Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo ve vztahu více dává a méně dostává? Tahle znamení zapomínají na své potřeby

/
  • (iStock)
    1. února 2024 ● 06:00

    Někteří lidé přirozeně tíhnou k tomu, že jsou štědří a obětaví. To je sice krásná vlastnost, ale pokud častěji upřednostňují potřeby svého partnera před svými, dobře to není. Obětavost může vytvořit harmonii a emocionální spojení, ale může vést zároveň k nerovnováze.

    Když jeden z partnerů více dává a méně přijímá, pak jde o jednostranný vztah. Ve vztahu je zapotřebí balanc. Kdo ze zvěrokruhu patří k těm, kteří často upřednostňují své partnery před sebou samými?

  • 1.

    Ryby (19. února – 20. března)

    ...

    Ryby jsou empatické, soucitné a nezištné. Mají vrozenou schopnost porozumět emocím svého partnera a vcítit se do nich. Bohužel ale často odkládají své potřeby na druhou kolej, jen pro to, aby zajistily primárně štěstí své milované osobě. Ryby jsou vždy ochotné nabídnout ucho, emocionální podporu a bezpodmínečnou lásku. Umí naslouchat, ale dost často zapomínají na to, že i jim by měl ten druhý občas naslouchat. Jejich nekonečný soucit může vést k zanedbávání vlastního blaha, což jim může způsobit citové vyčerpání.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Rak (21. června – 22. července)

    ...

    Raci jsou hluboce intuitivní a pečující. Milují rodinu a velmi jim záleží na tom, aby všem bylo dobře. Často tak dávají přednost emocionálnímu bezpečí a spojení ve vztazích. Vládne jim Měsíc, proto jsou velmi silně naladěni na emoce svého partnera a jsou ochotní udělat cokoli, aby se cítil milován. O Racích se ví, že jejich činy bývají nezištné a laskavé, což je obdivuhodné. Ale měli by si více dávat pozor na své osobní hranice, aby je nikdo, a to ani jejich milovaný partner, nezneužíval.  

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Váhy (23. září – 22. října)

    ...

    Váhy, kterým vládne Venuše, což je planeta lásky a harmonie, jsou přirozenými mírotvorci. Hledají vždy „vyšší smysl“, a to i ve vztazích. Upřednostňují v nich harmonii a rovnováhu. Jsou od přírody velkorysé a nacházejí nesmírné uspokojení z toho, když dělají svého partnera šťastným. Protože touží po harmonii, dělají často a mnohem víc, než by měly, kompromisy. Jsou ochotné se doslova obětovat, aby udržely harmonii ve svém vztahu. Jejich touha potěšit druhé je však nutí přehlížet svoje vlastní potřeby.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    ...

    Panny jsou velmi praktické bytosti, které mají smysl pro detaily. I proto jim hodně záleží na tom, aby jejich vztah fungoval jako švýcarské hodinky. Pečují o své partnery velmi intenzivně, a svou lásku vyjadřují činy a oddaností. Bohužel se jim stává, že často předvídají potřeby svého partnera a snaží se mu poskytovat praktickou oporu. Dělají to v dobré víře, ale všeho moc škodí. Mohou se někdy cítit nedoceněné, zvláště pokud jejich úsilí partner neuznává nebo neopětuje.  

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz