Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jakou barvu mají vaše vlasy? Podle ní poznáte, jaký jste element a jací jste!

/
  • (iStock)
    22. května 2020 ● 06:00

    Jakou barvu mají vaše vlasy od přírody? Víte, že každá barva odpovídá jednomu z pěti elementů, a díky tomu můžete nahlédnout do své osobnosti? Všichni jsme vytvořeni ze čtyř základních prvků – ohně, vody, vzduchu a země. Každý z těchto prvků hraje důležitou roli při utváření naší mysli a také těla.

    Podle starodávných alchymistů, kteří po staletí uchovávají starověká tajemství, existuje kromě čtyři elementů ještě jeden element – element Ducha. Tvrdí také, že přirozená barva našich vlasů je považovaná za velmi důležitou při definování dominantního prvku každého z nás. Základní skupiny tvoří 5 barev: blonďatá, hnědá, zrzavá, černá a šedá. Blonďatým vlasům odpovídá prvek vzduchu, hnědým prvek Země, zrzavým prvek ohně, černým prvek vody a šedým prvek Ducha.

  • 1.

    Blond vlasy: Vzduch

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Podle domorodých kmenů se předpokládá, že blondýnky pocházejí z víl. Víly jsou vznešená stvoření, která sledují hierarchii více než samy sebe. Prvek Vzduch jim dává skvělé komunikační schopnosti. Trpí změnami nálad a někdy se zcela ztratí ve svém magickém světě. Jakmile mají motivaci, stanou se důslednými a organizovanými a svou moc dokážou využít silným a rozhodným způsobem.

     

  • 2.

    Hnědé vlasy: Země

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Tato barva vlasů nejvíc odpovídá samotné planetě a její podstatě. Alchymisté věří, že k dosažení správné rovnováhy je zapotřebí co nejvíce hnědovlasých lidí. Cítí se blíž přírodním silám než jakákoli jiná barva a jsou skvělí v magii, aniž to třeba tuší. V životě potřebují svou energii soustředit správným směrem a uzemnit své magické síly. Jakmile se spojí se Zemí, znásobí svou sílu a dosáhnout opravdu skvělých věcí. Jsou mezi nimi taky léčitelé a mají velkou trpělivost. Hodně jim pomáhá chůze naboso, protože jim přináší rovnováhu. Mají v sobě silný sexuální potenciál.

  • 3.

    Zrzavé vlasy: Oheň

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Říká se, že zrzaví lidé byli políbeni ohněm. Věří se, že v jejich žilách koluje něco opravdu zvláštního, protože element ohně je opravdu obtížné ovládat. Mají někdy podivné reakce a rádi si plní své sny jedinečným a podivným způsobem. Jakmile jsou motivováni, jsou schopní vyšplhat na nejvyšší hory a přeplavat oceány. Jsou nadšení, a to je nutí jít stále vpřed. Jsou považováni za extrémně nadané v magii, zvláště když někdo potřebuje ochranu. Jsou vášniví, ale v určitých chvílích se mohou stát divokými a násilnými. Vše, co potřebují, je vášeň pro život.

     

  • 4.

    Černé vlasy: Voda

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Černá jako barva hlubokých vod, přes kterou se nedostane žádný paprsek světla. Alchymisté věří, že černovlasí lidé jsou požehnáni vodními silami, které jim dávají neuvěřitelné množství pocitů. Kromě toho jsou černovlasí lidé s největší pravděpodobností také nejvíce empatičtí. Mají sklon být skutečně „srdcaři“, a jakmile se dotknou svých emocí, dokážou doslova zázraky. Ve skutečnosti je to zdroj jejich skutečné síly, protože skutečná magie vychází ze srdce. Lidé s černými vlasy jsou považováni za nejsmyslnější ze všech a neustále kolem sebe vytvářejí auru přitažlivosti, která magnetizuje všechny a všechno kolem nich. Mají v sobě ohromnou duchovní sílu, díky které mohou snadno kontaktovat jiné světy a komunikovat s duchy nebo jinými entitami. Nikdy nejsou sami. Lidé s černými vlasy jsou vždy doprovázeni přírodními silami.

  • 5.

    Šedé či bílé vlasy: Duch

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Lidé, kteří mají přirozené šedivé vlasy, jsou považováni za moudřejší než všichni ostatní. Vypadá to, že barva jejich vlasů je jako koruna, která je odlišuje od ostatních. Všimněte si, že bez ohledu na naši přirozenou barvu, jakmile stárneme, naše vlasy se změní na šedí, což znamená, že jsme moudřejší a blíže k jednotě. Albíni, ti, kteří se vyznačují úplnou nebo částečnou nepřítomností pigmentu v kůži, vlasech a očích, byli v magii vždy považováni za zvláště silné, protože přímo odpovídají prvku ducha.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz