Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejoblíbenější znamení zvěrokruhu. Která pětice je mezi lidmi populární?

/
  • (iStock)
    13. ledna 2024 ● 06:00

    Spřátelíte se snadno a rychle? Nebo se raději držíte v pozadí? Patříte k těm, kteří vejdou do místnosti plné cizích lidí a odejdou se spoustou nových přátel? S kým se lidé cítí fajn díky jejich povaze a která znamení patří k nejpopulárnějším znamením? Patříte do seznamu?

    Každé znamení má své specifické charakteristické rysy. Ve zvěrokruhu najdete znamení upovídaná, tichá, emocionální nebo praktická, veselá či intenzivní. Kterých pět znamení se vyhřívá rádo ve světle reflektorů a je jim dobře, když je jejich hlas slyšet pořádně nahlas?

  • 1.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci patří ke vzdušnému znamení, které je veselé a zábavné. Blíženci jsou díky vládnoucí planetě Merkur komunikativní, což je sbližuje s ostatními. Milují aktivní společenský život a nikdy je neomrzí střídat jeden večírek za druhým. Jsou nabití energií a zdá se, že se nikdy „nevybijí“. I proto jsou tak oblíbení. Navíc jsou inteligentní a charismatičtí, takže dokážou oslnit kohokoli. Tohle duální znamení je navíc extrémně přizpůsobivé a nenáročné, což je vlastnost, která je sympatická.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Střelci patří k ohnivému elementu, proto jsou živí a nejdobrodružnější ze všech znamení zvěrokruhu. Vládne jim planeta hojnosti, růstu a vzrušení – Jupiter. Milují dobrodružství, spontánní plány a dokážou pokaždé vykouzlit skvělou atmosféru. I z toho nejnudnějšího večírku udělají pořádnou jízdu. Vždy se snaží, aby se všichni dobře bavili a cítili se uvolněně. Mají ostré jazyky a dokážou být ke svým blízkým brutálně upřímní. Jejich rady ale právě proto druzí často ocení, i proto jsou Střelci velmi populární.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    lev

    Lvi jsou optimističtí a mají v sobě nakažlivou radost ze života. Vládne jim Slunce, takže jsou rádi středem pozornosti. Nikdy s nimi není nuda, protože milují život králů a své okolí dokážou zahrnovat velkolepými gesty. Více než čehokoli jiného si váží loajality ve všem a ke všem. Rádi druhé hýčkají, chrání a milují každého, kdo je v jejich sociální bublině. Proto patří k nejoblíbenějším znamením. Pozor, jakmile je nebudete respektovat nebo porušíte jejich důvěru, začnou se chovat lhostejně a otočí se k vám zády.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Štír

    štír

    Milujete je, nenávidíte je, ale nikdy je nemůžete ignorovat. Jejich povaha je doslova magnetická, a i když veřejně na sociální sítě napíšou, že vypadáte příšerně, nemůžete se na ně dlouho zlobit. Štíři chrání urputně své milované a jsou loajální. Pokud se jim ale něco nelíbí, velmi rychle to pocítíte. Mohou občas působit nebezpečně, ale pod jejich zevnějškem najdete citlivou duši, která je empatická a starostlivá. Jejich intuitivní inteligence a nespoutaná vášeň z nich činí jedno z nejoblíbenějších znamení.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Váhy

    váhy

    Váhy jsou podobně jako Blíženci vzdušné znamení. Nejsou sice tak upovídaní, ale rádi ostatní potěší. Jejich popularita spočívá především v jejich schopnosti nastolit harmonii. Nemají rády extrémy a dávají přednost vyrovnanosti. Milují, když je mají všichni rádi, takže si dávají záležet na tom, jak se chovají na veřejnosti. Protože jim vládne planeta Venuše, patří Váhy k nejpůvabnějším znamením zvěrokruhu. Jsou nekonfliktní, protože je symbolizují váhy a neustále hledají rovnováhu. Dokážou proto komunikovat s ostatními tak, aniž by někoho urazili.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký zimní horoskop: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz