Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

5 znamení, která se vám nikdy neomluví. Kdo ze zvěrokruhu k nim patří?

/
  • (iStock)
    20. ledna 2024 ● 06:00

    Setkali jste se už s někým, od koho jste nikdy neslyšeli slovo „promiň“, ať se děje cokoli? I když jsou všechny důkazy světa proti nim, nikdy neuznají vlastní omyl a nemají potřebu se omluvit? Ve zvěrokruhu je pět takových znamení. Kdo k nim patří?

    Ne vždy to ale je tak, že by neuznali vlastní chybu. Velmi často se neomluví proto, že mají strach, že je budete vnímat jako špatné lidi a přestanete na nich vidět i to pozitivní. Dost často je to ale taky proto, že jsou přesvědčení, že přiznat chybu a omluvit se, je známka slabosti. A to nechtějí. Kterých šest znamení se neumí omlouvat?

  • 1.

    Panna

    panna

    Panny jsou na vrcholu tohoto seznamu. Jsou to perfekcionistky, kterým se málokdy líbí způsob, jakým dělají věci ostatní lidé. A ve skutečnosti se jim to nelíbí vlastně nikdy. Nedovolí nikomu, aby jim řekl, že se mýlí. Jsou to mistři v neomlouvání. Protože prakticky diktují všem, jak získávat zkušenosti, je přirozené, že tohle zpochybňování vede k defenzivě. Panny tráví spoustu času zdokonalováním jakéhokoli úkolu, který dostanou, takže jakýkoli nesouhlas je pro ně nepřijatelný. Mají vysoké standardy pro dokonalosti v jakémkoli kontextu a nesnášejí, když je kritizují jednotlivci, kteří jim nesahají ani po paty. I proto se jen málokdy dokážou omluvit.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Panna • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Štír

    štír

    Pokud někdy přistihnete Štíra, jak se omlouvá, zapište si to výraznou barvou do kalendáře, protože se stal pravděpodobně zázrak. Štíři se nikdy neomlouvají. Milují sílu, hledají ji a jednají způsobem, který jim dá ještě větší vliv. Cokoli, co zpochybňuje jejich moc, se pro ně automaticky stává hrozbou. Jsou to jedinci se silnými názory a často hypernezávislí. Odmítají akceptovat názory druhých a nevycházejí jim vstříc. Kromě toho jsou velmi dobří v manipulaci, pokud jde o situace, které je zvýhodňují. Říct Štírovi, že udělali chybu, je téměř nemožné. A i když to uděláte, nečekejte „promiň“.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Štír • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Lev

    lev

    Mezi znamení zvěrokruhu, která se nikdy neomlouvají, musíme zahrnout i to, které má doslova nadživotní ego. Lvi mají velkou osobnost, a ještě větší sebevědomí. Na rozdíl od ostatních ze seznamu ale Lvi věří, že je ostatní mohou buď milovat, nebo nenávidět. Pokud je kdokoli je žádá, aby se omluvili, myslí si, že jednoduše zpochybňují jejich osobnost. Oni jsou prostě králové, kteří i když udělají něco špatného, a dokonce to uznají, nemají potřebu se omluvit. Můžete ale od nich očekávat omluvné gesto, ale to je maximum, co od nich můžete dostat.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Lev • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnář je pánem jedenáctého domu přátel, dobročinnosti a lásky. Vzhledem k tomu by se od nich dalo očekávat, že budou otevření kritice a že jim nebude dělat problémy odpuštění. Opak je ale pravdou. Je poměrně vzácné vidět a slyšet, jak se toto znamení zvěrokruhu omlouvá. Když jim někdo řekne, že se mýlí, na rozdíl od Lva nebo Panny vás Vodnář prostě ignoruje. Pokud jim však dokážete, že to, co udělali, je v rozporu s jejich hodnotami, možná přiznají, že se mýlí. Vodnáři nechtějí vypadat jako problematické osoby, protože je pro ně opravdu důležité být dobrým členem společnosti. I když není nemožné přimět je, aby se omluvili, musí být nejprve nuceni vidět celkovou perspektivu, než to udělají.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Vodnář • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Býk

    býk

    Dalším znamením, které se nerado omlouvá, jsou svéhlaví Býci. Nechtějte se nimi ocitnout zamčení v jedné místnosti, protože tohle znamení ovládané Venuší začne bez váhání bojovat. A jen těžko s nimi pohnete, natož aby uhnuli o píď. Pokud se rozhodli, že to, v co věří, je správné, ať se stane cokoli, jejich pohled se nezmění. Omlouvat se je pro ně jako věřit, že už nemají takovou pravdu, jak si mysleli. Jejich tvrdohlavost je vlastnost, kterou je těžké překonat. Nejsou však absolutně nerozumní. I když se nebudou omlouvat za to, co udělali špatně, nebo neakceptují, že udělali něco špatného, vzájemné vztahy kvůli tomu nezničí. Nikdy nedovolí, aby jim názorové neshody zničily skutečné spojení.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Býk • Videoredakce ženských titulů

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz