Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Marisa

Marisa

Váš hlas se zpracovává
 

Mimosmyslové záležitosti mě začaly fascinovat již v dětství, na to se dobře pamatuji. V mnoha situacích jsem věděla, co se děje, nebo co se stane. Začala jsem studovat astrologickou školu a k tomu jsem docházela k významné kartářce, která mě také učila. Několik let jsem radila a pomáhala jen přátelům nebo známým, a po rozvodu, kdy jsem zůstala sama se třemi dětmi, jsem se rozhodla udělat ze své záliby profesi.

Kromě sestavování horoskopů a srovnávání partnerů podle slunečních znamení, vykládám i karty Andělské a Mariášové. Ještě předtím, než začnu s výkladem, se vás zeptám, do kterých oblastí smím nahlédnout. Ve složitějších otázkách a při přesnějším určení časových údobí používám příležitostně i kyvadlo.

Hlavní téma, kterým se zabývám, je partnerství. Poradím vám však i v otázkách, týkajících se povolání a financí. K vašim problémům přistoupím s ochotou a vnímavostí. Vysvětlím vám všechny nejasnosti a podpořím vás v krizových situacích.
Obraťte se na mne se svým trápením i vy! Jsem tu pro vás na tel.: 906707080! Astroložka Marisa

Hodnocení

Chcete i Vy napsat hodnocení k rozhovoru, který jsme spolu vedli? Budu velmi ráda!

Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz