Online chat
Hezký den Ari,čekám miminko a budoucnost s přítelem je nejistá,můžete se tedy prosím podívat do karet,zda bude miminko v pořádku,jak to všechno zvládnu (předpokládám,že na většinu věcí budu sama) a zda to s přítelem vydrží? Moc děkuji (Monča)
Foto
Mončo gratuluju, už teď na přítele přehazujte zodpovědnost, máte šanci,že nakonec přece jen spolu budete. jen si už teď myšlenkami neprogramujte budoucnost negativně...karty k tomu dodávají, že mimí bude v pořádku, asi kluk, i kdyby přítele unesli mimozemšťani, stejně sami nebudete:-)....Tím končím dnešní chat, zase příště.
Dobrý den, jde mi naproti rovnocenný partner ? 17.12.1963(Aptenie)
Foto
Ano jde, přes nějaké pracovní aktivity.
Hezký den přeji, chtěla bych vědět, zda potkáme novou lásku, partner má ted špatné období, řekl, že si musí promyslet, zda bude se mnou nebo nebude, já myslím, že ne, tak bych chtěla vědět, zda nás se syny čeká nové "dobrodružství". a ještě jeden dotaz, v létě letíme se syny do tunisu, ráda bych věděla, zda si dovolenou užijeme a bude vše v pořádku, děkuji moc, Pavla(Pavla)
Foto
Pavli vidím vás v budoucnosti s novým partnerem, i když tenhle se ještě chytí za nos, až jeho pobláznění mimo skončí. Tunis dáte v pohodě.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda bude pokračovat vztah, který se o víkendu posunul dopředu... Byť je mimomanželský... Děkuji a hezký den.(Elen)
Foto
Elen....ano, bude, ale nedělala bych si iluze, nebo jinak, očekávala bych jen příjemné věci a nedávala bych tomu extrémní vážnost....
Jsem narozena 30. 8 1970 chci se zeptat jestli mě čeká nějaký vztah v budoucnu. (Hana M.)
Foto
Haničko ano. Karty mluví zcela jistě, že láska přijde, možná ještě letos:-)
Zdravím Arianko, chtěla by jsem se zeptat, zda mi přijde nějaká zajímavá nabídka práce. Děkuji Markéta - 3.9. 1978(Markéta)
Foto
Markétko koncem jara.
dobrý den, jak se bude vyvíjet náš vztah s přítelem? děkuji(michaeal)
Foto
Bude jedna velká krize a pak už váš vztah nic neohrozí.
Dobrý den Ariano,mám na Vás jen jeden dotaz,jak budu úspěšná s malováním obrazů, děkuji.(Jana )
Foto
Janičko talent máte, ale prosadit se na trhu bude trvat velmi dlouho. Tak to nevzdávejte bylo by to škoda.
Dobrý den Arianko, prosím, budu měnit zaměstnání. Bude se mi v novém zaměstnání dařit ? Moc děkuji za odpověď. Dasa(Dasa )
Foto
Dášo ano a ano:-)
Dobrý den, Ariano :) Zamilovala jsem se do muže ve znamení ryb. Je to kolega, ale nepracujeme spolu v kanceláři. Vzájemné sympatie byly znát už při našem seznámení a potom jsme se sblížili na vánočním večírku. Od té doby jsme občas v kontaktu, ale je spíš samotář a nechci na něj moc tlačit. Dlouho jsem ale nepotkala někoho, kdo by mi byl bližší. Je v tomhle vztahu nějaký možný vývoj? Jak mne vnímá? Jsem narozená v raku. Děkuji za odpověď a přeji krásný den :)(Hannah)
Foto
Hannah Ryby znám jak své botky, muži ve znamení ryb potřebují rázné ženy, které se neleknou jejich zdánlivé chladnosti a neaktivity. Oni jsou takoví spící Růženkové, kteří čekají, až je chrabrá princezna z toho trní vyseká.
Dobrý den, tak co chlapi, objeví se letos nějaký pro mě? Děkuji (Veronika)
Foto
Veru v tomhle roce tři:-) Ten pravý bude jeden z nich:-)
dobrý den milá Ari, chtěla bych prosím vědět, zda mě ještě někdy čeká láska, docela bych potřebovala už něco pozitivního :) Petka (1979)(Petka)
Foto
Ano čeká, ale ještě musíte splnit pár osudových úkolů, ale jinak karty opravdu říkají, že lásky se přece jen dočkáte:-)
Dobrý den zeptám se na vztah s mojim přítelem a zda se vezmeme děkuji iva(Ivana)
Foto
Ano, jen netlačit!
Dobrý den Ariano, potkám ještě někdy lásku. Zatím zažívám pouze bolest a zklamání. 6.6.1975. (Radka)
Foto
Radko naučte se mít ráda sama sebe, bolest a zklamání se vám odráží do života právě proto, že musíte nejprve milovat sebe. pak vás může milovat skutečnou láskou i někdo jiný.
Dobrý den prosím o náhled kamarádky syn leží na jip v nemocnici nádor na mozku má před sebou operaci jak vše pro něj dopadne zvládne to děkuji colita (Colita)
Foto
Bude mít skvělého chirurga, vidím to optimisticky....ale ta cesta k uzdravení bude velmi dlouhá. Tím, že nejsem lékař, můžu opravdu jen povzbudit nadějnými kartami, které tam opravdu jsou.
Najdeme si znova cestu k sebe s mojim partnerom?(Katarína)
Foto
Ano
Arianko,co zásadního mě tento rok čeká,na co se mám připravit?Moc děkuji za Vaši vynaloženou energii.(Petra)
Foto
Petruš na to je málo času v této Věštírně, ale nejvíc se mi tam ukazuje práce, tam se mohou dít neočekávané změny, které po vás budou chtít větší vzdělání, víc času, znalostí....padla tam totiž karta práce a 6mečů.Ale je to korunované kartou Hvězda, takže to bude asi nějaká důležitá výzva. Jinak ostatní oblasti života jsou tam pod kartami klidu.
Dobrý den mohla bych vědět zda něco vznikne mezi mnou a mužem na kterého myslím jsme jen přátelé ale zatím nic víc jak byste vše viděla děkuji vodnarka(Vodnarka)
Foto
Vodnářko ano, ale bude to chtít vyšší dívčí. Jste na něj moc svobodomyslná, myslí si na vás, už dlouho..ale bojí se, té vaší potřeby volnosti..toho, co vás vlastně definuje. Asi bych mu ukazovala klidnější povahu:-) To dáte!
Dobrý den Arianko-- můj dotaz zní, dočkám se klidného a spokojeného života?(Mirka)
Foto
Miruško ano, ještě po vás chce Osud pár věcí, názorů a postojů změnit, třeba nerozdávat se tolik a být víc zdravě sobecká. pak nebude již nic stát v cestě trvalého štěstí!:-)
Ahoj Ari. Jak prosím nakonec dopadne moje stěhování ? Děkuji velice.(Sylva,17.9.1989)
Foto
Sylvo, bude to trošku kovbojka, fakt to bude chtít pevné nervy, ale finále bude završeno přestěhováním a spokojeností:-)
Dobrý den paní Arianko, píši pozdě, ale zkusím, v práci zůstanu ještě tento rok, nebo si mám hledat jinou? Jsou tam strašný vztahy, jsem z toho unavená, teď momentálně nemocná. Předem děkuji a přeji krásný den. Radka(Radomíra )
Foto
Raduško hledat, vyplatí se to! Štěstí se na vás konečně usměje v úplně nové práci.
Arianko, už několik let jsem sama, kdy přijde láska? Moc děkuji.(Klara)
Foto
Klárko přijde, dřív než si vůbec myslíte.
Dobrý den paní Ariano mohla bych se zeptat na svého bratra usiluje už tři roky o péči na maminku maminka je ležák bratr se o ní stará celodenne komise nebo soud zamitaji prosím má bratr šanci získat pro ni tu péči a jak vše pro něj dopadne jak to u něj vidíte vy moc vám děkuji byla bych ráda kdyby vše dopadlo dobře bratr je zoufalý unavený že všeho ještě jednou děkuji iva(Iva)
Foto
Svede ještě dvě větší bitvy, chápu, že je z toho zničený...stát šetří, kde nemá:-( Ale po nějakém odvolání, kdy už to bude vypadat, že je to celé v pytli....se ukáže rozumná doktorka,či doktor, který bude mít tu páku, aby to bratr dostal.
Zdravím, dostanu v dohlédne době zahraniční pracovní nabídku? Dekuji(Kaťa)
Foto
Káťo ano, ale nebude to to pravé ořechové, karty říkají, že ta správná nabídka přijde, ale až později. A Svět se tam skutečně ukazuje:-)
Milá Arianka, asi bude týmto smerom orientovaná väčšiná otázok, chcem sa spýtať na svoj zdravotný stav a prácu, v súvislosti s teraz náročnou celosvetovou situáciou, mám sa do blízkej budúcnosti čoho obávať? Pracujem ako ajurvédska masérka a velmi sa bojím, že budem musieť momentálne aj svoje zamestnanie pozastaviť. Monika.30.12.1983 Dakujem veľmi pekne.(Auriella)
Foto
Moni, pokud je to spojené s cestami do rizikových krajin, tak bych byla samozřejmě obezřetná. Ale po stagnaci, která opravdu nastane, je tam eso mečů a Vítězství, takže nakonec váš job bude frčet jak namazaný.
Dobrý den, paní Arianko, chci se prosím zeptat na svoji dceru Anetu Kramlovou, nar. 02.02.1983, zda se před ní otevřou lepší životní situace. Děkuji mnohokrát. Anděla Kramlová.(Anděla Kramlová)
Foto
Andělko Anetka bude mít ještě pár měsíců těžších, ale léto a dál...už má být klidné. jakoby začala nový život, má tam kartu Slunce, takže nakonec to vše dopadne pro ní dobře.
Dobrý den paní Ariano, má budoucnost vztah Martina panna a Ladislav střelec? (Láďa )
Foto
Láďo pokud jste velmi trpělivý a odolný muž zkuste to...ale karty naznačují vztah plný dramat, hlavně ze strany Martiny. Nesmíte moc tlačit a být příliš hodný....
Dobry den,Arulko. Bude se zdravi babi zhorsovat nebo se to zlepsi ? Dekuji.(Vnučka)
Foto
Ach jo, to je strašně těžká otázka, jí vyléčí láska a zájem o její osobu...ale nebude to lehké...ale naděje tam stále je.
Milá čarodejko, chtěla bych vědět jestli se chlap na kterém mi záleží rozhoupe a dáme to spolu dohromady. Děkuji za radu. (Marta)
Foto
Marti zatím je jak nerozhodný pyšný páv, protože ví, že ho chcete. překvapte ho úplně opačnou reakcí, přestaňte o něj usilovat a řešte sama sebe a svojí vlastní budoucnost jakoby bez něj. Klidně i flirtujte, buďte tajemná...on to dlouho nedá a začne se snažit.Platí zásada, že chlap je lovec a co si nevybojuje, toho si neváží!
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Vstoupí mi do života ten správný muž a splní se mi přání mít rodinu a děti? Jsem narozená 22.2.1979. Děkuji za odpověď. (Heather)
Foto
Heather ano, bude to přes vaší nebo jeho práci. Karta Dílo neboli Práce je tam jako společný spojovatel a hybatel všeho co očekáváte. Vše po čem toužíte, se vám opravdu splní:-)
Krásný den Arianko, rada bych se optala, zda se mi podari letos najit toho pravého. 12.2.1978 Dekuji (Peťka)
Foto
Peťko anoooooo!!!!:-)
Milá Arianko, ráda bych věděla, jak to bude dál mezi mnou a mojí láskou? Děkuji (Martina )
Foto
Vměšuje se tam třetí osoba, jde o nějakou dominantní ženu Martinko. Přítel je pod 9mečů, což je karta váhání, pochybností a že neví, co vlastně chce. Teď karty doporučují se spíš stáhnout, netlačit, nebojovat a makat na sobě.Právě to může zachránit vztah.
Dobrý den, Arianko, snad se na mně dostane. Už počtvrté jsem nedala zkoušku ve škole, 18.4. bych měla jít na další pokus, zvládnu to udělat? A ještě pokud můžu vědět, 21.-24.5. bychom měli letět s přítelem do Francie, mám půlku zájezdu zaplacenou, pojedeme tam nakonec, nebo nám cestovka vrátí zálohu a my pojedeme místo toho do lázní? Jedná se o předsvatební cestu. Děkuji moc za odpověď, Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Katko uděláte to, u vás platí do pětice pro štěstí:-)Na tu Francii bych se asi kvůli corona-okolnostem vybodla.Zálohu vám vrátí, užila bych si naší Země.
Milá Arianko, jak se mi povede v tomto roce v práci, je tam nějaká změna? Mám trochu vleklejší zdravotní problémy, nic vážného, ale budu již do léta zcela bez obtíží? Děkuji a hezký zbytek úplňku:-)(Anna)
Foto
Aničko padá vám tam velká Fortuna a Mír, takže bych se ničeho neobávala:-)
Ari, zdravím vás - chci se zeptat: čeká mě operace. Jsem pevně přesvědčena, že vše dopadne zdravotně dobře, ale ráda bych věděla, jestli se po operaci můžu těšit na nová nebo raději staronová setkání s přítelem nebo novým přítelem, jestli vznikne vztah...? děkuji za vaši energii a čas :-) ♥. Kaaj(Kaaj)
Foto
Dopadne výborně, jen pak fakt odpočívat. A v partnerství mi tam jde překonání krize:-) takže asi přijde staronovo:-))
Dobrý den. Jaký bude můj březen, mám se bát nebo těšit ? Předem děkuji a přeji klidné dny. Tereza, 16.6.1993.(Tereza)
Foto
Terezko na březen, tedy na jaře budou trochu veletoče v Lásce....kupí se tam poněkud dramatické karty. Ale současně osud říká, že právě přes ten chaos pak nastane dlouhé období lidu a harmonie.
Dobrý den Ari, ráda bych věděla, jestli si můj syn zlepší prospěch ve škole a zda půjde třeba na střední školu po skončení docházky. Martin, 20. 10. 2005. Děkuji za odpověď a Váš čas. (Helena)
Foto
Helenko on je chytrý kluk, ale trošku lajdák. Karty říkají, že teď je důležité stát mu za zády ohledně učení jak četník! On skutečně v tomhle potřebuje pevnou neústupnou vůli maminky. Karty říkají, že maturitu bude mít, ale je možné, že to bude spíš už konkrétní obor..právě s maturitou.
Pěkný den přeji. Zajímá mě, jestli mě v nejbližší době čeká nějaká spřízněná dušička. Je mi docela smutno :-( Moc děkuji(Zvědavá)
Foto
Ahoj Zvědavko, v nejbližší době ne...ale v řádech 5 měsíců ANO!!!!
Dobrý den, Ari. Ozve se mi ještě přítel nebo je definitivní konec ? Odmlčel se a pořád nad ním přemýšlím. Děkuji(Kalyptonka)
Foto
Kaly ozve, je tam karta ZMĚNA a Návrat.Jen musíte změnit sama vlastní energii, neboli uvědomit si důvody, proč odešel...vždycky jsou chyby i na naší straně..a pak by to mohlo opravdu znova fungovat. Ale trpělivost a nečekat, žít si svůj nový život teď a tady. Hodně štěstí, sama jsem si prošla něčím podobným a dnes jsme v pohodě.
Zdravim milá Arianko ,chtěla bych se zeptat na své zdravi ,praci jestli najdu k tomu i lasku.Dekuji Denisa 23.121977Preji hezky den.(Denisa)
Foto
Denisko zdraví nejsem kompetentní dělat. Práce se v tomto roce bude jevit jako jízda na horské dráze. V druhé polovině roku se to ustálí, buď půjde o úplně novou pracovní nabídku, nebo se něco zlepší v té stávající. Láska si vás najde sama,ale odpojte se od minulosti, ta vás brzdí.
Milá Ari, ráda bych věděla, zda budu mít partnerský či milostný vztah s jedním z těchto dvou mužů :Alex, 14. 2.66, Martin, 29. 3.73. Helena, 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas a přeji hezký den. (Helena)
Foto
Helenko zdravím, karty spíše ukazují na Martina. Alex se jeví jako hodně komplikovaný muž. Je zajímavé, že se mi tu objevila karta Císař vládce, což by mohlo naznačovat,že se v tomto roce objeví ještě jiný mužský. takže osud vás může ještě překvapit:-)