Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Špatná nálada podle znamení zvěrokruhu: Stane se z vašeho partnera pruďas, nebo samotář?

/
  • (iStock)
    10. ledna 2024 ● 06:00

    Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, zřejmě už svého partnera dost dobře znáte. Jestli jste s někým ale jen krátce, možná vás překvapí, jakým způsobem projevuje špatnou náladu. Někdo se chová prudce, jiný se stáhne do sebe. Co o jejich náladě prozradí jednotlivé živly?

    Každé sluneční znamení patří k jednomu ze čtyř základních živlů-elementů. Živlům odpovídá i momentální nálada. Když budete vědět, který živel převládá u vašeho partnera, můžete mnohem snáze předcházet případným konfliktům a budete spokojenější. Existují čtyři živly – země, oheň, vzduch a voda. Ke kterému patří váš partner?

  • 1.

    Země (Býk, Panna, Kozoroh)

    Země

    Muži, jejichž převládajícím živlem je země, jsou obvykle praktičtí. Jejich změny nálad ani moc nepostřehnete, protože hlavní vlastností zemského živlu je stálost a přijímající energie. Tihle muži jsou velmi opatrní, pokud jde o emoce a mají realistický přístup k životu. Nejsou rádi, když musí čelit nečekaným změnám, které nemohou ovlivnit. Jsou nejnáladovější živel, takže pokud u nich dojde ke změně nálady, hned to poznáte. Pokud jejich city začnou vyhasínat, začnou se víc uzavírat do sebe a budou introvertní. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký zimní horoskop: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Oheň (Beran, Lev, Střelec)

    Oheň

    Tento živel je velmi ohnivý. Muži, kteří mají ve svém znamení tento živel, bývají energičtí a sebevědomí. Ohniví muži jsou expresivní, sexuální, prudcí a jsou připraveni na vše. Mají v sobě ohnivou jiskru, kterou nepřehlédnete. Velmi často a rychle se urazí, skvěle na ně pasuje slovo „startovací“. Pak se můžou chovat agresivně nebo jsou netrpěliví. Když je něco přestane bavit, přepnou se a velmi rychle vychladnou. Pozor na zjevné signály toho, že vyhasíná oheň v případě partnerského vztahu. V takovém případě musíte najít způsob, jak nechat oheň zase rozhořet.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Vzduch (Blíženci, Váhy, Vodnář)

    Vzduch

    Pokud u vašeho partnera převládá živel vzduchu, pak asi dobře víte, že tito muži jsou velmi komunikativní. Vzduch symbolizuje duši a intelekt, takže jejich povaha je velmi živá. Na první pohled to vypadá, že jsou všude a nikde. V hlavě se jim rojí spousta myšlenek a nesnáší, když se s nimi nejedná férově. Rádi nemají ani nudu. Často jsou to muži s hlavou v oblacích, což může způsobit, že jen těžko odhadnete jejich náladu. Pokud u nich dojde ke změně nálady, začnou se chovat bouřlivě a prudce. Někdy se ale naopak chovají zakřiknutě a vyhledávají samotu. V takovém případě musíte zbystřit, něco jim „nevoní“ a s něčím nesouhlasí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Co udělat pro to, abyste potkali lásku a netrávili dlouhé zimní večery sami? To prozradí astroložka Martina Blažena Boháčová. • .

  • 4.

    Voda (Rak, Štír, Ryby)

    Voda

    Muži narození ve vodním živlu jsou velmi emocionální a soucitní. Váží si vztahů, které mají a nejdůležitější je pro ně důvěra. Protože je voda ženský element, chápou velmi dobře vaše potřeby a dokážou být bezpečným přístavem. Díky své emocionalitě ale bývají nezřídka přecitlivělí a často si všechno berou moc osobně. Pokud jde o změny nálad, bohužel na nich jen velmi těžko poznáte, že mají dobrou náladu. Vodní znamení totiž nerada sdělují svoje pocity navenek. Když ale mají náladu špatnou nebo jsou na dně, poznáte to podle toho, že se chovají nazlobeně, chladněji a jsou v napětí. V takovém případě na ně musíte velmi opatrně, aby nebyli frustrovaní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz