Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

7 znamení zvěrokruhu, s nimiž je mimořádně těžké vyjít. Patříte k nim?

/
  • (iStock)
    27. května 2020 ● 06:00

    Jsou lidé, s nimiž není možné vyjít. Bez ohledu na to, jakou taktiku na ně zkusíte, vždycky z toho vyjde drama. Vypadá to, jako by si tihle komplikovaní lidé doslova užívali, když vás vytočí nebo přivedou k pláči. S jakými osobnostmi je těžké vyjít? Není to jen proto, že mají svůj názor a že věří, že jen jejich cesta je ta pravá. Pravděpodobně za to můžou také hvězdy.

    Ano, díky astrologii jsou někteří lidé doslova nesnesitelní a je s nimi velmi těžké pořízení. Nikdy se nezdají být v pohodě a pořád jsou připravení k boji. Zdá se, že šťastní jsou snad jen tehdy, když se hádají a hledají na všem mouchy. Kterých sedm znamení k nim patří?

  • 1.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Že to není možné, protože Vodnáři jsou jinak celkem příjemní lidé, kteří bez problémů přijmou jinakost? Jenže to tak není, Vodnáři mají problémy s emocemi, a kvůli tomu je někdy velmi těžké s nimi vyjít. Je náročné vést rozhovor s někým, když nemůžete plně vyjádřit svoje pocity. Vodnáři nejsou moc empatičtí k ostatním, přitom sami vyžadují, aby druzí empatii k nim samotným vyjadřovali. Vodnář nikdy nebude diskutovat o tom, co ho trápí nebo proč, ale bude očekávat, že to, co cítí, je důležité, i když o tom odmítne mluvit. Nikdy nebudete dost dobře vědět, jak si s Vodnářem stojíte.

     

  • 2.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beran je zábavný, pokud ho následujete a splňujete jeho požadavky. Berani se nezajímají o názory ostatních lidí a jen zřídka zvažují důsledky svého jednání. Pokud s nimi nepolemizujete, je to v pořádku, když ne, jen těžko s Beranem vyjdete. Nemáte-li rádi konflikty, nemá smysl s Berany riskovat a zbytečně si tak přidělávat potíže. Jsou prostě nároční na druhé a nemají dost trpělivosti. Nikdy nepřiznají, že udělali chybu nebo že se zmýlili.

  • 3.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři jsou známí tím, že si vždy berou to, co chtějí, a když se jim někdo postaví do cesty, dají mu to pořádně najevo. V krajním případě mohou být arogantní a vždy jsou dominantní. Nechcete-li rozzlobit Štíra, raději se mu vyhněte. Jakmile žárlí nebo se vztekají, není s nimi řeč a asi s nimi nikdo nevyjde. A pokud si bude Štír myslet, že jste jim lhali nebo je zradili, nebude s vámi diskutovat a odřízne vás ze svého života. Umí taky skvěle zneužít vaše slabé místo, a ani trochu jim to nebude vadit.

     

  • 4.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci se zdají okouzlující a bezstarostní, ale může být frustrující a náročné přimět je, aby vás poslouchali. Zároveň ale chtějí, abyste jim neustále projevovali svou pozornost. Jsou taky velmi citliví a neustále si představují katastrofické scénáře i tam, kde žádné nejsou. Když si myslí, že si jich nevážíte nebo si připadají zranění, předstírají lhostejnost. S Blíženci je taky těžké vyjít, protože řeknou jednu věc a udělají úplně jinou. S nimi nikdy nevíte, co si myslí, nebo jestli jste nevědomky neudělali špatný krok vedoucí ke katastrofě.

  • 5.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Když se Panna cítí ohrožena, obrátí se na toho, o kom se domnívají, že jim vyhrožuje, a nebudou si brát žádné servítky. Panny mohou být někdy velmi kruté, protože kritika je jim vlastní. Vyjít s nimi není vůbec snadné, a to nejen v práci, ale i ve vztahu. Panny taky rády soudí, aniž si s vámi promluví, aby přišly věci na kloub. Jsou taky vybíravé a někdy to vypadá, že není nikdo, na kom by nenašly nějakou drobnou chybičku.

     

  • 6.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    I s Býky je obtížné vycházet, protože jsou velmi tvrdohlaví. Když si postaví hlavu, nic s nimi nenaděláte. Nerozumí moc konceptu kompromisu a jiné názory a myšlenky je moc nezajímají, pokud se už předem rozhodli, že mají pravdu oni. Překvapivě mohou být Býci i hrubí a necitliví. Vaše emoce dokážou vymazat z povrchu zemského podobně, jako by přes ně přejel parní válec. Mluvit s Býkem je často stejně frustrující jako mluvit do zdi.

  • 7.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorohové si často myslí, že toho znají a umějí víc než kdokoli jiný a mohou být tvrdohlaví podobně jako Býci. Nelíbí se jim riskovat nebo vystoupit ze své zóny pohodlí, a pokud se o to pokusíte, čekejte potíže. Jsou také mnohem citlivější, než se zdá, a pokud je nechtěně zraníte, nebudou s vámi diskutovat, ale pořádně vám to osladí. Kozorohové bývají taky panovační, díky čemuž patří k jedněm z nejobtížnějších znamení zvěrokruhu.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz