Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hned vás prokouknou: Pro která znamení horoskopu to platí?

/
  • Vidí do vás jak do skleničky
    Vidí do vás jak do skleničky (profimedia)
    7. listopadu 2022 ● 06:00

    Všichni máme takového přítele, který vždycky pozná, když máme nějaké tajemství. Nebo možná jste takovým přítelem vy. Proč jsou někteří z nás na tyto jemnosti tak citliví, zatímco jiní zůstávají nevšímaví i k těm nejzřetelnějším náznakům? Jako obvykle s tím může mít co do činění astrologie. Tady je náš výběr tří znamení zvěrokruhu, která ve vás vždy dokážou číst jako v knize.

  • 1.

    Štír

    ...
    Snažit se před Štírem cokoli skrývat je hloupá hra. Štíři více než jiná znamení vždy poznají, když jim lžete nebo před nimi něco důležitého tajíte. Když se Štír zeptá: "Co se stalo?" nebo "Jak se máš?", hledá odhalení duše, ne povrchní konverzaci. To, že se vůbec ptají, je proto, že na míle daleko slyší, jak se vám točí kolečka, i když si myslíte, že se vám daří skvěle udržet tajemství. Štíři, kterým vládne akční planeta Mars, sondují a pronikají a také skvěle odposlouchávají, takže si dávejte pozor, co říkáte, když jsou ve vedlejší místnosti!

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Z nějakého důvodu mají Vodnáři pověst "odměřených", ale tento stereotyp nemůže být dál od pravdy. Jako vzdušné znamení mají Vodnáři v životě za cíl zpochybňovat společenský status quo, a k tomu musí znát lidi! Vodnář je moudrou babičkou zvěrokruhu, která vždy pozoruje život zpovzdálí, ale v duchu si o všem dělá podrobné poznámky. Vodnáři se nevyjádří, pokud je přímo nevyhledáte, ale když to uděláte, zjistíte, že znají celý váš životní příběh, pravděpodobně lépe než vy sami. Vodnáři, kterým vládne Saturn - planeta dlouhověkosti - jsou vynikajícími archiváři a tyto vzpomínky si vždy uchovávají. Přesně vědí, co se s vámi děje nyní, protože vědí, co se s vámi dělo vždy, a mají na to doklady.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Tohle vás možná překvapí kvůli jejich pověsti, ale Blíženci jsou chytří jako bič a vždycky přesně vědí, o co jde. Blíženci, kterým vládne komunikační planeta Merkur, jsou přirození novináři a vyšetřovatelé, kteří jsou vždy ochotni jít za svou předtuchou a získat informace. Na rozdíl od Štíra a Vodnáře však Blíženci nebudou pozorovat nebo čekat na vhodný okamžik, aby vás mohli okřiknout. Toto proměnlivé vzdušné znamení se k problému postaví čelem hned a napálí vám to přímo, i když se zoufale snažíte hrát si na kliďase. Pokud se snažíte něco ututlat, je lepší jim to prostě říct na rovinu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz