Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Arianin láskoskop na únor: Lvi budou při chuti, Střelci přestřelí

/
  • I v zimě hřeje láska
    I v zimě hřeje láska (shutterstock)
    3. února 2020 ● 10:16

    Čarodějka a věštkyně Ariana vás  bezpečně provede milostnými nástrahami posledního zimního měsíce.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dosud zcela svěží znamení, ve kterém se ale na začátku měsíce objevuje nepříliš dobré spojení Venuše s Černou Lunou. V praxi se to projeví starostmi, které budou Berani mít v oblasti lásky, vztahů a sexu, bude se většinou jednat o ztíženou nebo váznoucí domluvu mezi partnery, znáte to, těšítte se na chvilku něhy a sexu a místo toho se s tím druhým pohádáte jak koně. V druhé polovině února už bude o něco líp. Chce to jen trochu trpělivosti.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Většina Býků na tom bude v oblasti lásky a užitého sexu docela dobře, ale v radostném rozletu je bude srážet těžkopádná planeta Uran, která všechno transformuje do vážnějších rovin. Ano, sex bude, ale co bude dál? Jak to bude se svatbou a společným bydlením? Kdo ponese náklady? Kolik dětí by bylo dobré mít během dalších pár let? Pokud si chce Býk užít jen trochu sexu a přitom hodně zábavy, tak ať se raději už dopředu připraví, jak zručný politik na rozdávání předvolebních slibů.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trochu vážně a trochu nevážně, tak by se dal charakterizovat přístup Blíženců k partnerskému i mimopartnerskému sexu. Nic vám nebrání užívat si plnými doušky přízně druhého pohlaví (pokud tedy jste heterosexuálně založení), ale je docela dobře možné, že vás druhá strana bude považovat za partnery spíše lehkovážné, než takové, jejichž slovo platí děj se, co děj a stůj co stůj. Ale stát to bude. Za to.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Rakům se ve vztazích blýská na lepší časy, v jejich znamení je Měsíční vzestupný uzel, který bude kolem 23. února v trigonu k Novu, čili k Měsíci a Slunci a navíc ještě i k Merkuru v Rybách. V představách Raků se budou v únoru 2020 odehrávat divoké scény se sexuálním podtextem, ano, mohou to být i scény na téma rozverný flirt až nevěra, popřípadě rozpustilá, nevázaná trojka, většinou ale zůstane jen u těch představ, Raci jsou ukáznění a věrní, ale proč si jednou nepustit fantazii na špacír, zvláště, když k tomu astrologické konstelace přímo vybízejí?

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví, elán a chuť na sex, ať už partnerský nebo mimopartnerský budou věrnými průvodci astrologických Lvů po celý únor 2020. Tím samozřejmě není řečeno, že se každý Lev musí během února a zvláště kolem 9. února při úplňku ve Lvu, dopustit nevěry, ale spíše to bude záležet na charakteru a vrozených dobrých vlastnostech, než na nedostatku příležitostí a fyzických schopností. Lvům tedy nebude nic stát v  cestě, pokud se rozhodnou opustit životní filozofii strádání a sebeobětování a vydat se cestou nevázané rozkoše, ale jak již bylo řečeno, nejvíce bude záležet na partnerské odpovědnosti a smyslu pro rodinu a povinnost.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny jsou známé svou věrností a plány do budoucna, ať už se týkají čehokoliv, v tomto případě odhodlání zestárnout s jedním partnerem, popřípadě partnerkou. Ve smyslu uzavírání dlouhodobých partnerství bude pro Panny dobré datum 23. února, plus mínus pár dní, kdy se v opozici k Panně odehraje Nov, proto se dá čekat, že právě během tohoto února se uzavře celá řada manželských slibů a stejně tak se Panny mohou těšit i na větší osudový příděl nevázaného sexu - a vše půjde snadno a zlehka a zprvu nezávazný sex s velkou pravděpodobností skončí velkolepými zásnubami.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V opozici mají Váhy Venuši, což na první pohled vypadá celkem slibně, ale jak již bylo naznačeno, je Venuše během února  2020 lehce negativně poznamenaná blízkostí Černé Luny. Příležitostí  k navázání či upevnění partnerství bude hromada, stejně tak bude celá řada příležitostí k bezuzdnému užívání volnomyšlenkářského sexu, ale bude přitom poměrně dost velkou roli hrát výběr partnera. Pokud volba nebude správná, budou partnerské radovánky sklouzávat po povrchu, pokud se volba ukáže jako trefa do černého, prožijí si Váhy sexuální ráj na zemi.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Štírů povede mnoho vztahů i pokusů o navázání zajímavého vztahu k zamyšlení, což bude právě pro tento únor pro Štíry typické. Přestože se Štír často považuje za vzor znamení, které má velmi blízko k erotice a sexu a samozřejmě také ke vztahům, v nichž sex hraje dominantní roli, budou se Štíři během února 2020 chovat spíše střídmě a uvážlivě. Svůj vliv zde projeví hlavně Uran, který tiše číhá v opozici a který se bude projevovat jako skutečná planeta života, o které se dá říct, že nepodporuje plytké vztahy, založené na bázi sexuální posedlosti.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mezi Střelci se najde hodně lidí, hledajících nevázané výstřelky, od toho to také jsou Střelci, ale přece jenom i v sexuálních vztazích je zapotřebí, aby se sešli dva lidé podobného zaměření, odpovídající orientace a s vyváženou mírou vkusu a smyslu pro detail. Podle všeobecných konstelací bude únor 2020 pro Střelce obdobím "hledání a zápasů", bohužel se snadno stane, že i mistrný Střelec snadno přestřelí, proto se dá čekat, že ne každé setkání se Střelcem skončí nocí plnou vášně, i kdyby tomu předcházela monumentální večeře v drahé restauraci.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Kozoroha se opět setkává mnoho vlivů mnoha planet a astrologických konstelací. Saturn, Pluto, Jupiter, Mars, Měsíční sestupný  uzel, to je sestava, u níž by většina uzkušených astrologů se zachmuřeným čelem řekla, že můžeme očekávat prakticky cokoliv. Kozoroh, který bude postupovat promyšleně a uvážlivě a také trochu opatrně si může užít, co hrdlo ráčí, zatímco jiný, byť podle znamení "souputník" může po pár hořkých zkušenostech považovat únor za úmor nebo úhor. Takže, postupujte opatrně a s rozvahou, vyplatí se to.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři mají a budou mít nyní v únoru zvláštní výsadní postavení. Mohou mít partnerů či partnerek, co hrdlo ráčí nebo to ani nemusí být hrdlo, ale budou mít prostě štěstí. Možná si budou připadat jako magnet pro odpovídající pohlaví, ale ti, kteří nezpychnou a zachovají si vrozenou dávku skromnosti, budou u ostatních oblíbení a také budou mít nejenom hezké únorové zážitky, ale i hezké vztahy. Pokud ale zpychnou, tak možná dopadnou podobně jako pyšná princezna ve stejnojmenné pohádce. Tak na to myslete a snažte se nezpychnout.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Velké osvěžení ve vztazích a celkově v oblasti sexu a užité erotiky zažijí Ryby. Konečně se zbavily těžkého jha Černé Luny a prožívají něco jako propuštění po mnoha měsících z těžkého žaláře na svobodu. Oči si přivykají světlu a slunečnímu záření, shrbená záda se konečně  mohou svobodně narovnat a pocit svobody dává každému jedinci, narozenému v Rybách možnost rozhodnout se, jak naloží s volným časem, popřípadě, s kým se začne bavit a koho se pokusí oslnit a získat nejenom na kus řeči. Ale i tak zůstane většina Ryb skromná a vděčná. Važme si jich

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz