Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

6 největších lhářů zvěrokruhu, kterým nedělá problém lhát kdykoli a o čemkoli

/
  • (iStock)
    26. dubna 2022 ● 06:00

    Všichni občas lžeme. Ať už proto, abychom se vyhnuli problémům, nebo abychom vypadali mnohem úžasněji, než jací jsme ve skutečnosti, nebo jednoduše proto, že je to forma závislosti, kterou v sobě máme zakořeněnou.  

    Ale i když teď budete křičet do světa, že jste fakt nikdy nelhali, je faktem, že někteří lidé lžou víc než druzí. A má to velkou souvislost s astrologií. Která znamení zvěrokruhu lžou víc nebo je pravděpodobné, že lhát budou, když na to přijde?

  • 1.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Štír je na prvním místě seznamu těch, kteří lžou nejvíc! Upřímně, je někdo překvapený? Zřejmě ani moc ne, pokud znáte nějakého Štíra. Jde totiž o nejmanipulativnější a lživé znamení, u něhož si nemůžete být jistí ničím. Štíři vynikají ve lhaní a žádné jiné znamení s nimi nemůže soupeřit. A co je nejhorší? Jsou tak dobří ve lhaní, že sami mají někdy problém rozeznat pravdu od lži.

     

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Blíženci sice nikdy nebudou tak lživí jako Štíři, pokud jde o manipulaci a lhaní, ale co si budeme povídat, určitě pro to mají velký talent. Lidé to navíc o nich vědí a dost často jim to ani nezazlívají, protože jsou vlastně roztomilí a zábavní. Okolí jejich lži přijímá jako součást jejich osobnosti. Ovšem jejich záliba v malých lžích je těžko léčitelná a Blíženci to dobře vědí.

  • 3.

    Ryby (19. února - 20. března)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Ačkoli může být snadné zavrhnout Ryby jako dychtivé a citlivé duše, realita je taková, že pod rouškou anděla se skrývá maličký ďábel, který lže pokaždé, když potřebuje získat, co chce. Díky jejich schopnosti být mnohem intuitivnější než většina dalších znamení Ryby přesně vědí, proč musí lhát a jak lež použít, aby dostaly téměř za každé situace to, co chtějí.

     

  • 4.

    Váhy (23. září - 22. října)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Váhy jsou kombinací kouzelnosti a manipulativnosti a to nich dělá velké lháře. Lžou, aby se dostaly z potíží, lžou, aby vypadaly lépe, než jaké jsou, a lžou, aby získaly, co chtějí. V podstatě to tedy vypadá, že lžou neustále. Ale zároveň si jsou vědomy svých lží a velmi často se pokoušejí změnit již vyřčenou lež, která se zdá ještě neuvěřitelnější než ta předchozí.

  • 5.

    Rak (21. června - 22. července)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Raci jsou absolutními lháři, ale na rozdíl od ostatních znamení v tomto seznamu jejich lži nemají za cíl ublížit někomu nebo získat to, co chtějí. Obvykle lžou, aby nemuseli říct pravdu. Takže i když patří k největším lhářům zvěrokruhu, jejich lži jsou obvykle neškodné.

     

     

  • 6.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Podobně jako Raci ani Vodnáři nelžou proto, aby nějak výrazně škodili. Většinou lžou proto, aby udrželi klid a nikomu zbytečně nemuseli ublížit. Všechny lži, které Vodnář vypustí z pusy, jsou de facto druh ospravedlňování, protože Vodnář věří ve svou pravdu a je připraven z tohoto důvodu lhát. Každopádně lhaní nepovažuje za hřích.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz