Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na září: Kdo zažije měsíc plný zvratů a na koho čeká milostné dobrodružství?

/
  • Co čeká jednotlivá znamení v září?
    Co čeká jednotlivá znamení v září? (iStock)
    27. srpna 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude devátý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc září!

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com

    Po letních radovánkách je na čase vrátit se zpět do pracovního režimu. Zrozenci Berana na sebe kladou velmi vysoké nároky. Od 6. září se ledy prolomí a ucítíte příznivý vítr v milostných záležitostech. Singles potkají optimisticky smýšlející osobu, které v žilách koluje vášnivá krev! Na pracovišti oproti tomu počítejte se spíše nepřátelským klimatem. Valí se na vás přehršel úkolů, ale panikařit byste neměli, protože není důvod, abyste to nezvládli.

     

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com

    Zářijový vývoj je pro zrozence ve znamení Býka plný zvratů a překážek. Hvězdy vám připravují jednu zkoušku za druhou, ale vězte, že je to proto, že z nich máte vzejít silnější a odhodlanější dosáhnout svých cílů! Letní románky vezmou rychle za své, také pracovní záležitosti hlásí několik černých puntíků. Po prázdninovém programu se do potřebného tempa dostáváte horko těžko. Prokrastinace však neujde nadřízeným. To se hlavně v první půli měsíce nevyplácí, tak si na to dejte pozor.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    Autor: shutterstock.com

    Hvězdy budou kouzlit ve váš prospěch na poli lásky, takže se od 9. 9. máte prostě na co těšit. Nezadaní k sobě přitahují člověka, se nímž mají hodně společného. Už nezávazná konverzace plyne v příjemném duchu a napovídá hezké zítřky. Zářit budete i v profesních záležitostech. Ve hvězdách se zrcadlí důležitá pracovní schůzka, na které to rozbalíte ve velkém stylu. Nezdar je slovo, které tento měsíc neznáte. Užijte si to! 

     

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com

    Záležitost, která vás v devátém měsíci roku zajímá nejvíce, je láska. Milostné vazby jsou kvůli kvadratuře Marsu napjaté jako struna. Nedokážete pochopit partnerovy pohnutky, chcete všechno teď hned a podle svého. Dokud neovládnete rozhárané emoce, obrat k lepšímu se nedostaví. Hvězdy vám také poněkud ubírají na kreativitě, což se odráží na finančním zajištění. Je čas zastavit se a hledat nový směr.

     

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com

    Hned 6. září se kormidla chopí láska, aby vás vyvezla na plavbu plnou tělesných i duševních libůstek. Sex-appeal z vás dělá neodolatelný úlovek, což je dobrá zpráva především pro nezadané Lvy. Těm jde hlavně o nezávazné pobavení a před vážnými vztahy kličkují. Okolo 18. září se těšte na lukrativní pracovní příležitost. Zato s financemi to je v tomto čase poněkud náročnější. Příliš utrácíte, proto dobře zvažte, co si kupujete, a větší investice raději odložte na pozdější dobu.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com

    Zrozenci Panny mohou vyhlížet pohodový měsíc bez větších výkyvů a nepříjemných novinek. Budete mít dostatek prostoru pro rozvíjení svých koníčků i další vzdělávání. Zapracujte hlavně na své sebedůvěře. Tím si otevřete cestu k lepší budoucnosti na pracovní i milostné půdě. Okolo 25. září se zvyšuje šance na seznámení s inspirativním človíčkem. Nepůjde o lásku na první pohled, ale o hluboké přátelství.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    Autor: shutterstock.com

    Pokud jste delší dobu nezadaní, nese v sobě září příjemné poslání, totiž vřelý zájem sympatického člověka. Horší situace nastává v pracovní oblasti, v níž se nejspíš nevyhnete zásadní změně. Zprvu ji nevítáte s otevřenou náručí, ale kolem 14. září dokážete uvidět i možné pozitivní přínosy. Nepodléhejte splínu, ale bojujte za své místo na slunci. Po celý měsíc víc odpočívejte. Vaše tělo není stroj.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com

    Milí Štíři, v zářijovém měsíci si uvědomujete svou cenu. To má klíčový vliv na situaci na pracovišti, ale zasáhne to i milostný život. Singles by moc rádi poznali ideální společnost pro život, ale výběr je nevyhovující. Raději tedy počkejte na lepší úlovek. V zaměstnání se dostanete do sporu kvůli neadekvátní odměně. Budete se bít za finance, které vám právem patří. V půli měsíce pozor na zbytečné útraty.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    První zářijové dny mohou ještě drhnout z pohledu pracovního klimatu, ale od 5. 9. se situace obrací ve váš prospěch. Bleskové uvažování a neotřelé nápady jsou vstupenkou do nového projektu. Vedení dává najevo, že vám důvěřuje! Jedete na plný plyn, ale do 21. 9. byste měli své síly hlídat a dbát na vydatný odpočinek. Poté se rezervoár vaší energie stabilizuje. Ani s láskou to nevypadá vůbec špatně!

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

    Vstupujete do náročného období, kdy vám mohou některé věci přerůst přes hlavu. V lásce se střežte románku s člověkem, který se k vám od první chvíle nehodí. Na seznamování není zkraje měsíce správná doba. Komplikace bohužel hrozí i na pracovní půdě, špatně se soustředíte a podrýváte svou sebedůvěru. Mnohdy nemáte daleko k syndromu vyhoření. Poslední zářijová dekáda však konečně přinese o poznání více energii, proto vydržte!

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    Hvězdy se postarají o to, abyste do zářijového startu měli tolik elánu, kolik dokážete pobrat. Veselá, bezprostřední nátura vám kolem 4. září otevírá cestu k srdci atraktivního protějšku. Vzájemné sympatie nelze přehlédnout! Na pracovišti překypujete aktivitou, originálním řešením překvapíte nadřízeného i náročného klienta. Slíznete smetanu a úspěch vás nemine. Jen s penězi zacházejte opatrně.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: shutterstock.com

    Ryby by 9. měsíci roku měly stát nohama na zemi, i když zrovna tohle pro ně není jednoduché. V páru se kvůli tomu dostáváte do sporu, protože nestačí jen stavět vzdušné zámky. Partner vás obviňuje z naivity. Nebezpečné to je hlavně v souvislosti s penězi, kdy můžete naletět lákavým slibům. Na novou lásku to v zářijových dnech nevypadá, zato šance na skvělé přátelství je velmi vysoká. V závěru měsíce se věnujte kreativním činnostem, ty vás budou těšit a motivovat.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz