Online chat
Dobrý den paní Ariano, Chtěl bych se zeptat, zda se v budoucnosti protne moje cesta s cestou mě velmi dobré přítelkyně, kterou mam rád a nesmírně si jí vážím, a náš přátelský vztah se do budoucna posune na partnerský vztah. Moje datum narození je 3.12.75 a přítelkyně je 27.2.76 Moc děkuji za veštbu, ať bude jakákoli. Přeji hodně úspěchů a pěkný den. (Jakub)
Foto
Jakube: velké ANO:-)
Zdravím milá Arianko, chtěla bych se zeptat karet.Posledni dobou se mi fakt v ničem nedaří jestli je tam nějaké zlepšení nějaká dobrá rada.Co se týká třeba financí , lásky prostě cokoliv.Dekuji předem 23.12.1977(Denisa)
Foto
Denisko, na nic netlačit, váš rok teprve přijde, tenhle rok je poznamenaný saturnem, což je velký zbržďovač.Je to lekce v trpělivosti, speciálně pro vás.Vesmír vás chce na chvíli zastavit a donutit vyřešit staré resty a jít víc do hloubky a víc myslet srdcem, což je mimochodem skvělá knížka:-)
Ari, mám přítelkyni Lenku, má problém s alkoholem..vydrží nam vztah? Jura(Jura)
Foto
Juro se závislým člověkem je to velmi těžké. Karty říkají, že pokud podstoupí léčbu, může to vyjít, jsou tam karty Měsíc-současný stav, což jsou deprese, ale pak je tam síla a Láska.
Milá Ariano, jsem velmi zoufalá maminka která má starost...prosím Vás o zodpovězení mého dotazu, Syn neudělal maturitu z literatury, říká,že se ted připravuje ale znám bohužel jeho laxní přístup, trošku na to mohu dohlédnout,ale většina je na něm. Prosím, v září se již podaří nebo jak to vidíte? Děkuji a přeji nádherné léto. maminka,syn je je narozen leden 2001(maminka)
Foto
Maminko nechte to jen na něm. já bych použila reverzní psychologii: hele je to jen na tobě, víc ti k tomu neřeknu, je to tvůj život.
Dobrý den. Stále se točím v bludném kruhu. Nevím, jak z něj ven. Zkouším meditace, afirmace, mantry, nic nepomáhá. Prosím, kde dělám chybu ?:-( Proč mi osud tak nakládá ...(Tamara)
Foto
Tamarko, musíte na nějakou dobu vyjet ven , změnit prostředí, udělat něco, co byste nikdy neudělalo, pak se vše o čem píšete naučíte dělat opravdu s láskou a do hloubky.Osud vám jen zrcadlí, že se musíte naučit, omlouvám se za to musíte.....prožívat štěstí ve vlastním srdci. Připadá mi, jako byste se odmítala.Neplánujte, žijte přítomností a budete překvapená, jak vás vesmír mile překvapí:-)
Ahoj Arián potkám nějakou lásku nebo spřízněnou dušičku v létě já 23,5 1972 (Děkuji a mněj se fajň čarodějko)
Foto
Ano najdete, v letě asi ne, ale ke konci roku by o mělo vyjít:-)
Ari, budu studovat na vysněné škole..nepřijali mě, jsem 12tý pod čarou....Marek1998(Marek)
Foto
Marku nevzdávejte to, nakonec to opravdu vyjde, jen tomu 100% věřte. ŽÁDNÉ POCHYBNOSTI!
Dobrý den, Ari. Prosím, ráda bych věděla, zda mojí mámě přiznají příspěvek na péči druhého stupně. Hana, 3.2.1944. Děkuji za odpověď. (Hana )
Foto
Hani ano, jen to může trvat i půl roku,, i víc... může tam být i odvolání proti odmítavému rozhodnutí. Ale nakonec ho dostane:-)
Ari, přítel mě požádal o ruku po 4 měsících..vydrží nam to? Lada(Lada)
Foto
Laduš karty říkají, že by to mohlo vyjít. jen já z vás cítím pochybnosti, musíte to opravdu cítit v srdci a nenechat se do ničeho tlačit.ještě nemáte vůbec probádané sociální chování jeden u druhého, většinou vztahy z velké vášně končí stejně prudce jako začaly.Zkuste ho testnout nějakým konkrétním činem, který udělá on pro vás. pokud to splní, šla bych do toho:-)
Dobrý den,jsem ráda že se vás můžu opět zeptat ,zemřel mi manžel rocnik1966 je mi moc smutno učím se žít sama ,poznám ještě někoho s kým mi bude dobře ,já jsem ročník 1967 děkuju za odpověď Z.(Míša)
Foto
Míšo to je mi moc líto, ale vezměte to jako výzvu postavit se na vlastní nohy. Lásku tam máte, přijde až uvolníte pouto s manželem, on nemůže odejít.Nechte ho jít....on tím, jak se vám stýská, jste na vše sama, chce pomoc a neví jak, proto bloudí.Nejlepší rituál na propuštění duše, je napsat mu na papírek vzkaz, že ho navždy milujete, ale že chcete aby odešel do světla, do papírku dejte 3 listy vavřínu-bobkový list a spalte ho, u toho můžete mít bílé svíce, dívat se do jejich plamenů a otevřít okno.
Milá Ari, ráda bych věděla, zda ještě budu někdy žít s nějakým mužem a jestli třeba ještě letos potkám vhodného partnera. Helena, 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas a přeji hezký den. (Helena )
Foto
Helenko ano, lásku skutečně ještě potkáte, ale kašlete na čas. Mějte to přání neochvějně v srdci, že potkáte muže a budete se oboustranně milovat, věřte vesmíru a NEPOCHYBUJTE!!!!!!!!
Dobrý den Ari, mám přítele, požádal mě o ruku...byla jsem ovšem zklamaná ze způsobu i prstenu. v mých očích to odbil, křivdím mu?..mám mu to říct?..budeme spolu šťastni..přestěhuje se za mnou?..koupíme společné bydlení? ..děkuji (Joha)
Foto
Joho, to jak vypadá prsten, způsob podání, jsou s prominutím nepodstatné .íčoviny...když bude mít s vámi trpělivost, která mu občas dochází, hledejte jiný úhel pohledu než je ten váš, vciťte se do jeho životní cesty, bude to ještě dlouhá cesta, ta vaše, A prosím urovnejte s ním, pokud jste mu vyčetla jak vás požádal o ruku..můžete naplánovat opravu vy, to jde:-) Ale myslím, podle toho cítím, tak vás miluje:-)
Ahoj Arianko. Budou se naši nakonec rozvádět ? Děkuji(Dcera)
Foto
Bohužel asi ano, nejsou tam příznivé karty. vstupujete tam třetí osoba:-(
Dobrý den Arianko.Chci se Vás a karet zeptat jak by se mi mohlo podařit výrazně zhubnout?A dát se zdravotně do pořádku...17.10.1972 Děkuji Vám za pomoc.(Ilona)
Foto
Ilonko tak jako mě, počítejte si kalorie, já nepřekračuju 1000 kalorií denně. Jím knekebrot, žervé, zeleninové saláty, ovoce-banány, občas kvalitní maso a rýži z rýžovaru a k tomu nějakou ostřejší směs, bílé jogurty atd a aspoń 20 minut denně si dát rychlejší chůzi. A jóga, ta vás dostane ze všeho:-)
Dobrý den, mé známé se ztratil dospělý syn uvidí ho ještě. Janina(Janina)
Foto
O kriminalistiku se zajímám, spolupracuji i s kriminalisty, ale nejsem kriminalista. karty říkají, že je živý, mohl přemýšlet o sebevraždě, tu myšlenku jsem opravdu zachytila. Teď se hledá, potřebuje, aby se mu nikdo nepletl do života, má tam moc smutné a zmatené myšlenky, ale je ta m karta Kočár, Práce, je možné, že odjel i do ciziny, pak je tam karta zmoudření, mír a karta Naplnění. Ale něco špatného se v rodině stalo, j naštvaný.
Dobrý den, jsem narozena 6.4.1966, manžel 6.2.1962 čeká nás ještě něco hezkého a budeme mít stále práci kterou máme rádi. Děkuji Romule (Romule)
Foto
Ano, ano a ano, máte ještě před sebou spoustu krásných okamžiků a zážitků:-)
Dobrý den paní Arianko. Chtěla jsem se zeptat na můj zacinajicí vztah s mužem Blíženec .Jestli už je ten pravý. Děkuji moc (Alice)
Foto
Karty říkají, že pokud nebudete na něm moc fixováná, neuctívat ho jako boha, umět mu naslouchat a občas mu dát mírný kartáč a vyrobit občas nějakou rebelii, pak to klepne.Ale Blíženci jsou velmi velmi komplikovaní, postupně se musíte porozumět blíženeckemu způsobu života, Blíženec spíš potřebuje vládkyni, než hodnou holku.
Dobrý den, dcera se narodila 1.7.1994, chtěla bych vědět zda udělá státnice, najde si životní vztah a bude mít práci. Děkuji máma(máma)
Foto
Milá maminko, řeknu vám, že státnice udělá, práci taky najde, jen jí příliš dusíte láskou a obavami, tak už přestřihněte pupeční šňůru. Lásku nechte na ní. Nemyslím to zle. Ona se pa k bojí, že vás zklame a to jí trochu dusí.
Pani Ariana Argoni, prosím, podívajte sa, či bývalý manžel mojej dcery prestane niekedy robiť problémy jej a spoločným deťom. Ďakujem. Miroslav(Miroslav)
Foto
Miroslave zdravím, to je jen na ní, aby se mu postavila a i když si myslí, že to nikdy neskončí, klid od toho tyrana bude mít, ale nejdřív musí ukázat Vesmíru, že je ochotná bojovat o svou svobodu a pak se budou dít náhody nenáhody, které znemožní jeho útoky.
Dobrý den paní Ariano,chtěla bych se zeptat,jestli najdu lásku 5.4.1969 a prosím ještě jen krátce budoucnost muž 10.4.1973,žena 28.8.1982.děkuji moc,mějte se hezky a hlavně zdravě(Lenka)
Foto
Lenko ano, jde vám tam láska, Poustevník, že ještě chvíli budete muset trochu počkat, ale jde vám tam nový život a nevěřit jedné velmi blízké ženě.Ten pár nemá úplně čisté karty, zvlášť z jeho strany cítím, že něco skrývá, jakoby mu stačila jen milenecká rovina.
A ještě jeden dotaz, prosim. Kdy mne ceka láska? Děkuji.(Klara)
Foto
To je sranda, protože než jsem to odmáčkla, při pohledu na vaše karty,šmarjá já jí neřekla že jí jde do cesty Láska. Z vlastní praxe vím, že je dobré se na čas neptat, Vesmír má své vlastní načasování.Ale nebude dlouho trvat:-)
Dobrý den, chci se zeptat na mou práci. Kdy přijde pro mne skvela pracovní možnost nebo nabidka. Děkuji.(Klara)
Foto
Klarko, cítím to na pozdní podzim, je tam karta Uspěch a harmonie.
Krásný den, Arinko. Uklidní se prosím v nejbližší době rodinná situace ? Už toho začíná být na mě docela moc a začínám mít ponorku :D Děkuji(Rézi)
Foto
Bohužel teď jsou tam špatné karty na rodinnou pohodu, 9mečů, Měsíc,Soužení, Propast a Soužení, možná může proběhnout radikální odchod jednoho z vás. Karty jako východisko nabízejí ustoupit, nic nevyčítat, víc chodit nezávisle ven, a ejhle hned se tam objevuje Eso pohárů, což je karta domova a rodinné pohody. ale trpělivost, víc jít do sebe a nepřemýšlet jen vaším pohledem. nakonec to dáte :-)
Dobrý den. Chci se zeptat, jaké následující období, a to hlavně, co se lásky týká. Jsem dlouho sama a začíná se mi docela stýskat. Bohužel, seznamky pro mě nefungují a nemám moc příležitostí se s někým potkat. Moc děkuji(Kaly)
Foto
Kaly zdravím, muž neboli láska v kartách je. jen karty mají připomínky:naučit se být znova Žena, vyzařovat ženskou enrgii, najít si nějaký nejlépe cvičební koníček, opravdu se naučit žensky přemýšlet, pro muže jste jakoby neviditelná, máte tam velké zklamání z minulosti a to vás stále brzdí, seznamky fungují, nebojte se jich, jen stací být záhadná. Karty dál říkají, že s mužem vašich snů se seznámíte přes práci, ale může ,to být i jeho. Sama nezůstanete ,tím jsem si jistá.