Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

/
  • (iStock)
    25. ledna 2024 ● 06:00

    Astrologická znamení mohou ovlivnit nejen naši povahu, ale také vztah každého jednotlivce k penězům. I laskavý a velkorysý jedinec se může stát chamtivým, pokud nemá dost peněz na splnění svých tužeb. Následující seznam zahrnuje ty, kteří jsou nejchamtivější, ale neznamená to, že jsou to špatní lidé. I jejich chamtivost má své meze, a když přijde na věc, dokážou se přece jen rozdělit.

    Chamtivost obvykle vnímáme jako špatnou charakterovou vlastnost. Když nevíme, kdy máme dost, není to moc hezký pohled. Množství věcí, které ale k důstojnému životu potřebujeme, je pro každého jiné. Která znamení zvěrokruhu mají sklon k chamtivosti?

  • 1.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi jsou nejmateriálněji zaměřené znamení ze všech. Jsou to také velcí dříči, kteří se nezastaví před žádnou překážkou. Chtějí mít to nejlepší a taky co nejvíc. A vůbec se nestydí za to, že jsou otevřeně hrabiví a lakomí. Jsou připraveni investovat výhradně do svého sociálního postavení. Přátelé, blízcí a rodina se klidně mohou obejít bez luxusu, důležité je, že to má sám Kozoroh. Jsou taky velmi zdatní v tom, že rádi hledají, kde a co mohou koupit levně. Nevadí jim chodit dlouho po různých obchodech, jen aby našli to nejlevnější a ušetřili. Projdou také vším možným, i bolestí a mučením, aby dosáhli toho, co chtějí. Čím obtížnější, tím lépe. Milují totiž výzvy.

     

    I když vás jejich chamtivá energie může občas vyděsit, chamtiví jsou ale ve věcech, pro které ve skutečnosti tvrdě pracovali. Kozorozi nevyžadují pomoc od ostatních. Jsou nezávislí a nespoléhají na nikoho jiného než na sebe, aby věci uskutečnili. Očekávají tedy, že všichni ostatní budou mít stejnou úroveň pracovní morálky. Proto jsou lakomí. No, možná bychom se od nich mohli něco přiučit…

     

  • 2.

    Beran

    Beran

    Beran je prvním znamením v astrologickém kalendáři. Jinými slovy, jsou to v podstatě děti zvěrokruhu. Když něco chtějí, zapojí naprosto každou emoci, aby toho dosáhli. A úplně přesně jako děti se vyřádí, když nedostanou to, co chtějí.  Berani jsou známí tím, že netrpělivě řezají zatáčky, vyhýbají se ostatním, kteří jim stojí v cestě, a nechávají za sebou doslova katastrofu, zatímco jdou za svými sny. Když mají něco před očima, všechno kolem je vypnuté a nezastaví se před ničím, dokud to nedostanou. A když to dostanou, nebudou se dělit, to je přece jasné. Chtějí co nejvíce za co nejméně.

     

    Milují vše, co je zdarma, a budou první v řadě na všechno, co je nebude stát ani korunu. Proč si objednat večeři, když jsou v baru předkrmy zdarma? Tato bezohledná energie není tak negativní, jak by se mohlo zdát. Beran nemůže nikdy projít životem, aniž by se někde podepsal. Jejich turbo rychlost je svým způsobem pozitivní, ale většinou jen pro svůj vlastní prospěch. Pokud máte to, co by si přáli, přijdou si pro to. Otázka je, jestli jim to dáte...

     

  • 3.

    Lev

    Lev

    Lev je vždy na jevišti, kde ho všichni mohou vidět v celé jeho kráse. Ve skutečnosti jsou Lvi ochotni odstrčit každého z cesty, aby se dostali dopředu jako první. Milují, když jsou všechny oči upřené na ně, nevadí jim pozornost, naopak. Rádi předvádějí svou chytrost a neustále hledají mezery nebo důmyslné způsoby, jak mohou ostatní přelstít. Neuvažují o tom, co se může stát, pokud jejich činy poškodí bankovní účet někoho jiného. Vždy se drží v mezích zákona, ale nebrání jim to mít účet třeba na Kajmanských ostrovech, pokud jim to ušetří peníze na daních.

     

    Jsou to také lidé, kteří neskrývají svou chamtivou stránku. Rádi nakupují věci, a čím větší a lesklejší jsou, tím jsou pro ně lepší. V zájmu slávy jsou ochotni udělat cokoli, aby měli to, co druzí nemají. Často si ani neuvědomují, že to dělají. Svou velkolepost si ale nemohou nechat pro sebe. I když se snaží mít to nejlepší, nejsou vždy lakomí. Dokážou být i neuvěřitelně velkorysí. Když něco vyhrají, rádi se podělí o bohatství. A když je někdo pochválí, vždy zmíní toho, kdo jim pomohl dostat se tam, kde jsou.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz