Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo ze zvěrokruhu je trpělivý, a komu naopak trpělivost chybí a chce všechno hned?

/
  • (iStock)
    30. srpna 2021 ● 06:00

    Chcete-li si pochutnat na dokonale zralém avokádu, musíte počkat, až dozraje. A totéž platí o všem v našem životě. Dobré věci potřebují čas. A i když je naše trpělivost obvykle odměněna (třeba soustem čerstvého guacamole nebo poutavou knihou), ne vždy dokážeme vydržet. Trpělivost není vlastní všem a někteří lidé mají doslova horkou hlavu, protože chtějí všechno a hned.

    Která znamení zvěrokruhu jsou nejtrpělivější, dokážou odolat nutkání a vždy si na všechno počkají? A kdo naopak by potřeboval pytlík s ledem na čelo, aby se zklidnil a zpomalil ve svých rozhodováních? První tři jsou nejméně trpělivá znamení, poslední tři v seznamu naopak nejvíce trpělivá. Jak jste na tom vy s trpělivostí?

  • 1.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Život je pro Střelce jako houba a oni se z ní snaží vyždímat každou kapku. Co kdyby o něco přišli? S batohem neustále přes rameno jsou tihle milovníci svobody vždy v pohybu. Jsou nuceni riskovat a zažívat vzrušení, o kterém přece za to stojí vyprávět svým vnoučatům. Nikdo přece nechce slyšet příběhy o tom, jak seděli v koutu s ručníkem kolem hlavy a čekali, až mu uschnou vlasy. Nebo čekat hodinu, než přijde číšník s účtem nebo čekat na to, až přestane venku pršet. Střelci nenávidí všednost. Jsou připraveni vyrazit na další dobrodružství a z celého srdce odmítají cokoli nebo kohokoli, kdo se pokusí ukotvit jejich loď.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Brilantní intelektuálové na jedné straně a zatvrzelí know-it-all na straně druhé. Vodnáři myslí dopředu do budoucnosti, takže z nich můžete mít někdy pocit, jako by se vrátili z jiné dimenze. Byli to určitě Vodnáři, kteří jako první začali používat ekologické lahve na vodu, nebo jedli tofu ještě předtím, než to bylo trendy. Vodnáři si hlavně přejí, aby všichni přestali zaostávat a běželi za svými progresivními ideály. Chcete vyzkoušet trpělivost Vodnáře? Sledujte je, jak se snaží naučit nováčka, jak převést dokument do pdf nebo jak budou reagovat na odpověď „takhle se to dělalo vždycky“, a uvidíte. Vodnář nemá čas na neschopnost ani lenost, má plné ruce práce s budováním své globální utopie.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Trpělivost je ctnost. A tuhle ctnost Berani opravdu nemají. Než by si sami upekli pizzu, raději si ji objednají, než by vyrazili do kina, raději budou sledovat filmy na Netflixu. Okamžité uspokojení je pro Berana vzrušující a tomu nemůže nikdy odolat. Nic tolik nedráždí jejich emocionální nastavení víc než někdo, kdo se snaží vybrat film, na který se chce dívat, ale pořád se nemůže rozhodnout, nebo co si na sebe obleče. Berani jsou stvořeni pro akci a nenechají se strhnout detaily. Tato netrpělivost spojená s jejich stylem přímé komunikace znamená, že občas způsobí doslova požár. Ale nebojte se, oni to překonaní, jakmile dostanou to, co chtějí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Pro Býka je život naplněn vychutnáváním hezkých a příjemných věcí. Zemské znamení Býka, které má kořeny v hmotném světě, je praktické a vyrovnané. Dobře si uvědomují, že nesprávná objednávka kávy neznamená konec světa. Namísto toho, aby otravovali chudáka baristu, raději si objednají novou kávu, a navíc přidají zákusek. Proč se zbytečně stresovat a spěchat? Pro Býka existuje jen málo věcí, kvůli kterým stojí za to ztratit chladnou hlavu. Navíc možná dostanou latte zdarma.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby

    Empatické Ryby jsou vyladěny na to, aby vnímaly to, co jejich bližní cítí. Ponoří se pod povrch, aby cítily ty nejhlubší emoce. Zatímco někteří by troubili na pomalu se plazící auto v rychlém pruhu a snažili se ho předjet, Ryby to neřeší a trpělivě jedou za motorovým „šnekem“. Říkají si totiž, možná je řidič opatrný, nebo veze domů ženu s novorozencem. Nebo převáží dvacet ručně vyrobených keramických váz na uměleckou show. Ryby jsou schopny vidět nad rámec svých vlastních potřeb a soustředit se službu směřující k většímu dobru. Všichni jsme totiž podle Ryb propojeni.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 6.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh

    Kozorozi jsou přísní a rozumní „otcové“ zvěrokruhu. Vedou svůj život s moudrostí dospělých a vše mají pod přísnou emoční kontrolou. Neexistuje tedy žádný způsob, jak by se nechali vyprovokovat nebo frustrovat z toho, že musí čekat hodinu v čekárně u zubaře. Místo toho bude Kozoroh maximalizovat každou minutu tím, že odpoví na emaily, bude číst zprávy a plánovat pracovní schůzky na další dva týdny dopředu. Pokud Kozoroh vidí na obzoru cíl (tedy v případě stomatologie zdravé a opravené zuby), je ochoten počkat a vydržet i několikahodinové čekání. Trpělivost je jen dalším testem sebekázně Kozoroha.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz