Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kterých pět znamení umí dobře naslouchat druhým? Jste to vy?

/
  • (iStock)
    15. května 2020 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu s sebou nese určité znaky osobnosti. Někteří zrozenci jsou spíše introvertní, jiní naopak extrovertní. Existuje však několik tichých a rozvážných znamení zvěrokruhu, kteří jsou také dobrými posluchači. Umějí naslouchat a všichni ostatním se k nim chodí vypovídat. Která to jsou?

    Z koho okolí vycítí, že mu bude za každých okolností pečlivě naslouchat, a vydrží to třeba hodinu? Kteří lidé jsou pro ostatní vrbou? Je to následujících pět znamení.

  • 1.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Vládnoucí planeta: Pluto

    Prvek: Voda

    Štír je nejintenzivnějším znamením ze všech. Štíři jsou velmi vášniví a také velmi tajemní. Ostatním o sobě jen málo prozradí, teprve když jsou s nimi úzce spjati. Jedině pak máte šanci se o nich něco dozvědět. Necítí potřebu mluvit jen proto, aby ukázali, co všechno znají a umějí. Také nemají potřebu mluvit jen proto, aby se zbavili například nervozity. Mluví jen tehdy, když mají co říct, ​a taky když mají pozorné publikum. Jsou to zároveň lidé, kteří umí dobře naslouchat ostatním. Okolí to z nich cítí, takže se svěřují.

     

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Vládnoucí planeta: Saturn

    Prvek: Země

    Kozorozi jsou racionální a narodili se jako skvělí manažeři a vůdci. Dávají přednost pořádku a struktuře a chtějí, aby svět vypadal tak trochu jako dokonalý stroj. Chtějí, aby všechno bylo v perfektním pořádku. Chtějí se také vždy ujistit, že používají správná slova. Umějí proto i době naslouchat, aby dokázali využít správný okamžik k tomu, aby něco sdělili i ostatním.

  • 3.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Vládnoucí planeta: Měsíc

    Prvek: Voda

    Emocionální Raci působí a reagují stejným způsobem, jakým se pohybuje i rak – do stran. Vyhýbají se konfrontacím a obvykle nejsou ochotni diskutovat o tom, co cítí. Zkušenosti prožívají velmi emocionálně. Často jsou náladoví a jejich okruh zájmů se neustále mění. Jsou to ale taky lidé zaměření na rodinu a domov, mají dobré postřehy a pokud vám důvěřují, dovolí vám vstoupit do jejich soukromí. Navíc vám vždy budou ochotni naslouchat, zvláště pokud jste součástí jejich rodiny.

     

  • 4.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Vládnoucí planeta: Venuše

    Prvek: Země

    Býci potřebují pohodlí a taky materiální bohatství. Jsou velmi loajální, stabilní, trpěliví, pracovití a vytrvalí. Ovšem jsou taky velmi tvrdohlaví a rigidní. Zároveň jsou hlubocí myslitelé, kteří dokážou vyřešit jakýkoli problém. Navíc jsou skvělí posluchači, kteří si vše, co jim řeknete, nechají pro sebe. Svoje myšlenky s vámi budou sdílet až ve chvíli, kdy si vše dobře promyslí. A když pak promluví, vyplatí se je poslouchat.  

  • 5.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Vládnoucí planeta: Merkur

    Prvek: Země

    Panna je skromná, praktická, trochu diskriminující, analytická a pečlivá. Vždy se snaží se poznat vás a porozumět. Někdy jsou lidé narození v tomto znamení velmi tiché a klidné, protože rádi pozorují a naslouchají, a to mnohem raději, než mluví. Sledují vše, co se kolem nich děje a neustále se tím učí. Neradi mluví, když není o čem. Budou mluvit až když vědí, že mají něco cenného, o co se mohou podělit.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz