Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Falešní přátelé zvěrokruhu. Na tahle znamení si dejte pozor, jsou jako chameleoni

/
  • (iStock)
    26. ledna 2024 ● 06:00

    Znáte pojem „frenemy“? Jde o spojení dvou anglických slovíček – přítel a nepřítel. Že to nedává smysl? Bohužel ano. Existují totiž lidé, kteří často předstírají, že jsou vašimi přáteli, ale ve skutečnosti jsou vlky v beránčím rouše. Na koho si musíte dát pozor?

    Falešní přátelé vás mohou obdivovat, být vám nablízku a snaží se být k dispozici, kdykoli to potřebujete. Ovšem ve skutečnosti mají jiný záměr a jejich přátelství je jen naoko. Která tři znamení zvěrokruhu jsou často plná přetvářky, pokud jde o přátelství?

  • 1.

    Podvodný Vodnář: Přítel chameleon

    ...

    Vodnáři jsou známí svou všestranností a může být někdy velmi obtížné rozluštit, zda jim jde opravdu o skutečné přátelství. Jsou velmi přizpůsobiví, což může vést k tomu, že si nasadí masku falešné upřímnosti. Velmi snadno zapadnou do různých společenských kruhů, ale vůbec to neznamená, že si můžete být jistí jejich loajalitou. Proto dávejte pozor na nesrovnalosti v jejich činech a buďte opatrní, pokud jejich slova nejsou v souladu s jejich činy.

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Vodnář • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Nepolapitelný Blíženec: Společník s dvojí tváří

    ...

    Blíženci jsou symbolizovaní dvojčaty a ví se o nich, že mají dvojí tvář. Tahle dualita je sice navenek sympatická, protože z nich dělá vzrušující přátele, ale je to taky signál, že ne všechno, co dělají, dělají skutečně z ryzího přátelství. Blíženci mívají potíže s udržením konzistentnosti ve svých vztazích, takže je obtížné se na ně spolehnout, zvláště když potřebujete neochvějnou podporu. Věnujte pozornost jejich činům, protože stejně tak jako s vámi mohou „žonglovat“ i s někým dalším.

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Blíženci

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Blíženci • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Kluzké Ryby: Zasněný podvodník

    ...

    Ryby mají empatickou a zasněnou povahu, takže není divu, že je lidé často vyhledávají kvůli pohodlí. Protože se snaží vyhýbat konfliktům, vede to často k neupřímnosti v jejich přátelských vztazích. V komunikaci bývají nezřídka nepřímé a vyhýbavé, což dává prostor k nedorozumění. Pokud máte tedy pocit, že se váš přítel narozený v tomto znamení vyhýbá konfrontaci, buďte opatrní ohledně jeho skutečných úmyslů.

     

     

     

    VIDEO: VIDEO: Horoskop 2024: Ryby

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Ryby • Videoredakce ženských titulů

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz