Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tři znamení zvěrokruhu, která čeká v roce 2024 nejvíc štěstí. Patříte na seznam?

/
  • Kdo k nim patří?
    Kdo k nim patří? (iStock)
    6. ledna 2024 ● 06:00

    Se začátkem nového roku si lidé dávají předsevzetí, stanovují si cíle a doufají, že jim ten nový rok přinese hojnost, štěstí v lásce i úspěch v kariéře. Někteří však budou mít v roce 2024 větší štěstí než ostatní.

    Existují tři znamení, která se podle astrologů mohou těšit na výjimečný rok. Ten jim slibuje prosperitu a úspěchy ve všech aspektech života. I když to neznamená, že ti druzí budou mít smůlu, vliv Jupitera, což je planeta štěstí, bude u následujících tří znamení obzvláště silný. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    ...

    Kozorozi budou mít skutečně výjimečně úspěšný rok. To, co se jim dříve nepovedlo, se jim v roce 2024 podaří. Pořádnou dávku štěstí od Jupiteru a Uranu budou dostávat až do konce května a zejména v dubnu se mohou těšit na to, že se jim bude dařit. Je ale zapotřebí, aby byli neustále ve střehu, a byli pozorní k signálům, které jim vesmír bude přihrávat. Naslouchat je někdy víc než mluvit. V novém roce mohou Kozorohové dokonce i riskovat. Je čas odvážit se i k něčemu, k čemu by se jindy neodhodlali. Jedině tak dosáhnout svých cílů. Chce to jen trpělivost, vytrvalost a odhodlání.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Býk (20. dubna – 20. května)

    ...

    Šťastný a příznivý rok bude také pro Býky, protože planeta Jupiter, což je planeta hojnosti a štěstí, bude v tomto znamení až do konce května. Právě v tomto období čeká na Býky spousta příležitostí, které musí smysluplně využít. Bude to ideální čas pustit se do nových projektů, riskovat a otevřít se novým možnostem. Astrologové doporučují, aby o sebe Býci v tomto intenzivním období pečovali a nepřeháněli to, aby nevyhořeli. Vhodné je meditovat, aby zůstali dostatečně koncentrovaní na své úkoly a cíle.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    ...

    Třetím nejšťastnějším znamením budou v tomto roce Blíženci. Nejvíce štěstí pocítí od konce května, kdy Jupiter přejde do jejich znamení a začne jim „posílat“ silné pozitivní vibrace. Od té doby až do konce roku 2024 budou mít Blíženci pocit, jako by celý vesmír patřil jen jim a přinášel jim neuvěřitelné příležitosti a dary. Aby našli skutečné štěstí, musí zůstat otevření a chopit se každé příležitosti, která jim vstoupí do cesty. Pak prožijí nezapomenutelný rok. Budou schopní převzít iniciativu, prosadit se a dosáhnout svých snů. Je důležité, aby naslouchali své intuici, která bude v roce 2024 jejich nejlepším průvodcem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Zimní horoskop lásky: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz