Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaké je vaše lunární znamení?

/
  • Znáte své měsíční znamení?
    Znáte své měsíční znamení? (archiv)
    27. ledna 2020 ● 08:00

    Své znamení podle Slunce zná téměř každý, ale své lunární znamení jen málokdo. Přesto právě měsíc určuje skrytou stránku vaší povahy...

  • 1.

    Měsíc v Beranu, Slunce ve Střelci

    Pro ty, kdo mají tuto konstelaci, je aktivita přirozená, jen by neměli být příliš impulzivní.  Mohou mít silný temperament a vůdčí schopnosti a překypovat energií.

  • 2.

    Měsíc v Býku, Slunce v Kozorohu

    Měsíc v Býku přináší silný pocit potřeby bezpečí a pohodlí. V emocionálních záležitostech jsou tito lidé obvykle velmi velkorysí. Kvůli potřebě se cítit bezpečně věnují hodě pozornosti práci a materiálním záležitostem.

  • 3.

    Měsíc v Blížencích, Slunce ve Vodnáři

    Tito lidé mají stále pocit zvědavosti a neklidu. Touha zažít něco nového je neopouští, potřebují být v kontaktu s lidmi a komunikativní okolí je pro ně velmi důležité.

  • 4.

    Měsíc v Raku, Slunce v Rybách

    Lidé s touto kombinací v horoskopu potřebují cítit se bezpečně a chránit sebe i ostatní. Mají velmi silné vazby v rodině a vrozenou schopnost péče. Měli by si dát pozor, aby nebyli příliš majetničtí

  • 5.

    Měsíc ve Lvu, Slunce v Beranu

    Je to spojení plné energie, jeho splozenci si myslí, že si zaslouží respekt a obdiv druhých. Pokud využívají  svou energii rozumně, mohou být vzorem pro ostatní, pokud to přeženou jsou nesnesitelně arogantní.

  • 6.

    Měsíc v Panně, Slunce v Býku

    Lidé s měsícem v Panně potřebují organizaci a tvrdou práci. Jsou to perfekcionalisté.  To působí  velmi dobře v profesionálním prostředí, ale pokud jsou příliš kritičtí, nejsou oblíbení.

    Měsíc ve Vahách, Slunce v Blížencích

  • 7.

    Měsíc ve Vahách, Slunce v Blížencích

    Takoví lidé potřebují harmonii.  V osobním i profesním životě mají přirozené kouzlo, které lidem přináší diplomacie a harmonie.  Mají velký smysl pro spravedlnost. Měli by být opatrní, aby nebyli příliš nerozhodní.

  • 8.

    Měsíc ve Štíru, Slunce v Raku

    Takoví lidé cítí všechno velmi intenzivně. To, co se může zdát jako silná osobnost, skrývá hluboko uvnitř citlivou osobu, kterou lomcují emoce.  Někdy se mohou chovat manipulativně.

  • 9.

    Měsíc ve Střelci, Slunce v Lvu

    Tato kombinace přináší touhu po svobodě a dobrodružství.  Nové zážitky tyto lidi vždy stimulují. Mohou se cítit poněkud spoutaní standardním způsobem života většiny společnosti, ale musí být opatrní, aby se nestali otroky vlastní svobody.

  • 10.

    Měsíc v Kozorohu, Slunce v Panně

    Lidé s touto kombinací mají silný pocit odpovědnosti a cítí se zralí dříve než většina ostatních. Mají schopnost profesně uspět velmi mladí, ale neměli by se cítit příliš důležitě.

  • 11.

    Měsíc ve Vodnáři, Slunce ve Vahách

    Tito lidé jsou velmi kreativní a inovativní, mají rád nové věci  cítí se hodně spjatí se svým okolím. Měli by však být opatrní, aby tato energie nebyla nevyvážená, protože to může vést k izolaci od standardní společnosti, která je obklopuje.

  • 12.

    Měsíc v Rybách,Slunce ve Štíru

    Nejvíc citově založené znamení ve Zvěrokuhu.  Tito lidé mají přirozenou schopnost vnímat emoce lidí a prostředí, ve kterém se nacházejí. Je proto velmi důležité, abyste byli v kontaktu s místy a skupinami lidí, které v nich vzbuzují emoce. Pobyt v depresivním prostředí je pro ně devastující.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz