Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdo se rád hádá úplně o všem a s kýmkoli? Tahle 4 znamení si v tom libují!

/
  • (iStock)
    29. května 2020 ● 06:00

    Kam byste zařadili sami sebe? Držíte se zpátky a neradi vstupujete do hádek, nebo patříte k těm, kteří doslova milují slovní boje? Někomu doslova vyhovují konflikty a stačí naznačit, a hned se pustí do hádky. Někteří z nás jsou prostě tak trochu startovací a vyletí jako čertíci, když přijde na věc.

    Pokud jde o astrologii, najdou se ve zvěrokruhu znamení, která se ráda hádají, a to často jen z rozmaru, protože je to baví. Argumentování je u nich na denním pořádku a oni jsou doslova nadšení, protože je to pro výzva a dává to jejich životu adrenalin. Kdo je podle vás hádavý typ?

  • 1.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Býk je známý tím, že je velmi tvrdohlavý. Tím je řečeno mnohé. Jsou nastaveni tak, že se hádají často jen proto, že si chtějí stát na svém. Je velmi těžké je přesvědčit o něčem, čemu sami nevěří. Můžete to sice vyzkoušet a pokusit se je přimět, aby viděli věci z vašeho úhlu pohledu, ale ve finále to pravděpodobně povede k hádce. Dobrá věc ale je, že Býci mají dobré srdce a většinou ho mají taky na správném místě. Jakmile v hádce zjistí, že nemají pravdu, raději se hádat přestanou.

     

  • 2.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Lvi jsou známí tím, že jsou velmi citliví ve srovnání s jinými znameními zvěrokruhu, takže cokoli si berou dost osobně. Také, stejně jako Taurus, je pro ně těžké vyrovnat se se situací, která jim moc nevoní. Kvůli tomu se u nich často projeví sklon k hádkám a argumentaci. Možná, že kdyby dokázali nahlížet na věci z pohledu ostatních, nebyli by tak hádaví.

  • 3.

    Váhy (23. září - 22. října)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Váhy je znamení, které vás přesvědčí, že být hádavý, může být vrozenou kvalitou. Když by lidé měli diskutovat o tom, zda je něco černé, modré nebo bílé či zlaté, Váha by pravděpodobně řekla, že je to červené a zelené. Být neustále v protikladu je něco, co je pro Váhy typické. Důvodem je to, že touží neustále po nějakém oponentovi. Je ale dobré si uvědomit, že jejich argumentace obvykle není nijak tragická a škodlivá, spíše je to jen jakýsi instinkt. Pokud máte přítele nebo člena rodiny v tomto znamení, možná byste je měli informovat je, že jejich potřeba hádky nebývá zdaleka příjemná. Obvykle se pak budou cítit špatně a hádat se přestanou.

     

  • 4.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Kozorozi si obvykle myslí, že jsou moudřejší a zkušenější než všichni ostatní, a obvykle to dávají najevo právě během hádek. Dost často se na ostatní dávají blahosklonně, a když si o druhých myslí, že jsou poněkud „hloupější“ než oni, klidně je začnou poučovat a hádat se s nimi. Je dobré jim připomenout, že názory ostatních jsou stejně platné jako ty jejich.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz