Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ravenův horoskop na červenec: Berani budou mít napilno, stejně tak Vodnáři

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. července 2022 ● 06:00

    I když dvě výše zmíněná znamení se nezastaví, obecně bude červenec spíš klidnější. Astrolog Raven Argoni slibuje plynulou plavbu létem. 

  • 1.

    Beran



    ...
    První týden v červenci bude pro Berany poněkud hektický. Budou mít plno práce, málo času a v práci i doma se na ně budou vršit úkoly a povinnosti tak, že to bude připomínat starou havířskou baladu o zavaleném horníkovi. Zdravotní rovina zůstane rovinou, nebude se nijak kroutit, ani prohýbat, finanční a partnerské vztahy budou v pořádku. Co se týká partnerství, je pravděpodobné, že se v druhé polovině července na něčem, co se dá považovat za docela zásadní, neshodnete a budete si muset pro další soužití stanovit pevná pravidla. Po celý červenec budou Berani vykazovat vůdcovský vliv, který je dán přítomností Jupitera v tomto znamení.

  • 2.

    Býk


    ...
    Každého, kdo se narodil ve znamení Býka poznáte během července 2022 docela snadno, protože Býk se bude jevit jako čilé, mrštné, přitom však společenské znamení. Nezkazí žádnou zábavu, ale ani spolupráci, jako šéfové budou Býci "přísní, ale spravedliví" a jako otcové rodin se budou jevit jako starostliví ochránci rodinného zázemí a pohody. V oblasti partnerství bude Býk vystupovat jako tvor starostlivý a přitom něžný, což platí jak pro muže, tak i pro ženy. Možná by si Býci měli dávat trochu pozor na to, by je ostatní zbytečně nevyužívali nebo dokonce nezneužívali, protože znáte lidi, jak někde objeví jakoukoliv možnost nechat se politovat, popřípadě i přijít k něčemu zadara, tak toho hned využijí, i když to zrovna moc nepotřebují. A jak praví lidová moudrost, stokrát nic dokáže umořit i vola. Respektive Býka.

  • 3.

    Blíženci


    ...
    Stopy či šlépěje svého blahodárného vlivu zanechají v Blížencích Merkur a Venuše. Bude to hlavně na samém začátku července, takže pokud se můžete těšit z toho, že jste Blíženci, dočkáte se hned v úvodu července zajímavé změny v práci, v zaměstnání, ale i v podnikání nebo při prodeji svého majetku. Měly by to být změny převážně dobré a v konečném efektu i přínosné. To samé platí i pro vztahy, pokud byste právě zažívali jakékoliv menší či větší partnerské drama, zápasili byste s hrozícím rozchodem nebo byste doma v kuchyni načapali partnera či partnerku, jak sepisují žádost o rozvod, tak máte ještě hodně velkou naději, že se vše uklidní a do vašeho života vstoupí spokojenost, klid a mír.

  • 4.

    Rak

    ...
    Krátce před začátkem července se v Raku odehrálo dramatické spojení Slunce - Měsíc - Černá Luna což jednoznačně znamenalo, že bude lepší, když Raci vkročí do letošního července opatrně a s rozmyslem. Jinak by se jim mohla hromada zajímavých životních plánů rozpadnout a pokud by měli jakékoliv, třeba i proveditelné podnikatelské záměry nebo by chtěli uskutečnit odvážnější krok v oblasti partnerství nebo se domluvit s rozhádanou rodinou, tak by to s nejvyšší pravděpodobností nevyšlo. Černá Luna může Raky pozlobit prakticky v jakékoliv oblasti života, ale nebudou to žádné tragedie, spíše se stane, že něco, co bylo s jistotou a na férovku domluveno, najednou nevyjde. O hodně lepší situace, co se týká plánování osobní spokojenosti bude v druhé polovině července, chce to jen pár dní vydržet.

  • 5.

    Lev

    ...
    první polovině července se toho ve znamení Lva moc neodehraje, můžete tedy očekávat život nebo osud, popřípadě pracovní situaci, spíše ve stadiu latentního klidu, žádná překvápka, ale i žádné jobovky, samozřejmě se může sem tam odehrát něco, co se označuje jako výjimka nebo náhoda, ale teprve od poloviny července zapůsobí na osudy čekajících Lvů Merkur, Slunce a Měsíc, což jsou planety (viděno astrologickým okem), které mohou do života Lvů vnést plno zajímavých změn. Nesmíme samozřemě 28. července zapomenout na výživný Nov ve Lvu, konjunkci Slunce - Měsíc na začátku Lva, vtipně dokreslenou přítomností Merkuru v druhé polovině Lva, což by mělo přinést kýžené kladné změny v oblasti finanční a možná i v oblasti rodinné ekonomiky.

  • 6.

    Panna


    ...
    Pouze na samém začátku července a opět až přímo na konci července se do znamení Panny dostane Měsíc, jinak Panna není během července přímo ovlivněná žádnou planetou. V opozici k Panně se dlouhodobě nachází Neptun, planeta snů a skrytých vášní. Vše nasvědčuje tomu, že Panny si povedou svůj život víceméně podle svých představ, není zde nic, žádný úkaz, ani důkaz či znamení, podle kterého by se dalo odhadnout, co Pannám hrozí a když jim nic nehrozí, tak buď budou svůj čas trávit doma u televize nebo mohou cestovat, klidně i do zahraničí nebo po vlastech českých a všichni, kdo do tohoto znamení patří, budou spokojení a mohou si užívvat života, až jim ostatní budou závidět.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Konstelace pro Váhy jsou na červenec velmi klidné, dalo by se říct, skoro až nevýrazné, něco zajímavějšího, speciálně v oblasti partnerství by se mohlo odehrát kolem 7. července a potom až na samém konci července. V podstatě by do života Vah nemělo vstoupit nic neobvyklého, ani nezvyklého a už vůbec nic, co by mohlo poklidný život Vah jakkoliv negativně ovlivnit, narušit či ohrozit. Letos v červenci to bohužel nevypadá na žádné velké, ani menší cestování, spíše zůstanete doma nebo alespoň v Česku. Pokud se chcete na červenec nějak speciálně připravit, tak si seřaďte všechny rozečtené knížky do menší rozpadové řady a pak se do nich můžete pustit a během července je můžete v pohodě a klidu dočíst.

  • 8.

    Štír

    ...
    Zdraví, práce, hmotné zabezpečení, partnerství, rodinný život, to všechno bude v pořádku, nemusíte mít z ničeho strach, nicméně vzhledem k tomu, že se ve Štíru nachází Měsíční sestupný uzel, což není právě nejšťastnější znamení pro jakékoliv půjčky, hypotéky, leasingy a podobné záležitosti, bylo by dobré vyhnout se zbytečnému půjčování peněz, ať už byste přitom hráli roli dlužníka nebo věřitele a pokud vám zrovna na červenec vyjde nějaký termín na uzavření déledobější půjčky nebo hypotéky, tak by bylo dobré, si to ještě jednou pořádně rozmyslet. A možná si znovu pročíst smlouvu, teď je zrovna takové období, že se často dělají chyby ve smlouvách a to se dost těžko napravuje.

  • 9.

    Střelec


    ...
    Teď jsem si zrovna vzpomněl, že jeden z našich největších a nejznámějších, přímo populárních astrologů, Petr Messany byl astrologický Střelec a jednou jsme řešili podobnou planetární situaci nebo konstelaci, která bude Střelce ovlivňovat právě tento červenec a Petr na to řekl, že když se sejde v opozici Černá Luna s Venuší, tak může člověka zaskočit srdíčko a k tomu občas i bolesti hlavy. Takže, milí Střelci, pozor na zdravíčko, nepřemáhejte se, všechno bude v pořádku, nikdo vás nezklame, neošidí, ani neopustí, ale když se budete cítit unavení, tak si klidně i přes den dejte šlofíka, nic vám neuteče a bude vám o hodně líp. Což platí pro všechny, tedy i mladší Střelce.

  • 10.

    Kozoroh


    ...
    Pracovité znamení, které si nedá klidu a bude dřít do úmoru, až z toho chytne únavový syndrom a deprese. Nicméně, práci mít budete, stejně tak nebudete sami, v oblasti partnerství vždy někoho najdete, dokonce budete mít i možnost, kdybyste se náhodou s někým rozešli a potom si to rozmysleli, zjistili byste, že to byl omyl, tak budete mít možnost to vrátit zpátky. Červenec se vám bude hodit jako měsíc na dovolenou, ale kdybyste místo toho přece jenom chtěli chodit do práce, můžete si dát dovču až v srpnu nebo v září. Nemáte před sebou vůbec nic špatného, dokonce se dá říct, že i kdyby se někdo snažil vám jakkoliv škodit, tak vás spíše pobaví, protože dopadne přesně podle přísloví o lidech, kteří se snažili kopat jámy pro druhé.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Na konci znamení Vodnáře je Saturn a z toho musíme vycházet. Dá se říct, že zdraví bude sloužit, Vodnáři budou mít práci a k tomu mohou mít dokonce ještě jednu (jinou) práci nebo prostě budou dělat něco navíc, co se týká vztahů, tak Vodnář spíše bude mít dva vztahy než jeden a bude se rozhodovat, který vztah si nechá a ze kterého odejde, než že by byl sám a večer by smuten zíral do zdi. Dá se tedy říct, že klasický či typický Vodnář nebude v červenci vědět, kam dříve skočit, takže v ideálním případě nebude skákat nikam a bude si ve vlastním zájmu vyřizovat jednu "zakázku" za druhou. Celková spokojenost Vodnářova se bude řídit tím, kolik toho stihne a co bude muset odložit na zítřek.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Všimli jste si, jak dlouho měly Ryby ve svém znamení Neptun? Řekněme si to na rovinu - hodně dlouho. A vzhledem k tomu, že Neptun je takový nepsaný základ dobrého a chytrého myšlení, můžeme u Ryb očekávat, že nám v mnohém rády poradí, popřípadě řeknou nebo naznačí, co a jak bychom měli dělat. Važme si pohledu na svět, který nám skýtají zrozenci znamení Ryb - takhle, neříkám, že Ryby jsou na všechno nejlepší, když budeme hledat, k čemu Ryby nejsou zrovna dvakráte předurčeny, tak je to hlavně pěší turistika a skákání s padákem, nemusí to ani být z letadla, ale jinak jsou skoro na všechno mistři. A podle toho bude vypadat i jejich červenec.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz