Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ravenův horoskop na září: Váhy budou plánovat, Býky čeká životní rozhodnutí

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. září 2022 ● 06:00

    Začíná škola, všichni se vracíme z dovolených, září zkrátka patří k těm aktivnějším měsícům. Co vás čeká a nemine vám odhalí Raven Argoni, zkušený astrolog a mág.

  • 1.

    Beran

    ...
    Pro všechny Berany je důležitá přítomnost majestátního Jupitera, což je nejnom planeta, ale současně i vedoucí, boss nebo šéf pestré družiny pohanských bohů. V první polovině září se mohou Berani, zvláště, mají-li již vybojované vyšší postavení v pyramidě splečenských tříd, vézt setrvačností na rozjetém alegorickém voze úspěchů z minulosti, ale v druhé polovině záři budou muset přiložit ruku, popřípadě i nohu k dílu, aby se dynamika jejich rostoucích úspěchů neztratila v kupě vavřínových věnců, které má osud již připravené pro ostatní. Stručně řečeno, Berany čeká konkurenční boj.

  • 2.

    Býk

    ...
    Na hodně Býků čeká něco jako menší či větší životní rozhodnutí, v tomto případě se bude jednat převážně o rozhodnutí pracovní, popřípadě rozhoupání se ke změnám, týkajícím se bydlení. Mluvíme-li o rozhoupání, tak jde samozřejmě především o projev vůle něco na svém životě změnit, ale neméně důležitá je i kvalita, pevnost, velikost a druh houpačky, na které se chceme uvést do pohybu. Poučení pro září 2022 - pokud se s vámi houpačka neutrhne, bude vám dovoleno houpat jak diví, pokud se utrhne, může být dalším experimentům s jakýmkoliv houpáním nadlouho konec.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Podpořeni mravní kvalitou Marsu, což je většinou fyzická síla (které rozumí bez dalšího zdlouhavého vysvětlování prakticky každý) se Blíženci postaví do čela nejednoho dobře pojmenovaného hnutí, například Za nezávislost, Za lepší zítřky nebo Za rovnoprávnost mezi člověkem a zvířaty (což by se občas dalo chápat i dvojsmyslně), popřípadě Za rovnoprávnost mezi nesvéprávnými a samozřejmě se boj o znevýhodnění těch, co jsou na tom momentálně lépe, promítne i do partnerských vztahů, ale pozor, tady platí a budou i nadále platit základní pravidla o praktické nezměnitelnosti partnera, čili, ať děláš, co děláš, vítr nechytíš, inflaci nesnížíš, partnera nepředěláš.

  • 4.

    Rak

    ...
    Přestože se Raci kamarádí s Černou Lunou, zažijeme s nimi během září mnoho legrace. Je sice pravda, že se hromada věcí jeví naprosto černě, což souvisí právě s Černou Lunou. Jde o klasický oční švindl, který vás oklame natolik, že uvidíte černě i věci, které černé nejsou. Další souvislost s Č.L. spočívá v tom, že zrozenec ve znamení Raka snadno odhalí pravou podstatu věcí, i když budou hodně zašmodrchané. Zjednodušeně by se dalo říct, že Rak se prostě trefí do černého už jen díky tomu, že je Rak a poslední důležitá věc je, že (jak jste si už jistě všimli), vše se rodí a vzniká ve tmě. Jinými slovy, většinu Raků můžeme v září považovat za zdroj dobrých a užitečných nápadů. 

  • 5.

    Lev

    ...
    Nejvíce spokojení budou Lvi - volnomyšlenkáři. V podstatě je nebude nic ovlivňovat, budou si moct myslet co chtějí, občas to také budou hlásat, ale nejspíše se budou přitom cítit jako umělci, kteří se snaží dosáhnout pocitu seberealizace tím, že kdesi uprostřed pouště budují obrovská stavební díla, která jsou naprosto zbytečná a nesmírně drahá a navíc o nich ani nikdo neví. Budete mít prostě občas pocit, že jste právě dopsali román beze slov a teď hledáte vhodného, ochotného a nadšeného nakladatele. Stručně řečeno, budete mít občas v  září a to zvláště v druhé polovině září pocit, že se nemůžete s nikým domluvit. Natož dohodnout.

  • 6.

    Panna

    ...
    Pokud hledáte vynikající konstelace na práci, spolupráci, přivýdělek, investice do budoucnosti a spojení financí a mezilidských vztahů všeho druhu, najdete je s nejvyšší pravděpodobností u zrozenců ve znamení Panny. Máte-li jakoukoliv Pannu po svém boku, ať už to bude kamarádka, kamarád, partnerka, partner, sourozenec, pracovní kolegyně či kolega, budete muset v září přenést přes srdce, že budetet žít tak trochu v panenském stínu. Panny budou k sobě lákat pozornost a zájem ostatních a bude celkem zbytečné snažit se rozluštit záhadu proč a jak, prostě tomu tak bude. Bude platit základní pravidlo, přej a bude ti přáno. Ale ne, abyste projevovali Pannám úctu a pozornost pouze z vlastních zištných důvodů.

  • 7.

    Váhy

    ...
    25. září se ve Vahách odehraje, až nesmyslně smyslný úplněk, který bude přát všem přáním, rituálům a odvážným plánům, týkajícím se partnerství a stěhování do nových bytů a zakládání rozvětvených rodin, rodů a možná i celých národů. Pro všechny Váhy bude platit, že mohou mít prakticky všechno, na co si vzpomenou, zvláště pokud si na to vzpomenou kolem již zmíněného 25. září, to bude pro Váhy magický den. Celkově pro celé září 2022 platí, že zdraví bude v pořádku, samozřejmě tím myslím relativně v pořádku, nemohou se všechny Váhy vejít do jediné zdravotní kategorie, však už to znáte - partnerství bude dobré, slušné, popřípadě zažije něco jako "zmrtvýchvstání" a hlavně se zlepší celkové výhledy do budoucnosti, protože dnes nikdo neví, jaké jobovky na něho čekají zítra - čili, nebude to tak strašné.

  • 8.

    Štír

    ...
    Letmý pohled do horoskopu a již všichni astrologové, staří, zkušení, mladí, ale i ti, co ještě nemají dokončené kurzy nebo jakékoliv astrologické vzdělání, poukazují na Měsíční sestupný uzel, trůnící uprostřed znamení Štíra. Co to znamená? Dávat si pozor na jakékoliv investice, snad kromě takových případů, kdyby se našel někdo, kdo by chtěl investovat do vás, ale nežijeme žádnou z tisíce a jedné nocí, to se s nejvyšší pravděpodobností nestane a zadarmo nic nedostanete ani od kamaráda, ani od státu a právě proto se v září vyplatí dát ruce pryč od burzy a od jakýchkoliv kryptoměn, i kdyby se tvářili odhaleně a transparentně. Nechte si jako způsob obživy neselhávající systém zaměstnání - odměna za provedenou práci - a budete spokojení. Určitě více, než kdybyste své těžce vydělané či získané peníze kamkoliv vložili, jen abyste získali dojem, že jste je nevratně a nenávratně uložili tam, kde slunce nikdy nevychází... a ani nikdy vycházet nebude.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Během celého září 2022 budou Střelci opatrní a nepříliš komunikativní, spíše budou uzavření a rozhodně nebudou kamarádsky rozverní. Možná si nejeden Střelec řekne, joj, to byly dříve časy, ale dnes už to nějak není na pravidelné návštěvy hospodských zařízení, samozřejmě, když budu tři hodiny cucat jedno malý pivo, vynoří se těch vzpomínek více, ale lepší bude navečer zaparkovat u televize, u zpráv a koukat se na ně furt dokola, i když jim nerozumím, tak opakování je matkou moudrosti, možná se kýžený "aha - efekt" již brzy dostaví. Jinými slovy, s většinou Střelců nebude moc velká legrace a je dost dobře možné, že se mezi nimi najdou i tací, kteří budou podléhat chmurným myšlenkám a nebudou věřit ani tomu, že to koncem září zase přejde.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Zvykli jsme si nahlížet na Kozoroha jako na znamení pilné a téměř neomylné, spíše spolehlivé než nejisté, ale, jak by se mnou asi souhlasila hromada lidí, co je dneska jisté? Snad jen to, že i to, co bylo kdysi spolehlivé, je dnes spíše nejisté. Takže, od jedné do deseti - jak to vypadá s Kozorohy? Zdraví 8 až 9, partnerství 7 až 8, pocit z dobře vykonané práce 9 až 10, spokojenost na téma "mám práci, jakou má málokdo" 6 až 7, pocit, že mi štěstí přeje více než ostatním 5 až 6, což dohromady ale vůbec není špatné, takže, pokud by si klasický Kozoroh, na kterého jsme již léta zvyklí, měl něco přát do budoucnosti, tak jedině snad, ať nám rituály fungují jako dosud a to, čeho jsme za všechna ta léta tvrdé dřiny a s velkou slávou dosáhli, ať nám co nejdéle vydrží.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Nic až tak zvláštního by Vodnáři tento měsíc, čili září 2022, řešit neměli. Jak jsme tak během minulých měsíců bedlivě sledovali partnerskou linii, v níž Vodnáři hráli první nebo druhé housle, tak tam, pravda, byly trochu problémy, ale jednalo se spíše o věci, které byly ještě nedořešené, ale nebyly nové a nejednalo se o takové ty problémy, které se zničehonic objeví či se odněkud vynoří a teď jsou schopné utýrat celou rodinu i s dětmi. Takže, ničeho se nebojte, práce bude, stejně tak bude i zdraví sloužit, práceschopnost ozdobí prakticky každý Vodnářův horoskop a jediné, co se bude muset řešit je partnerství, možná i s tím spojené stěhování nebo stavební úpravy na novém bytě. I když je pravda, že by to mohlo někoho vyděsit, tak se to dá zvládnout. Vše se bude odehrávat pod patronací Saturnu, všechny události tedy budou akcentované směrem k času. Buď na něco nebude čas nebo toho času bude málo, ale s tím si také poradíte. Když ne hned, tak časem.

  • 12.

    Ryby

    ...
    10. září se v Rybách odehraje úplněk, to znamená, že Měsíc bude v Rybách a Slunce v Panně. V Rybách bude kromě Měsíce ještě věrný, nyní už skoro bratrský Neptun, můžeme proto očekávat, že Ryby budou opět sršet humorem, občas možná i šibeničním humorem, podle toho, jak se jim bude dařit držet se pod vodou. Mají dobré konstelace na práci a v podstatě i na partnerství, mohou tedy zahájit nějaké nové pracovní projekty a když trochu hnou ocasní ploutví, tak by se jim mělo dařit, i když je pravda, že do tajů rybího života jen tak někdo nepronikne a většinou tam ani nevidí. Jediné, co od nich (jako od Ryb) nemůžeme čekat je zbrklost a spěch. Raději bych se ale snažil je moc nenaštvat, na podzim a v zimě bývají Ryby pomstychtivé.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz