Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kdo nemá problém odříznout vás ze svého života? Těchto 5 znamení to dokáže!

/
  • (iStock)
    20. srpna 2020 ● 06:00

    Není čas na toxická přátelství a špatné partnerské vztahy. Proč se nechávat obklopovat lidmi, kteří z vás vysávají energii a ničí vám život? Vymazat někoho ze svého života je činnost, která je jen pro silné osobnosti. A následujících pět znamení zvěrokruhu to dokáže! Musíte je dobře poznat, abyste pochopili, proč nikdy nebudou s lidmi, s nimiž jim není dobře.

    Na druhou stranu ale věřte tomu, že pokud si vás oblíbí, budou to jedni z nejpevnějších přátel, které budete mít. Je chvályhodné, že dokážou odstranit ze své blízkosti energetické upíry a nevhodné lidi. Je to často těžké, ale někdy je lepší začít od nuly. Která znamení v sobě mají sílu a nebudou váhat vyříznout vás ze svého života? S těmito si nezahrávejte!

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Berani neradi ztrácejí svůj čas s lidmi, kteří za to nestojí. Raději se obklopí ve svém životě několika přáteli a blízkými lidmi, než obří skupinou „takzvaných“ kamarádů. Jestli jste někdy zradili nebo podvedli Berana, můžeme vám téměř s jistotou zaručit, že vás k sobě už nepustí. Berani rychle a důrazně vyříznou ze svého života všechny ty, kteří jim ubližují, a nebudou o tom dvakrát přemýšlet. Jednou a dost. Ublížili jste Beranovi, jste mrtvý muž!

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Býk neváhá odříznou lidi ze svého života, ale někdy to dělá až moc ukvapeně. Je to typ člověka, který by měl nejprve dvakrát myslet, než začne jednat. Je dobré během rozhodování zvážit pro a proti a snažit se vidět i to, co není třeba navenek tak rozpoznatelné. Býci by se měli naučit dívat na život z nadhledu. Když se Býk rozhoduje, zda s vámi skoncuje, nebo ne, bude se k vám chovat s odstupem, dokud se stoprocentně nerozhodne.

  • 3.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Lev je vždy připraven stát se tou nejúspěšnější osobou. A touží taky po tom, aby kolem něj byli lidé, kteří jsou hodni jeho přítomnosti. Rád dělí čas mezi setkání s přáteli a rozjímáním o samotě – chce poznat co nejlépe i sám sebe. Když se Lev rozhodne odříznout někoho ze své blízkosti, pak je to především proto, že ho stahuje dolů. On potřebuje lidi, kteří ho budou inspirovat a pomohou mu na cestě nahoru. Za cestou k úspěchu je pro Lva snazší zapomenout na ty, kteří ho brzdí nebo z něj vysávají pozitivní energii. To bude raději žít sám.

     

  • 4.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Vstoupit do úzkého okruhu lidi, kterými se Štír rád obklopuje, je velmi těžké. Jen tak snadno k sobě nikoho nepustí a jen pár vyvolených bude nakonec hodno toho, aby je k sobě pustil blíž. Štír to bere velmi vážně, takže byste se měli cítit poctění, že jste součástí jeho smečky. Pozor ale, neznamená to, že tam budete navždy. Štír bere důvěru a přátelství velmi vážně, a pokud to tak necítí, klidně vás ze svého života vymaže. Cítí se pohodlněji, když je kolem něj pouze několik málo blízkých lidí, s nimiž může sdílet svoje tajemství. Jakmile zjistí, že nejste dostatečně důvěryhodní, nebo je zklamete, odřízne vás velmi rychle ze svého života.

  • 5.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Vodnář je rád s těmi, kteří s ním budou sdílet dobrodružství a budou rozumět tomu, co cítí. Pokud se tedy rozhodne, že vás ze svého života odřízne, věří tomu, že je to z dobrého důvodu. Každý, kdo nemá pochopení pro Vodnářovu mysl, má smůlu. Existují dva typy lidí, které Vodnář nemůže vystát: neslušní lidé a nudní lidé. Pokud tedy často používáte vulgarismy a rádi sakrujete, je pravděpodobné, že s vámi Vodnář skončí. Ovšem nebojte se, pokud to udělá, dá vám taky upřímně najevo, proč to dělá, aby nedošlo k pozdějším nejasnostem.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz