Online chat
Krásný den Arianko, i já mám jednu otázku. Já a finance, zvládnu se osamostatnit? Děkuji (Katka)
Foto
Katko, asi bych byla s tím osamostatňováním se opatrná, hodně bude záležet na tom, v čem se chcete osamostatnit, pokud byste se chtěla vrhnout třeba na výklad tarotových karet, tak proč ne, to by šlo, ale pokud byste chtěla založit internetový obchod s kosmetikou a s dezinfekcí, tak tady bude hodně silná konkurence.
Dobrý den Ari prosím ráda by jsem se zeptala na co si mém v nejbližší době dát pozor a také jak budu pokračovat v zaměstnání(brigádě).Děkuji Jitka 5.12.1951(Jitka)
Foto
Jitko, nemusíte mít ani strach ani vyloženě obavy prakticky z ničeho a před ničím. V zaměstnání budete pokračovat tak, jak to máte domluvené.
Zdravím Dnes som bola na CT vysetrení.Ako dopadlo? Ďakujem za odpoveď(BUBLINKA)
Foto
Bublinko, dopadlo dobře. Čili i zpráva od doktorů bude dobrá.
Ahoj Ari, od včerejška mi není dobře a mám teplotu - vypadá to na Coronu😮? Uzdravím se brzy? Děkuji 💓💓💓(Lili)
Foto
Lili, pokud bychom dělali diagnózu pomocí karet, nevím, jestli by s tím WHO souhlasila, i když taky mají zkušenosti s věcmi, nad kterými odstávají uši, tak to vypadá spíše na obyč. chřipku, ale to měl za poslední rok skoro každý. Takže na coronu to zatím nevypadá, ale na dobrovolnou karanténu by to už být mohlo. Ale jak říkám, těch viróz se během minulého roku sešlo tolik, že člověka z toho všeho napadá, jestli i viry nemají nějakou mezinárodní organizaci, třeba zase VHO, pomocí které se koordinuje jejich činnost na Zemi. Ale to bychom už spřádali konspirační virové teorie, ale k tomu jsou tady daleko povolanější a zkušenější.
Pekný deň, pani Ariana. Veľmi ma trápia synove problémy- prišiel o zamestnanie, psychicky je na tom zle. Bývame spolu v podnájme, ja som na dôchodku. Ako to vyzerá do budúcna s jeho zamestnaním a hlavne zdravím ? Zlepší sa to ? Ďakujem veľmi pekne !(Mama)
Foto
Karty nejsou pro vaši budoucnost vyloženě rozjásané, ale nedá se nic dělat, budete muset bojovat. Stejně tak bude muset bojovat i vás syn. Musí teď jakýmkoliv proveditelným způsobem žádat o všechno možné, o co si zažádat může, otravovat na sociálce a na úřadu práce, otravovat doktory, ať píší diagnózny pro úřady, prostě musíte se teď naučit trochu se ozvat "tady jsem!" a trochu se obrnit už dopředu, že vám nikdo doopravdy pomoct nebude chtít, ale to už patří k životu v této společnosti. Jak se říká, otrlému štěstí přeje, možná se to ještě neříká, ale určitě se to už brzy říkat bude.
Ari prosim-mam syna 34 let a ma pritelkyni 28 let.Maji spolu 2 letou holcicku.S pritelkyni ma syn problemy.Ted dostavuje krasny dum.Ma si ji tam nastehovat?Bude jim to klapat?(Marie)
Foto
Maruško, samozřejmě si může svou přítelkyni nastěhovat kam chce, na tom celkem nezáleží, ale pokud je dům napsaný na něho jako na jediného majitele, čili on by byl ten, který si může do svého domu "někoho nastěhovat", tak ať tomu tak je i nadále. Kdyby se přítelkyně proti tomuto rozhodnutí bouřila, třeba by chtěla, aby na ni byla napsána polovina domu, tak by bylo dobré ji zase vystěhovat. Nic není tak osvěžující pro jakékoliv vztahy, jako majetek, který patří pouze vám.
Dobrý den, propustí mě letos zaměstnavatel z práce? (Jitka)
Foto
Jitko, spíše ano.
Krásný a klidný den Ari Prosím jak se bude vyvíjet můj soukromý život?? Děkuji A pozdravuji Tedíčka i Jacka (Věra )
Foto
Věrko, díky, kartičky máte hezké, takže budete mít i zajímavý vývoj svého soukromého života, ale v tom smyslu, že tam nebudou žádné třenice nebo pranice, prostě vás čeká klid a pohoda.
Dobrý den, kdy příjde druhá vlna Coronavirové nákazy? Děkuji (Jitka)
Foto
V říjnu 2020
Dobrý den, myslím na svou přítelkyni a stýská se mi po ní. Ozve se mi...? (Coco... )
Foto
Coco, je dobré naučit se rozlišovat, kdy člověk čeká marně a kdy to bude korunováno úspěchem. Nejsou na to dobré karty, čili se dá spíše čekat, že se přitelkyně neozve, ale příčin může být celá řada.
Pracuji v domově pro seniory chci se zeptat jestli to ustojime aby se tam neroznesk korinavirus(Anna)
Foto
Aničko, i když to bude těžké, tak to zvládnete a ustojíte, jak se tak na to koukám, tak se vám v kartách jeví i někdo, kdo vám nakonec výrazně pomůže, samozřejmě to nebude nikdo, od koho by to člověk logicky očekával, ale důležité je, že to vůbec bude někdo, kdo udělá několik konkrétních kroků, které si celková situace žádá.
Milá Ariabo, prosím o odpověď, zda můj vnuk 2. 10. 1999 konečně změní svůj přístup k životu a zda si udrží práci. Moc děkuji a přeji hodně zdraví.(Zdena)
Foto
Zdeni, ano. Vnuk se změní a bude, jak se lidově říká, sekat latinu.
Arísku, kdy budu konečně šťastná a přestanu být jako labuť upoutána srdcem k někomu kdo mi moji dobrotu nesplácí ba naopak mě ještě více sráží na kolena.... Tvá věrná potvůrka Magdička z FB :-* (Magdaléna To je tajné ;-) )
Foto
Magdi, neboj, štěstí za tebou přijde, jak jsme o tom již mluvili a i když jsi nyní ještě upoutána srdcem k někomu, kdo si to nezaslouží, tak srdce nejsou řetězy, však to všechno ještě probereme, někdy pomůže i menší rituálek na lásku a přízeň.
Dobrý den, máme problém s bytem - nejen já ale i další - jedna se o 200 lidí. Uzavřeli jsme smlouvu o smlouvě budoucí na byty, zaplatili jsme 250.000,- Kč a dále spláceli měsíčně podle velikosti bytu. Po dvaceti letech byty měly být převedeny do našeho vlastnictví, má to být letos. Bohužel nám bylo sděleno že ve smlouvě jsou chyby takže se převádět nebude.... Řešíme to s právníkem. Jak to vidíte vy? Máme šanci? My jsme plnili vše podle smlouvy a budeme bojovat.(Eliška)
Foto
Eliško, celé to byl podvod, peníze, které jste do podvodu vložili, již nejsou, neexistují a ve smlouvách určitě nenajdete nic, o co by se mohl skutečný právník opřít, co by mělo být zárukou převodu bytů do vašeho vlastnictví. Spíše to vypadá, že jste nalítli nějakému Znovukoženému nebo Hary Jelínkovi. Tady asi byla chyba, že jste uzavírali smlouvu o smlouvě budoucí, místo normální smlouvy o koupi bytu, který budete splácet, až jej splatíte.
Sejdu se se svou laskou,která se ale oženil a čeká ji dítě? Budem někdy spolu?(Marcela )
Foto
Marcelko, se svou láskou se s velkou pravděpodobností sejdete, ale bude to setkání buď náhodně nebo rozpačité a spolu rozhodně už nikdy nebudete. Ale pro vás by to mělo být jen dobře. Proč? To asi uvidíte na vlastní oči v budoucnosti sama.
Arianko, prosím, co já a láska? už teď je to smutný...ve dvou se všechny tyhle smutky přeci jen zvládají lépe ;-) moc děkuji a přeji úsměv a pevné zdraví. ryba(Zuzana)
Foto
Zuzko, Ryby jsou ovlivněné zamyšleným Neptunem, ale na druhou stranu se mohou pyšnit určitou stabilitou v myšlení a v reakcích na okolí - a když se ptáme na lásku - tak lepší karty jsem už dlouho neviděla. Nebudeme se ani ptát, kde a jak a za jakých okolností, prostě nechte osud konat svou vůli a láska přijde či přijede jak princ na bílém koni. Možná i na hnědém či na černém, to je už jedno, hlavně, aby tady byl. A bude.
Dobrý den Arianko, chtěla bych se zeptat, co hezkého mě tento rok čeká... Uplynulá dekáda byla hustá 🥺😱🤯!!! Krásné dny v období krize přeje Vaše čtenářka(Éloise)
Foto
Éloise, je pravda, že minulost, která se nám ještě lepí na paty byla doslova hustá, ale už se to všechno začne uklidňovat, možná to bude i tím, že si budeme zvykat, aby nás jen tak něco nepřekvapilo - máte v kartách změnu v pracovní rovině, ale k lepšímu, možná se také budete stěhovat do lepšího a partnerství jeví znaky stability. Čili celkem dobrý, myslím, že lze do budoucnosti nahlížet optimisticky.
Krásný den Ari.V úterý jdu na pohovor ohledně práce.Jak to dopadne.Moc děkuji a přeji nádherný den.(Martina)
Foto
Martino, teď na ještě nejsou nijak zvlášť výhodné karty, ale bude to mít dobrý vliv na ještě jeden pohovor a ten už vyjde.
Zdravím Arianko, chtěla jsem se zeptat zda mě čeká změna bydlení? Děkuji a přeji pěkné jarní dny (Markéta)
Foto
Markétko, ano, s velkou pravděpodobností se dočkáte změny bydlení, ale nebude to žádný náhlý kotrmelec, takže to vezme i nějaký čas - možná i do konce tohoto roku.
Krásný jarní den.Prosim,mám dotaz?Budu se jeste stěhovat do nového obecního bytu a přijde mi ještě do života laska.Narozena jsem 22.12.1966 v 15.15 hod.(Kozorozka)
Foto
Milá Kozorožko, podle karet to všechno bude, čili jak stěhování do obecního bytu, tak se stane i to, že se někdo objeví a bude zase doma veselo.
Dobrý den budou se letos konat maturity?Vnuk nar 31.7.2000 Když budou jak dopadne Děkuji babička(babička)
Foto
Babičko, jak jsme byli zvyklí na maturity, tak i letos se konat budou, i když tam budou nějaká omezení, tak maturity by měly být výjimkou, ale je také možné, že to budou poslední klasické maturity, které se kdy budou na našem území konat. Příští rok už budeme třeba tančit kolem ohňů a vzývat boha Luga, no, možná, že ne, ale nějaké výrazné změny bych čekala i v klasickém školství.
Zdravím Arianko, kromě toho, jak dlouho bude ještě trvat toto virové období, bych se chtěla ještě zeptat jak to dopadne s klukem, se kterým jsem se scházela, ale už delší dobu se neozval a kdy se mi povede najít práci, což je teď hrozně těžké. Děkuji za Váš čas.(dablice)
Foto
Dáblice, karty praví, že s tím klukem to nedopadne nijak, spíše se dá čekat, že má již jinou, kolem které bude nyní kroužit, práci si najdete v srpnu, ale nemusí to být ještě práce snů, ta přijde později, ale bude důležité prostě nějakou práci mít, z toho se dá už odrazit do dalších pracovních dobrodružství.
Ariano myslíš si že ten vir byl vyroben záměrně nebo nás příroda trestá ?? Libám tě na tvé rtíky Petr(Petr Merkurek)
Foto
Petře, jediné, co vím, že já ho nevyrobila, většinou ukuchtím knedlíky, někdy i bábovku, nejpravděpodobněji zní teorie o přirozené mutaci virů, která zřejmě existuje, ale může být aktivována nadpřirozeně silným elektromagnetickým polem. Například si natáhnete domů ultrasilnou wifinu a jako vedlejší produkt mutujete viry jak na běžícím páse. Intenzita polí, jak známe ze školy slábne se čtvercem vzdálenosti, ale jak říká lidové čínské přísloví, každý vir si svou vzdálenost najde. S tím lidovým čínským příslovím si nejsem úplně jistá, ale jinak bych tomu i docela věřila.
DOBRÝ DEN ARIANO,CHTĚLA BYCH SE OPTAT, ZDA DCERA KTERÁ ULOŽILA VĚTŠÍ OBNOS PENĚZ DO AKCIÍ A DNES O NĚ USILUJE NA ZPĚT SE DOČKÁ NEBO O NĚ PŘIJDE. MOC DĚKUJI A PŘEJI PĚKNÝ DEN MATKA (MATKA )
Foto
Matko boží, dcera bude muset co nejrychleji pochopit, že o ty prachy už přišla. O všechny.
Ari zdravím vás - prosím o radu: mám problémy se sousedem. Je alkoholik a kvůli mně určitě pít nepřestane, jen nevím,jak mám spolužití v jednom paneláku vydržet...je nějakiá možnost ho usměrnit nebo nebude se třeba stěhovat pryč...? Díky moc.(Kaaj)
Foto
Kaaji, jediná možnost je najít si jiné bydlení. Nebo si zvyknout, ale to asi nepůjde.
Dobrý den, žiju již několik let s partnerkou, z kraje to skřípalo...teď je to lepší...vydržíme spolu ? Přiznám se, že nemám kam jít...byt je přítelkyně...Děkuji(Ludva)
Foto
Ludvo, jste zřejmě přímý a pravdomluvný muž, nechte osud konat svou práci, vše se pro vás během roku zlepší.
Milá Ariano, před 4 roky dne mne odešel přítel (1960) a já na něj pořád myslím a doufám v jeho návrat...co myslíte zavolá nebo se nějak ozve ? Já (1954)(Karla)
Foto
Karlo čekající a možná i trochu váhající. Ano, mohl by se ozvat, ale už jenom jako kámoš nebo známý, rozhodně není vidět v kartách ani náznak toho, že by se chtěl vrátit jako životní partner.
Hezky den, prosim , zda mame byt spolu? Ja 2.10.79 on 20.8.78. Dekuji(Nika)
Foto
Niki, je to docela zajímavý konstelace a kombinace, já bych to zkusila.
Dcera zůstala s malým sama, její přítel jí podváděl a mlátil...najde si někoho, kdo jí bude mít rád a s kým konečně zapomene ?? Moc děkuji(mama)
Foto
Samozřejmě si najde chlapa, který jí bude vyhovovat, ale bude to trvat trochu déle, možná i dva roky, na to se musí připravit.
Dobrý den, žiji s přítelem několik let...mezi tím odešel za jinou a po 1.5 roce se vrátil...a teď se ke mě chová lépe než dřív...ale ve mě je stejně občas takový zvláštní pocit, zda mu věřit...je Lev a já Býk...vydrží nám to i nadále ? Děkuji(Hanička)
Foto
Hani, Lev a Býk to je celkem dobrá kombinace, s kartách je s ohledem na budoucnost celkem klid.
milá Arianko,najdu nakého muže ,který mé bude milovat a bude mi oporou.Vůbec nevím kde ho najít... dékuji moc za odpovéd(Gabča)
Foto
Gábi, v kartách se celkem jasně jeví, je prostě na světě a také se objeví. Nikam za ním chodit ani jezdit nemusíte, nechte prostě všechno běžet, jak to běží a on se zjeví sám - mělo by se to odehrát v létě.
Zdravím Ari. Prosím, mám nyní v zaměstnání velké problémy. Zklidní se situace a také jestli mě nový šéf nechá na odloučeném pracovišti? Děkuji. 28.4.1965(Jana)
Foto
Jani, tady to vypadá tak, že problémy ještě přibudou a teprve potom se celková sitauce zklidní, ale utišení bouří se nakonec odehraje a s tím odloučeným pracovištěm je pravděpodobné, že to dopadne tak, jak sama budete chtít.
Dobrý den přeji, budu ještě se svým mužem v budoucnu, nerozejdeme se ? Děkuji (Veronika)
Foto
Veroniko, není důvod, proč byste se měli rozcházet, tedy žádný vážný důvod k tomu nevidím. Všechno se bude odvíjet od toho, jak se sami mezi sebou domluvíte.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli moje dcera najde svoje štěstí. Prochází komplikovaným rozchodem. Léta byla pod vlivem svého velmi egoistického, vnitřně rozervaného manžela, který jí stále obviňuje, že za rozpad jejich vztahu může ona, přestože on si našel jinou,chtěl by žít i s ní. Naštěstí měla dost síly, aby od něho i s dětmi odešla. Moc bych jí přaĺa klid a aby znovu nabyla své ztracené sebevědomí,kterého se jí ve vztahu s ním nedostávalo.(Marie)
Foto
Maruško, vaše dcera všechno zvládne a bylo by dobré, aby to zvládla samostatně, takže, i když to možná vyzní trochu paradoxně, tak čím méně jí budete "pomáhat", tím lepší to pro ni bude. Samozřejmě ji nenecháte o hladu spát na ulici, ale pomoc rozhodně není třeba v přizvukování, když nadává na svého vnitřně rozervaného manžela, to jsou věci, které si musí vyřešit ona sama. Když se dokáže osamostatnit, tak vyhraje. Ale k tomu samozřejmě patří i to, že nebude ona sama nikoho, ani vás citově vydírat, abyste musela poslouchat její hořekování, to je dost důležité.
Zdravím Vás,měla bych dotaz ohledně mé práce.Nejsem úplně spokojená,čeká mně v budoucnu změna zaměstnání,které mě bude bavit a bude lépe finačně ohodnocená,nebo zůstanu a platové podmínky se zlepší?Taťána 10.8 1972(Taťána)
Foto
Taťáno, ano, váš požadavek se splní a budete mít svou práci snů. Ke změně by mohlo dojít kolem srpna 2020.
Dobrý den, v dnešní době, kdy je pandemie po celém světě, ráda bych věděla, jestli pandemii jako lidstvo zvládneme. Kdy je naděje, že se najde lék, který zastaví tento šílený stav. Zajímají mě Čechy a Amerika. Nyní bych ráda věděla, jestli se mám vrátit do práce, kde přicházím do styku s lidmi. Jestli neohrozím svůj a svých blízkých život. Nar. 31,8,1956 a žiji s manželem a se synem a jeho rodinou v USA-GA. Děkuji za odpověd. (IvaLan)
Foto
Ivo, lidstvo zvládne všechno, co je zatím v dohledu, lét se též najde, máme ho tady cca tak za měsíc a konkrétně Čechy i Amerika na tom budou celkem dobře, i když Amerika si prožije období, kdy na tom bude i hůře než Čechy, ale nakonec se vše vrátí do harmonie, konec civilizace nenastane. Do práce byste se mohla vrátit za měsíc, max. za dva, abyste neohrožovala ani sebe ani ostatní.
Dobrý den Ariano, chtěla bych se zeptat jak to dopadne s našimi plány. Chceme prodat dům a následně se přestěhovat do bytu. Podaří se nám to zvládnout? Dále bych se chtěla zeptat zda budeme v pořádku a zda se nám bude dařit v práci? Plánuji, že bych změnila práci a našla bych si práci tak abych mohla pracovat z domova a věnovala bych se více rodině....Díky moc a přeji hodně zdraví....(Adriána 28.5.1975)
Foto
Adriáno, hlavní karta se jmenuje Rychlost, čili, čím rychleji svůj plán provedete, tím to bude lepší. Kdybyste to nechtěli uspěchat, tak mezi červencem 2020 a únorem 2021 by byl lepší barák v hrsti, nežli prachy na střeše.
dobre odpoledne paní Ariano ,potkám v dohledné době muze-milence?kam mu naproti?známe se nebo ne to pan Neznámý.dekuji za odpoved (kateřina )
Foto
Kateřino, progresivní činnnost ve volném času, nejspíše nějaký sport - to se vám ukazuje v budoucnosti jako činitel, díky němuž se dostanete do kontaktu se zajímavým mužem.
Dobrý den ,prosím vás jak mi to dopadne s prací mám teď nějaké pracovní problem i a velké nervy stoho děkuji (Jarmila červenec 1976)
Foto
Jarmilko, v kartách je naznačený "řešený problém", je tedy možné, že se pro vás ukáže jako nejlepší řešení hledat si jinou práci. Kterou ale najdete.
Dobrý den, paní Čarodějko, co pěkného mi přinese jaro? Chlapa s velkým CH se smyslem pro humor a báječného milence? děkuji a přeji klidný den(Katka)
Foto
Katko, jak jsem už psala, když je všechno trochu posunuté, tak i toho chlapa nebo Chlapa čekejte raději v létě. Na jaře budou mít Chlapi přece jenom málo času na milostná dobrodružství, spíše se budou snažit udržet hroutící se firmy, ale právě to z nich udělá ty správné Chlapy, kteří se potom mohou ucházet o vaši přízeň v létě.
Zdravím Vás Arianko.Chci se zeptat co mě letos ještě čeká a na co se připravit v příštím roce?Zda něco významného,zdraví,práce,rodina,vztahy?Děkuji Vám za odpověď.(Ilona)
Foto
Ilono, máte v kartách Stabilitu, to je většinou znamení, že moc výrazných změn raději nečekejte, ale pokud se chcete přece jenom připravit na možnou změnu, která přijde, tak by to u vás mohlo být s největší pravděpodobností v pracovní oblasti, neřeknu vám ale přesně, co to bude, nicméně, budete z toho moct i něco zíksat, nemusí se jednat o ztrátu.
Dobry den,chtela bych se zeptat,co nas ceka v nejblizsi dobe a kdy se konecne zlepsi situace ohledne koronaviru?predem moc dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Lenko, podle karet nás už moc dalších překvapení nečeká, spíše se začne pomalu situace uvolňovat, ale vzhledem k tomu, že to bude pomalu a hromada lidí bude chtít pokračovat v původním stylu života, což nebude možné, tak právě z toho bude vznikat většina zmatků, které se budou muset řešit. Celková sitauce se tedy začne zlepšovat během léta.
Dobrý deň. Riešim už dlhšiu dobu krízu v partnerskom vzťahu. Bola by som rada, keby sa to nejako vyriešilo, k partnerovi prechovávam napriek všetkému hlboké city. Momentálne žijeme v odlúčení, a nevypadá to, že by som priateľovi nejako chýbala, ani mi nevolá. Do toho všetkého zasahuje môj kamarát z mladosti, ktorý mi vyznáva lásku, a chce, aby som partnera opustila a začala žiť s ním. Nuž, váham, ale na druhej strane nechcem ani ostať sama. Všetko je to také zamotané, a nejako i pokazené. Ďakujem(Alica 1984)
Foto
Alice, karty jsou nejlepší na možnost ukončit vztah s původním partnerem a najít si jiný vztah.
Dobrý den, Arianko, jak to vidíte s naší svatbou, máme ji mít 19.6., místo už nelze přeložit, chtěla jsem ji mít v kapli, ale musel by se zase přesunout datum a to bych nerada, dojde ke změně termínu?Také bych ráda letos otěhotněla a udělala státnice v září a časem změnila i práci, která by byla v oboru studia a více mně naplňovala. Je toho hodně, nad čím se rozhoduji, ale věřím tomu, že postupem roku by se to dalo vše zvládnout a do konce roku by došlo i na stěhování k budoucímu manželovi.Děkuji za odpověď a jsem ráda, že jste tady dneska a pomáháte povzbudit a nasměřovat lidi v této neklidné době. Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Katko, takže celkem dobrá zpráva je, že se vám v kartách jeví všechno jako už skoro splněné, takže to zvládnete podle toho, jak jste si to původně naplánovala. U svatby prostě nechte datum a místo, to je důležité - a mělo by to vyjít, tak že to budete mít skoro jako rituál pro štěstí do dalšího života. Nakonec se vám to povede s i těmi státnicemi a otěhotněním. Vypadá to, že by si ostatní mohli z vás vzít příklad. Až se letos přestěhujete, tak nechte vystřelit z děla, ať ostatní vidí, že když se chce, tak se dá zvládnout prakticky všechno.
Dobrý den Ari, bude mi 55 let, jsem rozvedená a čekám na lásku a spřízněnou duši. Dočkám se někdy? Děkuji.(Pavla)
Foto
Pavlo, nebojte, dočkáte, v kartách se vám objevila dokonce Dvojka Pohárů, to je na vztahy a na lásku dokonce karta přímo nejvyšší - možná to bude ještě chvilku potřebova, ale maximálně tak do konce tohoto roku.
Ahoj Arianko. Hledám si už dlouhou dobu práci, no nedaří se mi. Do toho ještě koronavírus a karanténa. Jak to vidíš v kartách. Podaří se mi něco? Prolomí se to? Proč mám pracovní oblast tak zablokovanou? Děkuji a želám hodně štěstí.(Lucka)
Foto
Lucko, dobré a zajímavé období bude v tommto směru červen a červenec 2020, to už by se něco objevit mělo.
Dobrý den Ari, nějaká výhra na obzoru :) ? (Ivča)
Foto
Ivčo, na výhru máme v tarotu několik karet, jako například Kolo štěstí nebo Devítku či Desítku Disků, ale nějak se v souvislosti s vaší otázkou neobjevují - ale ptali jsme se, zda-li je něco na obzoru, čili možná později.
Dobrý den, mohla byste se prosím podívat na vztah můj nar 18.12.1960 a manžel Vladimír 1.3.1956 a jeho milenka Světlana 1.6.1970 ? Rýsuje se nějaká změna ? Děkuji Lída(Lída)
Foto
Lído, změnu nevidím do budoucnosti vůbec žádnou, takže se nerýsuje (ohledně změn) nic. V podstatě se dá říct, že, pokud vám to v této sestavě vyhovuje, tak můžete, jak se říká, poslat pro šampaňské, pokud ne, tak se připravte na další utrpení.
dobrý den Ariano, jak přečkáme s manželem toto období? hodně zdraví(Máša)
Foto
Mášo, karty jsou Eso Pohárů, to je symbol dlouhodobého, trvalého, dobrého vztahu, Šestka Mečů - karta logického, racionálního myšlení a Dvojka Disků, změna, normální konstruktivní změna nebo akceptování změn, které přijdou - co k tomu chcete ještě dodat?
Milá Arianko, jsem ráda, že jste tady právě opět Vy.... Prosím o odpověď. Zradil, nyní se opět ozývá. Nevyšel mu nějaký vztah a já jsem ta, která zbyla ? Děkuji moc.(Hana)
Foto
Hani, nebrat, to je jednoduchá a jednoznačná odpověď na vaše starosti.
Dobrý den krásná Arianko Obdivuji, že Vy jste v životě naději nikdy neztratila.... Prosím, jak vypadá naše manželství do budoucna ? Co je třeba zharmonizovat ? Moc děkuji za náhled do karet.(Dáša)
Foto
Dášo, jak se říká, naděje umírá poslední a koneckonců je to to jediné, co skutečně máme, jak vždycky říkám, dejte člověku peníze a naději a bude od něho klid. Karty na vaše manželství vypadají dobře. Na otázku, co je třeba zharmonizovat, možná by to chtělo, hlavně z vaší strany trochu více tolerance vůči partnerovi, chlapi prostě vnímají náš svět trochu jinak, ale nic zlého tím nemyslí.
Dobrý den, Chtěla by se vás optat zda-li se letos dostanu na Vysokou veterinu. A potom tu mám ještě jeden dotaz líbí se mi kluk, jestli to mám sním zkoušet dál. Předem moc Děkuji za odpověd.(Lenka)
Foto
Lenko, veterina je dobrý nápad, a jak to tak vypadá, tak se vám to podaří. S tím klukem, na kterého se ptáte, to vypadá jako dobrá věc na zábavu a zkrácení času, ale nevypadá to na, jak se říká dlouhodobý perspektivní zodpovědný cílevědomý a kdoví jaký ještě vztah.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda se syn Martin 2.9 2000 dostane letos na vysněnou vysokou školu a dcera Petra 21.3 1997,zda dodělá letos školua a jestli dá přednost dalšímu studiu,nebo založení rodiny.Děkuji Táňa(Táňa)
Foto
Táňo, ano, v podstatě by se to mělo splnit všechno, pouze u syna Martina je možné, že budou nějaké komplikace, protože je možné, že se bude trochu měnit celá struktura školství, ale jinak to vypadá, že to všechno zvládnete, včetně dalšího studia u Petry. Zakládat rodinu může i později.
Dobry den pani Argoni,chcela som sa opytat ci sa mi este podari v tomto roku otehotniet?ja strelec a manzel rak.dakujem a vela zdravia!(Slavka)
Foto
Slávko, Střelec a Rak, to je vynikající kombinace, takže ano, podaří se vám to, hlavně se vyhýbejte strestu, to je škodič číslo jedna.
Ahoj mám dotaz jestli mladši dcera s přitelem koupi pozemek na dům, a jestli se letos já beran budu stěhovat. Děkuji(Zuza)
Foto
Zuzi, s pozemkem to vypadá trochu nadějněji než s tím stěhováním, ale s vynaložením energie to můžete stihnout a zvládnout oboje. Dobré období bude pro vás v létě, červenec, srpen.
Dobrý den mam přitele štíra a chtěla bych se zeptat jestli mě má rad´, ja beran a kdy se uvidíme děkuji(Laura)
Foto
Lauro, ano, bude to trochu složitější, protože Štír je celkem v pohodě, ale Berani mohou mít potíže prakticky ve všem, protože obecně platí nyní pro Berany taková trochu obtížnější situace a trochu také smůla, samozřejmě se s tím dá žít, ale je lepší si na všechno dávat větší pozor.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli bude vse v poradku,za nedlouho mam rodit a vzhledem k situaci,mam docela i strach.Predem dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Lenko, karty praví - a karty nikdy nelžou, že všechno zvládnete na jedničku, strach je nyní pro vás naprosto zbytečná emoce.
Dobrý den Ariano,potkám na jaře lásku?17.5.1981.Moc děkuji za odpověď. (Luděk)
Foto
Luďku, lásku potkáte na 100%, akorát vzhledem ke všeobecnému zpoždění, které má tato společnost nyní ve všem (naštěstí se právě na zpoždění neumírá), to s velkou pravděpodobnoasti nebude na jaře - prostě to vydržte do léta - a jste na svém.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jaká mě čeká budoucnost s partnerem a v práci já 23.8.88 děkuji přeji hezký den (Tery )
Foto
Tery, vaše budoucnost je taková, že by vám ji mohl závidět každý druhý, v práci na tom budete dobře a jak na tom budete s partnerem, to si nakonec rozhodnete sama, prostě to budete mít takové, jaké sama budete chtít.
Dobrý den, paní Arianko. Čeká mě v blízké době vážný vztah nebo alespoň spřízněná dušička ? Jsem dlouho sama a je mi občas smutno a toto období zrovna rovněž nenahrává pozitivitě :-/ . Moc děkuji (Blíženka)
Foto
Milá Blíženko, Blíženkyně, už jsem o tom psala, Blíženci nemusí mít nejlepší situaci ve vztazích, ale všechno, co se týká vztahů u Blíženců vypadá do budoucnosti velmi nadějně. Takže spřízněná dušička se najde a podle karet budete mít první možnost se s někým novým seznámit v létě, takže letos, během léta se mnohé pro vás vyřeší.
Hezký den Arianko, bude prosím všechno v pořádku a přežijeme ve zdraví? Už aby bylo vše za námi. Děkuji, blíženkyně (Iwulenka)
Foto
Iwulenko, jako Blíženkyně můžete mít i trochu starosti v oblasti partnerské, ale rozvířené vody se opět uklidní a nervové vzruchy opadnou. Lidé budou přežívat tak, jako přežívali vždy a všude. Nečeká nás ještě dlouho žádný konec světa.
Ari, kdy prosím vidíte, že se konečně něco aspoň kapánek zlepší a pohne kupředu ? (Tereza, červen)
Foto
Terezko, všechno se snažím vidět v kartách, ale karty skutečně nejsou špatné, ani do blízké ani do vzdálenější budoucnosti, všechno je v odpovídajících hodnotách vzhledem k probíhající transformaci. Je pravda, že nyní prožíváme zpomalení nebo zabrždění zdánlivého "růstu" a bude se to dávat do kupy ještě v první polovině příštího roku, ale nakonec se všechno vyřeší a zase bude dlouho klid.
Dobrý den, ustojí prosím Vás krizi v práci moji rodiče nebo budou mít životní změnu ? Bojím se o ně. Zvládnou to ? Předem díky.(Dcera)
Foto
Je chvályhodné, že si děláte starosti o rodiče, ale u nich se situace již brzy vyřeší a všechno zvládnou. Celkem i samostatně. Možná jen s malinkou pomocí.
Dobrý den Ari, jak to prosím nakonec dopadne s mou prací. Jsem dlouho nezaměstnaná a teď ani už nedávám naději, že se něco v dobré obrátí. Co říká můj osud ? :-( Moc děkuji a přeji vše dobré(Kalyptonka)
Foto
Milá Kalyptonko, karty na vaši situaci nejsou špatné, takže, hned jak opadne takové to zmatkové období, najdete práci, bude to tak kolem června.