Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Arianin láskoskop na leden: Váhy se zbaví zmatků, Vodnáři budou rozverní

/
  • ...
    ... (Shutterstock.com)
    6. ledna 2020 ● 10:00

    Čarodějka Ariana předpovídá na leden žhavé vášně i vztahové kotrmelce.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani budou řešit často docela zamotané vztahy a je také možné, že budou ve svých současných vztazích cítit mírnou nervozitu. Nic zvláštního se ale nestane, přesto to nevypadá na 100% vztahovou spokojenost.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Býci se projeví během ledna 2020 jako akční hrdinové, budou se snažit najít si ještě jeden vztah, to se týká hlavně Býků - mužů, popřípadě se budou snažit opravit nebo napravit původní vztah, to se týká hlavně Býků - žen.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všichni Blíženci, kteří do nového roku 2020 vstoupili a už byli v nějakém vztahu, budou v lednu spokojení a budou si užívat lásky a sexu. Blíženci, kteří vstoupili do roku 2020 a vztah ještě hledali nebo hledají, budou netrpěliví, kdy se konečně něco zajímavého v této oblasti objeví.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Raci se ještě na sklonku minulého roku snadno seznamovali a budou v tom pokračovat i celý leden 2020. To není nic, co by souviselo se sklonem k nevěře ve stávajícím partnerství, spíše se jedná o zvědavost a využití zajímavých konstelací, zvláště kolem 10. ledna 2020, kdy je úplněk v Raku.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi patří v lednu nového roku k nejmlsnějším znamením zvěrokruhu a bude se to projevovat jak ve výběru jídla, tak i ve výběru partnerů. Jak se říká, jen to nejlepší z celkové nabídky bude pro Lvy dost dobré, aby se vůbec s někým začali bavit.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny budou davově opouštět své skrýše a kouty, kde dosud sedávaly, aniž by budily jakékoliv zvláštní nadšení kolem sebe. Většinou budou mířit do společnosti, kde si budou užívat, budou se seznamovat, ale pokud už někoho mají, tak budou věrné.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy se konečně zbaví všech zmatků, které kolem nich panovaly ještě koncem minulého roku a začnou žít naplno. Najdou si jednoho partnera nebo partnerku a pustí se do budování nového perspektivního vztahu a pokud již partnera našly, tak se budou snažit, aby měly super vztah.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mezi Štíry se objeví hodně jedinců, kteří  budou zcela vážně myslet i na takové věci, jako je svatba, popřípadě rozchod, rozvod a svatba, takže jejich život nebude jednoduchý. Pokud jsou ve vztahu, v němž jsou spokojení, začnou je možná zajímat i takové věci, jako jsou tantrické meditace.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve vztazích a v sexu se budou Střelci projevovat jako duchovní znamení, ve společnosti budou vystupovat jako baviči a budou jevit zvýšený zájem o sex a intimní záležitosti. Pokud je Střelec ve vztahu, který není zrovna pevný, může dojít k menší nevěře.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh se v lednu 2020 projeví jako znamení, které je schopné skloubit pracovní povinnosti se zábavou, takže se snadno může stát, že i nejeden zajímavý intimnější vztah vznikne právě na pracovišti. Ve vztazích a v sexu se ale projeví vliv kombinace Saturnu a Jupitera, takže se může střídat úspěch s trochou smůly a celé se to uklidní až ke konci ledna.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Většina Vodnářů se projeví jako rozverná a zábavná, je proto možné, že se v lednu bude klasický či typický Vodnář chtít raději bavit, než něco řešit. Vodnáři budou mít chuť užívat si ve vztazích a nebudou moc přemýšlet, jak se k tomu bude stavět druhá strana. Takže leden prožijí pod heslem, teď se bavím - a po mně potopa.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby budou v oblasti vztahů, sexu a celkové přízně celkem úspěšné, budou vytrvalé a věrné. Moc legrace se s nimi ale neužije, pokud už budete muset s nějakou Rybou komunikovat, tak postupujte raději opatrně a pomalu, Ryby sice budou toužit něco zajímavého prožít, ale nebudou přitom projevovat žádný zvláštní smysl pro humor.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz