Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejoblíbenější znamení zvěrokruhu: Jak jste na tom vy?

/
  • Kdo je nejpopulárnější znamení zvěrokruhu?
    Kdo je nejpopulárnější znamení zvěrokruhu? (profimedia)
    10. října 2022 ● 06:00

    Zajímá vás, kam se vy nebo vaši přátelé řadíte v nebeském společenském žebříčku? Poradili jsme se s hvězdami a sestavili pro vás žebříček, jak jsou jednotlivá znamení obecně oblíbená.

    Jedno si pamatujte: bez ohledu na toto pořadí má všech 12 znamení zvěrokruhu něco jedinečného, zvláštního a úžasného, co přináší - žádné znamení není "hodnotnější" nebo "lepší" kvůli tomu, jak přirozeně společenské, přátelské a otevřené je.

  • 1.

    Lev

    ...
    Živý, temperamentní Lev je vždy obklopen spoustou přátel. Lev je velmi přátelské a štědré znamení. Bývá obvykle populární a není divu, že vede žebříček! Lvu vládne Slunce a jeho vřelá, přátelská a nakažlivá energie přirozeně zve lidi, aby s ním komunikovali.

     

    Vládnoucí planeta: Slunce

     

    Nejvíce kompatibilní s: Slunce Váhy, Střelec, Beran

  • 2.

    Střelec

    ...
    Přátelský a zábavný, dobrodružný Střelec je duší večírků. Střelec miluje aktivitu a pobyt v přírodě. Jako neoficiální rocková hvězda zvěrokruhu je dynamický Střelec neustále v pohybu a hledá své další dobrodružství. Lidi inspiruje a rádi se přidávají k jeho dobrodružstvím.

     

    Vládnoucí planeta: Jupiter

     

    Nejvíce kompatibilní s: Váhy, Blíženci, Beran

  • 3.

    Ryby

    ...
    Citlivé a soucitné Ryby miluje téměř každý. Ryby jsou známé svou empatií a intuicí, vždy jsou ochotné nabídnout naslouchající ucho nebo rameno k vyplakání. Když s zrozenci  tohoto znamení zvěrokruhu trávíte čas, určitě se budete cítit vyslyšeni, milováni a respektováni - není divu, že Ryby mají tolik přátel!

     

    Vládnoucí planeta: Voda Neptun

     

    Nejvíce kompatibilní s: Býk, Rak, Štír

  • 4.

    Beran

    ...
    Odvážný, statečný a připravený postavit se světu, Beran dokáže vždy přitáhnout davy. Rádi jsou středem pozornosti a vždycky půjdou tam, kde ji najdou. Berani jsou také známí tím, že jsou přímí a nezávislí, takže nemají problém obklopit se velkou skupinou přátel a známých.

     

    Vládnoucí planeta: Mars

     

    Nejvíce kompatibilní s: Lvi, Blíženci, Střelci

  • 5.

    Blíženci

    ...
    Společenští Blíženci nemají problém získat spoustu přátel. Volnomyšlenkářští a pohybliví se neradi upínají na jedno místo. Přesto díky živým společenským instinktům Blíženců najdete toto vzdušné znamení vždy obklopené přáteli.

     

    Vládnoucí planeta: Vzduch Mars

     

    Nejvíce kompatibilní s: Mars Váhy, Lev, Vodnář

  • 6.

    Váhy

    ...
    Harmonické Váhy dokáží splynout a dobře vibrovat s většinou lidí. Váhy rády okouzlí každého, koho potkají. Toto vzdušné znamení umí skvěle udržovat uvolněnou, zábavnou a pohodovou konverzaci, což lidi přirozeně přitahuje na jejich oběžnou dráhu.

     

    Vládnoucí planeta: Venuše

     

    Nejvíce kompatibilní s: Blíženci, Střelec, Lev

  • 7.

    Vodnář

    ...
    Nezávislý Vodnář má nakažlivou energii, která k němu přitahuje lidi. Toto vzdušné znamení se nemusí příliš snažit, aby si našlo přátele, a skvěle se jim daří udržovat společenské a dobré vztahy.

     

    Nejvíce kompatibilní s: Blíženci, Střelec, Váhy

  • 8.

    Býk

    ...
    Stabilní a uzemněný Býk se díky svému přirozenému šarmu skvěle hodí k navazování přátelství. Býci mají tendenci udržovat svůj společenský okruh poměrně úzký. Přesto se s lidmi v tomto kruhu rádi scházejí a užívají si spoustu zábavy. Energie Býka je vřelá a přívětivá a mnoho lidí se s tímto silným Býkem rádo spřátelí.

     

    Vládnoucí planeta: Venuše

     

    Nejvíce kompatibilní s: Býk, Panna, Kozoroh

  • 9.

    Rak

    ...
    Starostlivý Rak dává přednost blízkým přátelstvím před velkou popularitou. Rak je často známý jako "přítel maminka" zvěrokruhu a často přitahuje lidi svou laskavou, emocionální a pečující povahou. Raci se často zaměřují spíše na malý počet blízkých přátelství než na velké množství příležitostných vztahů, což je z hlediska "popularity" řadí na nižší příčky.

     

    Vládnoucí planeta: Měsíc

     

    Nejvíce kompatibilní s: Štír, Ryby, Býk

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Pracovitý Kozoroh se soustředí na své cíle - ne na své společenské postavení. Kozorozi si s navazováním kontaktů příliš hlavu nelámou a rádi se stýkají s přáteli, které už mají. Kozorozi jsou hluboce a vroucně milováni lidmi ve svém životě, a to je pro ně nejdůležitější.

     

    Vládnoucí planeta: Saturn

     

    Nejvíce kompatibilní s: Býk, Panna, Štír

  • 11.

    Panna

    ...
    Panny se zaměřují na hledání autentických, dlouhodobých přátelství. Panny rády dělají věci určitým způsobem, i když je to v rozporu s tím, co je populární nebo módní. Toto zemské znamení sice nezapadá do tradiční formy oblíbenosti, ale Panny mají díky své silné a nekompromisní povaze ty nejlaskavější a nejvěrnější přátele, jaké si člověk může přát.

     

    Vládnoucí planeta: Merkur

     

    Nejvíce kompatibilní s: Býk, Kozoroh, Panna

  • 12.

    Štír

    ...
    Štíři si místo popularity cení věrnosti a soukromí. Štíři jsou opravdu obezřetní a vnímaví a mají tendenci vidět lidem „do žaludku“. Z tohoto důvodu se otevírají pouze lidem, kterým opravdu důvěřují. Štíři sice nejsou "populární" v tradičním smyslu, ale na popularitě jim nezáleží, když jsou obklopeni důvěryhodnými společníky.

     

    Vládnoucí planeta: Pluto

     

    Nejvíce kompatibilní s: Rybami, Kozorohem, Rakem

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz