Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ravenův horoskop na říjen: Tentokrát vyhráli Berani a Vodnáři

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. října 2022 ● 06:00

    Co nám věstí Raven Argoni na říjen? Pro většinu znamení to bude měsíc, kdy bude lépe nepouštět so do větších akcí, vážit své kroky, nikomu nic neslibovat a sliby ostatních vážit. Ale je tu podzim, a trocha usebrání nemůže škodit. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Ani mi to nebudete věřit, ale hned 9. října 2022 je v Beranu, čili ve Skopci svižný úplněk (Měsíc a Jupiter v Beranu, Slunce a Venuše ve Vahách), až se mi z toho orosil můj astrologický dalekohled a to znamená, že se v životech Beranů začne během října uplatňovat princip soběstačnosti a samostatnosti. Bude se to projevovat nejenom v pracovní oblasti, kde budou mít Berani možnost najít si novou pracovní činnost, pokud jim stará nevyhovuje (myslím tím stále práci, nikoliv partnerský vztah), ale bude to i v oblasti práce na sobě, čili se může stát, že když si řeknete, že byste mohli místo práce začít podnikat, osvítí vás múzy a dostanete takový podnikatelský nápad, že i všichni vůkol lelkující koučové a poradci všeho druhu z toho půjdou do kolen.

  • 2.

    Býk

    ...
    Nebyl by to ani klasický astrologický Býk, kdyby se právě nyní, v říjnu, nespojil s Měsíčním vzestupným uzlem. A jak říkal Róťa, proč si půjčovat peníze v bance, když je lepší jednu nebo rovnou dvě banky vlastnit? Ano, jak již správně tušíte, je před vámi výborné období na uzavírání půjček a hypoték a samozřejmě i leasingů. Není čas přemýšlet, jak to všechno splatíte, je čas jednat a skočit klidně i do hodně studené vody, než bude ještě studenější. Když někdo varuje jak starý Noe před potopou, že není dobré žít z půjček, tak na to vždycky říkám - a z čeho bychom, ty chytráku, měli žít? Nebo snad znáte někoho, kdo by dělal něco zadara, jako třeba já své měsíční horoskopy a ještě by na tom něco vydělal? Teď je prostě důležité, se v rozumných mezích nebát.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Řekne-li se nahlas Blíženci nebo to můžete i zkusit zvolat někde, kde je dobrá ozvěna, třeba u Národní banky, ozve se vám Mars. Ano, Mars, planeta, která znamená cokoliv, co je nadupané testosteronem, mužským pohlavním hormonem, jangovým principem a touhou měnit věci k lepšímu. Čímž se většinou prakticky všechno buď totálně pokazí nebo zastaví ve vývoji. Dávejte si právě nyní, v říjnu, pozor na jakékoliv větší změny, týkající se práce, bydlení, rodiny, ale i partnerství. Bude-li vaše partnerka nebo i partner hořet touhou mít s vámi dítě, které byste počali právě teď, raději si ještě jednou důkladně rozmyslete, jestli by přece jenom nebyl k tomu listopad o něco lepší.

  • 4.

    Rak

    ...
    Na Raky se ani nemusíme dívat do horoskopu, abychom hned věděli, že se v jejich teritoriu rozvaluje Černá Luna. Krátké opakování - Černá Luna není žádná planeta, je to střed oběžné dráhy Měsíce kolem zeměkoule nebo přesněji řečeno zeměšišoidu, Černou Lunu můžeme chápat jako lehce varovné znamení, pozor na všechno, co se jeví jako náhoda nebo náhodný jev, protože by bylo vhodné připravit se hlavně na náhody špatné, poťouchlé, až ironicky sarkastické, jinými slovy, těch dobrých náhod bude podstatně méně, takže, když se půjdete trochu proběhnout na čerstvý vzduch, můžete se spolehnout, že během chvilky potkáte dvacet lidí, z nichž byste za normálních okolností nechtěli potkat ani jednoho. Důležité je, nenechat se zaskočit.

  • 5.

    Lev

    ...
    A již jsme opět u našeho oblíbeného rčení o mužích a ženách, co jak Lvové udatní stále bijí o mříže. Možná to vyjde, ale spíše bych řekl, že moc ne, že těch možností za něco statečně bojovat, popřípadě i vyhrát, budete mít během října 2022 poměrně málo. Spíše to vypadá na docela klidný průběh října, čili čekejte spíše říjen, který se bude jevit jako klidný úvod k zajímavému a možná i přínosnému listopadu. Netřeba čekat žádné revoluce, ani masivní společenská hnutí, která by se projevila změnou struktury společnosti nebo změnou pracovních či domácích kolektivů. Spíše to bude, jako když vojín při výměně stráží vyštěkne hlášku, po dobu mé služby se nic zvláštního ani zajímavého nestalo.

  • 6.

    Panna

    ...
    Je zde lehké ovlivnění Merkurem, Merkur je příjemná planeta, která souvisí s komunikací, financemi a předáváním zajímavých a užitečných informací, ve starých bájích Merkur občas kmital mezi světem živých a světem mrtvých a přenášel informace, které se za běžných okolností ani přenášet nedají, protože jsou neživým respondentům platné, jak se lidově říká, jak mrtvému zimník. V tomto případě se konstelace dá vyložit jako, dávejte si v říjnu pozor na opomenutí, zapomenutí nebo zpoždění při doručování zpráv, aby nedošlo k efektnímu závěrečnému sprintu vyzdobenou bránou borců s křížkem po funuse.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Váhy budou nejvíce ovlivněné Sluncem a Venuší - co to znamená? Slunce je typický jangový, mužský princip událostí a věcí, Venuše je typický jinový, ženský princip čehokoliv, takže se nám v životní manéži objeví dvě protikladné síly, z nichž každá bude soutěžit s tou druhou, přičemž budou podobně silné a srovnatelně mrštné a rychlé. V praxi to znamená, že můžete čirou náhodou potkat kupce, který se projeví jako poctivý a užitečný, ale současně můžete za velmi podobných okolností narazit na starého Harryho Jelínka, který vám nabídne ke koupi Karlštejn a když vás okrade, tak vám k tomu ještě prodá jachtu, která také nebude jeho.

  • 8.

    Štír

    ...
    Pozor si Štíři budou dávat na pofiderní půjčky nebo investice do kryptoměn a nenechají se zastupovat ani při výhodné "hře" na burze. Jakékoliv finanční piruety, kotrmelce nebo salta vzad či vpřed se rychle změní v klasické salto mortale, které může být hezky nebezpečné. Vyplatí se nad každou nabídkou, která se týká financí nebo financování čehokoliv raději do hloubky přemýšlet, popřípadě se poradit s někým, kdo má o daném stavu věcí skutečné a použitelné informace. Pamatujte na to, že skutečně velké ztráty byly většinou naprosto zbytečné.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Ze zkušeností z minulého měsíce září Střelci již dobře vědí, jak záludná může být náhoda, zvláště náhoda nečekaná, prostě takový ten "blesk z čistého nebe". Nic špatného nečekáte a najednou "PLESK!" a je tu blesk a všechno je úplně jinak. Nicméně, když si budete dávat pozor na náhody a když se budete starat o svoje zdraví, vyhýbat se průvanu, nechodit na žádná místa, kde postávají tlupy neznámých, chrchlajících lidí nebo se na zemi válejí hromady stafylokoků, tak s nejvyšší pravděpodobností prožijete zajímavý a přínosný říjen 2022, na který pak budete dlouho s láskou a s radostným pokyvováním hlavy vzpomínat.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Jak jsem již o tom psal mnohokrát, spočívá dlouhodobé ovlivnění Kozorohů v ovlivnění malou, vzteklou planetkou Plutem. Samozřejmě by se dalo každému Kozorohovi poradit, hele, toho si nevšímej, klidně si jeď dál svoje bomby, co je ti do nějakého srandovního Pluta, ale astrologické konstelace nejsou tak zcela jednoduché. V opozici totiž číhá Černá Luna v Raku a to je už trochu komplikovanější, chce to prostě odžít říjen v tichém odříkání a hlavně se musíte neustále soustředit na všechno, co jste kde podepsali a slíbili nebo s kým jste se na čem domluvili, aby nedocházelo ke zbytečným konfliktům v pohybu informací. Jinak bude všechno v pořádku.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    A  jako vždy jsou i tentokráte Vodnáři páni horoskopu, nic jim neublíží, nic je nepovalí, nic je nezraní, nezpomalí a v negativním slova smyslu neovlivní. Kdo je tady pánem? Vodnář! Nebo Vodnáři, protože správná odpověď na otázku, já jsem Vodnář a kdo je víc? zní - dva Vodnáři! Sílu budou Vodnáři čerpat ze Saturnu a Saturn je pánem času a všech informací, které s časem souvisí, což jsou prakticky všechny informace. Saturn se často zpodobňuje jako rozverný stařík, který požírá své vlastní děti, což není zase tak zcela od věci, protože, jak všichni víme, všechno, co v čase vznikne, což je kromě samotného času asi všechno, tak čas zase stráví.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Do omrzení se Ryby budou bavit hlavně mezi sebou a budou též komunikovat s Neptunem, králem vodního podsvětí. Neptun má samozřejmě velmi dobrý vztah k podvědomí, nevědomí a ke kolektivnímu vědomí a bezvědomí. Ryby mohou dělat výbornou kariéru jako psychologové, psychiatři nebo psychoanalytici. Je zajímavé, kolik vědních disciplín se točí kolem lidského mozku a přitom neustále přibývá bláznů a psychicky nemocných lidí. Možná by bylo lepší naučit se pořádně odpočívat, relaxovat a trochu sportovat a třeba i chodit na ryby. Nebo za Rybami na radu. Zbytečně moc vědy je taky často na nic.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz