Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Které znamení je posedlé zločinem, vraždami a sériovými zabijáky?

/
  • (iStock)
    11. března 2020 ● 06:00

    Jejich tak trochu morbidní fascinace je spíše posedlostí. Ovšem není to nic nenormálního, násilí přitahuje lidstvo napříč žánry nejen na obrazovce a na plátně. Jsou ale lidé, kteří jsou zločinem posedlí víc než jiní. Chtějí o vraždách hovořit, spekulovat, a dokonce se pokouší o vlastní vyšetřování.

    Která znamení zvěrokruhu jsou fascinována vraždami a skutečnými zločiny? Jejich zájem nemá nic společného s tím, že by snad toužili sami vraždit. Je to spíše zájem ve smyslu tajného forenzního vědce. Vzrušení, podrobnosti, zábava. A co by pro ně mohlo být zábavnější než zkoumat strašidelné vražedné scény a vědět, že jde o skutečný příběh ze života?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Berani jsou lidé, kteří si speciálně vyhradí čas na to, aby sledovali kriminální příběhy, které se skutečně staly. Připraví si k tomu potřebnou literaturu a jsou připraveni na to, že budou muset přemýšlet. Vždy sami sebe vidí jako soukromé vyšetřovatele, vychutnávají si detaily a vzrušení. Popravdě, hluboko uvnitř skrývají podivný obdiv k těm, kterým se podaří uniknou spravedlnosti.

     

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi mají v sobě silnou fascinaci vraždami, a souvisí to s tím, že milují být středem pozornosti. Vrazi přitahují pozornost svého okolí, ať už jsou chyceni nebo ne, takže v tomto směru jsou Lvům podobní. Lvi jsou obzvláště přitahovaní k lidem, kteří se něčím proslavili. Svým způsobem budou fanouškem číslo jedna pro každého zločince. Vždy jsou taky obeznámení se všemi podrobnostmi týkajícími se zločinu a působí jako absolutní odborníci na dané téma.

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Jedním z důvodů, proč Kozorozi tak rádi hltají příběhy o vraždách a zločinech, je fakt, že jsou velmi detailně orientovaní. Je to taky znamení, které pracuje nejtvrději ze všech znamení zvěrokruhu, a taky rádi strukturují svůj postoj podle toho, co jim dává největší potěšení. Největším vzrušením pro ně bývá sledování vývoje zločinu v médiích. Není to touha někoho zavraždit také, ale Kozoroha fascinuje sledovat, co udělal vrah správně a proto unikl, nebo jakou chybu nakonec udělal. Kozorozi uctívají pracovní etiku a život sériového vraha obvykle bývá spojen s pořádkem a disciplínou, což Kozoroha skutečně přitahuje.

     

  • 4.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny mají tendenci sledovat televizní reality show a skutečné příběhy o zločinech. Smyšlené příběhy moc nemusí, bližší je jim to, co se opravdu stalo nebo by se mohlo stát. Panna potřebuje rozptýlení a výzvy, ale taky spravedlnost. Vrazi a příběhy o nich je dokážou nalákat a Panna pak velmi ráda tráví noci tím, že si dopřává neuvěřitelné představy o hrozném životě někoho jiného. Líbí se jim dívat se na posmrtné fotografie a rády přemýšlejí o motivu. Považují se totiž za soukromé vyšetřovatele.

  • 5.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Zeptejte se Vah na sériové vrahy a ony vás doslova zahltí informace v podobě epické disertační práce. Vědí úplně všechno, včetně dat a jmen obětí. Je známo, že Váhy jsou sběratelé faktů a když by mohly, skoupily by i předměty, které patřily zločincům, ideálně těch zcela nejhorších vrahů. Váhy jsou fascinovány zbraněmi a mučením, stejně tak jsou ale fascinovány lidmi, kteří tyto předměty používají k usmrcení lidí. Pokud by se někde na eBay objevila nabídka, věřte, že největší by učinila Váha.

     

  • 6.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Pokud hledáte důvod, proč právě Blíženci jsou posedlí zločiny a mají je v oblibě, je to zřejmě proto, že si rádi dělají poznámky. A překvapivě – většina vrahů se narodila ve znamení Blíženců. Děsivé zjištění, že? Ovšem ne všichni Blíženci touží někoho zabít. Blíženec se vždy bude snažit nastudovat co nejpečlivěji postup vraždy, aby co nejdříve našel řešení. A pokud existuje někdo, kdo má největší šanci vypátrat vraha, je to právě Blíženec, díky pečlivosti v pátrání.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz