Online chat
Dobrý den, milý Ravene, chtěla bych se zeptat, co mě čeká v lásce. Seznámila jsem se s mužem, zatím si jenom píšeme. Bude z toho něco? Děkuji.(Lenka)
Foto
Je sice pravda, že nás čeká v budoucnosti on-line život, všechno vsedě a s pohledem upřeným do monitoru, ale zatím ještě jsou přece jenom lepší vztahy osobní, reálné a živočišné. Epistolografické umění je sice zajímavé, ale chce to střídat s realitou. Pokud by to nešlo, tak budete muset ještě nějakou dobu hledat v lásce něco jiného.
Jak bude pokračovat naše manželství. Teď to není zrovna růžové. Děkuji(Ludmila)
Foto
Nebojte, ještě zrůžoví.
Hezký den, milý Ravene.Je můj nynější vztah ten pravý, máme společnou budoucnost? Roman 24.4.1986, Šárka 19.4.1986. A je má maminka zdravotně v pořádku, má si dávat na něco pozor? Velice děkuji a krásný zbytek léta.(Šárka.)
Foto
Ale jo, to vypadá docela dobře, takže vztah bude fungovat, budete si pomáhat a budete spolu šťastní - a maminka se nemusí ničeho bát, pokud nejezdí na elektrokole, tak jí nic nehrozí.
Dobrý den chci se zeptat ještě na jeden dotaz a to vztah, jsem rozvedená a ráda bych vedela kdy a jestli ještě potkám muže na dlouhodoby vztah. 19.6.75 (Jana)
Foto
Na přelomu roku 20 a 21.
Dobrý den, chci se zeptat na práci, konci mi smlouva v září, prodlouží mi ji a pokud ne, najdu hned novou? 19.6.75 (Jana)
Foto
Jste výjimka, měli by vám smlouvu prodloužit.
Dobrý den, mám ženské zdravotní problémy, mám jít na operaci?(Stanislava 15.10.1963)
Foto
Ano, bude to tak lepší.
Majú pre mňa karty nejakú radu. Na čo sa sústrediť ak sa chcem uzdraviť. Ďakujem. Veľmi ste ma potešili odpoveďou na moje predošlé otázky:)(Monika 13.5 1984)
Foto
Soustřeďte se na zdraví. Lidé kupodivu raději mluví o svých nemocích, než o svém zdraví.
Dobrý den,pane Ravene,syn Jiří 15.6.87 se mnou nemluví kvůli rozvodu již 9 let. Najde ke mě cestu jako k mámě?(Ilona )
Foto
Cestu k vám najde, až pochopí, že jeho otec ho sice ochotně, ale naprosto mylně informoval v mnoha poměrně dost důležitých vztahových otázkách. Ale asi to bude chtít ještě nějakou dobu odčekat. Škoda, že se základní mezilidské vztahy neučí na základních školách, když už jsou základní. Přitom je to tak jednoduché - stačí si uvědomit, že smysl života je pro všechny absolutně jednoduchý - udržet se naživu - a druhé základní pravidlo zní, každý nechť si žije svůj vlastní život podle sebe, čili by se neměl plést do jiných životů a neměl by dovolit, aby se do jeho života pletl kdokoliv jiný. Člověk, který se snaží manipulovat s ostatními, je psychopat, čili psychopata poznáme podle toho, že chce ostatní ovládat, proto také rád mluví s ostatními takzvaně mezi 4 očima (výjimky: bratře Žižko, pojďme si promluvit mezi třema očima), aby mohl pomlouvat nepřítomné a tím ovládat toho, s kým mluví. Jasné jak facka. Kdyby se to učilo, byl by na světě klid a mír. Pokud se na někoho nedostalo, může se mi ozvat přes argoni tečka kom ještě v rámci tohoto chatu, což jsou otázky zdarma. Raven
Dobrý den Ravene, vrátí se k nám manžel zpět? Děkuji(Rena)
Foto
Ne.
Dobrý den.Moc Vás prosím podívejte se na mě a mého manžela. Vidím a cítím že už to není jako dřív,a mám obavy že už se to nesprávný...Jak to vidíte do budoucna Vy?Moc děkuji snad se mi dostane odpovědi Já 22.3.81 On 15.1.74(Wendy)
Foto
Další vývoj vašeho vztahu nebude tak úplně jednoduchý, ani nebude prostě nalajnovaný kupředu, nejdříve ale k sobě získáte opět důvěru nebo trochu více důvěry, protože budete muset řešit nějaké spolené problémy a může to být i něco, co vás dva postaví proti rodině (to vždycky lidi stmelí nejvíce), váš manžel se opět začne spoléhat hlavně na vás a ne na cizí lidi, takže se přes určitou krizi, která se ještě projeví dostanete k ozdravné fázi vašeho vztahu, což by mohlo být cca koncem října a začátkem listopadu.
Dobrý den pane Raven, opět se ptám na práci. Stále se snažím, ale výsledek zatím nepřichází. Zlepší se má finanční situace? Díky a pěkný den Marsel(marsel)
Foto
Doba, kdy se mnoho věcí dá do pohybu je už konečně těsně před námi, takže je zde i hodně vysoká pravděpodobnost, že práci najdete do konce listopadu.
Dobrý den, Ravene, musela jsem v této době byt, z důvodu vyplaceni sestry, chtěla bych se zeptat, vím od vás, že ekonomika bude na podzim špatná, nepřijdu o tyto peníze? Budu je určitě potřebovat na bydlení. Díky Leňa (Leňa )
Foto
Otázka je celkem jednoduchá, složitější bude asi odpověď - v kartách se mi ukazuje a je to bohužel i v astrologických konstelacích, že září a hlavně říjen nebudou z ekonomického hlediska zrovna nejpříznivější, může nastat i z-měna v platební síle peněz, samozřejmě není žádný důvod se plašit, vše je řízeno uvážlivými a zkušenými hospodáři.
Milý Ravene, jak se nam bude s manželem dařit v následujících měsících . Diky Jana(Jana)
Foto
Tak nějak automaticky jsem si vzpomněl na knížku o umění, kterou jsem kdysi měl ve svém vlastnictví a rád jsem ji četl - jmenovala se Hledání a zápasy. Je tudíž možné, že i vás nyní čeká období "hledání a zápasů" a pokud se ptáme na možná nebezpečí, je zde i to, že se vás někdo pokusí okrást - a mohl by to být i nějaký psychopat z rodiny.
Dobrý den, tak co chlapi, roste nějaký pro mě? Dekuji (Veronika )
Foto
Už vyrostl a naučil se chodit. I bez auta, takže brzy přijde.
Dobrý den, Ravene, i když jste přeborník na množství vašich odpovědí, tak se bojím, že se na mě opět nedostane. Ptám se na dceru, nar.9.12.77, kdy potká muže, se kterým bude šťastně žít a který ji bude milovat tak, že jí to budou mnohé závidět. Změnila teď zaměstnání. Bude se jí tam dařit? Děkuji za odpověď(mamka)
Foto
Karty praví, že do půl roku bude vaše dcera mít muže svého srdce a je i hodně pravděpodobné, že právě změna práci či zaměstnání jí k tomu nějakým způsobem pomohou. Pozor, nemusí to fungovat tak, že někdo ze spoluzaměstnanců se do vaší dcerky bouřlivě zamiluje, ale jsou tam lidi, které tak nějak tuším podle karet a obyčejně je označuji jako "katalyzátor", čili člověk, který způsobi zajímavou reakci (seznámení), aniž by do reakce sám vstoupil), takže takhle nějak. Práce jako taková vypadá celkem dobře.
Dobrý den pane Ravene, po 10 letech se mi přihlásil muž, se kterým už tehdy něco proběhlo. Je 4 měsíce po rozchodu, mám pocit, že jen hledá náplast na bolístku, je hodný, ale neumí se smát srdcem, utíká sám před sebou. Co na to karty? Děkuji a krásný den a velké poděkování za to, že jste tady pro nás. Tarot -:) (Tarot)
Foto
Karty praví, že je to s nejvyšší pravděpodobností hledání možnosti vybít si někde zbytečnou energii, takže, pokud hledáte to samé, tak hurá, našli jste se, pokud by pro vás byl přínosnější delší stabilní vztah, tak, jak říkali naši otcové a dědové, "důvěřuj, ale prověřuj".
Milý čaroději, najdu ještě někdy lásku? (Klara )
Foto
Samozřejmě, že ano - a bude to tak složité, jak složité si to sama uděláte.
Dobrý den. Mám zůstat v současné práci , nebo hledat jinou. Je fyzicky náročná a jsem z ni dost vyčerpaná. Marcela 27.12.1979(Marcela)
Foto
Bude to chtít jinou práci, ale hledání bych nechal na začátek roku 21.
Hezke poledne Vam preji Ravene :) Moc Vas prosim o zodpovezeni dvou otazek. Prvni- muz, nar. 29.11. 1971. Ma smysl se jim zabyvat, byl by z toho vztah a nebo mu jde jen o milostne radovanky? Je tajemnej, jak hrad v Karpatech :D A druha otazka- zda do konce roku budu mit praci co za to bude konecne stat, popripade, zda pujde o praci na OSVC. Dekuji za Vas cenny cas, vazim si toho :) (Slunovrat)
Foto
Nemá cenu se zabývat tímto mužem, maně jsem si vzpomněl na Harryho Jelínka, muže, který prodal Karlštejn, protože tento mi připadá jako "muž, který prodal tajemný hrad v Karpatech, z toho nebude nic, tedy z dlouhodobého vztahového hlediska, jinak práce bude.
Dobrý den. Budou se naši nakonec rozvádět. Teď je to vše takové na nic ... (Dcera)
Foto
Nebudou.
Přejí pěkný den a zkouším dotaz, já býk, muž vodnář, který žije s jinou ženou. Návrat nečekám, spíš mám obavy, zda mě z jejich strany nečeká nějaká nepříjemnost. Zatím se nic neděje, ale problém (finanční( se rýsuje. Děkuji.(Jana)
Foto
Problém se vyrýsuje, řekl bych tak do prosince. Občas si vzpomeňte na pravidlo, štěstí přeje připraveným.
Dobrý den, Ravenku. Najdu si prosím v blizke dobe dobrou praci, ve ktere bych mohla nejaky ten patek vydrzet. Diky.(Sylva,17.9.1989)
Foto
To bude asi tak v listopadu.
Dobrý den, Pane Ravene kromě léta, jak skončí nebo dopadne vztah vodnáře a kozorožky? Děkuji(žena)
Foto
Skončí.
Krásný den, Ravene. Chtěla bych se zeptat zda mi vydrží vztah se staršîm nůžek. Je mi 40let a jemu 65let. Já kozoroh on střelec děkuji za odpověď a krásné dni Marcela.(Marcela)
Foto
Nejsou mezi vámi žádné vyložené negativní konstelace.
Chce mě za kamarádku, milenku, partnerku ? Děkuji předem.(Zuza)
Foto
Desítka Disků je kartou peněz, takže to vypadá spíše, že ve vás vidí banku nebo záložnu, ale znáte to pravidlo - nemohu půjčovat peníze, protože nejsem banka, když půjčím peníze příteli, ztratím prachy i přítele.
Zdravím, Ravene, nevím jestli se mám odstěhovat od manžela Jaroslava a rozvést, spálit mosty, nebo zůstat zrekonstruovat barák a žít tak jak doposud? Bojím se být sama ale manžel.se ke ne nechová dobře, tak abych mohla dýchat. Díky Leňa já ryba on váhy a pokud se odstěhovat a rozvést, je teď ten vhodný čas? DIKY(Leňa)
Foto
Změny budou dobré, až z Ryb odejde Neptun, jinak je lepší rekonstruovat barák a zkuste si občas, třeba na instagram nafotit nějaké hezké zákoutí, interiér s knihovnou, pendlovky po babičce a podobně. Umění je super zábava.
Dobrý den, pane Ravene, 4.9.2020 jdu ke státnicím, udělám to na první pokus? Budu sama proti 3 mužům:) Potřebuji předělat diplomovou práci, abych ji mohla v lednu 2021 obhájit, zvládnu to? Pak bych už měla konečně klid a čas na své soukromí. Děkuji moc za odpověď. S pozdravem Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Máte toho hodně, ale všechno zvládnete, i tu přesilovku, i ten časový pres.
Dobrý den Ravene, podaří se mi prodat pozemky na Slovensku alespoň do podzimu a za cenu kterou bych chtěla? Nebo bude nižší, předem díky Lenka 8.3 1969 (Lenka)
Foto
Cena bude nižší, popřípadě na to udělejte nějaký podzimní rituál, to je asi tak všechno, co můžete dělat.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat,jestli mi syn vyplatí podíl z domu,nebo jestli se dům podaří výhodně prodat?Zuzana 1.7.1963 a syn Martin 9.1.1989.Děkuji za odpověď....(Zuzana )
Foto
Budou komplikace spojené se ztrátou části financí, ale nemá cenu se hádat, není k tomu vhodná doba.
Dobrý den, mám se rozloučit i s ním 15.10.1978 nebo mu mám dát ještě šanci , že třeba někdy... ? Vůbec nepoznám , jak to se mnou má , co cítí . Já 3.12.1970 , děkuji za odpovědˇ. Iveta(Iveta)
Foto
Večírek na rozloučenou, sbohem a šáteček a jen tak mimochodem se můžete zmínit, že jste včera vyhrála ve sportce.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat,jestli se přestěhuji k příteli?Zuzana 1.7.1963 a Miroslav 16.4.1965.Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Nastanou komplikace, díky nimž se stěhování zdrží, může se nějaká brzda pokroku objevit v pracovní oblasti nebo v soukromé či v oblasti zdraví.
Prosim, co me ceka v zari a na co dat pozor? Dekuji(Marketa)
Foto
Září bude měsíc změn v pracovní a finanční oblasti, čili si dáte pozor na práci a na peníze, může se stát, že firma najednou skončí, tak ať všechno proběhne podle pravidel a může se stát, že to nebude vypadat dobře s novou prací, ale to se zase poměrně rychle zlepší, takže na takový ten stav "bez práce" by to vypadalo tak nanejvýš měsíc.
Dobrý den pane Ravene. Chci se zeptat na syna Petra/20.4.89, 4:30 ráno/. Jak se mu bude dařit v pracovní sféře a taky v lasce/Nelly 11.1.1994/ Děkuji maminka(maminka)
Foto
V zásadě se dá říct, že na něho nic špatného nečeká, takže se mu bude dařit dobře a bude mít i štěstí na pracovní kolektiv.
Rawe, děkuji za pohled do tarotu. Já a práce... najdu nějakou a která oblast by byla nejvhodnější. Velmi dekuji(Eva)
Foto
XIV. Velké Arkány - to je oblast umění, ale také oblast reklamy a s tím souvisí i všechno ostatní.
Čo ma čaká v láske? Nájdem toho pravého partnera pre seba. Príde mi do života niekto nový? Ďakujem.(Monika 13.5 1984)
Foto
Řekl bych, že se už pomalu blíží, ale jak jsme si řekli, ten čas bývá často až nepříjemně variabilní. Jak jsem si všiml, tak se to týká i toho, že když se na něco strašně moc těšíte, tak to současně jakýmisi tajemnými silami blokujete, pozorujte a dávejte na to pozor.
Dobrý den, chceme koupit byt proběhne vše bez problému, ještě se chci zeptat na vztah s manželem prostě řečeno to skřípe,je vidět někdo jiný. Děkuji (Lenka)
Foto
Byt by měl být bez problému, ukazuje se, že za pomoci RK nebo právníka to bude lepší, aby vás někdo zbytečně nenatáhl, s panem manželem se to časem urovná, zatím není vidět žádný totální rozpad, propad, ani cizí zavinění.
Dobrý den milý Ravene, dcera Jana 17.11.90 03:10 ráno. Najde ještě letos lásku,_ Případně vrátí se k minulému partnerovi Jan 19.9.89/. kde vidiím. že po 12 letém vztahu a téměř roční pauze to ani jeden z nich nemá vyřešeno? Děkuji mamka(mamka)
Foto
Na návrat to stále ještě nevypadá, ale kdyby si chtěli vyzkoušet takové to "otevřené partnerství", tak by jim to mohlo docela fungovat, ale to záleží na nich. Letos to ale na lásku s někým úplně novým nevypadá.
Dobrý den, Ravene, najdu do konce tohoto roku partnera? Děkuji za odpověď(Majda )
Foto
Spíše asi ne, možná by to mohl uspíšit rituál, ale pro vás by se spíše hodilo ještě počkat, až bude "po Vánocích"...
...s létem jsem se rozloučila - viz téma. Rozloučila jsem se i s oním mužem. Bude on mít v budoucnu uspokojivý partnerský vztah ? Děkuji za odpověď.(Vilma)
Foto
Takhle, podle toho jak to v kartách vypadá a jak se to jeví, budete mít možnost dožít se takzvané satisfakce, nepřísluší mi už hodnotit situaci z jeho hlediska, to je skutečně jen a pouze jeho věc. Pocit satisfakce je takový docela zajímavý pocit, protože se týká pouze vás. Sám bych o tom mohl sáhodlouze vyprávět, protože jsem během svého života už pohřbil tři tchýně, no nic, však uvidíte sama.
Dobrý den, kdy by byl nejlepší čas změnit práci dekuji(Zdeňka)
Foto
Na jaře 2021, některé firmy do té doby nepřežijí, takže by bylo i zbytečné u nich nastupovat do zaměstnaneckého poměru.
Pěkný den, Ravene, budu muset v příštím roce 2021 (v létě) řešit změnu pracovního místa? Děkuji za Vaši odpověď a zdravím! (Denisa)
Foto
Jak je vidět, tak to na vás s velkou pravděpodobností skutečně čeká.
Podaří se mému bratrovi získat péči na osobu blízkou? Je tu možnost i finančně? Byl soud a ten To zamítl odvolal se a teď se čeká znovu na vše od začátku má už šanci tohle konečně vyhrát? Jak to vidíte a po případě kdy tak děkuji Ivana (Ivana )
Foto
U našich soudů nevyhrajete nikdy nic, sám bych mohl o tom napsat knihu, ostatně, už ji píši.
Dobrý den milý Ravene,Chci se zeptat, zda odjedeme tento pátek na 14 denní dovolenou do Chorvatska a zda bude dovolená v klidu, a to vzhledem k situaci. Jede s námi i dcera Jana. Děkuji Jana 15.1.68 23:45(dovolenáJana 68)
Foto
Karty praví, že ano. Ono se dost liší to, co se píše od toho, jak se to jeví ve skutečnosti. Nedávno jsem četl, jak jsou na hranicích šílené fronty a jak tam lidi šílí jako v americkém filmu o invazi přerostlých pavouků a potom mi večer známý říkal, že před pár hodinama projížděl hranice Chorvatsko - Slovinsko a tak dále a že tam nikdo nebyl a na hranicích po nich nikdo nechtěl ani občanku. Nebo, že do Řecka se musí mít nějaké potvrzení - potom tam známí odjedou a nikdo po nich nic nechtěl. Vždycky si musím vzpomenout, jak pravil klasik - šedá je každá teorie, zelený života strom. Asi se budeme muset ještě hodně učit, komu věřit a komu se smát do obličeje.
Zlepší sa moje ženské zdravie? Podarí sa mi uzdraviť? Ďakujem.(Nika 13.5 1984)
Foto
Možná by trochu pomohla i psychosomatika, i když si osobně nemyslím, že se rány vítězů hojí rychleji než rány poražených, Pyrrhos by mohl vyprávět, ale často je zajímavé zkoušet spojovat myšlenky na zdraví se zdravím samotným. Sám osobně dost pevně věřím na sílu podmíněných reflexů, myslím, že I. P. Pavlov zůstal v této oblasti dodnes nedoceněn (nedá se jednoduše bagatelizovat, že Pavlov byl muž, který slintal, když krmil psy), s pomocí jeho učení by se dalo nahradit i zbytečně drahé a neúčinné očkování. Prostě byste zkoušela meditace - moje definice meditace je, "vytváření a upevňování podmíněných reflexů, užitečných pro zdraví a pro život".
Čo ma čaká v láske. Nájdem toho pravého partnera pre seba? Príde mi do života niekto nový? Ďakujem.(Monika 13.5 1984)
Foto
Všechno před vámi leží jak na příslovečné dlani, jen ji sevřít.
Dobrý den pane Ravene co mě čeká v nejbližší budoucnosti budou tam nějaké změny a budou dobré či špatné? Děkuji colita (Colita )
Foto
Změny budou v následujících měsících nad vámi viset jak pověstný Damoklův meč, ale nakonec k ničemu až tak zásadnímu nedojde. Takže změny spíše ne než jo, ale bude to spíše lepší než horší.
Zajímá mě nový muž v mém životě. Děkuji (Magdalena Vörösova )
Foto
V tarotech má kartu Princ Pohárů, to je krásná karta, obvykle se jí mezi vykladačí říká "ideální partner", já sám tuto kartu nazývám "muž, co po čase tolik nevadí" - takže už je v astrálu, kdy se z astrálu vyloupne do žhavé skutečnosti, to už karty bohužel nepoví, ale pravda je, že také nemusíme vědět všechno. Starý dobrý věštec Fíneus, který se pokoušel chovat Harpyje, by mohl vyprávět.
Zlepší sa moje zdravie? Podarí sa mi uzdraviť? Ďakujem.(Nika 13.5 1984)
Foto
Jak říkám, nesmíte být netrpělivá.
Milý Ravene, těším se vždy na Vaši věštírnu, jste věcný,trefný a ten Váš humor.... Prosím, jak zharmonizovat mé manželství...kde je problém?(Reni)
Foto
A jejda, to zní, jako kdybyste měla méně peněz než váš pan manžel, ale vážně, teď to vypadá tak, že budete muset řešit nějaké problémky společně, ruku v ruce takříkajíc a to by vás mělo stmelit. Minimálně do poloviny roku 2021. Jinak se zkuste s manželem domluvit třeba že začnete společně cvičit tantru, to pomáhá vždycky.
Dobrý den, mám neustálé zdravotní problémy, je naděje na zlepšení ? nar.6.12.1958(Jarka)
Foto
Takhle - naděje na zlepšení je dost vysoká, ale lepší by bylo, kdybyste měla možnost se léčit doma, nikoliv v nemocnici, to je už jedno, jestli to nazveme psychosomatikou nebo jiným termínem, prostě doma je doma.
Čo ma čaká v láske? Nájdem toho pravého partnera pre seba? Ďakujem.(Monika 13.5 1984)
Foto
Jednoznačně ano.
Jsem v manželství už přes dvacet let můj manžel je odemne o 18 let starší manželství nefunguje jak bych očekávala myslím si že mi něco tají proto vás žádám zda byste mi mohl říci jak vidíte nás dále nebo mě čeká ještě jiný muž který by mě miloval a sekterym bych byla šťastná? V manželství máme neustále boje hádky a už nevím co mohu čekat od něj dále pořád mi něco říká že má předemnou nějaké tajemstvi navíc ani zdravotně na tom není dobře mě už vše unavuje a chci být konečně šťastná v životě a ne se takto stresovat děkuji pěkně Zdena (Zdena)
Foto
Inu, vzhledem ke svým vlastním životním zkušenostem bych řekl, že jste s manželem asi tak stejně staří a to může být příčinou vašich hádek a nedorozumění. Nicméně, vážně - jste nekompatibilní, v současné době se k sobě vůbec nehodíte, váš partner má dojem, že i kdyby se s vámi rozešel, tak si rychle najde podobnou partnerku, v tom se samozřejmě mýlí, ale to je celkem jedno, zajímavé by bylo, kdybyste této situace využila a kdybyste se domluvili na rozchodu, rozvodu, volnosti, bratrství - a nemusíte mít strach, že si někoho pro sebe nenajdete. Horší to asi bude mít on, ale to nemusíte řešit teď.
Dobrý deň, stretnem tento rok nejakú spriaznenú dušu - partnera na dlhodobý vzťah?(Michaela)
Foto
Někoho máte a přímo i musíte potkat ještě tento rok, ale to bude za takových dost zvláštních okolností, které v podstatě i zabrání tomu, aby z toho byl dlouhodobý vztah, ale příští rok, kolem března a dubna se bude podobná situace opakovat, ale už s lepším výsledkem.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli mne v budoucnu čeká nějaká známost. Děkuji Jana(Jana)
Foto
Samozřejmě, že ano, dobrý čas k tomu je buď konec tohoto roku, popřípadě duben až květen roku 2021.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak vypadá moje budoucnost nar. 23.8.88 děkuji přeji hezký den. (Tery)
Foto
Ve stručnosti to vypadá tak, že se objeví nová pracovní nabídka, spojená s nutností absolvovat ještě nějaké menší vzdělání, nemusí to být celá škola, ale třeba jen doplňující vzdělání a potom přijde během roku 2021 nová práce.
Zlepší sa moje ženské zdravie? Podarí sa mi vyliečiť? Ďakujem.(Nika 13.5 1984)
Foto
Postupně se to bude zlepšovat, nebude to skokem nebo náhle přes noc, ale zlepšení bude.
Dobrý den p.Ravene dnes mám narozeniny a prosím co mě čeká do konce tohoto roku. nar.25.8.1970 Děkuji Vám moc za odpověď. Jiřina(Jiřina)
Foto
Objevuje se karta Dvojka Disků, to je změna, potom se objevuje i XIV. Velké Arkány, to je také změna a napovídá to, že změny přijdou v oblasti pracovní nebo v oblasti získávání peněz (ne praní, získávání, ale třeba i samostatnou činností) partnerství nese pečeť stability, takže celkem dobrý.
Čo ma čaká v láske? Nájdem toho pravého? Ďakujem.(Monika 13.5 1984)
Foto
Jak jsme si řekli, ano, bude to hezké překvapení.
Dobrý den, Ravenku, prosím, jak to bude s mým zdravím v budoucnu? Velmi děkuji (Nina)
Foto
Na to mohu říct jen, bude se zlepšovat.
Dobrý den, povede se mi rozjet podnikání?Děkuji (Monika )
Foto
Teď ještě ne, ale v průběhu ledna a února 2021.
Čo ma čaká v láske? Nájdem toho pravého? Ďakujem.(Monika)
Foto
Karty dobrý, vztah bude dobrý, takže toho pravého najdete.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jak to bude se mnou a prielem,nema jinou?bude se mu darit?predem dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Bude to složité, ale řešitelné a nakonec to pro vás dopadne dobře, čili vše dopadne tak, jak to momentálně budete přát.
Dobrý den pane Ravene v mém životě je jeden muž který se mi líbí a tak se chci zeptat zda mám u něj nějakou šanci zda z toho něco vznikne jsme jen přátelé ale on mě moc přitahuje děkuji pěkně Love (Love)
Foto
Jak říkám, přátelé z vás mohou být docela dobře a můžete se klidně i přátelit s jeho přítelkyní.
Dobrý den pane Ravene.Prosím Vás jak vypadá budoucnost moje a mojí dcery žijeme ve stálém strachu co bude dál.Já 23.10.1957 dcera 21.1.1982.uzdraví se dcera a dočkám se vnoučat a zete.Syn mně zemřel.Děkuji za odpověd a přeji krásný den.Paní Helenka. (Helena)
Foto
Je pravda, že doba je plná změn, jak vždy s oblibou říkají kovaní esoterici, žijeme v době transformací a jak se praví ve staré dobré čínské Knize Proměn - jisté je pouze to, že dojde ke změně. Často je pochopitelný i strach, který je vlastně zbytečný, což se mi tak trochu zdá, jako kdyby to byl i váš případ. Nemusíte se bát ničeho, pokud budete dostatečně aktivní - podle všeho se i vaše dcera dočká uzdravení a vy se dočkáte zetě a nebude to žádný "hladý zeť", ale chlap, který se o vás, pokud bude nutno i postará. A vnoučata máte v budoucnosti také, žádný strach.
Dobrý den, pane Ravene, to je dobře, že máte věštírnu. Budeme s manželem v pohodě? Děkuji. (Veronika H.)
Foto
Tady se dá říct naprosto jednoduše, ano, budete v pohodě.
Zdravim vas pane Ravene. Rada bych vedela jestli me ceka neco hezkeho jak se vyresi problemy s chalupou.Dekuji za pripadnou odpoved. Krssne dny vam.Marcela(Marcela)
Foto
Karty do nejbližší budoucnosti máte hezké, takže se dá říct i to, že problémy s chalupou se vyřeší. Dobré by bylo zatím už jen to, kdyby se chalupa ještě neprodávala. Ale nic v podstatě neztratíte, ať bude výsledek "jednání" o chalupu jakýkoliv.
Chtěla bych se zeptat zda si finančně polepším děkuji moc Ivana (Ivana)
Foto
Ano, v kartách mi vychází, že nemáte peněz na rozdávání, čili patříte ke skupině lidí, kterým se dost těžko dá ještě něco sebrat. Od konce tohoto roku a od začátku roku 21 by se pro vás měly zlepšit takzvané sociální jistoty. Trochu sice pochybuji, že by naše vedení rovnou sáhlo k řešení pomocí "minimálního příjmu", protože je to naprosto jasné, jednoduché, geniální a rychlé řešení, ale pár pokusů o finanční přilepšení, které se bude týkat nenápadných drobných a poctivých pracovníků se objeví.
Dobry den,chtela bych se zeptat,co nas ceka v nejblizsi dobe,neco prijemneho?dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Pokud se někdo nebo něco konečně umoudří, tak to bude s nejvyšší pravděpodobností počasí. Potom se poměrně dost vyjasní mezilidské vztahy, neříkám, že se zlepší, ale vyjasní. Asi tak, jako třeba, když se zjeví chlap s bičem v ruce, tak mu už málokdo uvěří, že má ten bič pro naše dobro. Ale i to je z hlediska lepší komunikace dobré.
Dobrý den pane Ravene nedávno jsem po letech viděla jednoho muže který byl moji školní láskou ale nikdy mezi námi nic nebylo proto se chci pozeptat zda tam budou nějaké změny a budou z nás přátelé nebo to nic neznamená každopádně nevím zda si na mě vzpomíná ale přátelství bych uvítala děkuji moc beruška (Beruška )
Foto
Ano, navázat přátelství je a bude možné právě s tímto mužem, má to docela dobré karty. Je jasné, že to nebude vztah "perspektivní" ani "trvalý do budoucnosti", mluvíme o kamarádství, nikoliv o navazování "přátelského" vztahu s budoucím otcem vašich dalších dětí.
Dobrý den milý Ravene.Tento rok se mi zatím absolutně nedaři jak ve zdraví,ale hlavně ve vztahu..bude líp? 5.4.1969 Děkuji za odpověď(Lenka)
Foto
Už jsem to psal, že bude líp, celkově totiž rok 21 bude bohatší, alespoň na konkrétní výsledky, ať už se budeme snažit o cokoliv. Vztahy se budou v hojné míře zlepšovat, což samozřejmě platí i pro vás.
Dobrý den, zůstala jsem sama a chtěla bych vědět jestli ještě někoho najdu s kým mi bude dobře děkuju.rocnik1967(Misa)
Foto
Ano, ale připravte se na to, že to může nějakou dobu trvat, možná tak do začátku května 2021, ale i v tomto směru bude líp.
Dobrý den, vážený Ravene, uvidím se tento víkend s panem Radkem? Mám se mu ozvat? Mám pocit, že už je moje aktivita už trapná. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30. (Veronika)
Foto
Ozvěte se úplně klidně a nevzrušeně. Myslet si, že nějaká aktivita může být trapná je sice hezké, ale stačí si prostudovat životopisy lidí, kteří zcela vážně pracovali v naší vládě za posledních deset let a jakýkoliv osobně pociťovaný stud a ostych vás přejde. Pravděpodobně už navždy.
Zdravím Ravene. A jak se prosím budu s létem loučit já ? Mám se bát. Co říkají Vaše karty, čeká mě něco, čeho bych se měla obávat ? Děkuji. (Rézi)
Foto
V kartách máte, že "přijde něco nového", může se to týkat práce nebo pracovního zařazení, protože se objevuje i Šestka mečů - karta školy, školení, kurzu, rekvalifikace, ale toho se určitě bát nemusíte, prostě se něco zajímavého a nového naučíte a budete toho využívat ve svém profesním životě.
Dobrý den, vážený Ravene, dočkám se zdravého potomka, děkuji za Vaši vzácnou odpověď. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Veronika)
Foto
Ano, dočkáte, není žádný objektivní důvod, proč by tomu tak být nemělo.
Dobrý den, zajímá mě moje oblast lásky, jestli mě čeká nějaká spřízněná dušička ? Jsem už hodně dlouho sama a kamarád by se mi líbil. Moc pěkně děkuji(Smutná)
Foto
Dobré časové období se pro vás jeví druhá polovina listopadu a prosinec 2020. S kamarádem se klidně pobavte na nějaké zajímavé téma, například, jak by si on sám představoval svůj život v blízké budoucnosti, jestli má v plánu i on hledat pro sebe spřízněnou duši nebo jestli se těší na to, jak si pojede vyčistit hlavu do Indie. Ale nemusí to být pouze a jedině kamarád, kterého znáte, klidně vás může překvapit i někdo, o kom zatím ještě nemáte ani tušení, že existuje.
Dobrý den. Ravene. Jak to nakonec bude s mým stěhováním. Když bude příležitost, mám jít do toho letos ? Děkuji za předpověď(Tee)
Foto
Zrovna s tím stěhování je to takové dvousečné, snadno uděláte během září a října chybu, i když si vezmete na pomoc RK nebo právníka na sepisování smluv. Tady teď nejde ani tak o příležitost, ale o horší kvalitu času, která bude opět lepší na začátku a v první polovině roku 2021.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli mé tušení je správné, že ještě tento rok bude nějaká rodinná rozepře, protože velice dlouho to skřípe, hlavně mezi otcem a jeho švagrem, jelikož ten je tak trochu morous a do všeho rýpe, a to nemůže dopadnout dobře?(Kalyptonka)
Foto
Z toho, že u vás v rodině bude svižná rozepře můžete klidně vycházet, největším problémem asi budou peníze nebo financování nějakého dluhu, hypotéky či leasingu.
Dobrý den. Prosím o radu, kdy si mám začít hledat práci, abych měla štěstí? Už dlouho si hledám zaměstnání, ale vždy to dopadne tak, že mě zamítnou, anebo se neozvou, takže jsem nešťastná z toho, co bude s mým životem. Děkuji. Tereza, 16/6/1993(Tereza)
Foto
Nejlepší období na hledání nové práce nebo prostě práce bude pro vás od poloviny listopadu tohoto roku 2020.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na svoji práci jsem tam už 4 roky teď jsou tam určité změny a chtěla bych vědět zda tam dále zůstanu cítím se tam dobře a zda si finančně polepším děkuji Iva (Iva)
Foto
Nastane nyní tak trochu zkouška nebo křest ohněm, protože je silně pravděpodobné, že se pracovní podmínky lehce přiostří, ale zůstanete a o finančním polepšení budete vést konstruktivní diskuzi v prosinci 2020.
Dobrý den pane Ravene chtěla bych se zeptat zda je možné mít milenecký vztah s mužem na kterého stále myslím děkuji vám vodnarka (Vodnarka )
Foto
Vodnáři mají sice na současnou dobu velmi dobré konstelace, ale zrovna v oblasti milostné a vztahové to bude spíše tvrdá zkouška vnitřní odolnosti, takže částečně to možné je, ale připravte se raději na to, že i když se v naznačeném směru jakkoliv projevíte, setkáte se s odmítnutím - kvůli jiné ženě, která se mu bude přitom výsměšně dívat přes rameno.