají ekonomicko - pracovních záležitostí. Pokud máte vyhlédnuté lepší pracovní místo, nic neodkládejte a běžte se zeptat, shánějte informace, ptejte se, v případě, že chcete něco prodat, tak to prostě prodejte, nemá cenu váhat nebo na cokoliv čekat, doba rozkolísaných středních rolníků je už víc jak půl století za námi. Pracovní změny je lepší řešit spíše v druhé polovině května a ke konci května, jakékoliv větši partnerské změny, rozchody, rozvody a samozřejmě i sňatky nebo podpisy souhlasu ke společnému bydlení nechte na konec května nebo až na příští měsíc. Celkově se budou v druhé polovině května objevovat o něco lepší nabídky k jakékoliv změně, než v první polovině května.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Z astrologického hlediska je celkem jasné, že Blíženci se mohou radovat ze ztráty Černé Luny, která jim trochu kazila reputaci v minulých měsících a mohou směle očekávat zlepšení životní situace hlavně v oblasti práce, ekonomiky, podnikání a obchodu. Možná si řeknete, jak mohu očekávat nějaké zlepšení v ekonomické oblasti, když vidím, že všechno jde ke dnu? Není to pravda, podívejte se na nejbohatší lidi v Česku, jak stále bohatnou - myslíte, že bohatnou duchovně? Ne, mluvíme o penězích a pokud bude z čeho bohatnout, tak tuto společenskou povinnost vezmou na svá bedra hlavně Blíženci. Vzhledem ke svému znamení mají Blíženci velmi dobré postavení Slunce a Merkuru, jinými slovy to znamená, že i když bude chtít klasický Blíženec cokoliv řešit v oblasti partnerství, bydlení nebo sexu, udělá nejlépe, když na to půjde přes práci, finance a podnikání.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Může se stát, že ne všechno se vám podaří napoprvé, jak jste možná už byli pomalu zvyklí díky předchozím astrologickým konstelacím. Květen 2022 je vzhledem k Rakům zvláštní tím, že je má jakoby "osudově" učit, že na hodně dobrých věcí se musí čekat a nic nejde tak rychle a ani se nevyřídí tak hladce a elegantně, jak bychom si přáli nebo občas i potřebovali. Nestane se nic špatného ani nebezpečného, z patových situací se vám podaří rychle vycouvat a najít správnou nebo sjízdnou cestu, ale občas budete mít dojem, že vás všechno stojí více energie a námahy, než dříve. V oblasti partnerství se může během května 2022 občas "zasekávat" takzvaný vývoj vztahů. Zajímavá situace může nastat, pokud budou, třeba jako konkurenti nebo rivalové stát Rak proti Rakovi, potom bych radil, použít pro další odhad vývoje vzájemného zápolení ještě tarotové karty a numerologii.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Kolem 8. května 2022 bude u Lvů veselo, můžeme očekávat, že se něco povede, završí, žádosti bude vyhověno nebo může snaživý Lev podepsat výhodnou pracovní smlouvu. Říká se, "máj, lásky čas", a podle našich zkuščeností by to letos mělo platit hlavně pro znamení Berana, Býka a Lva, ale zrovna tento máj s největší pravděpodobností vstoupí do Lvích kronik jako měsíc spíše poklidný, nenápadný, nenásilný, pokojný a zřejmě i měsíc, kdy se toho moc nevyřešilo, čili, na druhou stranu by bylo i plýtváním energie, snažit se v životech odpočívajících Lvů dosahovat v jakémkoliv směru rekordních výkonů nebo plánovat nějaké revoluce. Prostě se smiřte s tím, že se toho během tohoto května ve Lvích životech moc zajímavého nebo světoborného nestane.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Můžeme směle očekávat, že Panny se v květnu 2022 posunou k vyšším metám v oblasti práce a dalšího vzdělávání. Jakákoliv škola, školení nebo kurz mohou být prakticky každé Panně ku prospěchu z hlediska dosažení nebo zrychlení pracovní kariéry. I když bude máj, který se oficiálně nejvíce spojuje s láskou a sexem, nejeví se tento měsíc pro Panny jako nejlepší pro zahájení kurzů tantry nebo sexuální magie. Bude lepší, když projevíte zájem o kurzy účetnictví nebo školení se zaměřením na zvýšení ekonomické gramotnosti. Jak se říká, každý by měl dělat to, čím může být prospěšný ostatním. Zdraví bude v pořádku, nehrozí ani nehody nebo neštěstí jako jsou dopravní kolapsy, nemusíte mít ani strach, že roztočíte policajta na křižovatce. Všechny životní situace zvládnete.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy patří ke znamením, které budou mít v máji 2022 poklidný život jak na Starém Bělidle od Boženy Němcové, jen ta pětapadesátiletá babička tam bude chybět, s tou byste se nejspíše potkali v kuřáckém azylu zámeckého parku nebo ve fitku, popřípadě na úřadu práce ve frontě žadatelů o příspěvek na bydlení. Zdraví bude v pořádku, je možné, že vás to bude tak trochu táhnout ven, na výlet, turisticky pokořit nějakou tu vzdálenost nebo kopec, divoce se vzpínající pár metrů nad okolní krajinou, nebude nic proti ničemu, když se za dobrodružstvím vydáte s partnerem nebo partnerkou a k tomu se můžete spolehnout i na to, že co si v květnu naplánujete, tak se vám prakticky všechno povede a vydaří.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Ve znamení Štíra je Měsíční sestupný uzel. Nemusíte být ani absolventem vyšší astrologické dívčí školy, abyste věděli, že podobná konstelace vždy souvisí s půjčováním peněz, popřípadě se splácením úvěrů, hypoték, dluhů a vyrovnáváním přetažených účtů. Berme to jako lehké upozornění, že by bylo dobré, pokud si chcete vzít nějakou půjčku nebo uzavřít hypotéční smlouvu s jakoukoliv bankou (nemusí být ani ruská), vzít si nejdříve na pomoc ekonoma s právní nástavbou nebo právníka, který má kromě práv ještě vystudovanou ekonomickou školu. Když si dáte pozor na peníze a nebudete si brát větší půjčky než stačíte splácet, bude všechno v pořádku, rodina vás bude milovat a to ani nemluvím o partnerech a partnerkách. V praktickém životě si dávejte pozor na střepy, nemusí být ve vašem případě vždy znamením štěstí.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Květen, neboli Máj 2022 budete prožívat jako Velký Start ke všem užitečným změnám, které čekáte od tohoto roku. Takže to pro vás může být též něco jako Velký Třesk, kterým vše začalo, přičemž doufáme, že to tím také všechno neskončí. I v tarotových kartách se vám objevuje na květen 2022 Velká Změna, která se může týkat školy, práce, zaměstnání, zvýšení kvalifikace, začátku samostatné pracovní činnosti, podnikání a v partnerství to může být seznámení, vyznání lásky, svatba, podepsání smlouvy o společném bydlení, rozvod nebo dohoda o výši alimentů. Víc toho snad normálního smrtelníka, který žije v Čechách ani potkat nemůže, hlavně, že to nepřijde všechno najednou.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Poslední dobou se astrologické konstelace znamení Kozoroha až nápadně podobají významu tarotové karty Viselec, která znamená námahu, trnitou cestu za slávou, ale také dosažení (většinou vlastní pílí) zajímavých a užitečných výsledků. Celkové konstelace jsou na měsíc Květen 2022 dobré až výborné, trochu v tomto znamení "zaclání" pouze Pluto (krčí se jak zahradní skřet na samém konci Kozoroha)  a občas může v životě působit jako tiskařský šotek, naštěstí je jenom jeden, jak by asi vypadala práce redakce, složené ze samých tiskařských šotků..? Jinak ale budou pracovní výsledky Kozorohů dobré, život spokojený, partnerství funkční, zdraví v pohodě.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Ve znamení Vodnářů se budou řešit problémy a může jich být i více, hlavním problémem bude ne zcela uspokojivá situace v partnerství, nicméně to nevypadá na zkázu a konec Vodnářů v Čechách, Vodnáři budou se svými problémy pracovat a zápasit s plnou vervou, což by mělo přinést výsledky ve formě "pročištěných" vztahů. Takže, pokud se v máji seznámíte s nějakým Vodnářem nebo Vodnářkou, tak si můžete být jistí, že přesně vědí, co chtějí a co nechtějí, takže pokud se ocitnete u Vodnářů před dveřmi s nápisem Východ, tak raději další možnost ani nehledejte. Trochu složitější situace může být bohužel i na poli pracovním, takže pokud práci hledáte, asi to ještě pár týdnů potrvá. Ale i když pravděpodobně v květnu 2022 všechny problémy, které vás sužují, nevyřešíte, tak budete opět o něco blíže svým životním cílům.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Připravte se na to, že začátek května 2022 bude při řešení všeho, co jste dosud nestihli, o hodně svižnější a rychlejší než zbytek měsíce. Ale i ve druhé polovině května budete mít nadbytek dobrých nápadů a o hodně více životní energie než ostatní znamení. Takže se dá konstatovat, že i bez cizí pomoci si poradíte prakticky se vším, co se před vámi objeví jako možná překážka. Je možné, že se během tohoto měsíce budete tak trochu ztrácet v množství pracovních nabídek, bude proto dobré, když si práci zorganizujete tak, abyste se nenechali zdržovat hloupostmi, neproveditelnými nabídkami a informacemi, které jsou nanic a nikam nevedou. Potom toho stihnete desetkrát víc, než když se necháte vysávat různými informačními cizopasníky.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz