Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jak okouzlit chlapa podle horoskopu? Využijte svoji nejsilnější stránku!

/
  • Zvěrokruh
    Zvěrokruh (iStock)
    2. září 2021 ● 06:00

    Asi jste už dávno zjistila, že nějaké obecné příručky, jak dostat chlapa na kolena, nefungují. Každá jsme totiž jiná a podle znamení používáme při flirtování jiné fígle.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

    To, že vaše kamarádka zkouší při balení chlapů něco jiného, ještě neznamená, že to samé zafunguje ve vašem případě. Berte své neobyčejné vlastnosti jako svou zbraň a budete mít předem vyhráno.

  • 1.

    Beran – odvaha

    Beran - odvaha

    Muži vás vnímají jako ženu přímou, rozhodnou, silnou a statečnou. Asi to nebude nic pro ochranitelské typy, ale takové vy ani nevyhledáváte. Nechcete mít vedle sebe někoho, kdo si bude připadat vedle vás nedoceněně. Potřebujete chlapa, který vaši odvahu bude obdivovat. Pozor ale na to, abyste to nepřepískla. Odradit je může naopak to, když jste zvyklá lidi okolo sebe komandovat.

  • 2.

    Býk – ideální manželka

    Býk - ideální manželka

    Ženy v tomto znamení jsou jednoznačně rodinné typy. Svého partnera dostanete jako pečovatelka, která se stará o teplo domácího krbu. Jste pro něj pracovitá, pořádná a zároveň milující celým svým srdcem. To z vás dělá dokonalou manželku. Tyto vlastnosti ale ocení hlavně ti adepti, kteří se touží už usadit a založit rodinu.

  • 3.

    Blíženci – sex-appeal

    Blíženci - sex-appeal

    Pro muže jste přitažlivá a obzvláště okouzlující. Líbí se jim, že dbáte na svůj vzhled a zároveň jste vtipná a velmi komunikativní. Snadno si získáte pozornost mužů, ať už tím, že dobře vypadáte, nebo svou kreativitou. Sbalit někoho pro vás nebude tak těžké jako si ho udržet. Vašemu vyvolenému totiž může po čase vadit vaše náladovost.

  • 4.

    Rak – chápající

    Rak - chápající

    Muže možná nezaujmete na první pohled. Jste totiž plachá, citlivá, zato jste empatická, což ocení až při dalším seznamování. Vaše vztahy nejčastěji vznikají z dobrého přátelství. Často mužům totiž sloužíte jako vrba, a proto se začnou vedle vás cítit brzy uvolněně. Zase si ale dávejte pozor na spasitelský komplex, muži vás pak mohou začít využívat.

  • 5.

    Lev – nedobytná pevnost

    Lev - nedobytná pevnost

    Získat vás stojí muže hodně času a možná i peněz. Jen tak s něčím se totiž nespokojíte a rozhodně vám dělá dobře, když vás nápadník dobývá. Určitě je dobré dávat najevo, že nejste tak snadno k mání, to i hodně ješitné muže přitahuje a láká, ale bacha na to, ať to nepřeženete. Řadu z nich vaše nekonečné odmítání může unavit. 

  • 6.

    Panna – pečlivka

    Panna - pečlivka

    Chlapi bývají obvykle neorganizovaní a nepořádní, jsou proto rádi, když tohle můžou přehodit na svou drahou polovičku. A to je přesně vaše šance! Jste velmi pečlivá a pořádkumilovná – přesně takové vlastnosti váš potenciální partner jistě ocení. Jen se vyvarujte kritizování a nevhodných poznámek na jeho bordelářství.

     

  • 7.

    Váhy – nejlepší kamarádka

    Váhy - nejlepší kamarádka

    Jste chápající a přátelská a přesně těmito přednostmi muže udoláte. Bude vás brát nejen jako milenku, ale i jako kamarádku do nepohody a určitě vás hned rád představí svým přátelům, rodině a kolegům. Kromě výše popsaného jste totiž také sečtělá, inteligentní, taktní a zároveň dbáte o svůj zevnějšek. Pro svého vyvoleného budete klenot, kterým se bude chtít chlubit.

  • 8.

    Štír – svůdnice

    Štír - svůdnice

    Muže bude přitahovat, že jste vášnivá, sexy, ambiciózní, inteligentní a samostatná. Všemi těmito vlastnostmi totiž Štírky oplývají. Proto když se do někoho zakoukáte, není pro vás problém dotyčnému zamotat hlavu. Někdy vás ale nezastaví ani to, když je muž zadaný. Jste dokonce natolik vynalézavá, že ho získáte stůj, co stůj.

  • 9.

    Střelec – dobrodružka

    Střelec - dobrodružka

    Doslova milujete dobrodružství, svobodu a nezávislost. Mužům těmito vlastnostmi budete velmi blízká a nebudou mít s vámi na začátku vztahu obavy, že je poženete před oltář. Užijete si určitě spolu spoustu zábavy, cestování a budete objevovat nové věci. Problém může nastat, pokud se budou chtít usadit a vaše volnomyšlenkářství jim začne překážet. Potřebujete totiž i ve vztahu svobodně dýchat.

  • 10.

    Kozoroh – dokonalá výzva

    Kozoroh - dokonalá výzva

    Ženy ve znamení Kozoroha jsou pro muže opravdovou výzvou. Je totiž pro vás charakteristické, že působíte uzavřeně, a tím pádem nedostupně. Cesta k vašemu srdci bývá spletitá, a ne každý si na vás troufne. Navíc jste velmi konzervativní a tradičně založená, a to zdaleka ne každému bude imponovat. Vy okouzlíte hlavně muže, kteří chtějí neustále dobývat.

  • 11.

    Vodnář – intelektuálka

    Vodnář - intelektuálka

    Vodnářky jsou velmi inteligentní ženy. Máte spoustu zajímavých nápadů a také máte hodně načteno. Tím uděláte na muže dojem, protože budou mít pocit, že si s vámi mají co říct. Jen si dejte pozor, ať to zase nepřeženete. Někdy si stojíte tvrdě za svým, a pokud má někdo na věc jiný názor, tak ho nechcete poslouchat.

  • 12.

    Ryby – vrba

    Ryby - vrba

    Jste velmi citlivá a empatická duše. Muži proto nebudou mít žádný problém se vám s něčím svěřit. Svou povahou proto okouzlíte hlavně ty, kteří mají zlomené srdce kvůli jiné ženě a u vás budou hledat útěchu a porozumění. Navíc budou mít ve vás jistotu, že je budete hluboce a věrně milovat. Je ale na vás, abyste si mezi nápadníky nevybrala citlivku, která vám bude neustále fňukat na rameni.

    připravila: Štěpánka Bínová

Autor: Štěpánka Bínová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz