Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

6 šťastných znamení zvěrokruhu, která oslavují život každý den. Co vy?

/
  • (iStock)
    10. června 2020 ● 06:00

    Vždy najdou něco, co má smysl slavit. Když jsme mladí, myslíme si, že budeme žít věčně, ale jakmile začneme stárnout, uvědomujeme si, že život je vlastně krátký a je proto nejlepší využít ho co nejlépe a na plné pecky. Vědět, co je v životě důležité, vážit si i maličkostí a být vděční za to, co máte. Ne každý to ale umí.

    Které znamení zvěrokruhu patří k šťastlivcům, kteří si dokážou užívat života naplno? Kdo nečeká na příležitost něco slavit, ale kdo slaví každý den, protože vděčnost můžeme najít v čemkoli? Život není dokonalý, ale existuje spousta věcí, díky kterým má smysl žít. Kdo ze zvěrokruhu je pozitivně naladěn a je šťastný i z mála?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Berani jsou živí, vášniví lidé, kteří mají hodně energie. Rádi zkoušejí nové věci a mají dobrodružného ducha. Oslavují život tím, že jej prožívají naplno a žijí tak až do smrti. Pokaždé, když zkusí něco nového, slaví a dokážou najít něco, co se líbí téměř všem. Berani nejsou plaší a nestydí se, protože si nechtějí nechat nic ujít. Nejzajímavější věci v životě jsou nečekané a přicházejí k těm, kdo jsou otevření, a to Berani jsou.

     

     

  • 2.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci mají tendenci mít velké a otevřené srdce, a to čemukoli. Podobně jako Berani i Střelci rádi testují nové věci, poznávají nové lidi a chodí na zajímavá místa. Oslavují život humorem a každý den se snaží smát a blbnout. Jejich schopnost hledat humor v životě jim pomáhá udržet je optimistické a vděčné za to, že žijí. Humor je chrání před pesimismem. Nejraději jsou, když mohou sdílet humor s někým jiným.

  • 3.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býk je zemské znamení, laskavé a velkorysé, které pomůže každému, kdo jeho pomoc potřebuje a je v nouzi. Nejsou slepí vůči negativním věcem světa, ale raději hledají to, co jim dělá radost. Musí-li se pohybovat mezi těmi, kdo jim vysávají energii, cítí se velmi špatně. Býci vyhledávají krásu a vědí, že je důležité starat se i o svou fyzickou schránku. Jsou nadšení, pokud mohou krásné věci sdílet s podobně zaměřenými lidmi.

     

  • 4.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou laskaví, optimističtí a energičtí. Mají sklon vidět život z té lepší stránky a dělají, co mohou, aby se byl jejich život zábavný a plný štěstí. Jedním ze způsobů, jak Lvi oslavují každý den, je vytváření „mejdanové“ atmosféry všude tam, kam chodí, ale nejraději doma. S nimi se nikdy nebudete nudit, protože i ty nejnudnější domácí práce přemění na zábavní. Jsou vděčné za to, co mají a čeho dosáhli. Pro Lvy je sklenka vždy jen napůl vypitá.

  • 5.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci oslavují život svým nadšením pro cokoli. Jsou společenští, rádi si povídají a snaží si užít života co nejvíc. Jsou vděční za maličkosti a dojímají je i prkotiny, kterým se ostatní smějí. Ve všem mají schopnost vidět malé zázraky, které mohou ostatním lidem unikat. Blíženci moc dobře vědí, že skutečné štěstí nepřijde, pokud uvíznou v rutině nebo nějakém myšlenkovém vzoru. Stačí jen vyběhnout z vlastní zóny pohodlí.

     

  • 6.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy slaví život každý den tím, že na sobě pracují a jsou otevřené změnám. Jsou si vědomy toho, že jsme tu jen na krátkou dobu, takže je potřeba v životě nacházet to nejlepší. Váhy si udělají čas na tanec, zpěv nebo něco kreativního, protože tehdy jsou nejšťastnější a cítí vděčnost za to, že jsou prostě naživu. Oslavují život láskou, kterou cítí k druhým, k životu a k sobě samým. Dobré věci nepovažují za samozřejmost.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz