Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex drive podle znamení. S kým si v posteli užijete a s kým skoro vůbec?

/
  • (iStock)
    10. září 2021 ● 06:00

    Pohlavní pud je individuální a každý člověk k sexu přistupuje jinak. Víte ale, že libido může být podmíněno i hvězdami? Samozřejmě, že sex si nakonec užívají všechna znamení, ale potřeba intimního spojení, fyzických dotyků a touhy se řídí z velké části i tím, kdy jste se narodili. Jak to, že některá znamení mají od přírody větší sexuální touhu a "drive", zatímco jiná preferují ve vztazích něco jiného?

    Není neobvyklé, že v partnerském vztahu záhy zjistíte, že vaše libido není stejné, a že si tedy téměř jistě nemůže stoprocentně užít postelové radovánky. Jak to tedy je, pokud jde o jednotlivá sluneční znamení? Následující seznam začíná těmi, jejichž sexuální drive je spíše upozaděn, a končí těmi, kteří se bez sexu neobejdou.

  • 1.

    Váhy (23. září - 21. října)

    Váhy

    To, že jsou Váhy uvedeny jako znamení s nejnižším sex drivem, neznamená, že by neměly sex rády vůbec. Jednoduše jen upřednostňují jiné typy intimních vztahů, jako jsou rodina a přátelství. Sex u nich vstupuje do hry až tehdy, když chtějí opravdu prokázat lásku a oddanost. Je u nich také méně pravděpodobné, že se do něj vrhnou spontánně a uvolněně, jako jiná znamení. I sex si musí promyslet.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 2.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Vodnáři touží především po svobodě, takže nechtějí, aby jim v tom mohl „překážet“ nějaký sexuální vztah. Nesnášejí nátlak, a to ani sexuální. Toto vzdušné znamení má často hlavu v oblacích, pokud jde o sex, a může se chovat poněkud volněji, pokud jde o sexuální spojení. Rozhodně svůj život nestaví na sexu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna

    Panny jsou ve skutečnosti známé tím, že v posteli mohou překvapit, protože je to jedno z mála míst, kde si mohou skutečně dovolit být samy sebou. Problém ovšem je dostat je do té postele. Panny potřebují partnera, který jim pomůže zbavit se přehnané touhy být dokonalé a který jim umožní oddat se sexu a zcela se uvolnit.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 4.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci

    Mnozí by jistě řekli, že nestálí Blíženci jsou sexuální draci, ale není to tak. Ano, jistě, jsou nestálí, a když se začnou nudit, přeskočí k jinému partnerovi. Ovšem pokud jde o sexuální libido, trvá jim déle, než se „zahřejí“, protože k prohřátí motoru potřebují taky skvělou komunikaci, intelektuální stimulaci a spoustu legrace. Na druhou stranu ale stačí jeden špatný pohyb nebo slovo a oni se zaseknou a přestanou hořet.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 5.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh

    Kozorozi mají pověst stabilních a konzervativních lidí, ovšem tyto vlastnosti se mohou hodit překvapivě i v ložnici, zvláště pokud jde o vytrvalost. Kozorozi chtějí svým sexuálním partnerům dát maximum a chtějí taky co nejvíc vydržet, aby byl partner spokojený. Jsou více než ochotni investovat do sexu, aby byli jejich milenci opravdu šťastní.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 6.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak

    Raci dávají vždy přednost tomu, aby jejich sexuální styky byly smysluplné, efektivní a naprosto dokonalé. Vědí, že aby pro ně byl sex opravdu příjemný, potřebují si vybudovat důvěru, což může nějakou chvíli trvat. A Raci jsou vždy ochotní čekat. Protože vědí, že kdo si počká, ten se dočká.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 7.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby

    Empatické Ryby milují sex a sexuální spojení, ale jejich touha je zcela závislá na tom, co skutečně cítí. Jakmile cítí téměř spřízněné spojení, jejich sexuální drive vybuchne. Pokud ale takové spojení neexistuje a Ryby to necítí, jejich vášeň bude chladnější než ledová řeka kdesi na Aljašce.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 8.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Sexualita Lva závisí vždy na druhé osobě. Pokud najdou někoho, kdo je ochoten chovat se k nim jako ke králi džungle, kterými jsou, ohnivé lví libido bude doslova astronomické. Ale když se setkají s někým, kdo se chová vlažně nebo se to pokouší „jen hrát“, jejich sexuální apetit zmizí rychleji, než byste řekli švec.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Koketní Střelec miluje útěky, a protože patří k ohnivým znamením, žije z rozmanitosti a dobrodružství. Víc než jakákoli jiné znamení jsou Střelci připraveni na neformální dovádění v ložnici. Na druhou stranu dávají někdy přednost rozmanitosti života před postelovými hrátkami. Vždyť v životě je tolik jiných zajímavých věcí než jedna vášnivá noc.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Beranovi vládne planeta Mars a Mars vládne sexuální touze, takže si to spočítejte. Je to jasné jako facka, že Berani rádi svádějí a užívají si sexu. Mají rádi sex ve všech podobách a už samotné mluvení o něm je dokáže pořádně rozžhavit.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 11.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Smyslný Býk miluje fyzický dotek a potěšení všeho druhu, takže by nemělo být překvapením, že jsou téměř na vrcholu našeho seznamu. A jakmile dojde k sexu, nikdy nevyskočí z postele, aby odešli, ale naopak budou pokračovat s mazlením a dalšími intimnostmi, které si zaslouží zlatou medaili.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 12.

    Štír (22. října - 21. listopadu)

    Štír

    Sexy Štíři jsou proslulí vysokou sexuální touhou, která je poháněna jejich potřebou dobrodružství a intimity. Nikdy to pro ně není jen hra s čísly. Štíři jsou také velmi vybíraví vůči svým partnerům a drží si vysoké standardy, což znamená, že pouze tehdy, pokud v nich vidí VIP osobu, dokážou rozpoutat svou divokou sexuální stránku.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz